- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
Gelelim spora.aylar sonra spor salonuna gittim cok keyifliydi 35 dk tempolu yurudum salona. Orda 20 dk eliptik yaptim benim gibi zor terleyen biri nasil terledi evdeki gibi degil ordaki eliptik. Oturagi yok ayrica. Kol ve ayak bolumu cok zorlayici. Guc istiyor . On bes dk kol hareketleri yaptim dun kapanis saati on mus. O yuzden erken biraktim temiz rahat modern kucuk bir yer. Hoca ilgileniyor nabiz atisina bakiyor falan. Bugun tahlillerimi istedi biyokimya uzmani ve doktor varmis anlasmali. Ona gisteriyirlarmis olculerimi de detayli alacak. Donuste yurudum yarim saat. Ayagim disinda sorun olmadi eliptik zor oluyor ama gecti kaldi ki alisirim da.bugun de gidecegim. Bir de cuma giderim yarin dinlenirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canımcım ben bugün hurma yoğurta başladım gel beraber yapalım hergün 1 saatte yürüyorum pes etmek yok eşinle aranda sorunsa kurtul gitsin onu kendine yeniden aşık etmek için daha ne bekliyosun bebeğim.biri buraya yazmıştı canım birşey istediğinde bu zamana kadar yedimde ne oldu diyomş kendi kendine hakkaten işe yarıyor.istersen senle diyet kardeşi olalım ne dersin beraber zayıflarız bende 80 kiloyum 2 tane bebeğim var benimde.Bende kilolarımdan dolayı eşim beni beğenmez diye düşünüyorum o yüzden bana dokunmasını istemiyorum buda bizim aramızda sorun oldu.inşallah zayıfladıkça herşeyyy çok güzel olacak.ben 60a düşmek için kasım ayını hedef aldım kasım bittiğinde alış verişe çıkıcammm
Tesekkur ederim destegin için. Tamam bana uyar. Bende su okul acildiginda 75 78 kilo olabilsem. Insallh olur. Ne yedigimi aksam toptan yazarim. Yanlis beslenmede uyaririz birbirimizi.canımcım ben bugün hurma yoğurta başladım gel beraber yapalım hergün 1 saatte yürüyorum pes etmek yok eşinle aranda sorunsa kurtul gitsin onu kendine yeniden aşık etmek için daha ne bekliyosun bebeğim.biri buraya yazmıştı canım birşey istediğinde bu zamana kadar yedimde ne oldu diyomş kendi kendine hakkaten işe yarıyor.istersen senle diyet kardeşi olalım ne dersin beraber zayıflarız bende 80 kiloyum 2 tane bebeğim var benimde.Bende kilolarımdan dolayı eşim beni beğenmez diye düşünüyorum o yüzden bana dokunmasını istemiyorum buda bizim aramızda sorun oldu.inşallah zayıfladıkça herşeyyy çok güzel olacak.ben 60a düşmek için kasım ayını hedef aldım kasım bittiğinde alış verişe çıkıcammm
Ben kk la 94 ten 87 ye dusmustum. Ama hepsini geri aldim(((((dieti birakmistim.bikmistim aslinda. Cok mutsuzum. 2 cocuk annesi ve 28 yasindayim..kilom esimle aramda problem yaratiyor.Esracigim konunu ilk actigin zamanlar takip ediyordum.sonra kk arada girdim arada girmedim. Olmuyor boyle. Yardim almadan kilo veremicem.suanda size katilmak istiyorum.ramazanda kilo aldim ya. Simdi reglm. Oruc tutmuyorum. Desteğinizi bekliyorum.
Tesekkur ederim destegin için. Tamam bana uyar. Bende su okul acildiginda 75 78 kilo olabilsem. Insallh olur. Ne yedigimi aksam toptan yazarim. Yanlis beslenmede uyaririz birbirimizi.
Amin canim amin. Agzina saglik. Konusmak istersen burdayim dertlere gelince sana tek sunu diyeyim saglik disinda herseyin caresi var oyuzden sukredip sabredip dua edip ins diger sikintilarindan kurtulursun canim ins
Gunaydin kizlar, nasilsiniz? Ben dun pek iyi degildim, doktora gittim, viral bir hastalik dedi, dinlenmem gerektigini soyledi. Yaz gunu grip olmusum yani. Oksurugu Antep'teyken atlatmistim ama bogaz agrisi, halsizlik, kirginlik var. Bugun ise ogleden sonra gidecegim, dun de erken gelip yatmistim zaten. Bende haberler boyle.
Hizlica baktigimda yeni arkadaslarin geldigini gordum, hosgeldiniz diyorum.Dogacim spora baslamis cok sevindim♥ yuzmeye de baslayacakmissin, cok keyifli olacak senin icin♥ araba da kullanacaksin, hepsi ayri ayri keyifli seyler, yilin ikinci yarisi sana iyi gelecek gibi;-)
Serap ta buralarda daha sik, ne guzel:)
Esos bildirim gununu Pazar yapalim demis, bana da uyar.
Ben de cepten girmeyi beceremiyorum pek ama idare edin artik:)
CAnim ben saymiyorum o ise kafa yormadim henuz. Ama genel baktigumda cok guzel bir menu gordum sen de. Oruca baslamissin Allah kabul etsin. O agri nerden cikti ya. Lutfen ihmal etme doktara git bence. Suphelendim durup dururken boyle bir agri
Gelelim spora.aylar sonra spor salonuna gittim cok keyifliydi 35 dk tempolu yurudum salona. Orda 20 dk eliptik yaptim benim gibi zor terleyen biri nasil terledi evdeki gibi degil ordaki eliptik. Oturagi yok ayrica. Kol ve ayak bolumu cok zorlayici. Guc istiyor . On bes dk kol hareketleri yaptim dun kapanis saati on mus. O yuzden erken biraktim temiz rahat modern kucuk bir yer. Hoca ilgileniyor nabiz atisina bakiyor falan. Bugun tahlillerimi istedi biyokimya uzmani ve doktor varmis anlasmali. Ona gisteriyirlarmis olculerimi de detayli alacak. Donuste yurudum yarim saat. Ayagim disinda sorun olmadi eliptik zor oluyor ama gecti kaldi ki alisirim da.bugun de gidecegim. Bir de cuma giderim yarin dinlenirim
selam seninle senin topikte de yazışmıştık. hoşgeldin. burası keyifli.
Bu arada kızlar ablam diyetisyene gidiyor. Oruç tutarken napayım demiş. Diyetisyen oruç metabolizmayı yavaşlatır, kilo vermen zorlaşır demiş. Yapılması gereken de verilen listeyi aynen gece uygulayacakmışsınız. geceyi gündüzmüş gibi düşünüp ara öğünlü falan geçirecekmişsinz. Sahur kahvaltı yerine geçecekmiş. benden söylemesi....
saglık dışında ufak tefek şeyler için sorun yok şükür canım, diğer sıkıntılar da zamanla gider inşallah
çok geçmiş olsun neslicimneyseki doktora gitmişsin, dinlenerek geçecek bişeydir umarım da bir an önce iyileşip kendine gelirsin :26:
o sayma işi hem çok eglenceli geldi bana, hem de yediklerimi denetlemem daha kolay oldu benim içindiğer türlü elimder lise olmadıgı için ne yesem bilemiyordum, böyle işime geldi yani
ağrıyı ben de anlamadım filizcim, bugun biraz daha iyiyim ama yine üstüne bastıgımda zorluyor, eger geçmezse yarın giderim sanırım doktora :26:
spor düzenin gayet iyi canım uzmanlarda varmış hem, çok sevindim senin adına
ben de öyle yapmaya çalışıyorum mumkun oldugu kadar ama tabi ben sahura kadar ayakta oldugum için kolay oluyor, uyuyanlar için gerçekten zor, kolaylıklar versin Rabbim
Sağol canım, sana da geçmiş olsun. Ani bir hareket falan mı yaptın, ya da zorladın mı acaba diye düşündüm ben de, dikkat et kendine, devam ederse de ihmal etme aman.
ani bi hareket yapacak yer de agrımıyor ki neslişim, ayak tabanımın üstü agrıyorparmaklarımla bilek arasında kalan kısım yani onun agrısı da bütün bacagımı sarıyor, hiç bişey anlamadım bu agrıdan
Anladım canım, kırılan ayağın mı peki ağrıyan diğeri mi?
yok kırılan ayagım degil diğeri :44: ama benim diğer ayagım zaten çocukluktan beri sıkıntılı olan ayagım, anlatmıştım sanırım daha önce bisikletin tekerine sıkışmış topugum kopmuş falan o ayagım işte :26:
Canım o zaman ihmal etme, bugün de bekle ama geçmezse yarın doktora git. Hazır evdesin, böyle şeyleri erteleme fazla, çalışınca daha zor oluyor vakit ayarlamak.
haklısın canım bugun de geçmezse yarın mutlaka gideyim
sen nasılsın canımcım, hem moral olarak hem fiziksel olarak iyileştin mi :26:
Düne göre daha iyiyim canım. Dinlenmek iyi geldi, öğleden sonra ofise gelecek biri olmasa bugün hiç gelmezdim işe ama en azından geç geldim. Yarın da sabah erkenden toplantımız var. Evde birikmiş işler de çok, işte yetiştirilmesi gerekenler de ama önce sağlık diyorum ve düşünmemeye çalışıyorum onlarıSende var mı iş veya aşk konusunda bir gelişme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?