- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
Züleyha Ablam Cana kardeş gelecekti desene :) herşey kısmet yaa Rabbim isteyen herkese versin inşşallah.Sen ben nurdan bu hafta regl olduk.Dönemlerimiz aynı oldu.Bu arada menüde sıkıntı yok ablam sıkma canını arada olacak öyle sürekli dikkat ettiğin için bazen kriz geliyor.Dondurma çok hafif hem
Nilgün canım listeye seni yazacktım ama güncel kilonu bilmiyodum kusura bakma.Pazar günü bildirim yaparsan seni de eklerim canım.Zaten bi haftada artı çıkmayalım da eksi ne görsek karımızdır.
Doğacım yeni salon araştırmanı çok faydalı buldum.İnşşal içine siner bir an önce başlarsın bayrama yaklaşıyoruz malum.Ben aç karnına spor ypılması taraftarı değilim biliyorsun.Ramazan ayında heleki kasdan su dan kaybedildiğini düşünüyorum.Haftada kaç gün yapılması kişiden kişiye göre değişir ama ideali 4 gün bence.Bana bakarsan hergün yapıcam çünkü sıkılaşmam lazım.Menünü beğendim canım.Her açıdan güzel olmuş.Gözlemeyi dengelemişsin.Afyet olsun.
Neslicanım eşinle sana birlikte uzun ve mutlu aşklı sağlıklı yıllar diliyorum.Rabbim ömür boyu hiç ayırmasın sizi.Bu arada eksiyle dönmüşsün tebrikler canım .Ben normal olarak artı beklerdim ama sanırım stres hastalık iştahını kapattı.Çok da geçmiş olsun.Taziye evlerini kimse sevmez elbette ama ben bi kötü olurum.Rabbim geride kalanlara sabır versin inşallah.Olmadı formasyon ...Ayyy içim dolu olsada kısmt nasip diyip geçiyorum.Keşke olsaydı ama neslim Rabbim büyük hayırlı kapılar açar inşallah.Sen de mi regl oldun ???
Serapcım bütün gün topiği canlı tutmuşsunuz valla bıcır bıcır ne güzel maşallah.Bu arada senin öğretmen olduğunu bilmiyordum.Ben de tde okuyorum.Öğretmen aday adayıyım.Topikte 3 öğretmen bir de aday var ne güzel :)
Nurdanım gelen giden misafir falan yoğunsun sen de.Allah kolaylık versin.Ramzanın bereketi işte.Bende misafiri çok severim.Gelsinler gitsinler.Tatlı yorgunluk bunlar.Regl bitiyor sanırı m hadi bakem misafirleride yolcu et spora saymaya devam.Bayrama kadar inceliyoruz ben anlamam.Hem bak yeni yeni arkidişler gelmişş biz örnek olicezzz.Bu nasıl bir türkçe olduysa artık sen idare et bebeimmm :))
Züleyha Ablam Cana kardeş gelecekti desene :) herşey kısmet yaa Rabbim isteyen herkese versin inşşallah.Sen ben nurdan bu hafta regl olduk.Dönemlerimiz aynı oldu.Bu arada menüde sıkıntı yok ablam sıkma canını arada olacak öyle sürekli dikkat ettiğin için bazen kriz geliyor.Dondurma çok hafif hem
Nilgün canım listeye seni yazacktım ama güncel kilonu bilmiyodum kusura bakma.Pazar günü bildirim yaparsan seni de eklerim canım.Zaten bi haftada artı çıkmayalım da eksi ne görsek karımızdır.
Doğacım yeni salon araştırmanı çok faydalı buldum.İnşşal içine siner bir an önce başlarsın bayrama yaklaşıyoruz malum.Ben aç karnına spor ypılması taraftarı değilim biliyorsun.Ramazan ayında heleki kasdan su dan kaybedildiğini düşünüyorum.Haftada kaç gün yapılması kişiden kişiye göre değişir ama ideali 4 gün bence.Bana bakarsan hergün yapıcam çünkü sıkılaşmam lazım.Menünü beğendim canım.Her açıdan güzel olmuş.Gözlemeyi dengelemişsin.Afyet olsun.
Neslicanım eşinle sana birlikte uzun ve mutlu aşklı sağlıklı yıllar diliyorum.Rabbim ömür boyu hiç ayırmasın sizi.Bu arada eksiyle dönmüşsün tebrikler canım .Ben normal olarak artı beklerdim ama sanırım stres hastalık iştahını kapattı.Çok da geçmiş olsun.Taziye evlerini kimse sevmez elbette ama ben bi kötü olurum.Rabbim geride kalanlara sabır versin inşallah.Olmadı formasyon ...Ayyy içim dolu olsada kısmt nasip diyip geçiyorum.Keşke olsaydı ama neslim Rabbim büyük hayırlı kapılar açar inşallah.Sen de mi regl oldun ???
Serapcım bütün gün topiği canlı tutmuşsunuz valla bıcır bıcır ne güzel maşallah.Bu arada senin öğretmen olduğunu bilmiyordum.Ben de tde okuyorum.Öğretmen aday adayıyım.Topikte 3 öğretmen bir de aday var ne güzel :)
Nurdanım gelen giden misafir falan yoğunsun sen de.Allah kolaylık versin.Ramzanın bereketi işte.Bende misafiri çok severim.Gelsinler gitsinler.Tatlı yorgunluk bunlar.Regl bitiyor sanırı m hadi bakem misafirleride yolcu et spora saymaya devam.Bayrama kadar inceliyoruz ben anlamam.Hem bak yeni yeni arkidişler gelmişş biz örnek olicezzz.Bu nasıl bir türkçe olduysa artık sen idare et bebeimmm :))
Nehir hanım bende bugün katılmak için yazdım arkadaşlara ,sizde hoşgeldiniz nasıl yaptığınızı diyetinizi biraz anlatırmısınız...
Hosbuldum canim ne kusuru birlikte paylasarak destek olarak vericez bu kilolari ve saglimiza kavusucaz en basta saglik daha onemlimrb nehır hanım. ben doga. 31 yasındayım 6 yıllık evlıyım cocugum yok. cok zorlu mücadele verıp sonra psıkolojısı verıp 7 kılo tekrar alan bırıyım hıkayem uzundur arkadaşlar ıyı bılır. su ankı hedefım aldıklarımı vermek, ıkılı rakamlara ınmek, sağlıklı olabilmek, degerlerımın ıyı olması, ayağımın ağrımaması, genetık tahlılımın ıyı çıkması, menopozdan çıkamasam da surecın uzaması. dedım ya ben de hıkaye cok. klasık bırsey yazamadım uzun uzun oldu kusura bakmayın
başarılar kolaylıklar dılıyorum
Hosbuldum canim sende hosgeldin.hanim lafini kaldiralim nehir demen kafi.sayarak ve gec saatte yemeterek vermeye calisiyorum canim kacamak taptigimda da tahili azaltip sut gurubunu artiyorum mesela oyle kolayini buldum emziriyorum hic kacamaksiz olmuyor malesef
Hosbuldum canim ne kusuru birlikte paylasarak destek olarak vericez bu kilolari ve saglimiza kavusucaz en basta saglik daha onemli
Sagligina kavusup rabbim sana da hayirli bi evlat nasip etsin insallah canim
Nehir ismini cok severim cok guzel bir isim. Kizimin adi doga olacak bir tesadufle bir is yeri denk geldi bize. İsmi malum oldu ailem isletiyor su an. Sonra dedim kizim olursa ki cok seviyorum kiz cocuklarini adi doga olsun sizin isminiz de harika. Arada kaldim simdi. Dogmamis cocuga don bicmek oldu bu ama napiyim umutlarim sonse de hayallerim capcanli.cok tskler Allah razi olsun dualariniz icin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bayramlik cocuk olma moduma ek bir sebep de mayo bikini aldim cokkk sevdim cok. Evde giy sporda giy havuz da bayramda ohh termal de. Bir de esofman aldim o da cok guzel icime sindi burdan van a kadar yuruyecek bir enerji var su icimde. Kipir kipirimmmm
ben burdayımmm
esra gali,ba tanışıyoruz nenehatun 2003 mezunumusun bende lisedeki o hantal halimden binbir emekle kurtulup süper olmuştum sonra peşpeşe 2 çocuk yapınca oldummu sana 81 inşallahhh vericemmm
dengelemeye çalışıyorum canım malum yürüyüşü de babam yasakladı pek çıkamıyorum dışarı..En guzelini yapmissin daha ne olsun
Canim ben cikarken sen gelmissin denk gelemedik spora bugun basliyorum esofmsnim da geldi esim de iyi. Cok heyecanli ve mutluyum.ayagin iyilesir iyilesmez keyfine bak okul acilacak malum
Vay bilmise bak sen. Tam bidik. Fena bisey olacak belli
Nurdancigim kendi evin olunca daha gergin ve panik olursun belki. Ben sahsen oyleyim. Spor konusunda da kafam o kadar karisti ki sorma gitsin sadece ramazan da ac karnina degil genel olarak ac karninaydi da bu sorum. Mantigim ayri cevap veriyor hocalar birbirinden ayri bedenim ayri valla. Zaman konusunda ise kaslari dinlendirmek lazim 48 saay diyorlar oyizden hafta da uc gun gidecegim hem hergun gidersem benim bu koca ev curcuna olur yetisemem ev islerine
sen gelmişsin ben çıkmışım...
olsun canım denk geliriz mutlaka yine, ben buraların nobetçisiyim ne de olsa
Krizantem isminizi bilmiyorum siz de hosgeldiniz basarili tecrubelerimiz keyifli sohbetlerimiz bol eksilerimiz olur ins birlikte
geliiriz canım elbet bir gün
İnşallah doğacığım bol eksilerimiz ve seninn dünyalar güzeli bir bebeğin olur ,lütfen umutlarını asla kaybetme benim oğlumda 3 düşükten sonra oldu ve çokk sıkıntılar çektim sana tavsiyem çokk iyi dr bul ben önce allaha sonra dr borçlluyum hacettepeden bir prof.gittim sağolsun onunrahatlatmalarıyla sahip oldum...birde umutsuz bakılan ve 40 tane annenin hikayelerinin olduğu bir dr,kitabı var ona bir bakmanı tavsiye ederim....
geliri geliriz ben beklerim sizi hep buralarda
buradaayyıımmmm
hoşgeldin diyem o zaman...ama kaçcam birazdan iftar yaklaşıyo ve ben acıktım acıkmadan ziyade çok susadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?