Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Bu arada sizinle sağlıklı bir tarif paylaşayım. 4 porsiyona bölünerek oldukça sağlıklı bir atıştırmalık olur kanaatimce. Belki biraz tarçın bile eklenebilir.
Meyve Tatlısı

Cok saglikli cok guzel. Ailenecek yenilebilecek cok lezzetli ve saglikli.tskler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iste sizr bahsettim karin sikilastiran hareketler sadece 30 kimler yapiyorr bakem

Bennnnnnnn ama ancak sali carsamba haftaya. Sonraki hafta full okk konyaya gidecem tahlil icin malum.

30 yaşındayım. Kamu çalışanıyım, çevirmenim. dört buçuk yıllık evliyim. iki yaşında ikizlerim var. Ergenlikte, üniversite yıllarımda kiloluydum. İşe başlayınca tavan yaptı kilom. Silkelenip kendime geldim yürüyerek, sağlıklı ve dengeli beslenerek 12 kilo verdim 6-7 ayda. Sonra eşimle tanıştım. Tanıştıktan sonra ikimiz de kilo aldık. Hamile kaldığımda 68 kiloydum. İlk üç ay sadece serumla beslenip 9 kilo verdim ama üstüne 30 kilo aldım 93 kilo ile doğuma girdim. bebekler ve ödem çıkınca 82-83'e düştüm. Çocuklar 1 yaşına geldiklerinde 77-78 falandım. Geçen yaz 2.5 kilo vermiştim geri aldım. Ocak ayı sonunda artık sağlıklı beslenmeye karar verdim ve şu an 66-67 arasıyım. Bir 5-6 kilo daha vermek istiyorum.

Fazla kilonun da hamile kalmayı zorlaştırdığını söyler doktorlar. İnşallah en kısa zamanda kilolar gider bebekLER gelir size de :)

Iste sizr bahsettim karin sikilastiran hareketler sadece 30 kimler yapiyorr bakem

Biz hala evin altında halk eğitimin açtığı kursa devam ediyoruz.Bu ayın sonunda bitiyor.Hergün 1.5 saat spor mutlaka yapıyorum Esram..

Beni alin yaniniza ben de o moddayim bu haftayi sevmedim havalardan mi ne ? Surekli yağmurlu usumeli.Güneş yüzü göremedik

Bu hafta burasida serin az gunesli. Benim sevdigum.hava.oyuzden sikayetim yok da modum dusuk. Yorgun halsiz gergin. Regl olsam da rahatlasam. Aldikkk aldikk bile ama keske almasak tabi ki. Hepimiz suratsix olursak cekilmez bu hayat

Tibetin hareketlerini ben uzun süre yaptım.İlerleyen dönemlerde baya uzun bir zaman alıyor.Hiç spor yapmaya vaktim yok diyorsanız başlayın derim.Ben yapmıyorum artık...

Bana da gonca yasam kocum vardi ya o demisti meditasyon yoga spor odakli kisa aktivite olabilir demisti soralim hocamiza o halde ben bilmiyordum hocam nasil keyif aldiniz mi

Burdasın ya güle oynaya vereceğiz istediğin kiloları..

Teşekkür ederim neslican peynir örgü olan muratbey peynir az tuzlu tadi öyle guzel ki :thumbup::thumbup::thumbup:

Ay cok seviyorum.ben de bu peyniri ve markayi.bimden almistim duygu da kaldigimda yine guzrl.bir peynir vardi bim den aldik demisti koyden peynir getirmistim kayinvalidem yapiyor o bitti oyizden alirim hatta gaza gelirsem kendi peynirimi yapacagim.yine

Mrb hocM maasallah siz gazete okurken ben yataktan kazinarak kalktim alti bucuk yedi civari.bu iki haftadir gec uyudum yoruldum da.zor kalkiyorum

Canım ben hafta sonuda dahil 6 da ayaktayım.Hafta içi anca yetişiyorum.Hafta sonuda kahvemi içip gazeteleri okuyup geri yatıyorum.Çocuklar uyanana kadar şekerleme yapıyorum.

Ebru yapmayı çok seviyorum.Okuldan çıkınca gidiyorum,günün bütün yorgunluğunu atıyorum orda.çok sihirli bir uğraş.

Seneye hem.kpss hem.yeni bir bolum aof uluslararasi .iliskiler kayit yaptiracagim bu yil yogunlugum hafiflesin tahliller biter esim iyilesir lolanta da oturur lokanta demisken dogaevyemekleri.net henuz tam bitirmedik ama esimle hazirladik ne diyordum ehliyet de biter kilo olayinda da ilerleme olur ins kafam daha ragat bir sekilde seneye egitime ayirabilirim ins.

Lokanta mı açtınız?Benimde hayalim Emekli olunca böyle bişey yapmak..

Yok yok ben dugun doktor ehlitet sinavi sen finaller sinra tam gaz spor anlastik patron.falina gelince bugun yarin cikacak diyor. Yogunluk heppp heppp anlamadim.gitti kuzu

Kuzu isyeri az ya. Corba kucul kase salata ve bir tane kucucuk dolma mesela bugun.yetersiz iste.ilave yapmsk lszim.yagini pirincini tuzunu demiyorumbile.ama ocak bile almistim isitmak icin yemrklerimi.cok zior oldu yordu yipratti ozel ve kati isyeri hem.malum.

Biz hala evin altında halk eğitimin açtığı kursa devam ediyoruz.Bu ayın sonunda bitiyor.Hergün 1.5 saat spor mutlaka yapıyorum Esram..

Aaa halen devam mi o kurs hocam. Bravo vallaaaa

Canım inşallah sonuçların çok iyi olur

Allah razi olsun hocam.cok sonuc bekledim ama caktirmasamda endiseden ote korku var yimurtaliklarim alinmaz ins yumurtasiz cocuksuz kalmak.kabullendim allah ameliyat agri sizi gostermesin diye dua ediyorum artik. Dogum yapmafdigim halde idrar kacirma sorunu yasar oldum o da enduselendiriyor ona da baktiracagim hayirlisi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…