Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Aferin kizzz ne guzel yazmissin katiliyorum sana bir sey olunca niye oldu bilemiyoruz olmayinca da aynen.vardir bir hayr demekten hayirlisino dilemekten baska guzel bisey yok aslinda.hayirlisi olsun ins hocam.ebruu sanati mi bayilirim ben.bir hoca ile yakindan tanismis ve calisnalarini birebir izlemistim univetsite uillarinda.ellerinize saglik hocam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar, hepinize güzel ve enerjik bir gün diliyorum. Bugün hiç çalışasım yok niyeyse Öğleden sonra da ofis dışında olacağım, bir toplantıya katılacağım, yemeğe kadar bir bakınayım dedim ne var ne yok diye Doğacık ta bugün benim modumda anladığım kadarıyla

Ay olay oldu benim terxi biliyosun kina icin plan yapacSm. Mecburen yeniden.yollayacam tabiki fikir alirim sorma ne yogunluk ne yogunluk.bu yil. Ne oldu boyle anlamadim :what::what: sunum harika esime de gosterdim sabahlari bes de kalksam.tibetin bes hareketini yapsam hizli bir dus boyle guzel sunumlu kahvalti sakin makyaj hazirligi ile isr gelsem ahhhh ahhh :what::what::thumbup::thumbdown:

Cok guzel kilo vetmissin dengelemek saglikli beslenmek artik bir parcaniz olmus tebrik ederim hedef kac peki.detokslara gerek yok diye dusunuyorum vucudunuz guzrl bir kiloda mutsuz ya da. Zorlayici bir diyet. Bir gunluk bile olsa sixin icin olmamali diye dusunuyorum

Teşekkür ederim. Ben zaten detoks, şok diyet vs. yapmıyorum hiç. aynı düzene devam ediyorum sürekli. hafta bir falan tatlı, börek çörek kaçamağı yaparsam bir sonraki öğünde karbonhidrat yemeyerek dengelemeye çalışıyorum.
hayatımda en düşük 58 oldum bundan 5-6 yıl önce. ama şimdi 60-62 olsam bu arada gidip gelsem yeter.

Bu arada sizinle sağlıklı bir tarif paylaşayım. 4 porsiyona bölünerek oldukça sağlıklı bir atıştırmalık olur kanaatimce. Belki biraz tarçın bile eklenebilir.
Meyve Tatlısı

Boyle dolu dolu lisrte yapamadim mesai saatlerum kotu isyeri yemekleri vs.yanimda tekrar tasima zor olacak ama yaoacam fakat her gun. Bukadar duzenli hazirlik yapmak cok zor. Hem ekmek hem pilav oluyordu cemremin menusunde. Cok sasirmistim bu mAkarna isine de aynen. Bilmiyorum valla

Iste sizr bahsettim karin sikilastiran hareketler sadece 30 kimler yapiyorr bakem

Eklentiler

• $1400748274393.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 63

Ben. Cok detoks yaptimcunku cokzor kilo veriyorum esos iyi bilir cok dayanikliyomdir ama hayat yogun suzin psikolojinix haxir degilse detoks ayri bir zot oluyor paxartesi karabugday yaptim.acliktan oldum halsizdim de.temponuz. cok yogun.lutfen yapmayin detoks.

Kizlar ben kactim.ise bakayim opt

Canim haklisin is yerine tasimak tam kulfet ama bence öğlen yemegini sen isyerinden ye ara öğün leri yanina al aksam da yine evde çünkü öğlen corba daha ciksa sana yeter yada sebze yemegi ha yanina salata alabilirsin çünkü sizinkiler salata cikarmiyor cikaraa bike azicik ;( makarna olayina gelince de kepekli olarak yiyebiliriz yaa oda yatti kafama canim

Bu arada sizinle sağlıklı bir tarif paylaşayım. 4 porsiyona bölünerek oldukça sağlıklı bir atıştırmalık olur kanaatimce. Belki biraz tarçın bile eklenebilir.
Meyve Tatlısı

Tşkler canim teldeydim pcden bakicam

Zaten senin kilonda normal olan bisey ama dengelemek önemli ben de öyle düşünüyorum ve yine benimde hedef killm 60 insallah cabucak veririm

Beni alin yaniniza ben de o moddayim bu haftayi sevmedim havalardan mi ne ? Surekli yağmurlu usumeli.Güneş yüzü göremedik

Sabah tibet hareketi mi ? Onu Züleyha abla yapiyordu fikrini alalim ben hic bilmiyorum sabahlari biseyler yapma konusunda hem fikirim ne kadar sürüyor acaba ben bi sarkida dans ediyorum sabahlari kendimi tutamayinca iki uc falanda oluyoooo :)

Esracım ne güzel sunumlar böyle canım, afiyet olsun Yumurta yiyesim geldi Peynir civil peyniri mi?

Teşekkür ederim neslican peynir örgü olan muratbey peynir az tuzlu tadi öyle guzel ki :thumbup::thumbup::thumbup:

Kuzumm tamam finallerden sonra spora sıkı sıkı sarilcam o paylaştığım resmi sen de yapıyorsun ben anlamam

Bana hep kpss diyorsun gor bak iste gozumun nur elli kitabim var okunmayo bekleyen ama iki aydir bir tanesini bitiremedim.bile

Evet canım kpss bu sene olmadi inşallah bi dahaki seneye okuduğun bölüm süper bosa gitsin istemiyorum ozel sektörde kalmani hele hic istemiyorum layik oldugun yerlere gelmelisin

Klasik filiz yoğunluğu
Pitircik seni supriz bekliyor falinda gordummm

Bak bak yine yazmış biseyler iskillendim haa :what::what:

Kizlar arada kacirdigim olmamıştır insallah teldeyim çünkü

Guzelim aynen bugun ben de sendenim.is yogunlugu yok vakit gecmiyor halsiz yorgun hissediyorum enerjim dusuk yani. Kolay gelsin canim. Toplanti ve sen. Cok tanidik :thumbup::thumbup:

Tebrik ederim.bilincli ve saglikli bir tuketim herseyden onemli zaten.buarada ikizleri duydum allah bagislasin meslek yas yasadiginiz yer sizi biraz tanitalim mi..bizler eski arkadasiz ama sizin icin anlatiriz kendimizi tabiki. Esosu tanidiniz. Ben doga. Gercek ismim degiltabiki.alti yillik evli ve 31 yasinda bir bayan olacagim haziranda.anadoluda kucuk vir sehirde yasiyorum ihracat sorumlusuyum bir firmada.esim de ayni isi yapiyor ayni isyerinde hatta. Cicugum olmuyor yumurtam bitmus tamamen zaten. Erken menopiz 26 yasindan beri. Hep sismsn biriydim evlenirken 85. Ama diri ve saglikliydim menopoz haplar tup bebek tedavisi stres masa basi is sporsuz hayat yNlis beslenme ayak bilegi kirigi ve aylarca hareketsuz kalma derken 110 kilo oldum birbucuk yilda 97 indim ama duraklma yasadim 6 ay. Bu beni cok sarsti ve koptum insulin direnci olunca vetmrk. Cok zor almak cok kolay. Sanirim 105lerdeyim toparlanmaya calisitorum yeniden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…