- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.204
- 423
- 42
Günaydın Ablacım :)
Atama işini dün öğrendim ama hayırlısını istiyoruz hani hep ALLAH tan.Demek ki hayırlısı buymuş senin için.Rabbim duamıza 3 şekilde cevap verirmiş.Evet der istediğini verir,hayır der ve daha iyisini verir,bekle der ve en iyisini verir.Senin için de böyle bi durum olmuştur inşallah....Mesafeleri sevemesek de bizi sevdiklerimizden ayıramıyolarBu arada ebru sanatıyla ilglendiğini bilmiyodum,resimlerine bayıldım.Ellerine sağlık :)
Güzel sunum mu ? Sağol canım aceleyle o kadar oluyor anca.Daha güzellerini ileriki günlerde paylaşırım inşallah.Bu sefer diyet çok keyifli gidiryor.Bıkamadan canım çekmeden doyarak zayıflıyacağız.Demi balım :)
Bu arada bu haftasonu fena yoğunsun ama tatlı yoğunluk olacak.Tuniği alınca bana gönder tamam mı ? Bunu kaçıncı kezdir söylüyorum :))
teşekkür ederim. bu beslenme şeklini oturttum artık. hayatım boyu devam ettirebilirim. Örneğin geçen pazar canım nasıl tatlı istedi. Buzlukta söylemesi ayıp künefe vardı. Önce sadece limonlu bir çoban salata yedim. arkasından bi künefeyi indirdim mideye. ama akşam yemeğinde kayınvalidemdeydik. Orada da sadece et ve salata yedim. karbonhidrat niyetine bişi almadım tabağıma. Hatta kayınvalidem eskiden yemem için ısrar ederdi. artık o da biliyor. hiç ısrar etmiyor. ben kendim ayarlıyorum yiyeceklerimi.
Bu ara lep arkadaşım, aileniz en kısa zamanda bir araya gelir inşallah. Zor olsa gerek ayrı ayrı...
bu sabah kara buğday+elma+tarçın kahvaltısı yaptım. Hatta elmanın 3/4ünü kullandım ve iki çilek ve bir yeni dünya doğradım içine. Güzeldi, yiyebildim. Ama Ben peynir zeytinsiz kahvaltı yapamıyorum onu anladım. Biraz zorladım kendimi tabağımı bitirmek için.
Kilom da 66,5 ile 67 arası bişiler. Ben mekanik tartı kullanıyorum, dijitaller çabuk bozuluyor diye :)
Cok guzel kilo vetmissin dengelemek saglikli beslenmek artik bir parcaniz olmus tebrik ederim hedef kac peki.detokslara gerek yok diye dusunuyorum vucudunuz guzrl bir kiloda mutsuz ya da. Zorlayici bir diyet. Bir gunluk bile olsa sixin icin olmamali diye dusunuyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım listeye iyice baktım bana uyuyor sadece sabahları peyniri bir kk yapıp onun yerine yumurta yerim çünkü yumurta yemediğimde çok acıkıyorum ayırca çok da seviyorum.Posiyon aynı olacak şekilde tüketebilirim.Birde 8-9 kaşık makarna bana biraz fazla geldi.Sen ne düşünüyorsun ? Züleyha ablamda uygulamayı düşünüyordu hadi hep birlikte bunu yorumlayalım
Yok detoks işine girmiycem ben. Benim iki yaşında ikizlerim var ve çalışan bi anneyim. Akşam işten çıkıp çocukalrı kreşten alıyorum bir de eve gidip hem onları eyleyip hem yemek yapmaya çalışıyorum. Gece çocuklar yatınca ütüydü, çamaşırdı onlarla uğraşıyorum. Yani enerjiye ihtiyacım var. Bir de aç kalınca psikolojisi bozulan bi tipim :) detoks yapmam. Sadece denemek istedim. dünden beri sürekli acıkıyodum. belki tok tutar dedim.
Ben de haftasonları bir serbest öğün yapıyorum tıpkı senin gibi. Dediğin gibi haftaiçi de kendimi daha rahat kontrol edebiliyorum böylece.
Spor olarak öğle yemeklerimden sonra 1 saate yakın yürüyüş yapıyorum. Evde de karın ve bacak hareketleri yapmaya çelışıyorum her gün.
Boyle dolu dolu lisrte yapamadim mesai saatlerum kotu isyeri yemekleri vs.yanimda tekrar tasima zor olacak ama yaoacam fakat her gun. Bukadar duzenli hazirlik yapmak cok zor. Hem ekmek hem pilav oluyordu cemremin menusunde. Cok sasirmistim bu mAkarna isine de aynen. Bilmiyorum valla
Bu arada sizinle sağlıklı bir tarif paylaşayım. 4 porsiyona bölünerek oldukça sağlıklı bir atıştırmalık olur kanaatimce. Belki biraz tarçın bile eklenebilir.
Meyve Tatlısı
Teşekkür ederim. Ben zaten detoks, şok diyet vs. yapmıyorum hiç. aynı düzene devam ediyorum sürekli. hafta bir falan tatlı, börek çörek kaçamağı yaparsam bir sonraki öğünde karbonhidrat yemeyerek dengelemeye çalışıyorum.
hayatımda en düşük 58 oldum bundan 5-6 yıl önce. ama şimdi 60-62 olsam bu arada gidip gelsem yeter.
Günaydın kızlar, hepinize güzel ve enerjik bir gün diliyorum. Bugün hiç çalışasım yok niyeyseÖğleden sonra da ofis dışında olacağım, bir toplantıya katılacağım, yemeğe kadar bir bakınayım dedim ne var ne yok diye Doğacık ta bugün benim modumda anladığım kadarıyla
Ay olay oldu benim terxi biliyosun kina icin plan yapacSm. Mecburen yeniden.yollayacam tabiki fikir alirim sorma ne yogunluk ne yogunluk.bu yil. Ne oldu boyle anlamadim :what::what:sunum harika esime de gosterdim sabahlari bes de kalksam.tibetin bes hareketini yapsam hizli bir dus boyle guzel sunumlu kahvalti sakin makyaj hazirligi ile isr gelsem ahhhh ahhh :what::what::thumbup::thumbdown:
Esracım ne güzel sunumlar böyle canım, afiyet olsunYumurta yiyesim geldi Peynir civil peyniri mi?
Spor adina ben bu uc haftadir ve gelecek hafta icin bol yuruyus ancak oluyor okadar yogunum ki salona yaxilamadim bile. Sinavlar onemli canim lutfen ihmal etme spora kafayi takip.ekle resimleri cok iyi olur once kendi resmini de bi zahmet
Evet canım kpss bu sene olmadi inşallah bi dahaki seneye okuduğun bölüm süper bosa gitsin istemiyorum ozel sektörde kalmani hele hic istemiyorum layik oldugun yerlere gelmelisinBana hep kpss diyorsun gor bak iste gozumun nur elli kitabim var okunmayo bekleyen ama iki aydir bir tanesini bitiremedim.bile
Klasik filiz yoğunluğuMrbbb nasilsiniz hatunlar ben zor uyandim.uykulu boyle mayisil bir haldeyim yorgunlugum var aksama da is cikisi dugun son haxirlik yapacam baya yururum is cok sakin.vakit gecmiyor benden haberler boyle
Pitircik seni supriz bekliyor falinda gordummm
Günaydın kızlar, hepinize güzel ve enerjik bir gün diliyorum. Bugün hiç çalışasım yok niyeyseÖğleden sonra da ofis dışında olacağım, bir toplantıya katılacağım, yemeğe kadar bir bakınayım dedim ne var ne yok diye Doğacık ta bugün benim modumda anladığım kadarıyla
Teşekkür ederim. Ben zaten detoks, şok diyet vs. yapmıyorum hiç. aynı düzene devam ediyorum sürekli. hafta bir falan tatlı, börek çörek kaçamağı yaparsam bir sonraki öğünde karbonhidrat yemeyerek dengelemeye çalışıyorum.
hayatımda en düşük 58 oldum bundan 5-6 yıl önce. ama şimdi 60-62 olsam bu arada gidip gelsem yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?