Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

günaydınlarrr herkese

esrammm ekledim kuzu seni..kabul ettim isteğini..
doğacım elimden geldiğince aktif olmaya çalışırım internetim imkan verdiği müddetçe...

Tskkur ederim canım. Dun yediklerim. Reglm oruc tutmadim.
Sabah 2 hsl yumurta
Ara 1 erik
1 kase kiraz
Oglenden sonra
Yarim kase yogurtlu patates çorbası
Aksam
3 lahmacun ayran 1 kase corba
Sonra
1 dilim gullac
Yatarken 1 erik 1 salatalık
(Bence cok yedim. Ozellikle aksam)

tatlimmm hosbuldukkkkkkkk..insallah en kisa zamanda veririimmm bu durum beni coketkiliyorr rizne de gidecegimmmm kilon vermem gerekkkk...ayni kilodayiz canimmmmmm ama sanirim 3 kilo verdimmm cunku hisediyorummmm yuruyusum tempoluuu yemegim az bol su iciyprummmm

Nasılsınız arkadaşlar.
Ben iyiyim şükür.bu aralar canın allerjisi ile uğraştık.dün kortizonlu iğne yedi.bugün yarıyarıya bir azalma var.
Geçmişe çok uzun bakamadım.aramıza yeni katılanlar var.hoşgelmişler.
Diyeti çok yoğun yapamadım ama elimden geldiğince dikkat ediyorum.kilo almadım şükür.sporumu bugün hariç hiç aksatmadım.bugün çok kötü mide ağrısı çektim.o yüzden bugün dinlenmeye karar verdim.
Pazartesi burdan ayrılıyorum.salı sabahı dikilide olucam.bayramda kütahya sonrası gene dikilide olurum.

Bende bayılıyorum o diziye şimdi tekrarları başladı.yüzüğünü çeşmeye yakın yerlerde çıkarmışsındır.ben hep öyle yaparım.bulursun mutlaka.spora başlamışsın.menülerde güzel sıra geldi kiloların gitmesine.eminim bu sefer süper olacak.

Güzel esram işi bu şekilde bir düzene koyman süper olmuş.son senen derslerini rahat çalışırsın.diyetisyenin ne dicek çok merak ettim.

Neslicim geçmiş olsun.zor ve yorucu günler yaşadın.hafta sonu bol bol dinlen.başka türlü geçmez.yakında dikide olucam fırsat bulursan beklerim canım.hepinizi beklerim.

Saya saya zayıflıycan inşallah.ayağın nasıl oldu.bugün dr a gitmişsindir umarım.

Tatlım benim saolasınn ama bana ders bitmez.Şimdide halkbankası sınavı ve kpss çalışcam.Henüz başlayamadım ama başlamam lazım en kısa sürede.Senin ayacığın nasıl oldu beaa? İyi misin bugün ?

Canım ayça hanım diyorki yeterli ve dengeli beslenme.Yani bu sayılrdaki besin gruplarından ne fazla ne eksik tüketmeyin.Hadi artı bir veya eksi bir olur.Yani bu durumda dondurma ile aldığın tahıl yemediğin meyvelerin yerine geçmiyor keşke geçseydi.Ama diyorki öğlen çok kaçırdınız akşam sadece meyve yoğurt yiyin.Böyle dengelememizi istiyor

Canım dersini ihmal etme olurmu bak sınava az kaldı.Bu sefer olacak inşallah.Gömleği ben de merak ediyorum artık çeker foto atarsın.Ybanacı dizi hiç bilmezdim ama nurdanım bana new girl izle demişti.Hala aklıma esidkçe izlerim çok severim.Sende iyi yapmışsın kendine vakit ayırmakla.Yüzüğüne üzüldüm ama inşallah çıkar biyerlerden sıkma canını .Pide öyle maalesef insan başlayınca duramıyor en iyisi yememek yani.Spor bu günde var sanırım kolay gelsin.

Canım sana telden atayım.Ben de şaşkınım yazıcam şimdi detaylı

Neslicanım ama özledim ki ben seni Nasıl oldun ? Yoğunlukta varmış neyseki haftasonuna az kadlı.Dikkat et kendine lütfen

Canım ben menünü sevmedimBaştan aşağı kötü olmuş.Kahvaltı da ekmek yok bi kere akşam 3 lahmacun ve güllaç var.Bu menüyü saymayalım bence hı ? Sen daha düzenli beslenmeye çalış o zaman değerlendiririz menünde daha sağlıklı şeylere yer ver mesela salata gibi yoğurt gibi sebze yemeği gibi et gibi tamam mı fıstık

Yemene dikkat edip spor yaptın mı verirsin canım yaa tartın yok mu ? Bi bak bakalım kaç kilo vermişsin ?

Ablam çok geçmiş olsun yaa bu sıcak havaşrda alerji zor olmuştur.Neyseki geçiyormuş inşallah çabucak geçer.Bak senin de miden ağırmış.Dikkat et olur mu ? Spor yapmamakla çok iyi etmişsin. Hep ağırır mı ki ?

Tatilllll geliyor desene ablam hadi bakalım hakkındır valla git gez tozz

Kizlar daha yazacaktim patron geldi.Ben bugun disciye gittim tam 3 dolguyu yaptik ama canim cok yaniyor konusamiyorum bile.Sol tarafim cok ağrıyor basima kadar atti artik dis problemim hic kalmadi.Yani hassasiyet haric.Bu konu sıkıntılı hassas disler icin sensodyne aldim faydasi olur mu bilmem.Sizin fikriniz var mi ? Ben dis macunumdan cok memnunum.Ama bu hassasiyet mahfetti beni.

Diyetisyene gelince biraz uzgunum doğrusu.Yüksek kolestrol var yumurtayi yasakladi.Ki ben yumurtaya aşığım Şekerim yüksek %90 ağır seker hastasi adayiyim.Şimdiden şekerim var insülin direncim varmış.Bunlari duyunca şok oldum.Hic beklemiyordum yani ailedede yok.Ama doktor olabilir dedi.Önlem almam gerekiyormuş.Kan degerlerimde yağlanma varmış degerler normal değil.Diyete gelince ramazanda liste vermicem dedi.Corba varsa pilav yok pilav varsa corba yok dedi.Aksam bir kase corba sebze yemegi yoğurt ve iki uc parca et ye dedi.Ara ogun listesi versi sahura kadar iki tane ara ogun yap dedi.Sahurda iki dilim ekmek peynir zeytin süt iste.Spor icin yapmak istiyirsan yap dedi ama asıl sıkılasmak yediklerimizle alakaliymis.Tatli yok tabiki Heleki benim özellikle cok dikkat etmem gerekiyor. Bana mail atmis guzel seyler yaziyor isterseniz bende size atabilirim

Şimdilik böyle kafamda deli sorular....Ozel bir hastanede daha detayli kontrol ettirmek istiyorum şekerimi falan.

Hepinize hayırlı iftarlar

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Saya saya zayıflıycan inşallah.ayağın nasıl oldu.bugün dr a gitmişsindir umarım.

inşallah ablam, şimdilik tartıdan memnnum böyle devam eder inşallah

ayagım bugun daha iyi agrı baya azaldı, ama zorlamıyorum tabi o da var, fırsat buldukça uzatıp otuyuroum doktor da taaaa 15 gün sonrasına randevu verdigi için gidemedim, ama randevu aldım günü geldiginde gidecegim mutlaka ablam

kpss ye asıl esoşum, sorular çok zor da olmuyor sen halledersin evelallah ayagım için de züleyha ablama da yazdım canım, randevu günüm geldiginde gidecegim şimdilik bolca dinlendirdigim için agrı baya azaldı ama hala yokluyor arada :44:

yaa o devir etmemesi kötü olmuş işte meyve her zaman olmayabiliyor evde 3 kağıt yaparım dedim ama olmadı şimdi ramazan oldugu için tahılı bi türlü yetiremiyorum ben çorbadan kaynaklı sanırım, sahurda kaldırdım çorbayı ama iftarda devam tabiki, neyse artık bi şekilde dengeleyecez

bi de aklıma takılan şey diyetisyenler verdikleri listede resmen tahıl manyagı yapıyorlar insanı sabah 2 dilim akşam 2 dilim vs, bunda 5 tahıl var falan, kafamda oturtmaya çalışıyorum işte, bi de ne kadar çok yersem o kadar kardır düşüncesi var sanırım ama merak etme şekerim sayma sisteminden vazgeçmeyecegim bakma sen bana, iftar saati yaklaştıkça yeme dürtlüerim artıyor biraz

cana çok geçmiş olsun ablam, neyse ki azalmış, tamamen biter inşallah da senin de aklın rahatlar
tatil zamanı da gelmiş hoşgelmiş şimdiden iyi tatilller size

kot gömlegi ben de görmek istiyorum yüzük için de üzüldüm canım, evdedir sanırım çıkar bir yerden karşına ama o arada araman gerekir illa işte, umarım bir an önce bulursun

spor konusunda da daha temkinliymişsin sevdim bu halini, hem önemli olan ruh saglıgı zaten, o olursa fiziksel saglık da olur Rizooli and ISles ı ben de izliyordum sonradan ara verdim, ama devam etmek istedigim dizilerden biri, iyi seyirler canım eger polisiye seviyorsan Dexter ı da öneririm sana :18: muthiş bir gerilim dizisi

Nurdancigim nasilsin canim agrin var mi halen. Lutfen ihmal etme.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım kızlara da yazdım daha iyiym, bolca dinlendiriyorum ve randevu zamanı geldiginde gidecegim mutlaka

kuzum misafir gelecek diye uzun uzun yorum yazamıyorum buna ama kesinlikle bir doktora daha git sen ciddi çok büyük kilolar verdin bu hastalıklar olsa o kadar rahat veremezdin, onu da geçtim, yumurtanın kolestrole iyi geldigi kanıtlandı, senin yumurtayı kısıyor vs, bence mutlaka bir doktora daha git ben babamın boyun olaylarından beri gıcıgım doktorlara en az 3 tanesine gitmek lazım inanmak için sen de hiç kafanı karıştırma şimdi, bir düzenin var zaten ve sen o düzenle mucizeler yarattın bence şimdi hiç macera arayıp da diyetisyen vs kafanı karıştırma kuzum ama tahlillerini de sakın ihmal etme

dünkü menumu de yazayım hemen kızlar

iftar

1 parça pide ( 2 tahıl )

1 kase çorba ( 1 tahıl )

1 porsiyon karnıyarık ( 1 yağ - 1 protein )

3 hurma ( 1 meyve )
ara

dondurma ( elimizdeki bitsin de artık rahatlayım diye 1 porsiyondan fazlasını yedim malesef o yuzden bunu 2 tahıl - 2 süt - 2 meyve olarak yazıyorum )

sahur

1 dilim peynirli ekmek ( 1 tahıl - 1 protein )

karnıyarık ( 1 protein - 1 yag )

sayıyorum şimdiiii

6 tahıl

3 protein

3 meyve

2 süt

2 yağ

evet birazcık aşmışım dün ayagım yüzünden spor da yapmıyorum zaten, bugun tam sayıya uymaya çalışayım bari misafir var zaten onlara koştururken az yiyorum ben

herkese hayırlı iftarlar, öptüm herkesi

Çok tatlı kuzum yaa Allah sana bağışlasın.Hemde aynı takımı tutuyoz bi başka sevdim keratayı

amin canım..sağol dileklerin için...ay fenerli misin sende? eşimin bu takım takıntısı beni öldürüyo..çocuğun herşeyi neredeyse sarı lacivert...park yatak beşiği bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…