ev işi beklesin biraz ya boşveerrişi hallet sonra dinlen saglıgın yerine gelsin, ev haftasonu da hallolur zaten 2 gün kaldı haftasonuna
ben de hiç bir gelişme yokrutin monoton hayatımda devam ediyorum işte
Aynen bekliyor zatenNurdanım bu günlerin kıymetini bil valla, ne güzel annen ilgileniyor herşeyle, işe gitme derdi yok, bu açıdan bakarak bolca tadını çıkar kuzum Döndüğümüzden beri yemek işiyle eşim ilgileniyor, ben bulduğum her fırsatta yatıyorum valla Böyle durumlarda bir kere daha "iyi ki çocuğum yok" diyorum, ben kendime bakamıyorum daha bir de çocuk olsa ne yapıcam
selam seninle senin topikte de yazışmıştık. hoşgeldin. burası keyifli.
Bu arada kızlar ablam diyetisyene gidiyor. Oruç tutarken napayım demiş. Diyetisyen oruç metabolizmayı yavaşlatır, kilo vermen zorlaşır demiş. Yapılması gereken de verilen listeyi aynen gece uygulayacakmışsınız. geceyi gündüzmüş gibi düşünüp ara öğünlü falan geçirecekmişsinz. Sahur kahvaltı yerine geçecekmiş. benden söylemesi....
Canim seninki hamilelikten borc.canini sıkma.kisin tutarsin kolay olur. Aynen canim aylar aylar sonra eski filizi buldum hepimiz enerjik azimli ve bol eksili olduk mu korksun bizden diyet de spor da.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim alistik sık burda olmana.ne guzel sohbet akiyordu ins koyde cok sorun olmaz netin. Opuyorum oglusuna ve kendine iyi bak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Serapçım şimdi albümüne baktım, bayıldım senin oğlanaKırkbir kere maşallah, ne tatlı olmuş böyle Bir de poz vermiş resmen
Hoşgeldin canım;Ben kk la 94 ten 87 ye dusmustum. Ama hepsini geri aldim(((((dieti birakmistim.bikmistim aslinda. Cok mutsuzum. 2 cocuk annesi ve 28 yasindayim..kilom esimle aramda problem yaratiyor.Esracigim konunu ilk actigin zamanlar takip ediyordum.sonra kk arada girdim arada girmedim. Olmuyor boyle. Yardim almadan kilo veremicem.suanda size katilmak istiyorum.ramazanda kilo aldim ya. Simdi reglm. Oruc tutmuyorum. Desteğinizi bekliyorum.
esra gali,ba tanışıyoruz nenehatun 2003 mezunumusun bende lisedeki o hantal halimden binbir emekle kurtulup süper olmuştum sonra peşpeşe 2 çocuk yapınca oldummu sana 81 inşallahhh vericemmm
Esramm ,çok teşekkür ederim evet Erzurum bana iyi gelen şehirlerden tandır ekmeğini,tel peynirini ve üniversiteyi çok özlüyorum,sen de öğretmen adayımışssın inşallah aramıza katılırsın,herşey gönlünce olsun,boyum 1.62 cm evet canım sıkıyım avantaj mı bilemiyorum baskülde fazla çıkıyorum bir 65 olsammm aaah tavsiyelerini bekliyorum takipteyim...
Ballarımmmmmmmmmm ben geldim.Hızlıca bir geçmiş yaptım.Çok özledim ki ben sizi.2 gündür hastaneye gittiğim için işten geç çıkıyorum.Haliyle eve gelince yorgun oluyorum ve evdeki işlerimden dolayı giremedim affola.Yeni arkadaşlarda katılmışlar ilgilenemedim.Gerçi kızlar yokluğumu hiç aratmıyolar özverilerine sağlık.Yeni yeni haberler var benden önce iyi olandan başlıyılm.Patronumla konuştum artık parttime çalışıcam.Yani haftada 3 gün çalışcam haliyle maaşımda yarıya düşecek.Kabul etmez diye düşünüyodum ama az para ödemek onada mantıklı geldi sanırım.İş yerinden derslerime ve eğitimime gerekli özeni gösteremiyordum eve geç gelip ders çalışamıodum.Bu sayede vaktim olacak ve ayrıca cumartesi pazar evdeyim.Pazartesi çarşamba cuma çalışıcam.İyi oldu işte bu :) Kötü haber sayılmaz ama insülin direncim varmış.Bugün doktor ve diyetisyenim söyledi.Bilmiyordum şaşırdım.Kolestrol da yüksek.Dişçide sıra beklerken hastaneye diyetisyenin geldiğini öğrendim .Hemn koştum gittim.Ancak doktor benimle yarın uzun uzun ilgilenmek istiyormuş.Detaylı biglileri yarın alıcam sizinle de paylaşırım.İlk diyetisyen deneyimim bakalım ne dicek???
Neslican geçmiş olsun gerçekten dinlenmek sana iyi gelecektir.Ama sayfa ilerledikçe görüm ki biraz iyi olmuşsun ohhh rahatladım.Dikkat et lütfen.Filizcim spor salonunu sevmişsin ne güzel.Profesyonel insanlarla çalışmak her zaman daha güzel sonuçlar verir.En kısa sürede sonuç almaya başlayacaksın gör bak.Nilgüncüm ablanın tavsiyeleri için teşekkürler ben de yarın diyetisyene gidicem bakalım ne dicek paylaşırım sizinle.Nurdanım menüsünüde sayarmışş yirim yaaa.Nasıl hoşuma gidiyor senin böyle dikkat etmen.Bende sayıyorum ama yazamıyorum maalesef yokluğumda 5333 hep gündemde kalmış sayende :) ama ayağına üzüldüm kuzum lütfen anneni dinle ve doktora git ihmal sakın haaa!!! Bak ciddi ciddi uyarıyorum tamam mı ?Züleyha ablamm göremedim ama gelir sanırım o da yoğun benim gibi...
Bu arada beslenmemle alaklı bişey yazmadım.5333 devam yarın diyetisyene gidicem bakalım ne dicek? O yüzden yazmıyorum menümü falan.5333 temsilcim nurdanıma güveniyorum
Sizin menülerinizr baktım ama sıkıntılı bişey göremedim ,süpersiniz kılzarrr
Benim cuma günü ablam ve yiğenim geliyor yarın akşam temizlik var yani.Yine yarın öğleden sonra doktor randevularım var demeyi unuttum dişlerime dolgu yaptırıorum.Hazır regl iken yapalım çıksın.
Sporumu yapıyorum aksatmam ama sağ dizimde ben basamak falan çıktıkça sanki bşey yerinden çıkıyor geri yerine giriyor.Yani böyle kırt kırt ses çıkıyor.Önemli bişey değildir umarım 2 gündür böyle.
Sizleri öpüyorum,hayırlı geceler dua ile ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?