Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

ben geldim ama kimseler yok galiba yine...ben bugün iftarda aştım kendimi yine..daha doğrusu suyu fazla içtim o da beni şişirdi..patlamak üzereyim...soda içeyim dedim o da ayrı bir şişkinlik verdi...belimi de ağrıtmışım bugün ayakta duracak halim yok..

geçmişolsun hocam..inşallah tez vakitte geçer gider..sıkı birprogram sizi bekliyor..iyi tatiller diyeyim şimdiden..

bilmiyorum hangi hastaneede yaptırdın canım ama baska bir hastanede daha yaptır..tecrübe ile sabittir..hamileyken şekerin var dediler yüksek çıkmışmış tedaviye başlanacaktı hatta sıkıntılı çünkü gebelikte şeker...bizde de hiç yoktur..sonra yeniden tekrarlanmasını istedim...şekerin çok düşük çıktı...ki sen normal bir şekilde kilo verebiliyon verdin de..benim bildiğim insilün direnci olan biri kolay kolay kilo veremediği..

alıntıları tamamladım herhalde..net yavaş .... ben buralardayım gelen olursa dürtüversin..

iftarımı yazayım da unutmadan ona göre sahur hesabıma da başlayım

1 kepçe çorba ( 1 tahıl )

3 adet küçük fırında köfte ( 1 protein - baya küçüktü köfteler hepsini birleştirsen ancak normal 1 köfte ederdi )

2 yk pilav ( 1 tahıl )

bolca patlıcan ve domates salatası ( bunlar sayılmıyor )

ara öğün olarak da

3 hurma ( 1 meyve )

2 yk fırında sütlaç ( 1 tahıl + 1 süt )

yani toplamdaa

3 tahıl, 1 protein, 1 süt, 1 meyve yedim.

bu demektir ki sahurda 1 küçük parça pide, bolca peynir ve yoğurtlu patlıcan yiyebilirim

evdeki böreklere karşı resmen direndim, tadına bile bakmadım, yemegin patatesinden de almadım, madem spor yapamıyorum ceza bana sevdigim şeyleri yemek yok

öyle yani şekerler, şimdi sahura kadar nobetimi tutmaya başlıyorum yine, açlık hissetmem ama hissedersem belki bir şeftali yerim o kadar, onu da yarın yazarım zaten

herkese iyi geceleerrrr

bende sahuru yaptım neyi bekliyorsam oturuyorum canım....ben iyiyim nolsun vakit geçiriyom...sen nasılsın kuzum..ayağın ağrıyomuş nasıl oldu?

ben de sahurdan sonrada neredeyse 1 saat oturuyorum canım, yiyip de hemen uyumayım diyorum nasıl olsa vakitten bol hiçbişeyim yok

misafri vardı bu akşam onu agırladık işte, onun dışında aynı ev hayatı, artık diplomalı bi ev kızı oldum

ayagım daha iyi canım ama genelde uzatıp oturuyorum üstüne gitmiyorum pek, bikaç gün daha dinlendirirp doktorsuz kurtarmayı planlıyorum bakalım yapabilirsem ortopedi doktorlarına gıcıgım var benm yaa, sevmiyorum onlara gitmeyi

bende oğlanın uyanmasını bekliyorum birazdan mızırdanır acıktım diye...bölünmesin uykum...misafir yönünden bu sene rahatım derken annemlerin benden daha çok misafiri oluyo...hazırla topla derken iyi yoruluyorum...gerçi iftarlarda kalabalıkla güzel oluyo o da ayrı bi mesele...ayağına dikkat et canım...bende gıcığım ortopedicilere ama elden gelen bişi yok..bayram sonunda gel dedi el mecbur gidecem..artık araht yürümek kapalı ve topuklu ayakkabı giymeyi özledim...

canım ben çıkayım mızırdanmaya başladı...sana hayırlı sahurlar..kendine iyi bak..yarın görüşürüz diyeyim..hatta pardon bugün desem daha doğru olacak...

senin ayagının nesi var canım ben orayı kaçırmışım hiç bi fikrim yok bu konuda

hazır buralardayken sahurumu da yazayım da kendimle ve yemeklerimle olan hesabımı kapatayım

sahurdan önce,

1 elma ve 1 şeftali yedim ( 2 meyve )

sahurda

3 yk yoğurtlu patlıcan ( 1 süt )

3 yk pilav ( 1.5 tahıl )

bir minicik parça ıspanaklı börek ( 1 tahıl )

şimdi toplam hesabı yapıyorumm..

5.5 tahıl

1 protein

2 süt

3 meyve

bitek meyvenin sayısı tutmuş, diğerleri ya eksik ya fazla neyse fazla olmasındansa eksik olması iyidir diyip önümüzdeki günlere bakalım

Neslicigim daha iyiymis oh ne guzel haber. İsler yogunmus uzuldum aman canim is yogunlugu kotu etkilmez ins ya. Serapcigim biliyorum sen firsat olunca hep aktif oluyosun tsklerrr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zuleyha hocam da gelmis.can in daha iyi olmasina cok sevindim canim.spora tam gaz devam etmissiniz tebrikler ooo tatil plani yapilmis gercek tatiliniz simdi basliyor ohhh ohhh ne guzel haber hocam. Cok iyi gelecek bu tatil. Hocam eski ben olmaya dogru bir yolculuktayim ustrelik bu kez daha sakin daha bilincli. İns ins olur dediginiz gibi. İlk gunden gazi oldum platinli ayagim agriyor ayni ayagi carptim yataga dun.tirnagin kirildi o da yapti agri. Ancak bugun kendine geldi ayagim. Konumu bitirirsem kesin giderim bu aksam.spora. sinav yarin.bitiremezsem gitmem

Zuleyha hocam gecmis olsun.mideniz gecti mi bugun nasilsiniz

Denk geldikce izledigim bir dizidir. Lise yillarinda trt 1 de kanit pesinde vardi kriminal incelemelerin oldugu her dixiyi filmi cok seviyorum bu ikili bayanlarin replikleri jest ve mimikleri ayri bir keyifli oluyor bu ek kriminal arastirmayi keyifle izlemeye. 1. Sezondan basladim 2. Sezondayim buaralar kafam cok dolu. İsyerinde sorunlar var kalici. Travma etkisi yapan bazi ailevi konular. Sinav stresi. Genetk tahlilimin sonucuna az kaldi gerginligim artti bu dizi izlerkrn desarj oluyorum resmen

Esosum halkbankasi ne soruyormus sinavda.ne calisacaksun.sinav ne zaman. Kolay gelsin canim. Ben universiteden sonra ilk kez bu kadar calistim ogrencilik duygusu garipti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…