Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Menuler guzel olmus tebrikler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kuzucugum gecmis olsun kolay gelsinnn

Kizlar spordN geldim cok yorgunum.detaylar ve menum yarina artik. Kisa kisa cevaplar yazdim kusura bakmayin cok fena carpti beni

Ben kk la 94 ten 87 ye dusmustum. Ama hepsini geri aldim(((((dieti birakmistim.bikmistim aslinda. Cok mutsuzum. 2 cocuk annesi ve 28 yasindayim..kilom esimle aramda problem yaratiyor.Esracigim konunu ilk actigin zamanlar takip ediyordum.sonra kk arada girdim arada girmedim. Olmuyor boyle. Yardim almadan kilo veremicem.suanda size katilmak istiyorum.ramazanda kilo aldim ya. Simdi reglm. Oruc tutmuyorum. Desteğinizi bekliyorum.

Son düzenleme:

ben sayıyorum canım hiç bırakmazdım borcumu geçen sene hamilelikten dolayı tutamadım..

hamilelik özel bi durumdu canım, çok daha önemli görevin vardı senin o zaman yinede inşallah en yakın zamanda kapatırsın borçlarını canım

oyy maşallah filizim, ilklerinin hepsi çok güzel geçer inşallah

Kuzum canini sıkan seyler neler. Konus rahatlarsin fistik.uyku guzel ama fazlasi zaman kaybi kesinlikle. Oyuzden pozitif olmK adina gel cabalayalim hep birlikte

milyonlarca küçük şey birikti dag etti artık canım benim, yazsam yazmakla bitmez yani, hem yapacak bişeyim de yok aslında, çoğu tam benim derdim bile degil çevremdeki insanlara yapılan haksızlıklar vs, ona da katlanamıyorum biraz derken birikipğ dağ oluyor işte..o sebeple bekliyorum bakalım, derdi veren mevlam dermanı da verecek inşallah

Son düzenleme:
kızlar herkese iyi gecelerr bugunden itibaren oruç tutabilecem şükür, o yuzden iftar saatinde akşam yemegi yedigimi düşünerek syamaya başlıyorum yediklerimi

iftar :

5 tk taze fasulye

4 yk makarna ( 2 tahıl )

3 yk yoğurtlu havuç ( 1 süt )

3 hurma ( 1 meyve )
iftardan sonra

2 top dondurma ( 1 tahıl + 1 süt )

protein hakkım daha tümden duruyor sahurda bol bol peynir yiyebilirim demek ki süt hakkımda var daha, yoğurtlu havucuma da devam edebilirim meyve de duruyor ama onu yemeyebilirim belki bilemedim :44: bi de tost yedim mi tamamdır

bu arada anlamadıgım bir şekilde sol ayagım ta kuyruk sokumumdan ayagımın üstüne kadar korkunç bir ağrı içinde resmen bagırttı beni bugun üstüne basarken koltuk degnegiyle yürüyorum şuan evde bu sebeple spor yapamadım bu akşam ama bunun sebebini de anlamadım, annem eger devam ederse doktora gidelim belden kaynaklı olabilir diyor ama ters bi hareket de yapmadım ki anlamadım neden böyle oldugunu :44: inşallah hemen geçer de en azından leslie yapabilirim, tam şişliğim geçti kilo verebilirim diyordum hiç iyi olmadı bu agrı

öyle yani canlar benden şimdilik bu kadar, biraz daha bakınayım sonra da sahura kadar dizimi izleyim herkese iyi gecelerr

Sizin de sinavlariniz cok zor. Hangimizinki kolay ki diyecegim ama iste anne olmaya calisma umutsuzluk hayal kirikligi tedaviler aileden birinin rahatsizligi ki bunu cok iyi bilirim ben disinda ailede hep bir hastane trafigi oldu yillarca. Son kardesim kanser oldu ama cok sukur iyilesti ben de son bes yildir surekli hastane trafigindeyim olumu tatmadim o daha bir zor. Allah guc versin sabir versin basiniz sagolsun babaciginizin mekani cennet olsun ins. Anne hasta ha. İste buna cok uzuldum hastalik kendinde olunca kolay da baskasinda cok zor. Bedenen ve beynen cok yipratici oluyor ins sifasini bulur anneniz. Ne diyim her insanin ayri bir hikayesu var hastalik ve olum en zor sinavlar. Sinavimiz olmasin boyle ins ins doktoru da buldum op dr halit firat erden. Takip edecegim. Genetik sonucum ciksin gorusebilirum bu doktorla.cok tsklerrr

Aaaaa ben bu kitabi aldim diyet kitaplarimdan sonra okuyayim diye kaldirdim

Canim yapma zaten bu donemde.sagligina kavus tozu dumana katarsin sabret ki aman kotulesmissin.sagol canim eski filizi hem sizlere hem kendime hatirlatmam lazimdi

eskiye dönelim zaten gitsin şu monotonluk üzerimizden....

Ohhh guzel bir sabah olmus canim iyi etmissin.aaa bildirim gunu konisunu unutmustum pazar gunu super olur bence de.

güzel oldu ama çok susadım..

Ben gecen seneyi odedim on borc + bes tuttum bu yil da bes olur ama sevval ayina niyetlendim 2010 ve 2011 de tutmustum

darısı benim başıma canım..

afiyet olsun ,ben bugün iftarımı edemedim annem rahatsızlandı ,iki gündür düzenli takip edemiyorum ,tahlil bende yaptırmak istiyorum sonuçlar iyidir inşallah...

geçmiş olsun canım...

Telden bAkamiyor um tuhhh

telden girmeyi bi türlü beceremedim bende...

hamilelik özel bi durumdu canım, çok daha önemli görevin vardı senin o zaman yinede inşallah en yakın zamanda kapatırsın borçlarını canım
inşallah canım biter gider borçlar...

kızlar bugün ben köye geçiyorum artık oradan girmeye çalışacağım sık olmasa da selam veririm artıkın...net orada yavaş çünkü..

canımcım ben bugün hurma yoğurta başladım gel beraber yapalım hergün 1 saatte yürüyorum pes etmek yok eşinle aranda sorunsa kurtul gitsin onu kendine yeniden aşık etmek için daha ne bekliyosun bebeğim.biri buraya yazmıştı canım birşey istediğinde bu zamana kadar yedimde ne oldu diyomş kendi kendine hakkaten işe yarıyor.istersen senle diyet kardeşi olalım ne dersin beraber zayıflarız bende 80 kiloyum 2 tane bebeğim var benimde.Bende kilolarımdan dolayı eşim beni beğenmez diye düşünüyorum o yüzden bana dokunmasını istemiyorum buda bizim aramızda sorun oldu.inşallah zayıfladıkça herşeyyy çok güzel olacak.ben 60a düşmek için kasım ayını hedef aldım kasım bittiğinde alış verişe çıkıcammm

Amin canim amin. Agzina saglik. Konusmak istersen burdayim dertlere gelince sana tek sunu diyeyim saglik disinda herseyin caresi var oyuzden sukredip sabredip dua edip ins diger sikintilarindan kurtulursun canim ins

Gunaydin kizlar, nasilsiniz? Ben dun pek iyi degildim, doktora gittim, viral bir hastalik dedi, dinlenmem gerektigini soyledi. Yaz gunu grip olmusum yani. Oksurugu Antep'teyken atlatmistim ama bogaz agrisi, halsizlik, kirginlik var. Bugun ise ogleden sonra gidecegim, dun de erken gelip yatmistim zaten. Bende haberler boyle.
Hizlica baktigimda yeni arkadaslarin geldigini gordum, hosgeldiniz diyorum.Dogacim spora baslamis cok sevindim♥ yuzmeye de baslayacakmissin, cok keyifli olacak senin icin♥ araba da kullanacaksin, hepsi ayri ayri keyifli seyler, yilin ikinci yarisi sana iyi gelecek gibi;-)
Serap ta buralarda daha sik, ne guzel:)
Esos bildirim gununu Pazar yapalim demis, bana da uyar.
Ben de cepten girmeyi beceremiyorum pek ama idare edin artik:)

CAnim ben saymiyorum o ise kafa yormadim henuz. Ama genel baktigumda cok guzel bir menu gordum sen de. Oruca baslamissin Allah kabul etsin. O agri nerden cikti ya. Lutfen ihmal etme doktara git bence. Suphelendim durup dururken boyle bir agri

Canim seninki hamilelikten borc.canini sıkma.kisin tutarsin kolay olur. Aynen canim aylar aylar sonra eski filizi buldum hepimiz enerjik azimli ve bol eksili olduk mu korksun bizden diyet de spor da.

kızlar bugün ben köye geçiyorum artık oradan girmeye çalışacağım sık olmasa da selam veririm artıkın...net orada yavaş çünkü..

Canim alistik sık burda olmana.ne guzel sohbet akiyordu ins koyde cok sorun olmaz netin. Opuyorum oglusuna ve kendine iyi bak

Kizlarrrr slmmm aksam gece ve simdi derken alintilar yeni bitti taze iki haberi veriyim once. Neslisim dun daha kotulemis yazik kiyamam canim arkadasima.bugun daha iyidir ins. Haber alip size yazarim ikinci haber cesmi. Kuran. Ders. Oruc. Derken cok yigunmus iyiymis bayramdan sonra gelecekmis ekibi topluyoruz kizlar. İyi toplandik valla.

Menulerimi de yazayim. Sahurum.uc bardak su yarim dimates yarim salatalik yarim nektarin bir tost kasarli dort zeytin biraz cig semizotu.dunku iftarim ise bir hurma uc bardak su yarim domates yarim salatalik iki adet kofte. Kofte buyuktu az degil yani porsiyon olarak sorun yok. Bir kase corba. İki dilim ekmek.bir kase yogurt. Dort bes kasik semizotlu mantar kavurma. Yarim nektarin on adet uzum. Yatincaya kadar bir bucuk litre su oldu. Ara ogun yaomadim spor oldugu icin. Dunku sahurum ise iki yumuetadan omlet uc dilim ekmek yarim donates yarim salatalik taze semizotu dort bes dal uc zeytin bir kk peynir. Uc bardak su. Toplam suyum uc litre

Gelelim spora.aylar sonra spor salonuna gittim cok keyifliydi 35 dk tempolu yurudum salona. Orda 20 dk eliptik yaptim benim gibi zor terleyen biri nasil terledi evdeki gibi degil ordaki eliptik. Oturagi yok ayrica. Kol ve ayak bolumu cok zorlayici. Guc istiyor . On bes dk kol hareketleri yaptim dun kapanis saati on mus. O yuzden erken biraktim temiz rahat modern kucuk bir yer. Hoca ilgileniyor nabiz atisina bakiyor falan. Bugun tahlillerimi istedi biyokimya uzmani ve doktor varmis anlasmali. Ona gisteriyirlarmis olculerimi de detayli alacak. Donuste yurudum yarim saat. Ayagim disinda sorun olmadi eliptik zor oluyor ama gecti kaldi ki alisirim da.bugun de gidecegim. Bir de cuma giderim yarin dinlenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…