- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
Bu arada sizinle sağlıklı bir tarif paylaşayım. 4 porsiyona bölünerek oldukça sağlıklı bir atıştırmalık olur kanaatimce. Belki biraz tarçın bile eklenebilir.
Meyve Tatlısı
Iste sizr bahsettim karin sikilastiran hareketler sadece 30 kimler yapiyorr bakem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu arada sizinle sağlıklı bir tarif paylaşayım. 4 porsiyona bölünerek oldukça sağlıklı bir atıştırmalık olur kanaatimce. Belki biraz tarçın bile eklenebilir.
Meyve Tatlısı
Tebrik ederim.bilincli ve saglikli bir tuketim herseyden onemli zaten.buarada ikizleri duydum allah bagislasin meslek yas yasadiginiz yer sizi biraz tanitalim mi..bizler eski arkadasiz ama sizin icin anlatiriz kendimizi tabiki. Esosu tanidiniz. Ben doga. Gercek ismim degiltabiki.alti yillik evli ve 31 yasinda bir bayan olacagim haziranda.anadoluda kucuk vir sehirde yasiyorum ihracat sorumlusuyum bir firmada.esim de ayni isi yapiyor ayni isyerinde hatta. Cicugum olmuyor yumurtam bitmus tamamen zaten. Erken menopiz 26 yasindan beri. Hep sismsn biriydim evlenirken 85. Ama diri ve saglikliydim menopoz haplar tup bebek tedavisi stres masa basi is sporsuz hayat yNlis beslenme ayak bilegi kirigi ve aylarca hareketsuz kalma derken 110 kilo oldum birbucuk yilda 97 indim ama duraklma yasadim 6 ay. Bu beni cok sarsti ve koptum insulin direnci olunca vetmrk. Cok zor almak cok kolay. Sanirim 105lerdeyim toparlanmaya calisitorum yeniden.
Iste sizr bahsettim karin sikilastiran hareketler sadece 30 kimler yapiyorr bakem
Beni alin yaniniza ben de o moddayim bu haftayi sevmedim havalardan mi ne ? Surekli yağmurlu usumeli.Güneş yüzü göremedik
Sabah tibet hareketi mi ? Onu Züleyha abla yapiyordu fikrini alalim ben hic bilmiyorum sabahlari biseyler yapma konusunda hem fikirim ne kadar sürüyor acaba ben bi sarkida dans ediyorum sabahlari kendimi tutamayinca iki uc falanda oluyoooo :)
Sabah tibet hareketi mi ? Onu Züleyha abla yapiyordu fikrini alalim ben hic bilmiyorum sabahlari biseyler yapma konusunda hem fikirim ne kadar sürüyor acaba ben bi sarkida dans ediyorum sabahlari kendimi tutamayinca iki uc falanda oluyoooo :)
Tebrik ederim.bilincli ve saglikli bir tuketim herseyden onemli zaten.buarada ikizleri duydum allah bagislasin meslek yas yasadiginiz yer sizi biraz tanitalim mi..bizler eski arkadasiz ama sizin icin anlatiriz kendimizi tabiki. Esosu tanidiniz. Ben doga. Gercek ismim degiltabiki.alti yillik evli ve 31 yasinda bir bayan olacagim haziranda.anadoluda kucuk vir sehirde yasiyorum ihracat sorumlusuyum bir firmada.esim de ayni isi yapiyor ayni isyerinde hatta. Cicugum olmuyor yumurtam bitmus tamamen zaten. Erken menopiz 26 yasindan beri. Hep sismsn biriydim evlenirken 85. Ama diri ve saglikliydim menopoz haplar tup bebek tedavisi stres masa basi is sporsuz hayat yNlis beslenme ayak bilegi kirigi ve aylarca hareketsuz kalma derken 110 kilo oldum birbucuk yilda 97 indim ama duraklma yasadim 6 ay. Bu beni cok sarsti ve koptum insulin direnci olunca vetmrk. Cok zor almak cok kolay. Sanirim 105lerdeyim toparlanmaya calisitorum yeniden.
Teşekkür ederim neslican peynir örgü olan muratbey peynir az tuzlu tadi öyle guzel ki:thumbup::thumbup::thumbup:
Mrb hocM maasallah siz gazete okurken ben yataktan kazinarak kalktim alti bucuk yedi civari.bu iki haftadir gec uyudum yoruldum da.zor kalkiyorum
Günaydın Ablacım :)
Atama işini dün öğrendim ama hayırlısını istiyoruz hani hep ALLAH tan.Demek ki hayırlısı buymuş senin için.Rabbim duamıza 3 şekilde cevap verirmiş.Evet der istediğini verir,hayır der ve daha iyisini verir,bekle der ve en iyisini verir.Senin için de böyle bi durum olmuştur inşallah....Mesafeleri sevemesek de bizi sevdiklerimizden ayıramıyolarBu arada ebru sanatıyla ilglendiğini bilmiyodum,resimlerine bayıldım.Ellerine sağlık :)
Kuzumm tamam finallerden sonra spora sıkı sıkı sarilcam o paylaştığım resmi sen de yapıyorsun ben anlamam
Evet canım kpss bu sene olmadi inşallah bi dahaki seneye okuduğun bölüm süper bosa gitsin istemiyorum ozel sektörde kalmani hele hic istemiyorum layik oldugun yerlere gelmelisin
Klasik filiz yoğunluğu
Bak bak yine yazmış biseyler iskillendim haa :what::what:
Seneye hem.kpss hem.yeni bir bolum aof uluslararasi .iliskiler kayit yaptiracagim bu yil yogunlugum hafiflesin tahliller biter esim iyilesir lolanta da oturur lokanta demisken dogaevyemekleri.net henuz tam bitirmedik ama esimle hazirladik ne diyordum ehliyet de biter kilo olayinda da ilerleme olur ins kafam daha ragat bir sekilde seneye egitime ayirabilirim ins.
Kuzumm tamam finallerden sonra spora sıkı sıkı sarilcam o paylaştığım resmi sen de yapıyorsun ben anlamam
Evet canım kpss bu sene olmadi inşallah bi dahaki seneye okuduğun bölüm süper bosa gitsin istemiyorum ozel sektörde kalmani hele hic istemiyorum layik oldugun yerlere gelmelisin
Klasik filiz yoğunluğu
Bak bak yine yazmış biseyler iskillendim haa :what::what:
Canim haklisin is yerine tasimak tam kulfet ama bence öğlen yemegini sen isyerinden ye ara öğün leri yanina al aksam da yine evde çünkü öğlen corba daha ciksa sana yeter yada sebze yemegi ha yanina salata alabilirsin çünkü sizinkiler salata cikarmiyor cikaraa bike azicik ;( makarna olayina gelince de kepekli olarak yiyebiliriz yaa oda yatti kafama canim
Kızlar before-after ekledim kendi fotoğraflarımdan bulabilirsiniz
Biz hala evin altında halk eğitimin açtığı kursa devam ediyoruz.Bu ayın sonunda bitiyor.Hergün 1.5 saat spor mutlaka yapıyorum Esram..
Canım inşallah sonuçların çok iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?