- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
Canım dersini ihmal etme olurmu bak sınava az kaldı.Bu sefer olacak inşallah.Gömleği ben de merak ediyorum artık çeker foto atarsın.Ybanacı dizi hiç bilmezdim ama nurdanım bana new girl izle demişti.Hala aklıma esidkçe izlerim çok severim.Sende iyi yapmışsın kendine vakit ayırmakla.Yüzüğüne üzüldüm ama inşallah çıkar biyerlerden sıkma canını .Pide öyle maalesef insan başlayınca duramıyor en iyisi yememek yani.Spor bu günde var sanırım kolay gelsin.
Canım sana telden atayım.Ben de şaşkınım yazıcam şimdi detaylı
Kizlar daha yazacaktim patron geldi.Ben bugun disciye gittim tam 3 dolguyu yaptik ama canim cok yaniyor konusamiyorum bile.Sol tarafim cok ağrıyor basima kadar atti artik dis problemim hic kalmadi.Yani hassasiyet haric.Bu konu sıkıntılı hassas disler icin sensodyne aldim faydasi olur mu bilmem.Sizin fikriniz var mi ? Ben dis macunumdan cok memnunum.Ama bu hassasiyet mahfetti beni.
Diyetisyene gelince biraz uzgunum doğrusu.Yüksek kolestrol var yumurtayi yasakladi.Ki ben yumurtaya aşığımŞekerim yüksek %90 ağır seker hastasi adayiyim.Şimdiden şekerim var insülin direncim varmış.Bunlari duyunca şok oldum.Hic beklemiyordum yani ailedede yok.Ama doktor olabilir dedi.Önlem almam gerekiyormuş.Kan degerlerimde yağlanma varmış degerler normal değil.Diyete gelince ramazanda liste vermicem dedi.Corba varsa pilav yok pilav varsa corba yok dedi.Aksam bir kase corba sebze yemegi yoğurt ve iki uc parca et ye dedi.Ara ogun listesi versi sahura kadar iki tane ara ogun yap dedi.Sahurda iki dilim ekmek peynir zeytin süt iste.Spor icin yapmak istiyirsan yap dedi ama asıl sıkılasmak yediklerimizle alakaliymis.Tatli yok tabiki Heleki benim özellikle cok dikkat etmem gerekiyor. Bana mail atmis guzel seyler yaziyor isterseniz bende size atabilirim
Şimdilik böyle kafamda deli sorular....Ozel bir hastanede daha detayli kontrol ettirmek istiyorum şekerimi falan.
Hepinize hayırlı iftarlar
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
inşallah ablam, şimdilik tartıdan memnnum böyle devam eder inşallah
ayagım bugun daha iyi agrı baya azaldı, ama zorlamıyorum tabi o da var, fırsat buldukça uzatıp otuyuroumdoktor da taaaa 15 gün sonrasına randevu verdigi için gidemedim, ama randevu aldım günü geldiginde gidecegim mutlaka ablam
kpss ye asıl esoşum, sorular çok zor da olmuyor sen halledersin evelallahayagım için de züleyha ablama da yazdım canım, randevu günüm geldiginde gidecegim şimdilik bolca dinlendirdigim için agrı baya azaldı ama hala yokluyor arada :44:
yaa o devir etmemesi kötü olmuş iştemeyve her zaman olmayabiliyor evde 3 kağıt yaparım dedim ama olmadı şimdi ramazan oldugu için tahılı bi türlü yetiremiyorum ben çorbadan kaynaklı sanırım, sahurda kaldırdım çorbayı ama iftarda devam tabiki, neyse artık bi şekilde dengeleyecez
bi de aklıma takılan şey diyetisyenler verdikleri listede resmen tahıl manyagı yapıyorlar insanısabah 2 dilim akşam 2 dilim vs, bunda 5 tahıl var falan, kafamda oturtmaya çalışıyorum işte, bi de ne kadar çok yersem o kadar kardır düşüncesi var sanırım ama merak etme şekerim sayma sisteminden vazgeçmeyecegim bakma sen bana, iftar saati yaklaştıkça yeme dürtlüerim artıyor biraz
cana çok geçmiş olsun ablam, neyse ki azalmış, tamamen biter inşallah da senin de aklın rahatlar
tatil zamanı da gelmiş hoşgelmişşimdiden iyi tatilller size
kot gömlegi ben de görmek istiyorumyüzük için de üzüldüm canım, evdedir sanırım çıkar bir yerden karşına ama o arada araman gerekir illa işte, umarım bir an önce bulursun
spor konusunda da daha temkinliymişsin sevdim bu halini, hem önemli olan ruh saglıgı zaten, o olursa fiziksel saglık da olurRizooli and ISles ı ben de izliyordum sonradan ara verdim, ama devam etmek istedigim dizilerden biri, iyi seyirler canım eger polisiye seviyorsan Dexter ı da öneririm sana :18: muthiş bir gerilim dizisi
canım kızlara da yazdım daha iyiym, bolca dinlendiriyorum ve randevu zamanı geldiginde gidecegim mutlaka
kuzum misafir gelecek diye uzun uzun yorum yazamıyorum buna ama kesinlikle bir doktora daha gitsen ciddi çok büyük kilolar verdin bu hastalıklar olsa o kadar rahat veremezdin, onu da geçtim, yumurtanın kolestrole iyi geldigi kanıtlandı, senin yumurtayı kısıyor vs, bence mutlaka bir doktora daha git ben babamın boyun olaylarından beri gıcıgım doktorlara en az 3 tanesine gitmek lazım inanmak için sen de hiç kafanı karıştırma şimdi, bir düzenin var zaten ve sen o düzenle mucizeler yarattın bence şimdi hiç macera arayıp da diyetisyen vs kafanı karıştırma kuzum ama tahlillerini de sakın ihmal etme
ben geldim ama kimseler yok galiba yine...ben bugün iftarda aştım kendimi yine..daha doğrusu suyu fazla içtim o da beni şişirdi..patlamak üzereyim...soda içeyim dedim o da ayrı bir şişkinlik verdi...belimi de ağrıtmışım bugün ayakta duracak halim yok..
ben geldim ama kimseler yok galiba yine...ben bugün iftarda aştım kendimi yine..daha doğrusu suyu fazla içtim o da beni şişirdi..patlamak üzereyim...soda içeyim dedim o da ayrı bir şişkinlik verdi...belimi de ağrıtmışım bugün ayakta duracak halim yok..
iftarımı yazayım da unutmadan ona göre sahur hesabıma da başlayım
1 kepçe çorba ( 1 tahıl )
3 adet küçük fırında köfte ( 1 protein - baya küçüktü köfteler hepsini birleştirsen ancak normal 1 köfte ederdi)
2 yk pilav ( 1 tahıl )
bolca patlıcan ve domates salatası ( bunlar sayılmıyor)
ara öğün olarak da
3 hurma ( 1 meyve )
2 yk fırında sütlaç ( 1 tahıl + 1 süt )
yani toplamdaa
3 tahıl, 1 protein, 1 süt, 1 meyve yedim.
bu demektir ki sahurda 1 küçük parça pide, bolca peynir ve yoğurtlu patlıcan yiyebilirim
evdeki böreklere karşı resmen direndim, tadına bile bakmadım, yemegin patatesinden de almadım, madem spor yapamıyorum ceza bana sevdigim şeyleri yemek yok
öyle yani şekerler, şimdi sahura kadar nobetimi tutmaya başlıyorum yine, açlık hissetmem ama hissedersem belki bir şeftali yerim o kadar, onu da yarın yazarım zaten
herkese iyi geceleerrrr
Ballarımmmmmmmmmm ben geldim.Hızlıca bir geçmiş yaptım.Çok özledim ki ben sizi.2 gündür hastaneye gittiğim için işten geç çıkıyorum.Haliyle eve gelince yorgun oluyorum ve evdeki işlerimden dolayı giremedim affola.Yeni arkadaşlarda katılmışlar ilgilenemedim.Gerçi kızlar yokluğumu hiç aratmıyolar özverilerine sağlık.Yeni yeni haberler var benden önce iyi olandan başlıyılm.Patronumla konuştum artık parttime çalışıcam.Yani haftada 3 gün çalışcam haliyle maaşımda yarıya düşecek.Kabul etmez diye düşünüyodum ama az para ödemek onada mantıklı geldi sanırım.İş yerinden derslerime ve eğitimime gerekli özeni gösteremiyordum eve geç gelip ders çalışamıodum.Bu sayede vaktim olacak ve ayrıca cumartesi pazar evdeyim.Pazartesi çarşamba cuma çalışıcam.İyi oldu işte bu :) Kötü haber sayılmaz ama insülin direncim varmış.Bugün doktor ve diyetisyenim söyledi.Bilmiyordum şaşırdım.Kolestrol da yüksek.Dişçide sıra beklerken hastaneye diyetisyenin geldiğini öğrendim .Hemn koştum gittim.Ancak doktor benimle yarın uzun uzun ilgilenmek istiyormuş.Detaylı biglileri yarın alıcam sizinle de paylaşırım.İlk diyetisyen deneyimim bakalım ne dicek???
Neslican geçmiş olsun gerçekten dinlenmek sana iyi gelecektir.Ama sayfa ilerledikçe görüm ki biraz iyi olmuşsun ohhh rahatladım.Dikkat et lütfen.Filizcim spor salonunu sevmişsin ne güzel.Profesyonel insanlarla çalışmak her zaman daha güzel sonuçlar verir.En kısa sürede sonuç almaya başlayacaksın gör bak.Nilgüncüm ablanın tavsiyeleri için teşekkürler ben de yarın diyetisyene gidicem bakalım ne dicek paylaşırım sizinle.Nurdanım menüsünüde sayarmışş yirim yaaa.Nasıl hoşuma gidiyor senin böyle dikkat etmen.Bende sayıyorum ama yazamıyorum maalesef yokluğumda 5333 hep gündemde kalmış sayende :) ama ayağına üzüldüm kuzum lütfen anneni dinle ve doktora git ihmal sakın haaa!!! Bak ciddi ciddi uyarıyorum tamam mı ?Züleyha ablamm göremedim ama gelir sanırım o da yoğun benim gibi...
Kizlar gunaydin nasilsiniz ben cok yogunum is yogun. Ders de calisiyorum bu iki gun giremeyebilirim girersem de menu yazmak tek tek alinti yapmak mumkun olmaz. Sinavim cumartesi. Ha buarada ozellukle neslucugimin istedigi resmi cekecegim bugun kot gomlegimi giydim bugun canim sikkin.daha uc ay oldu yuzumu degistirdim ams simdi kayip. Hicbiryerde yok. Ayagimin agrisi da dun gecmedi oyuzden ne ben ne esim sporu istemedik gitmedik hatta dun iftardan sonra yayildim 6-7 Bolum dizi izledim sevdigim polisiye bir dizi var da. Rizzoli and lsles. Bugun kuzenim gelecekti iptal oldu ayagim iyi olduguna gore misafir de olmadigina gore sporu gidecegim. Diyet duzgun devsm ediyor sadece yumurtali pide alinca biraz kacirdim almayacagim bir daha.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Neslicigimi daha iyi gordum oh cok sukur canim. İns haftasonu da dinlenip tamamen atlatirsin canim. Spor konusunda merak etme. Hirstan gozu kor olmus eski ben degilim artik. Bak oruclu spor yaomiyorum ayagim agriyinca ustune gitmiyorum sporun. Bu halimi daha cok sevdim dingin bir ruh hali veriyor cunku. Gecen sene kendime iyulikten cok kotuluk yapmisim bedenen ve ruhen.
Nasılsınız arkadaşlar.
Ben iyiyim şükür.bu aralar canın allerjisi ile uğraştık.dün kortizonlu iğne yedi.bugün yarıyarıya bir azalma var.
Geçmişe çok uzun bakamadım.aramıza yeni katılanlar var.hoşgelmişler.
Diyeti çok yoğun yapamadım ama elimden geldiğince dikkat ediyorum.kilo almadım şükür.sporumu bugün hariç hiç aksatmadım.bugün çok kötü mide ağrısı çektim.o yüzden bugün dinlenmeye karar verdim.
Pazartesi burdan ayrılıyorum.salı sabahı dikilide olucam.bayramda kütahya sonrası gene dikilide olurum.
Neslicim geçmiş olsun.zor ve yorucu günler yaşadın.hafta sonu bol bol dinlen.başka türlü geçmez.yakında dikide olucam fırsat bulursan beklerim canım.hepinizi beklerim.
Neslicanım ama özledim ki ben seniNasıl oldun ? Yoğunlukta varmış neyseki haftasonuna az kadlı.Dikkat et kendine lütfen
Kizlar daha yazacaktim patron geldi.Ben bugun disciye gittim tam 3 dolguyu yaptik ama canim cok yaniyor konusamiyorum bile.Sol tarafim cok ağrıyor basima kadar atti artik dis problemim hic kalmadi.Yani hassasiyet haric.Bu konu sıkıntılı hassas disler icin sensodyne aldim faydasi olur mu bilmem.Sizin fikriniz var mi ? Ben dis macunumdan cok memnunum.Ama bu hassasiyet mahfetti beni.
Diyetisyene gelince biraz uzgunum doğrusu.Yüksek kolestrol var yumurtayi yasakladi.Ki ben yumurtaya aşığımŞekerim yüksek %90 ağır seker hastasi adayiyim.Şimdiden şekerim var insülin direncim varmış.Bunlari duyunca şok oldum.Hic beklemiyordum yani ailedede yok.Ama doktor olabilir dedi.Önlem almam gerekiyormuş.Kan degerlerimde yağlanma varmış degerler normal değil.Diyete gelince ramazanda liste vermicem dedi.Corba varsa pilav yok pilav varsa corba yok dedi.Aksam bir kase corba sebze yemegi yoğurt ve iki uc parca et ye dedi.Ara ogun listesi versi sahura kadar iki tane ara ogun yap dedi.Sahurda iki dilim ekmek peynir zeytin süt iste.Spor icin yapmak istiyirsan yap dedi ama asıl sıkılasmak yediklerimizle alakaliymis.Tatli yok tabiki Heleki benim özellikle cok dikkat etmem gerekiyor. Bana mail atmis guzel seyler yaziyor isterseniz bende size atabilirim
Şimdilik böyle kafamda deli sorular....Ozel bir hastanede daha detayli kontrol ettirmek istiyorum şekerimi falan.
Hepinize hayırlı iftarlar
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
Neslicigim daha iyiymis oh ne guzel haber. İsler yogunmus uzuldum aman canim is yogunlugu kotu etkilmez ins ya. Serapcigim biliyorum sen firsat olunca hep aktif oluyosun tsklerrr
Denk geldikce izledigim bir dizidir. Lise yillarinda trt 1 de kanit pesinde vardi kriminal incelemelerin oldugu her dixiyi filmi cok seviyorum bu ikili bayanlarin replikleri jest ve mimikleri ayri bir keyifli oluyor bu ek kriminal arastirmayi keyifle izlemeye. 1. Sezondan basladim 2. Sezondayim buaralar kafam cok dolu. İsyerinde sorunlar var kalici. Travma etkisi yapan bazi ailevi konular. Sinav stresi. Genetk tahlilimin sonucuna az kaldi gerginligim artti bu dizi izlerkrn desarj oluyorum resmen
Esosum halkbankasi ne soruyormus sinavda.ne calisacaksun.sinav ne zaman. Kolay gelsin canim. Ben universiteden sonra ilk kez bu kadar calistim ogrencilik duygusu garipti.
Gunaydın ballarım;
Cumanız mübarek olsun ... Sabah selamı vereyim dedim.Umarım herkes iyidir.Ben gayet iyim çok şükür.Bugün ablam geliyor zamanlaması mükemmel.Tam da bu aralar ihtiyacım vardı.Süper oldu süperrr :)
Haftasonu pek giremicem ara ara uğrar bakarım ama.O yüzden bugün öğleden sonra vakit bulabilirsem işteyken alıntıları yaparım.Pazar günü zaten bildirim günü .
Hadi ben şu gelen işleri halledeyim,yarın cumartesi malum çalışıyoruz iş kalmasın.Hepinizi öpüyorum ,görüşürüz:80::80::80::80:
Arkadasimin dokuz aylik bebegi var emziriyor dokuz da kahvalti yapiyormus oniki de ogle yemegi . Dort bucuk aksam yemegi. Cok guzel kilo vermis mantikli mi sizce. Fikrinizi almak istedim kilo veremiyordu aksam yemegini erkene cekince vermis
Canim daha iyi olmana cok sevindim doktordan kacmama fikrini de sevdim agrin gecse de gideceksin bu cok guzel iste.nurdancigim yuzugum calindi dedigim gibi.himm dexter. Rizzolinin sezonlari bitince dexter a bakayim tskler . Kot gomlek kaldi ya.turbanimi begenmedim foto cekmedimhaftaya kaldi artik. Spor vb her konuda daha sakinim okadar yorgunum ki bu surecten.cok yordu gerdi ayni seyi kendime yasatmiyorum cunku ruh sagligimi kaybetmistim ciddi.
Valla cok iyi gidiyosun canim. İstikrarli sabirli.cok mutlu oluyorum seni boyle gorunce
Arkadasimin dokuz aylik bebegi var emziriyor dokuz da kahvalti yapiyormus oniki de ogle yemegi . Dort bucuk aksam yemegi. Cok guzel kilo vermis mantikli mi sizce. Fikrinizi almak istedim kilo veremiyordu aksam yemegini erkene cekince vermis
Merhaba kızlar, bu sefer önce alıntıları yapayım dedim, atladığım varsa affolaHaftanın son günü, gelsin biran önce haftasonu ve ben bol bol yatıp enerji toplayayım. Bugün daha iyiyim ama halsizlik, burun tıkanıklığı, ara ara öksürük devam ediyor. İştahım biraz açılmaya başladı, canım tatlı istiyor nedense Hastalıkta kaybettiğim kiloları çabuk alacağım gibi görünüyor İyi olayım da kilo önemli değil, sağlıklı olup spor ve diyet yapmayı tercih ederim.
Neslicigim menu konusunda cok duzenli paylasim yapiyordum dikkatli ve guzel besleniyorum kizlar da begeniyor buara icimden menu yazmak gelmiyor sıkıcı geliyor ne oldu niye boyle oldu bilmiyorum ha kacamak da yok gayet iyiyim ama yazmak gelmiyor icimden.buara genel olarak forumdan sıkılma ruh halindeyim sizleri merak ettigim ozledigim icin yaziyorum aslinda icimden gelmiyor uc dort gundur. Tlf gorusmeleri, forum, whatsup cok kullaniyorum sıkıldim galiba.bilmiyorum belki de by haftaki ruh halim boyledir . Gecici birseydir umarim . Menu paylasirim canim en kisa zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?