Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

ev işi beklesin biraz ya boşveerr işi hallet sonra dinlen saglıgın yerine gelsin, ev haftasonu da hallolur zaten 2 gün kaldı haftasonuna

ben de hiç bir gelişme yok rutin monoton hayatımda devam ediyorum işte

Aynen bekliyor zaten Nurdanım bu günlerin kıymetini bil valla, ne güzel annen ilgileniyor herşeyle, işe gitme derdi yok, bu açıdan bakarak bolca tadını çıkar kuzum Döndüğümüzden beri yemek işiyle eşim ilgileniyor, ben bulduğum her fırsatta yatıyorum valla Böyle durumlarda bir kere daha "iyi ki çocuğum yok" diyorum, ben kendime bakamıyorum daha bir de çocuk olsa ne yapıcam

kesinlikle haklısın neslicim annemin kıymetini bileyim valla bide şimdi oruç da var ya resmen bütün gün yatıyorum ben, bitek sahuru hazırlıyorum, iftarda da masa kurmaya yardım ediyorum o kadar, onun dışında hiç bi iş yaptıgım yok gerçi benm annemden kaynaklı bu durum annem sevmez ben yemegi yapayım o yatsın, kadının içine sinmiyor illa mutfaga kendisi girecek e bu durum benim de işime geliyor tabi laf aramızda

Mrb canim. Diyetisyen dogru soylemis. Iftarda cok su içiyorum. Yemegide yiyince hepsi midende kaliyo. Sahurda da bisey yiyosun. Hic sindirilmiyo sanki.balim artik

bende şu ramazanı atlatayım ameliyatda olayımohhh gitsin kilolar diyecem...

Canim alistik sık burda olmana.ne guzel sohbet akiyordu ins koyde cok sorun olmaz netin. Opuyorum oglusuna ve kendine iyi bak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şu an bir sıkıntı yok canım yavaşta olsa yazıp gönderebiliyorum geçende sinir oldum worlde kopyaladım oarada yazdım sonra buraya kopyalayım anca gönderebilmiştim.. evde belirli yerler var oaralarda daha iyi çekiyor herhalde..

Ballarımmmmmmmmmm ben geldim.Hızlıca bir geçmiş yaptım.Çok özledim ki ben sizi.2 gündür hastaneye gittiğim için işten geç çıkıyorum.Haliyle eve gelince yorgun oluyorum ve evdeki işlerimden dolayı giremedim affola.Yeni arkadaşlarda katılmışlar ilgilenemedim.Gerçi kızlar yokluğumu hiç aratmıyolar özverilerine sağlık.Yeni yeni haberler var benden önce iyi olandan başlıyılm.Patronumla konuştum artık parttime çalışıcam.Yani haftada 3 gün çalışcam haliyle maaşımda yarıya düşecek.Kabul etmez diye düşünüyodum ama az para ödemek onada mantıklı geldi sanırım.İş yerinden derslerime ve eğitimime gerekli özeni gösteremiyordum eve geç gelip ders çalışamıodum.Bu sayede vaktim olacak ve ayrıca cumartesi pazar evdeyim.Pazartesi çarşamba cuma çalışıcam.İyi oldu işte bu :) Kötü haber sayılmaz ama insülin direncim varmış.Bugün doktor ve diyetisyenim söyledi.Bilmiyordum şaşırdım.Kolestrol da yüksek.Dişçide sıra beklerken hastaneye diyetisyenin geldiğini öğrendim .Hemn koştum gittim.Ancak doktor benimle yarın uzun uzun ilgilenmek istiyormuş.Detaylı biglileri yarın alıcam sizinle de paylaşırım.İlk diyetisyen deneyimim bakalım ne dicek???

Neslican geçmiş olsun gerçekten dinlenmek sana iyi gelecektir.Ama sayfa ilerledikçe görüm ki biraz iyi olmuşsun ohhh rahatladım.Dikkat et lütfen.Filizcim spor salonunu sevmişsin ne güzel.Profesyonel insanlarla çalışmak her zaman daha güzel sonuçlar verir.En kısa sürede sonuç almaya başlayacaksın gör bak.Nilgüncüm ablanın tavsiyeleri için teşekkürler ben de yarın diyetisyene gidicem bakalım ne dicek paylaşırım sizinle.Nurdanım menüsünüde sayarmışş yirim yaaa.Nasıl hoşuma gidiyor senin böyle dikkat etmen.Bende sayıyorum ama yazamıyorum maalesef yokluğumda 5333 hep gündemde kalmış sayende :) ama ayağına üzüldüm kuzum lütfen anneni dinle ve doktora git ihmal sakın haaa!!! Bak ciddi ciddi uyarıyorum tamam mı ?Züleyha ablamm göremedim ama gelir sanırım o da yoğun benim gibi...

Hoşgeldin canım;
Kilo hayatında problem olmamalı.Eşi probşem ediyorsa çok kızarım.Eşler destek olmalı köstek değil.Sen istersen yaparsın.Lütfen istikrarlı ol bizler burdayız ve sana elimizden geldiğince destek oluruz.Allah evlatlarını sana bağılasın canım...

esra gali,ba tanışıyoruz nenehatun 2003 mezunumusun bende lisedeki o hantal halimden binbir emekle kurtulup süper olmuştum sonra peşpeşe 2 çocuk yapınca oldummu sana 81 inşallahhh vericemmm

Canım maalesef ben liseyi erzurumda okumadım hayatımda ilk kez erzuruma 25 yaşımda geldim yani 2 sene önce :) 81 kilo çok değil inşşah çabucak kurtulacaksın onlardan

Tandır ekmeğine ben de bayılırım canım.Erzurum sevilecek bir yer ,adına şiirler yazılacak,anılarının en güzel yerinde kalabilecek şehir...Sıkı olman tabiki avantaj hem bak 65 uzak değil.Bİraz spor ve sağlıklı beslenmeye bakar.Birlikte göndeririz inşallah

Bu arada beslenmemle alaklı bişey yazmadım.5333 devam yarın diyetisyene gidicem bakalım ne dicek? O yüzden yazmıyorum menümü falan.5333 temsilcim nurdanıma güveniyorum

Sizin menülerinizr baktım ama sıkıntılı bişey göremedim ,süpersiniz kılzarrr

Benim cuma günü ablam ve yiğenim geliyor yarın akşam temizlik var yani.Yine yarın öğleden sonra doktor randevularım var demeyi unuttum dişlerime dolgu yaptırıorum.Hazır regl iken yapalım çıksın.

Sporumu yapıyorum aksatmam ama sağ dizimde ben basamak falan çıktıkça sanki bşey yerinden çıkıyor geri yerine giriyor.Yani böyle kırt kırt ses çıkıyor.Önemli bişey değildir umarım 2 gündür böyle.

Sizleri öpüyorum,hayırlı geceler dua ile ...

Serapcım bebişin resimlerini göremedim arkadaş değilmişiz ki biz ekledim seni kabul edermisin ? :26:

kuzum hayırlı olsun part time çalışma fikrin, en güzeli olur umarım senin için gerçi şimdi yaz derslerin falan yoktur sanırım ama olsun sana da dinlenme olur en güzeli

insulin direnci çok yüksek degil canım sanırım kilo vermekte çok zorluk çekmedin,ama kolestrol önemli onun önlemini al mutlaka kı ilerde sorun çıkmasın

diyetisynele ilgili yorumlarını da merakla bekliyorum

sayma temsilcisi olarak seni selamlıyorum esracım

kuzum bu sayma işinde benm kafama takılan bikaç şey var, kitabı okumadıgımdan sanırım ama mesela meyveyi o gün bi tane eksik yedim, onun kalorisini başka bişeyle dengeleyemiyor muyum acaba :44:

yani aslında sorun şu, dondurmayı biraz fazla kaçırdım bu akşamda, meyveden de 2 porsiyon açığım var onlar birbirini dengeler mi acaba diye merak ediyorum yani eger dengelemezse sanırım sahurda aç kaldım

Kizlar gunaydin nasilsiniz ben cok yogunum is yogun. Ders de calisiyorum bu iki gun giremeyebilirim girersem de menu yazmak tek tek alinti yapmak mumkun olmaz. Sinavim cumartesi. Ha buarada ozellukle neslucugimin istedigi resmi cekecegim bugun kot gomlegimi giydim bugun canim sikkin.daha uc ay oldu yuzumu degistirdim ams simdi kayip. Hicbiryerde yok. Ayagimin agrisi da dun gecmedi oyuzden ne ben ne esim sporu istemedik gitmedik hatta dun iftardan sonra yayildim 6-7 Bolum dizi izledim sevdigim polisiye bir dizi var da. Rizzoli and lsles. Bugun kuzenim gelecekti iptal oldu ayagim iyi olduguna gore misafir de olmadigina gore sporu gidecegim. Diyet duzgun devsm ediyor sadece yumurtali pide alinca biraz kacirdim almayacagim bir daha.

Zuleyha hocam gelmemis yine. Can in alerjisi gecmemis doktora gidip geliyorlarmis dun biraz konustuk whatsup dan.

Nurdancigim nasilsin canim agrin var mi halen. Lutfen ihmal etme.

Neslicigimi daha iyi gordum oh cok sukur canim. İns haftasonu da dinlenip tamamen atlatirsin canim. Spor konusunda merak etme. Hirstan gozu kor olmus eski ben degilim artik. Bak oruclu spor yaomiyorum ayagim agriyinca ustune gitmiyorum sporun. Bu halimi daha cok sevdim dingin bir ruh hali veriyor cunku. Gecen sene kendime iyulikten cok kotuluk yapmisim bedenen ve ruhen.

Serapcigim koydesin ama ihmal etmiyosun bizi.cok guzel.hep boyle olalim ins

Esosum part time calismsna cok sevindim canim.cok iyi olmus senin icin. Hayirlisi olsun canim. Artik daha bol ve kaliteli zamanin olacak

Yeni gelen arkadaslara zaman ayiramiyoruz kusura bakmasinlar. Aslinda esosun topigini de diyet amacli kullanmiyoruz zaten. Eski arkadaslarin toplanmasi sohbet etmesi dertlesmesi burdaki ana amacimiz. Diyet ikinci planimiz. O yuzden onlara faydamiz olmayabilir bu acidan. Ayrica hem yaz tatili hem oruc hem bayram hem yogun sosyal ve is hayati derken zaman ayirmak da zor zaten.

Esos ben halen saskinim. İnsulin durenci olan biri cok zor kilo verir uzun vadede olur cok uzun. Duygu ben ve bir kac tanidigim ornek. İnsulin direnci var demesini digru bulmadim bu anlamda. Lutfen sonucunu tarayip bana mail at. Spor salonunun doktoruna gosterelim ha kolestrol konusu farklu. Genetik yatkinlik olabiliyor bobrek hastaligu olanlar da yuksek cikabiliyor sonucu rakamsal olarak ogren lutfen. Bir de sebebini.hakkinda hayirlisi olsun canim

Günaydın kızlar, hepimize güzel ve sağlıklı bir gün olsun inşallah Bugün biraz daha iyiyim ama bugün akşama kadar dinlenme şansım yok pek, yoğun geçecek gibi görünüyor. Şimdilik bir merhaba deyip kaçmış olayım, fırsat bulunca uğrar, geçmişe bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…