- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
Tskkur ederim canım. Dun yediklerim. Reglm oruc tutmadim.Hoşgeldin canım;
Kilo hayatında problem olmamalı.Eşi probşem ediyorsa çok kızarım.Eşler destek olmalı köstek değil.Sen istersen yaparsın.Lütfen istikrarlı ol bizler burdayız ve sana elimizden geldiğince destek oluruz.Allah evlatlarını
Canım öncelikle hoşgeldin ;
Hiç ağlama ben de diyete ilk başadığımda tartıda 107 görünce şok olmuştum.Eğer istersen verirsin eminim.Şimdi kaç kilosun boyun kaç yaşın kaç???Bize biraz kendinden bahsedermisin ?
Kizlar gunaydin nasilsiniz ben cok yogunum is yogun. Ders de calisiyorum bu iki gun giremeyebilirim girersem de menu yazmak tek tek alinti yapmak mumkun olmaz. Sinavim cumartesi. Ha buarada ozellukle neslucugimin istedigi resmi cekecegim bugun kot gomlegimi giydim bugun canim sikkin.daha uc ay oldu yuzumu degistirdim ams simdi kayip. Hicbiryerde yok. Ayagimin agrisi da dun gecmedi oyuzden ne ben ne esim sporu istemedik gitmedik hatta dun iftardan sonra yayildim 6-7 Bolum dizi izledim sevdigim polisiye bir dizi var da. Rizzoli and lsles. Bugun kuzenim gelecekti iptal oldu ayagim iyi olduguna gore misafir de olmadigina gore sporu gidecegim. Diyet duzgun devsm ediyor sadece yumurtali pide alinca biraz kacirdim almayacagim bir daha.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ballarımmmmmmmmmm ben geldim.Hızlıca bir geçmiş yaptım.Çok özledim ki ben sizi.2 gündür hastaneye gittiğim için işten geç çıkıyorum.Haliyle eve gelince yorgun oluyorum ve evdeki işlerimden dolayı giremedim affola.Yeni arkadaşlarda katılmışlar ilgilenemedim.Gerçi kızlar yokluğumu hiç aratmıyolar özverilerine sağlık.Yeni yeni haberler var benden önce iyi olandan başlıyılm.Patronumla konuştum artık parttime çalışıcam.Yani haftada 3 gün çalışcam haliyle maaşımda yarıya düşecek.Kabul etmez diye düşünüyodum ama az para ödemek onada mantıklı geldi sanırım.İş yerinden derslerime ve eğitimime gerekli özeni gösteremiyordum eve geç gelip ders çalışamıodum.Bu sayede vaktim olacak ve ayrıca cumartesi pazar evdeyim.Pazartesi çarşamba cuma çalışıcam.İyi oldu işte bu :) Kötü haber sayılmaz ama insülin direncim varmış.Bugün doktor ve diyetisyenim söyledi.Bilmiyordum şaşırdım.Kolestrol da yüksek.Dişçide sıra beklerken hastaneye diyetisyenin geldiğini öğrendim .Hemn koştum gittim.Ancak doktor benimle yarın uzun uzun ilgilenmek istiyormuş.Detaylı biglileri yarın alıcam sizinle de paylaşırım.İlk diyetisyen deneyimim bakalım ne dicek???
Neslican geçmiş olsun gerçekten dinlenmek sana iyi gelecektir.Ama sayfa ilerledikçe görüm ki biraz iyi olmuşsun ohhh rahatladım.Dikkat et lütfen.Filizcim spor salonunu sevmişsin ne güzel.Profesyonel insanlarla çalışmak her zaman daha güzel sonuçlar verir.En kısa sürede sonuç almaya başlayacaksın gör bak.Nilgüncüm ablanın tavsiyeleri için teşekkürler ben de yarın diyetisyene gidicem bakalım ne dicek paylaşırım sizinle.Nurdanım menüsünüde sayarmışş yirim yaaa.Nasıl hoşuma gidiyor senin böyle dikkat etmen.Bende sayıyorum ama yazamıyorum maalesef yokluğumda 5333 hep gündemde kalmış sayende :) ama ayağına üzüldüm kuzum lütfen anneni dinle ve doktora git ihmal sakın haaa!!! Bak ciddi ciddi uyarıyorum tamam mı ?Züleyha ablamm göremedim ama gelir sanırım o da yoğun benim gibi...
Gunaydin kizlar, nasilsiniz? Ben dun pek iyi degildim, doktora gittim, viral bir hastalik dedi, dinlenmem gerektigini soyledi. Yaz gunu grip olmusum yani. Oksurugu Antep'teyken atlatmistim ama bogaz agrisi, halsizlik, kirginlik var. Bugun ise ogleden sonra gidecegim, dun de erken gelip yatmistim zaten. Bende haberler boyle.
Hizlica baktigimda yeni arkadaslarin geldigini gordum, hosgeldiniz diyorum.Dogacim spora baslamis cok sevindim♥ yuzmeye de baslayacakmissin, cok keyifli olacak senin icin♥ araba da kullanacaksin, hepsi ayri ayri keyifli seyler, yilin ikinci yarisi sana iyi gelecek gibi;-)
Serap ta buralarda daha sik, ne guzel:)
Esos bildirim gununu Pazar yapalim demis, bana da uyar.
Ben de cepten girmeyi beceremiyorum pek ama idare edin artik:)
sahur menumu de yazayım :
peynirli tost ( 2 tahıl - 1 protein )
havuçlu yoğurt ( 1 süt - belki biraz daha fazlası da olabilir)
yani bu durumda proteinim ve meyvem baya az oluyor listeye göre, diğerlerinde sıkıntı yok :26: bugun daha dikkat edeyim bari, az da olmasın yaa o kadar hak verilmiş bana sonuna kadar kulanayım
kuzum hayırlı olsun part time çalışma fikrin, en güzeli olur umarım senin içingerçi şimdi yaz derslerin falan yoktur sanırım ama olsun sana da dinlenme olur en güzeli
insulin direnci çok yüksek degil canım sanırım kilo vermekte çok zorluk çekmedin,ama kolestrol önemli onun önlemini al mutlaka kı ilerde sorun çıkmasın
diyetisynele ilgili yorumlarını da merakla bekliyorum
sayma temsilcisi olarak seni selamlıyorum esracım
kuzum bu sayma işinde benm kafama takılan bikaç şey var, kitabı okumadıgımdan sanırım ama mesela meyveyi o gün bi tane eksik yedim, onun kalorisini başka bişeyle dengeleyemiyor muyum acaba :44:
yani aslında sorun şu, dondurmayı biraz fazla kaçırdım bu akşamda, meyveden de 2 porsiyon açığım var onlar birbirini dengeler mi acaba diye merak ediyorum yanieger dengelemezse sanırım sahurda aç kaldım
Kizlar gunaydin nasilsiniz ben cok yogunum is yogun. Ders de calisiyorum bu iki gun giremeyebilirim girersem de menu yazmak tek tek alinti yapmak mumkun olmaz. Sinavim cumartesi. Ha buarada ozellukle neslucugimin istedigi resmi cekecegim bugun kot gomlegimi giydim bugun canim sikkin.daha uc ay oldu yuzumu degistirdim ams simdi kayip. Hicbiryerde yok. Ayagimin agrisi da dun gecmedi oyuzden ne ben ne esim sporu istemedik gitmedik hatta dun iftardan sonra yayildim 6-7 Bolum dizi izledim sevdigim polisiye bir dizi var da. Rizzoli and lsles. Bugun kuzenim gelecekti iptal oldu ayagim iyi olduguna gore misafir de olmadigina gore sporu gidecegim. Diyet duzgun devsm ediyor sadece yumurtali pide alinca biraz kacirdim almayacagim bir daha.
Esos ben halen saskinim. İnsulin durenci olan biri cok zor kilo verir uzun vadede olur cok uzun. Duygu ben ve bir kac tanidigim ornek. İnsulin direnci var demesini digru bulmadim bu anlamda. Lutfen sonucunu tarayip bana mail at. Spor salonunun doktoruna gosterelim ha kolestrol konusu farklu. Genetik yatkinlik olabiliyor bobrek hastaligu olanlar da yuksek cikabiliyor sonucu rakamsal olarak ogren lutfen. Bir de sebebini.hakkinda hayirlisi olsun canim
Günaydın kızlar, hepimize güzel ve sağlıklı bir gün olsun inşallahBugün biraz daha iyiyim ama bugün akşama kadar dinlenme şansım yok pek, yoğun geçecek gibi görünüyor. Şimdilik bir merhaba deyip kaçmış olayım, fırsat bulunca uğrar, geçmişe bakarım
günaydınlarrr herkese
esrammm ekledim kuzu seni..kabul ettim isteğini..
doğacım elimden geldiğince aktif olmaya çalışırım internetim imkan verdiği müddetçe...
Tskkur ederim canım. Dun yediklerim. Reglm oruc tutmadim.
Sabah 2 hsl yumurta
Ara 1 erik
1 kase kiraz
Oglenden sonra
Yarim kase yogurtlu patates çorbası
Aksam
3 lahmacun ayran 1 kase corba
Sonra
1 dilim gullac
Yatarken 1 erik 1 salatalık
(Bence cok yedim. Ozellikle aksam)
tatlimmm hosbuldukkkkkkkk..insallah en kisa zamanda veririimmm bu durum beni coketkiliyorr rizne de gidecegimmmm kilon vermem gerekkkk...ayni kilodayiz canimmmmmm ama sanirim 3 kilo verdimmm cunku hisediyorummmm yuruyusum tempoluuu yemegim az bol su iciyprummmm
Nasılsınız arkadaşlar.
Ben iyiyim şükür.bu aralar canın allerjisi ile uğraştık.dün kortizonlu iğne yedi.bugün yarıyarıya bir azalma var.
Geçmişe çok uzun bakamadım.aramıza yeni katılanlar var.hoşgelmişler.
Diyeti çok yoğun yapamadım ama elimden geldiğince dikkat ediyorum.kilo almadım şükür.sporumu bugün hariç hiç aksatmadım.bugün çok kötü mide ağrısı çektim.o yüzden bugün dinlenmeye karar verdim.
Pazartesi burdan ayrılıyorum.salı sabahı dikilide olucam.bayramda kütahya sonrası gene dikilide olurum.
Saya saya zayıflıycan inşallah.ayağın nasıl oldu.bugün dr a gitmişsindir umarım.
Tatlım benim saolasınn ama bana ders bitmez.Şimdide halkbankası sınavı ve kpss çalışcam.Henüz başlayamadım ama başlamam lazım en kısa sürede.Senin ayacığın nasıl oldu beaa? İyi misin bugün ?
Canım ayça hanım diyorki yeterli ve dengeli beslenme.Yani bu sayılrdaki besin gruplarından ne fazla ne eksik tüketmeyin.Hadi artı bir veya eksi bir olur.Yani bu durumda dondurma ile aldığın tahıl yemediğin meyvelerin yerine geçmiyor keşke geçseydi.Ama diyorki öğlen çok kaçırdınız akşam sadece meyve yoğurt yiyin.Böyle dengelememizi istiyor
Nasılsınız arkadaşlar.
Ben iyiyim şükür.bu aralar canın allerjisi ile uğraştık.dün kortizonlu iğne yedi.bugün yarıyarıya bir azalma var.
Geçmişe çok uzun bakamadım.aramıza yeni katılanlar var.hoşgelmişler.
Diyeti çok yoğun yapamadım ama elimden geldiğince dikkat ediyorum.kilo almadım şükür.sporumu bugün hariç hiç aksatmadım.bugün çok kötü mide ağrısı çektim.o yüzden bugün dinlenmeye karar verdim.
Pazartesi burdan ayrılıyorum.salı sabahı dikilide olucam.bayramda kütahya sonrası gene dikilide olurum.
Nurdancigim nasilsin canim agrin var mi halen. Lutfen ihmal etme.
Kizlar daha yazacaktim patron geldi.Ben bugun disciye gittim tam 3 dolguyu yaptik ama canim cok yaniyor konusamiyorum bile.Sol tarafim cok ağrıyor basima kadar atti artik dis problemim hic kalmadi.Yani hassasiyet haric.Bu konu sıkıntılı hassas disler icin sensodyne aldim faydasi olur mu bilmem.Sizin fikriniz var mi ? Ben dis macunumdan cok memnunum.Ama bu hassasiyet mahfetti beni.
Diyetisyene gelince biraz uzgunum doğrusu.Yüksek kolestrol var yumurtayi yasakladi.Ki ben yumurtaya aşığımŞekerim yüksek %90 ağır seker hastasi adayiyim.Şimdiden şekerim var insülin direncim varmış.Bunlari duyunca şok oldum.Hic beklemiyordum yani ailedede yok.Ama doktor olabilir dedi.Önlem almam gerekiyormuş.Kan degerlerimde yağlanma varmış degerler normal değil.Diyete gelince ramazanda liste vermicem dedi.Corba varsa pilav yok pilav varsa corba yok dedi.Aksam bir kase corba sebze yemegi yoğurt ve iki uc parca et ye dedi.Ara ogun listesi versi sahura kadar iki tane ara ogun yap dedi.Sahurda iki dilim ekmek peynir zeytin süt iste.Spor icin yapmak istiyirsan yap dedi ama asıl sıkılasmak yediklerimizle alakaliymis.Tatli yok tabiki Heleki benim özellikle cok dikkat etmem gerekiyor. Bana mail atmis guzel seyler yaziyor isterseniz bende size atabilirim
Şimdilik böyle kafamda deli sorular....Ozel bir hastanede daha detayli kontrol ettirmek istiyorum şekerimi falan.
Hepinize hayırlı iftarlar
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
Çok tatlı kuzum yaa Allah sana bağışlasın.Hemde aynı takımı tutuyoz bi başka sevdim keratayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?