Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

ben bugun de oruçlu degilim malesef, yarın tutacam inşallah bende genelde çok susuyorum yaa, mubarek çok da uzun süre, Allah yardımcın olsun canım

açlık değilde susuzluk etkiliyo..sabrediyoruz bu şekilde sabrı öğreniyoruz..hadi bakalım benim de bu seneden 5 günüm var..geçen seneden 30 ondan önceki seneden de 3 gün topla 38 gün..tut sero tut ki aklın başına gelsin ne zamana bitecek o borç bilmiyorum...:26::26:

Merhaba kizlar;
Menum
Iftar...3 ad hurma 2 bardak karbonatli su (3 gundur wc ye cikmadim insallah faydasi olur)
2 kepce ezogelin corbasi
6 kasik taze fasulye
Buyuk bir kase Cacik
Salata

Meyve cay

Tarcinli sut

Sahur
1 yumurta
Kk peynir
1 dilim ekmek
Domates salatalik
Bolca su

Herkese hayirli iftarlar diliyorum

her sene en az bi 5 gün benm de mutlaka oluyor, genelde kandillerde yada 3 aylarda tutarak kapatmaya çalışıyorum ama tam syaarak tuamadıgımdan bilemiyorum geçmişteki borçlarımı ben Rabbim affetsin inşallah

Senin gene iyiymis canim ben 2 senedir tutamiyorum tam 60 gun butun kis pazartesi den cumaya tutsam anca biter.

Kizlar selam napiyosunuz bakalim ? Ben bugün sabah doktordaydim kan verdim. Insulin direncim ve troid hormonu icin.Sonra disciye uğradım bir dolgu yaptik.Yarin kalan dolgularimi yapicaz ve test sonuçlarını da yarin alicamTüm gun ac dolandim .Iftara az kaldi bekliyorum valla.

Sizi öpüyorum aksam görüşürüz :)

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

her sene en az bi 5 gün benm de mutlaka oluyor, genelde kandillerde yada 3 aylarda tutarak kapatmaya çalışıyorum ama tam syaarak tuamadıgımdan bilemiyorum geçmişteki borçlarımı ben Rabbim affetsin inşallah

ben sayıyorum canım hiç bırakmazdım borcumu geçen sene hamilelikten dolayı tutamadım..

Senin gene iyiymis canim ben 2 senedir tutamiyorum tam 60 gun butun kis pazartesi den cumaya tutsam anca biter.

ilk defa bu kadar borcum birikti.hiç biriktirmezdim işin içine hamilelik girince riskli de olunca tutamadım...okullar açılsın bende başlayacağım borçlarımı tutmaya yoksa içim rahat etmez...

geçmiş olsun kuzum..inşallah sonuçlar temiz çıkar...bende gitmeden bütün tahlillerimi yaptırayım dedim..seni gördükten sonra...Maraşın hastane düzeninden nefret ediyorum..gitmeden hepsini yaptırayım..oğlanı da check up ını da burada yaptırayım.
.

Canim yapma zaten bu donemde.sagligina kavus tozu dumana katarsin sabret ki aman kotulesmissin.sagol canim eski filizi hem sizlere hem kendime hatirlatmam lazimdi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben geldim bir avm turu yaptım sabah sabah..serinde iyi oldu...yorulmuşum şimdi de uykum geldi..sessiz topik bugünde...

Esraaa canım bildirim gününü pazara çekmişsin benim için no problem canım...bana uyar...

Ohhh guzel bir sabah olmus canim iyi etmissin.aaa bildirim gunu konisunu unutmustum pazar gunu super olur bence de.

Evet canim yarin tahlillerime de bakacaklar zaten. Uzman eli degecek bana ins. Yuzme ogrenmek degisik bir tecrube olacak heyecanliyim araba kullanacagim bayramdan sonra.ilklerin yazi olacak galiba

Kuzum canini sıkan seyler neler. Konus rahatlarsin fistik.uyku guzel ama fazlasi zaman kaybi kesinlikle. Oyuzden pozitif olmK adina gel cabalayalim hep birlikte

Cok samimi cok ictensiniz cok tskler Alla razi olsun erken menipozdayim bes yildir. Hap ile regl oluyorum ymurta tukenmek uzere.doktor ilk kez kesin konustu yumurta nakli dedi bunu kabul edemeyiz hayirlisi artik. Kitabi merak ettim tskler okurum ilk firsatta.kitap kurdu sayilirim zaten. Zor bir surec olmus mutlu son ile bitmis cok sukur. Allah bagislasin evladinizi.

Ben gecen seneyi odedim on borc + bes tuttum bu yil da bes olur ama sevval ayina niyetlendim 2010 ve 2011 de tutmustum

Dünyaya sınavlarımızı vermek için geldiğimize inanıyorum sağaol canım içten ve bu konularda dertli bir insanım oğlum doğdu 15 gün sonra babam 56 yaşında öldü ,sonra annem erken alzhemir oldu şimdi hastaneden geliyorum annemin tansiyonu düşmüş serum takıldı ,dualarınızı bekliyorum ...canım televizyonda izledim işte o kitabın yazarını erken menopozu tedavi ediyordu adını yazmıştım arkadaşıma verdim attım kağıdı istanbulda bir dr,bir araştır allahtan umut kesilmez rabbim yardımcın olsun inşallah,kucağına almayı nasip etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…