- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
Merhaba kizlar;
Menum
Iftar...3 ad hurma 2 bardak karbonatli su (3 gundur wc ye cikmadim insallah faydasi olur)
2 kepce ezogelin corbasi
6 kasik taze fasulye
Buyuk bir kase Cacik
Salata
Meyve cay
Tarcinli sut
Sahur
1 yumurta
Kk peynir
1 dilim ekmek
Domates salatalik
Bolca su
Herkese hayirli iftarlar diliyorum
Kizlar selam napiyosunuz bakalim ? Ben bugün sabah doktordaydim kan verdim. Insulin direncim ve troid hormonu icin.Sonra disciye uğradım bir dolgu yaptik.Yarin kalan dolgularimi yapicaz ve test sonuçlarını da yarin alicamTüm gun ac dolandim .Iftara az kaldi bekliyorum valla.
Sizi öpüyorum aksam görüşürüz :)
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
ben sayıyorum canım hiç bırakmazdım borcumu geçen sene hamilelikten dolayı tutamadım..
Evet canim yarin tahlillerime de bakacaklar zaten. Uzman eli degecek bana ins. Yuzme ogrenmek degisik bir tecrube olacak heyecanliyim araba kullanacagim bayramdan sonra.ilklerin yazi olacak galiba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kuzum canini sıkan seyler neler. Konus rahatlarsin fistik.uyku guzel ama fazlasi zaman kaybi kesinlikle. Oyuzden pozitif olmK adina gel cabalayalim hep birlikte
Dünyaya sınavlarımızı vermek için geldiğimize inanıyorum sağaol canım içten ve bu konularda dertli bir insanım oğlum doğdu 15 gün sonra babam 56 yaşında öldü ,sonra annem erken alzhemir oldu şimdi hastaneden geliyorum annemin tansiyonu düşmüş serum takıldı ,dualarınızı bekliyorum ...canım televizyonda izledim işte o kitabın yazarını erken menopozu tedavi ediyordu adını yazmıştım arkadaşıma verdim attım kağıdı istanbulda bir dr,bir araştır allahtan umut kesilmez rabbim yardımcın olsun inşallah,kucağına almayı nasip etsin....
Sizin de sinavlariniz cok zor. Hangimizinki kolay ki diyecegim ama iste anne olmaya calisma umutsuzluk hayal kirikligi tedaviler aileden birinin rahatsizligi ki bunu cok iyi bilirim ben disinda ailede hep bir hastane trafigi oldu yillarca. Son kardesim kanser oldu ama cok sukur iyilesti ben de son bes yildir surekli hastane trafigindeyim olumu tatmadim o daha bir zor. Allah guc versin sabir versin basiniz sagolsun babaciginizin mekani cennet olsun ins. Anne hasta ha. İste buna cok uzuldum hastalik kendinde olunca kolay da baskasinda cok zor. Bedenen ve beynen cok yipratici oluyor ins sifasini bulur anneniz. Ne diyim her insanin ayri bir hikayesu var hastalik ve olum en zor sinavlar. Sinavimiz olmasin boyle ins ins doktoru da buldum op dr halit firat erden. Takip edecegim. Genetik sonucum ciksin gorusebilirum bu doktorla.cok tsklerrr
eskiye dönelim zaten gitsin şu monotonluk üzerimizden....Canim yapma zaten bu donemde.sagligina kavus tozu dumana katarsin sabret ki aman kotulesmissin.sagol canim eski filizi hem sizlere hem kendime hatirlatmam lazimdi
güzel oldu ama çok susadım..Ohhh guzel bir sabah olmus canim iyi etmissin.aaa bildirim gunu konisunu unutmustum pazar gunu super olur bence de.
Ben gecen seneyi odedim on borc + bes tuttum bu yil da bes olur ama sevval ayina niyetlendim 2010 ve 2011 de tutmustum
afiyet olsun ,ben bugün iftarımı edemedim annem rahatsızlandı ,iki gündür düzenli takip edemiyorum ,tahlil bende yaptırmak istiyorum sonuçlar iyidir inşallah...
Telden bAkamiyor um tuhhh
inşallah canım biter gider borçlar...hamilelik özel bi durumdu canım, çok daha önemli görevin vardı senin o zamanyinede inşallah en yakın zamanda kapatırsın borçlarını canım
Ben kk la 94 ten 87 ye dusmustum. Ama hepsini geri aldim(((((dieti birakmistim.bikmistim aslinda. Cok mutsuzum. 2 cocuk annesi ve 28 yasindayim..kilom esimle aramda problem yaratiyor.Esracigim konunu ilk actigin zamanlar takip ediyordum.sonra kk arada girdim arada girmedim. Olmuyor boyle. Yardim almadan kilo veremicem.suanda size katilmak istiyorum.ramazanda kilo aldim ya. Simdi reglm. Oruc tutmuyorum. Desteğinizi bekliyorum.
afiyet olsun ,ben bugün iftarımı edemedim annem rahatsızlandı ,iki gündür düzenli takip edemiyorum ,tahlil bende yaptırmak istiyorum sonuçlar iyidir inşallah...
hamilelik özel bi durumdu canım, çok daha önemli görevin vardı senin o zamanyinede inşallah en yakın zamanda kapatırsın borçlarını canım
oyy maşallah filizim, ilklerinin hepsi çok güzel geçer inşallah
milyonlarca küçük şey birikti dag etti artık canım benim, yazsam yazmakla bitmez yani, hem yapacak bişeyim de yok aslında, çoğu tam benim derdim bile degil çevremdeki insanlara yapılan haksızlıklar vs, ona da katlanamıyorum biraz derken birikipğ dağ oluyor işte..o sebeple bekliyorum bakalım, derdi veren mevlam dermanı da verecek inşallah
kızlar herkese iyi gecelerrbugunden itibaren oruç tutabilecem şükür, o yuzden iftar saatinde akşam yemegi yedigimi düşünerek syamaya başlıyorum yediklerimi
iftar :
5 tk taze fasulye
4 yk makarna ( 2 tahıl )
3 yk yoğurtlu havuç ( 1 süt )
3 hurma ( 1 meyve )
iftardan sonra
2 top dondurma ( 1 tahıl + 1 süt )
protein hakkım daha tümden duruyor sahurda bol bol peynir yiyebilirim demek kisüt hakkımda var daha, yoğurtlu havucuma da devam edebilirim meyve de duruyor ama onu yemeyebilirim belki bilemedim :44: bi de tost yedim mi tamamdır
bu arada anlamadıgım bir şekilde sol ayagım ta kuyruk sokumumdan ayagımın üstüne kadar korkunç bir ağrı içinderesmen bagırttı beni bugun üstüne basarken koltuk degnegiyle yürüyorum şuan evde bu sebeple spor yapamadım bu akşam ama bunun sebebini de anlamadım, annem eger devam ederse doktora gidelim belden kaynaklı olabilir diyor ama ters bi hareket de yapmadım ki anlamadım neden böyle oldugunu :44: inşallah hemen geçer de en azından leslie yapabilirim, tam şişliğim geçti kilo verebilirim diyordum hiç iyi olmadı bu agrı
öyle yani canlar benden şimdilik bu kadar, biraz daha bakınayım sonra da sahura kadar dizimi izleyimherkese iyi gecelerr
eskiye dönelim zaten gitsin şu monotonluk üzerimizden....
güzel oldu ama çok susadım..
darısı benim başıma canım..
geçmiş olsun canım...
telden girmeyi bi türlü beceremedim bende...
inşallah canım biter gider borçlar...
kızlar bugün ben köye geçiyorum artık oradan girmeye çalışacağım sık olmasa da selam veririm artıkın...net orada yavaş çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?