- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
ben bugun de oruçlu degilim malesef, yarın tutacam inşallahbende genelde çok susuyorum yaa, mubarek çok da uzun süre, Allah yardımcın olsun canım
geliri geliriz ben beklerim sizi hep buralarda
ankarada mısınız sizdee[/ odönem çankırının bir ilçesinde görev yaptık sırf ankaraya yakın olalım diye tayinle batmandan oraya geldik bebeğimiz olduktan sonra samsuna yerleştimm canım.....
açlık değilde susuzluk etkiliyo..sabrediyoruz bu şekilde sabrı öğreniyoruz..hadi bakalım benim de bu seneden 5 günüm var..geçen seneden 30 ondan önceki seneden de 3 gün topla 38 gün..tut sero tut ki aklın başına gelsin ne zamana bitecek o borç bilmiyorum...:26::26:
odönem çankırının bir ilçesinde görev yaptık sırf ankaraya yakın olalım diye tayinle batmandan oraya geldik bebeğimiz olduktan sonra samsuna yerleştimm canım.....
hee ben de hacettepe durunca direk atladımRabbim yuvanızı her daim mutlu etsin inşallah
açlık değilde susuzluk etkiliyo..sabrediyoruz bu şekilde sabrı öğreniyoruz..hadi bakalım benim de bu seneden 5 günüm var..geçen seneden 30 ondan önceki seneden de 3 gün topla 38 gün..tut sero tut ki aklın başına gelsin ne zamana bitecek o borç bilmiyorum...:26::26:
her sene en az bi 5 gün benm de mutlaka oluyor, genelde kandillerde yada 3 aylarda tutarak kapatmaya çalışıyorum ama tam syaarak tuamadıgımdan bilemiyorum geçmişteki borçlarımı benRabbim affetsin inşallah
Senin gene iyiymis canim ben 2 senedir tutamiyorum tam 60 gun butun kis pazartesi den cumaya tutsam anca biter.
Kizlar selam napiyosunuz bakalim ? Ben bugün sabah doktordaydim kan verdim. Insulin direncim ve troid hormonu icin.Sonra disciye uğradım bir dolgu yaptik.Yarin kalan dolgularimi yapicaz ve test sonuçlarını da yarin alicamTüm gun ac dolandim .Iftara az kaldi bekliyorum valla.
Sizi öpüyorum aksam görüşürüz :)
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
sen gelmişsin ben çıkmışım...
aday adayı değil öğretmen olduğun günleri de görürüz inşallah canım...
bende 2001 mezunuyum...ah nenehatun ahhhh
dengelemeye çalışıyorum canım malum yürüyüşü de babam yasakladı pek çıkamıyorum dışarı..
ohhhhh ohhh yeni ciciler ve spor kim tutar canım seni....eskiye dönüş var...inşallah ayağım iyi olursa beni de kimse tutamaz...
ne bilmiş ki çok fena...
ben geldim bir avm turu yaptım sabah sabah..serinde iyi oldu...yorulmuşum şimdi de uykum geldi..sessiz topik bugünde...
Esraaa canım bildirim gününü pazara çekmişsin benim için no problem canım...bana uyar...
filizim bence sen bu konuda spor hocalarının sözünü dinle, hem içine de sinmiş spor salonu onlar nasıl diyorsa öyle yap en güzelihem bak planda sana uyuyormuş daha ne olsun
yüzmeye de başlıyormuşsun ona ayrıca çok sevindim, çok keyifli olacak senin için çok
olsun canım denk geliriz mutlaka yine, ben buraların nobetçisiyim ne de olsa
inşallah yogunluk bitti canım bugun, çarşıya gidip gelecem gerçi ama akşam leslie bacıyla bi görüşürüm diye düşünüyoruminşallah kuzum bayrama kadar giden kilolarımız kar olacak bize
herkese mutlu günler kızçeler
bugun saat 13.30 da uyandımnasıl olsa yapacak birşeyim yok diye annem de ellemiyor beni abarttıkça abartıyorum bende ama uyanınca da canım çok sıkılıyor, o yuzden uyku en güzeli, zaten hafif depresyon modundayım o sebeple uyumaktan başka çarem yok
neyse keyifsizliklerime sizi de katmayım hatunlarkahvaltıda ( yani öğle yemegini geçkin bir saatte ettigim kahvaltıda ) 2 tahıl ve 1 süt tükettim, çarşıya gidip gelecem birazdan, o arada da bi ara öğün yaparım sanırım, sonrasında da iftar vaktinde akşam yemegi işte tamamdır yarın da oruçluyum inşallah
benden bu kadar hanımlar, kendinize iyi bakın görüşürüzz
İnşallah doğacığım bol eksilerimiz ve seninn dünyalar güzeli bir bebeğin olur ,lütfen umutlarını asla kaybetme benim oğlumda 3 düşükten sonra oldu ve çokk sıkıntılar çektim sana tavsiyem çokk iyi dr bul ben önce allaha sonra dr borçlluyum hacettepeden bir prof.gittim sağolsun onunrahatlatmalarıyla sahip oldum...birde umutsuz bakılan ve 40 tane annenin hikayelerinin olduğu bir dr,kitabı var ona bir bakmanı tavsiye ederim....
ben bugun de oruçlu degilim malesef, yarın tutacam inşallahbende genelde çok susuyorum yaa, mubarek çok da uzun süre, Allah yardımcın olsun canım
Cok samimi cok ictensiniz cok tskler Alla razi olsun erken menipozdayim bes yildir. Hap ile regl oluyorum ymurta tukenmek uzere.doktor ilk kez kesin konustu yumurta nakli dedi bunu kabul edemeyiz hayirlisi artik. Kitabi merak ettim tskler okurum ilk firsatta.kitap kurdu sayilirim zaten. Zor bir surec olmus mutlu son ile bitmis cok sukur. Allah bagislasin evladinizi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam bayanlar ben iftarımı ettim diinlenme moduna geçtim...
Oğluştan yeni pozlar eklenmiştir...duyurulur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?