Gidecek kilolar

Akşam barbunya , peynir, hurma yedim. Çok yedim açım:((( mide bulantımı bastırmıyor hiçbirşey. Bakalım ikinci bir haftada kg gidecek mi ? Almasam iyi:)

Sabah domatesli yumurta, peynir. Öğle 5 çiğ köfte,1 turşu , kefir ve kahve. Akşam ciğer ve salata, ayran. Gece hurma:)

Perşembe yoğun bir gündü. 2. Ay birinci hafta bitti. Sabah tartıldım. 79.3 kg çıktım. Klasik kahvaltımı yaptım öğlen muz yedim. Kahve içtim tabiki sade. Akşam bulgur, döner, çiğer az kuru fasulye ve ayran içtim. Sütlaç yedim.

Kahvaltı aşure, öğlen köfte patates, mandalina. Akşama bakalım ne yiyeceğim:)

Akşam lahmacun yedim,ayran içtim ve salata yedim,soda içtim...hatta acıktım daha sonra da az lahmacun ve köfte patates yedim. Bu sabah sucuk, peynir, zeytin, domates, salatalık yedim. Öğlen şehriye çorbası içtim. Akşam az yemem lazım. Buna rağmen 79 u gördüm . Gerçekten de abur cubur yemeden kg veriliyormuş. Yoksa gayet de yemek yiyorum. Diyetim karataya benziyor. Tabiki aynısı değil. Amacım kg almadan doğum yapmak. Doğumdan sonra direk inmek:)

Akşam çorba içtim. Az yoğurt , kırmızı biber közlenmiş, bir dilim pasta yedim. Bir tane de dondurma yedim. Midem bulandı ya . Tatlı ya da yoğurt beni etkiliyor

Sabah dışarda kahvaltı yaptım. Öğlen az patates et yedim. Akşam balık yedim ve bir muz.

Sonrasında patates kızartması yedim mayonezli. Midem bulandı diye yedim bi dahakine form fln alayım bari bazen kazınıyor midem:((

Sabah ekmeksiz kahvaltımı yaptım. Yumurta , peynir, zeytin, salatalık,reçel az tereyağ yedim. Öğlen kahve ve kefir içtim. Akşama patatesli et yicem

Az badem yedim. Patatesli et yedim az da yoğurtlu kuskus yedim. Mandalina yedim.

Kahvaltımı ekmeksiz yaptım . Öğlen dört adet baklava bir incir ve kefir içtim. Akşama bakalım ne yicem. Tatlılar beni mahfetti

Sabah tereyağlı yumurta, peynir, zeytin, domates yedim. Öğlen kefir içeceğim akşama bamya .

Buara çok şişlik hissediyorum. Dün kaçamak yaptım. Bugunden itibaren sıfır kaçamakla gideceğim. Kaçamak yaptıkça daha kötü hissettim midemi. Bakalım yeni bir hafta başlıyor bu ay 3 kg zor gidecek gibi. Ama çabalayacağım. Kahvaltımı edip akşama ekmeksiz yemek salata yiyeceğim. Ara öğün olarak form limonlu almayı düşünüyorum yemeyince akşam daha çok yiyorum

Hello ... sabah klasik kahvaltımı yaptım. Öğlen çorba içtim.. akşam bulgur yedim ve ayran içtim.

Çok şükür daha kg almadım . Kaçamak yapmama rağmen. Sabah klasik kahvaltımı yaptım. Öğlen mandalina , muz ve az grissini yedim. İki de hurma. Akşam çiğ köfte ayran , dondurma yedim.

3 kurabiye yedimmmm:((( çok pişmanım ya üf. Söz bi daha yapmayacağım

Klasik kahvaltımı yaptım. Öğlen grissini, mandalina yedim , kahve içtim. Akşam mantı yedim ve kurabiye yedim.

Back
X