- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
Nasılsınız arkadaşlar.
Ben iyiyim şükür.bu aralar canın allerjisi ile uğraştık.dün kortizonlu iğne yedi.bugün yarıyarıya bir azalma var.
Geçmişe çok uzun bakamadım.aramıza yeni katılanlar var.hoşgelmişler.
Diyeti çok yoğun yapamadım ama elimden geldiğince dikkat ediyorum.kilo almadım şükür.sporumu bugün hariç hiç aksatmadım.bugün çok kötü mide ağrısı çektim.o yüzden bugün dinlenmeye karar verdim.
Pazartesi burdan ayrılıyorum.salı sabahı dikilide olucam.bayramda kütahya sonrası gene dikilide olurum.
Kizlar daha yazacaktim patron geldi.Ben bugun disciye gittim tam 3 dolguyu yaptik ama canim cok yaniyor konusamiyorum bile.Sol tarafim cok ağrıyor basima kadar atti artik dis problemim hic kalmadi.Yani hassasiyet haric.Bu konu sıkıntılı hassas disler icin sensodyne aldim faydasi olur mu bilmem.Sizin fikriniz var mi ? Ben dis macunumdan cok memnunum.Ama bu hassasiyet mahfetti beni.
Diyetisyene gelince biraz uzgunum doğrusu.Yüksek kolestrol var yumurtayi yasakladi.Ki ben yumurtaya aşığımŞekerim yüksek %90 ağır seker hastasi adayiyim.Şimdiden şekerim var insülin direncim varmış.Bunlari duyunca şok oldum.Hic beklemiyordum yani ailedede yok.Ama doktor olabilir dedi.Önlem almam gerekiyormuş.Kan degerlerimde yağlanma varmış degerler normal değil.Diyete gelince ramazanda liste vermicem dedi.Corba varsa pilav yok pilav varsa corba yok dedi.Aksam bir kase corba sebze yemegi yoğurt ve iki uc parca et ye dedi.Ara ogun listesi versi sahura kadar iki tane ara ogun yap dedi.Sahurda iki dilim ekmek peynir zeytin süt iste.Spor icin yapmak istiyirsan yap dedi ama asıl sıkılasmak yediklerimizle alakaliymis.Tatli yok tabiki Heleki benim özellikle cok dikkat etmem gerekiyor. Bana mail atmis guzel seyler yaziyor isterseniz bende size atabilirim
Şimdilik böyle kafamda deli sorular....Ozel bir hastanede daha detayli kontrol ettirmek istiyorum şekerimi falan.
Hepinize hayırlı iftarlar
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
alıntıları tamamladım herhalde..net yavaş .... ben buralardayım gelen olursa dürtüversin..
bende geldim canım...ben geldiimmm
bende geldim canım...
ben de geldim sahurumu yaptımnasılsın serapcım
bende sahuru yaptım neyi bekliyorsam oturuyorum canım....ben iyiyim nolsun vakit geçiriyom...sen nasılsın kuzum..ayağın ağrıyomuş nasıl oldu?
bende oğlanın uyanmasını bekliyorum birazdan mızırdanır acıktım diye...bölünmesin uykum...misafir yönünden bu sene rahatım derken annemlerin benden daha çok misafiri oluyo...hazırla topla derken iyi yoruluyorum...gerçi iftarlarda kalabalıkla güzel oluyo o da ayrı bi mesele...ayağına dikkat et canım...bende gıcığım ortopedicilere ama elden gelen bişi yok..bayram sonunda gel dedi el mecbur gidecem..artık araht yürümek kapalı ve topuklu ayakkabı giymeyi özledim...ben de sahurdan sonrada neredeyse 1 saat oturuyorum canım, yiyip de hemen uyumayım diyorum nasıl olsa vakitten bol hiçbişeyim yokmisafri vardı bu akşam onu agırladık işte, onun dışında aynı ev hayatı, artık diplomalı bi ev kızı oldum ayagım daha iyi canım ama genelde uzatıp oturuyorum üstüne gitmiyorum pek, bikaç gün daha dinlendirirp doktorsuz kurtarmayı planlıyorum bakalım yapabilirsem ortopedi doktorlarına gıcıgım var benm yaa, sevmiyorum onlara gitmeyi
bende oğlanın uyanmasını bekliyorum birazdan mızırdanır acıktım diye...bölünmesin uykum...misafir yönünden bu sene rahatım derken annemlerin benden daha çok misafiri oluyo...hazırla topla derken iyi yoruluyorum...gerçi iftarlarda kalabalıkla güzel oluyo o da ayrı bi mesele...ayağına dikkat et canım...bende gıcığım ortopedicilere ama elden gelen bişi yok..bayram sonunda gel dedi el mecbur gidecem..artık araht yürümek kapalı ve topuklu ayakkabı giymeyi özledim...
canım ben çıkayım mızırdanmaya başladı...sana hayırlı sahurlar..kendine iyi bak..yarın görüşürüz diyeyim..hatta pardon bugün desem daha doğru olacak...
iftarımı yazayım da unutmadan ona göre sahur hesabıma da başlayım
1 kepçe çorba ( 1 tahıl )
3 adet küçük fırında köfte ( 1 protein - baya küçüktü köfteler hepsini birleştirsen ancak normal 1 köfte ederdi)
2 yk pilav ( 1 tahıl )
bolca patlıcan ve domates salatası ( bunlar sayılmıyor)
ara öğün olarak da
3 hurma ( 1 meyve )
2 yk fırında sütlaç ( 1 tahıl + 1 süt )
yani toplamdaa
3 tahıl, 1 protein, 1 süt, 1 meyve yedim.
bu demektir ki sahurda 1 küçük parça pide, bolca peynir ve yoğurtlu patlıcan yiyebilirim
evdeki böreklere karşı resmen direndim, tadına bile bakmadım, yemegin patatesinden de almadım, madem spor yapamıyorum ceza bana sevdigim şeyleri yemek yok
öyle yani şekerler, şimdi sahura kadar nobetimi tutmaya başlıyorum yine, açlık hissetmem ama hissedersem belki bir şeftali yerim o kadar, onu da yarın yazarım zaten
herkese iyi geceleerrrr
Bende bayılıyorum o diziye şimdi tekrarları başladı.yüzüğünü çeşmeye yakın yerlerde çıkarmışsındır.ben hep öyle yaparım.bulursun mutlaka.spora başlamışsın.menülerde güzel sıra geldi kiloların gitmesine.eminim bu sefer süper olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?