Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Zuleyha hocM girmemis dun. İyidir inss ya.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

harikasın kilon kaç ve hedeflediğin kilo kaç merak etim

Tesekkur ederim destegin için. Tamam bana uyar. Bende su okul acildiginda 75 78 kilo olabilsem. Insallh olur.

Tesekkur ederim destegin için. Tamam bana uyar. Bende su okul acildiginda 75 78 kilo olabilsem. Insallh olur. Ne yedigimi aksam toptan yazarim. Yanlis beslenmede uyaririz birbirimizi.

selam seninle senin topikte de yazışmıştık. hoşgeldin. burası keyifli.

Bu arada kızlar ablam diyetisyene gidiyor. Oruç tutarken napayım demiş. Diyetisyen oruç metabolizmayı yavaşlatır, kilo vermen zorlaşır demiş. Yapılması gereken de verilen listeyi aynen gece uygulayacakmışsınız. geceyi gündüzmüş gibi düşünüp ara öğünlü falan geçirecekmişsinz. Sahur kahvaltı yerine geçecekmiş. benden söylemesi....

Tesekkur ederim destegin için. Tamam bana uyar. Bende su okul acildiginda 75 78 kilo olabilsem. Insallh olur. Ne yedigimi aksam toptan yazarim. Yanlis beslenmede uyaririz birbirimizi.

verirsin hiç merak etme ben işlk doğumumdada çok kilo almıştım okulda arkadaşımla diyet yaparak 3 ayda 14 kilo verdim hemde hiç zorlanmadım biriyle yapınca çok eğlenceli oluyo

Selam kizlar

Menum iftar
3 ad hurma 2 bardak su
2 kepce ezogelin corbasi
6 kasik turlu yemegi
Semizotlu cacik
Salata
Visneli soda

Cay meyve

Sahur
Menemen
1 dilim ekmek
Domates peynir
15 ad kiraz 15 ad uzum
Ve bol su

Kizlar bugun sasy suya basliycam kabizliga iyi geliyormus kabiz okunca kilocuklarda gitmiyoor

Son düzenleme:

saglık dışında ufak tefek şeyler için sorun yok şükür canım, diğer sıkıntılar da zamanla gider inşallah

çok geçmiş olsun neslicim neyseki doktora gitmişsin, dinlenerek geçecek bişeydir umarım da bir an önce iyileşip kendine gelirsin :26:

o sayma işi hem çok eglenceli geldi bana, hem de yediklerimi denetlemem daha kolay oldu benim için diğer türlü elimder lise olmadıgı için ne yesem bilemiyordum, böyle işime geldi yani

ağrıyı ben de anlamadım filizcim, bugun biraz daha iyiyim ama yine üstüne bastıgımda zorluyor, eger geçmezse yarın giderim sanırım doktora :26:

spor düzenin gayet iyi canım uzmanlarda varmış hem, çok sevindim senin adına

ben de öyle yapmaya çalışıyorum mumkun oldugu kadar ama tabi ben sahura kadar ayakta oldugum için kolay oluyor, uyuyanlar için gerçekten zor, kolaylıklar versin Rabbim

sahur menumu de yazayım :

peynirli tost ( 2 tahıl - 1 protein )

havuçlu yoğurt ( 1 süt - belki biraz daha fazlası da olabilir )

yani bu durumda proteinim ve meyvem baya az oluyor listeye göre, diğerlerinde sıkıntı yok :26: bugun daha dikkat edeyim bari, az da olmasın yaa o kadar hak verilmiş bana sonuna kadar kulanayım

Sağol canım, sana da geçmiş olsun. Ani bir hareket falan mı yaptın, ya da zorladın mı acaba diye düşündüm ben de, dikkat et kendine, devam ederse de ihmal etme aman.

Sağol canım, sana da geçmiş olsun. Ani bir hareket falan mı yaptın, ya da zorladın mı acaba diye düşündüm ben de, dikkat et kendine, devam ederse de ihmal etme aman.

ani bi hareket yapacak yer de agrımıyor ki neslişim, ayak tabanımın üstü agrıyor parmaklarımla bilek arasında kalan kısım yani onun agrısı da bütün bacagımı sarıyor, hiç bişey anlamadım bu agrıdan

Oooo spora başlamışsın canım, hayırlı olsun Hem de gönlüne göre bir yer olmuş, çok sevindim Uzmanların olması da çok iyi. Epey aradan sonra yeni başladığın için ben klasik uyarımı yapayım, fazla zorlama lütfen, temponu yavaş yavaş artırırsın. Bir de spor aç karnına mı tok karnına mı diye bir soru sormuştun galiba. Benim cevabım, ne aç ne tok karnına yemekten en az 2 saat sonra yapılmalı spor. Aç karnına sadece hafif ve kısa yürüyüş, yoga gibi sporlar olabilir, diğerleri sakıncalı diye biliyorum. Dolayısıyla ramazan ayında oruçlu bir şekilde spor yapmak bence doğru değil. İftarı ağır yapmayıp, en az 2 saat sonra da spor yapmak lazım bence. Bir de özellikle yeni başlarken mutlaka bir gün ara vererek spor yapmak lazım. Hergün yapmayı doğru bulmuyorum ben.

Anladım canım, kırılan ayağın mı peki ağrıyan diğeri mi?

Serapçım şimdi albümüne baktım, bayıldım senin oğlana Kırkbir kere maşallah, ne tatlı olmuş böyle Bir de poz vermiş resmen

Anladım canım, kırılan ayağın mı peki ağrıyan diğeri mi?

yok kırılan ayagım degil diğeri :44: ama benim diğer ayagım zaten çocukluktan beri sıkıntılı olan ayagım, anlatmıştım sanırım daha önce bisikletin tekerine sıkışmış topugum kopmuş falan o ayagım işte :26:

Canım o zaman ihmal etme, bugün de bekle ama geçmezse yarın doktora git. Hazır evdesin, böyle şeyleri erteleme fazla, çalışınca daha zor oluyor vakit ayarlamak.

Canım o zaman ihmal etme, bugün de bekle ama geçmezse yarın doktora git. Hazır evdesin, böyle şeyleri erteleme fazla, çalışınca daha zor oluyor vakit ayarlamak.

haklısın canım bugun de geçmezse yarın mutlaka gideyim

sen nasılsın canımcım, hem moral olarak hem fiziksel olarak iyileştin mi :26:

Neslicigim daha iyiymis ohhh cok sevindim aksam tekrar gelirim opuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

haklısın canım bugun de geçmezse yarın mutlaka gideyim

sen nasılsın canımcım, hem moral olarak hem fiziksel olarak iyileştin mi :26:

Düne göre daha iyiyim canım. Dinlenmek iyi geldi, öğleden sonra ofise gelecek biri olmasa bugün hiç gelmezdim işe ama en azından geç geldim. Yarın da sabah erkenden toplantımız var. Evde birikmiş işler de çok, işte yetiştirilmesi gerekenler de ama önce sağlık diyorum ve düşünmemeye çalışıyorum onları Sende var mı iş veya aşk konusunda bir gelişme

ev işi beklesin biraz ya boşveerr işi hallet sonra dinlen saglıgın yerine gelsin, ev haftasonu da hallolur zaten 2 gün kaldı haftasonuna

ben de hiç bir gelişme yok rutin monoton hayatımda devam ediyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…