Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Yok kuzum ne ihmali ya. Sinav sistemi surekli degisiyor bir gun calistim iki gun. Yetmiyor artik.uc haftadir asagi yukari her gun bes test bitirdum bunlardaki onemli seyleri not aliyorum notlari tekrat ediyorum iki gundur de isaretlere calisiyorum kitabi tekrar ediyorum. Patron bizim oda da olacak gun boyu. Oyuzden ne kadar calisabilirim bilmiyorum yarin sabah 10 da. Yuzugum calindi canim. Bundan eminim. Uzun hikaye ama eminim.stajyer caldi kaldim oylece kanitim yok cunku.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim cok gecmis olsun ben halen şoktayim cunku bukadar yuksek seker ile bu kiloyu vermen imkansizdi universite hastanesi en guzelu.ayrica glukoz yukleyip sana yeniden seker icin tahlil yapmamilar aramizda 30 kilo var ama benim sekerim 98. Anlamiyorum. Kolesterolu da anlamadim genetik mi neden olmus lutfen nedenlerini sor dis cok kotu olnus ya benim de iyi bir bakimdan gecmem lazim ama haftaici izin almak gittikce daha zorlasti cumartesim de yok artik. Maili bana yollar misin

Canim daha iyi olmana cok sevindim doktordan kacmama fikrini de sevdim agrin gecse de gideceksin bu cok guzel iste.nurdancigim yuzugum calindi dedigim gibi.himm dexter. Rizzolinin sezonlari bitince dexter a bakayim tskler . Kot gomlek kaldi ya.turbanimi begenmedim foto cekmedimhaftaya kaldi artik. Spor vb her konuda daha sakinim okadar yorgunum ki bu surecten.cok yordu gerdi ayni seyi kendime yasatmiyorum cunku ruh sagligimi kaybetmistim ciddi.

Canim biliyosun esra ben ve nesli calisiyoruz tatilde degiliz iftar oncesi ve sonrasi daha mi yogun oluyoz haliyle. Haliyle uc kisi ordan eleniyor uyumlu saatlerde denk gelmek ya da sık yazmak zor oluyor isyerinde yaziyorux o bile sorun olutor bazen inan. Ya da evdeki bir isi ya da sporu birakip aksam alinti yapmak.

Buara topige nazar degdi galiba. Hepimiz rahatsisiz. Gecmis olsun canim.agrin gecmistir ins

Valla cok iyi gidiyosun canim. İstikrarli sabirli.cok mutlu oluyorum seni boyle gorunce

Kizlar gunaydinnn hayirli cumalar.. kisacik da olsa alintilari cevapladim kaciyorum simdi. Kendinize iyi bakin ders calismam lazim patron gelinceye kadar. Opuldunuzzzz

Gunaydın ballarım;

Cumanız mübarek olsun ... Sabah selamı vereyim dedim.Umarım herkes iyidir.Ben gayet iyim çok şükür.Bugün ablam geliyor zamanlaması mükemmel.Tam da bu aralar ihtiyacım vardı.Süper oldu süperrr :)

Haftasonu pek giremicem ara ara uğrar bakarım ama.O yüzden bugün öğleden sonra vakit bulabilirsem işteyken alıntıları yaparım.Pazar günü zaten bildirim günü .

Hadi ben şu gelen işleri halledeyim,yarın cumartesi malum çalışıyoruz iş kalmasın.Hepinizi öpüyorum ,görüşürüz:80::80::80::80:

Arkadasimin dokuz aylik bebegi var emziriyor dokuz da kahvalti yapiyormus oniki de ogle yemegi . Dort bucuk aksam yemegi. Cok guzel kilo vermis mantikli mi sizce. Fikrinizi almak istedim kilo veremiyordu aksam yemegini erkene cekince vermis

Esracım part time çalışma haberine çok sevindim canım, senin için çok iyi oldu bence Hem yoruluyordun, hem işyerin stresli, hem ders çalışman gerekiyor, varsın maaş yarıya insin, ailenle yaşıyorsun sonuçta, ilerisi için daha iyi bir adım olmuş bu, hayırlı olsun kuzum
İnsülin direncin olmasına diğer arkadaşlar gibi ben de şaşırdım açıkçası. Çok zor bir tahlil değil, yanlışlık yaptıklarını sanmıyorum ama artık güven de olmuyor sağlık sistemine, bence de bir yerde daha yaptır tahlillerini. Kolesterol de yüksek çıkmış, genetik olabilir canım. Ben de 70 kg'ı geçtiğimde trigliserit değerim yüksek çıkıyor. Dişlerin için de geçmiş olsun, bu ara detaylı tetkikten geçmiş oldun, iyi oldu

Canım kolay gelsin, bu sefer geçeceksin inşallah sınavı merak etme Kot gömlekli fotoğrafını bekliyorum Yüzüğün kaybolmuş, inşallah çıkar ortaya, çalındığından şüpheleniyormuşsun ama emin olmadan kimsenin günahını alma kuzum, korkarım ben böyle şeylerden. Diyet devam ediyor demişsin, arada yediklerini yaz görelim, genelde sayma yapılıyor, sen katılmadın, sen ne yapıyorsun görelim ara ara İki haftadır ben de diyetten, spordan uzak kaldım malum, hastalık nedeniyle kilo verdim ama almaya başladım bile, demek ki iyileşiyorum

Daha iyiyim canım, teşekkür ederim, iş yoğunluğum olmasa yatar dinlenirdim ama öyle bir şansım yok maalesef bu ara. Hatta haftaya perşembe günü İstanbul'a gideceğim günübirlik iş için, o zamana kadar incelemem gereken raporlar var, nasıl yetişecek ben de bilmiyorum.
Zorlamamana çok sevindim canım, hep dediğim gibi önemli olan yoğun spor yapmak değil, düzenli ve uzun süre yapmak

Hoşgeldin canım, oğluna geçmiş olsun, alerji çok fena birşey, Allah başka dert vermesin, bazen diyorum Tıp herşeye çare buldu alerjilere bulamadı diye Neye alerjisi olduğu tespit edildi mi? Alerji'nin en iyi çözümü alerji yapan şeyden uzak durmak, bazen bunu sağlamak mümkün olmuyor ama en azından neye alerjisi olduğunu bilirseniz daha dikkatli olabilirsiniz.
Maşallah diyetini ve sporunu devam ettirmişsin, ben de azıcık daha toparlanayım da döneceğim aranıza Şimdilik bulduğum her fırsatta yatıyorum

Neslicim geçmiş olsun.zor ve yorucu günler yaşadın.hafta sonu bol bol dinlen.başka türlü geçmez.yakında dikide olucam fırsat bulursan beklerim canım.hepinizi beklerim.

Aynen öyle Züleyhacım, ben bu tarz şeylerde biraz da hassasım galiba, dün akşam da erkenden uyudum, haftasonu da dinlenmeyi planlıyorum, inşallah yeni haftaya sağlam başlarım Dikili'ye gelecek olmana çok sevindim, sana çok iyi gelecek eminim, epey buralardasın sanırım, fırsat bulunca uğramak istiyorum zaten Senin de İzmir'e yolun düşerse ben de beklerim canım

Neslicanım ama özledim ki ben seni Nasıl oldun ? Yoğunlukta varmış neyseki haftasonuna az kadlı.Dikkat et kendine lütfen

Ben de özledim seni kuzucuğum Bugün daha iyiyim şükür, her fırsatta yatıyorum ve gerçekten iyi geliyor

Oyyy kıyamam yaa, geçmiş olsun canım, bugün ağrın geçmiştir inşallah, uzun bir süre diş problemi çekmezsin inşallah. Hassasiyet için ben de sensodyne iyi diye biliyorum, bir de çok sıcak veya çok soğuk şeyler tüketme, hele arka arkaya bunları hiç tüketme.
Diyetisyen işine gelince, daha önce dediğim gibi testlerini bir yerde daha yaptır bence. Sen zaten dikkat ediyordun ve kilo da verebiliyordun, bu yüzden hepimiz şaşırdık. Kolesterol ve yağ olabilir ama yumurta tartışmalı bir konu, bir çok doktor yumurtanın kolesterolü artırıcı etkisi olmadığını söylüyor artık, eskiden yasaklanırdı ama artık yasaklanmıyor diye biliyorum. Sen zaten diyet yaptığın için miktarlara ve yağ tüketimine dikkat ediyorsun. Bu yüzden bir kere daha testlerini yaptır, aynı şekilde çıkarsa sonuçlar o zaman daha ciddiye alırsın.

Geçmiş olsun Serapçım, bu ara hepimizin üstünde kara bulutlar dolaşıyor sanki, tez zamanda dağılır inşallah:44:

Sağol canım, iş yoğunluğu olmasa yataktan kalkmazdım zaten muhtemelen Haftasonu daha çok yayılmayı planlıyorum Pazartesi de tamamen iyileşmiş olmayı diliyorum

Dizi izlemek bana da çok iyi geliyor. Hele stresliysem ya spor yapınca ya dizi izleyince kafam dağılıyor, ikisini arka arkaya yapmak daha da iyi geliyor. İşyerindeki problemler nedir? Ailevi neler oluyor, travmatik demişsin, merak ettim gülüm, anlatabileceğin birşeyse her zaman dinlemeye hazırım canım. Genetik tahlil sonucun için de rahat olmaya çalış, her tür sonuç belirsizlikten iyidir, ona göre yolunu çizersin, önlemini alırsın, tedavini olursun. Hem daha ne çıkacağını bilmiyorsun, şimdiden stres yapma, hiç belli olmaz ki sonuç.

Öğrencilik duygusu bende de hiç bitmeyen bir duygu ama bence güzel bir duygu Yeni şeyler öğrenmek çok keyifli gelir bana hep, tabi işin sınav kısmı olmasa daha iyi ama o da tuzu biberi diyelim

Gözün aydın Esoşum, ablan sana çok iyi gelir, iyi eğlenceler Pazar günü de bol --- bildirimler olur inşallah

Doğacım, sen uyguladığın yöntem neyse ona devam et bir müddet, bak daha yeni başladın, geçen hafta güzel bir sonuç ta aldın, daha önce dediğim gibi en az 1 ay düzenli sporunu yap, beslenmene dikkat et ve bakalım 1 aylık sonuç ne olacak. Sen çok çabuk sonuç bekleme eğilimine giriyorsun, böyle olunca da duyduğun şeyler kafanı karıştırıyor. Emziren bir kadınla kendini kıyaslama lütfen, herkesin yaşam şekli, vücut yapısı, hastalıkları farklı, onda işe yarayan birşey başkasında yaramayabilir. O kişi akşam 10'da yatıyordur, açlık hissetmiyordur, sen 12'de yatıyorsundur, saatlerce aç kalmak daha kötü etki yapacaktır belki.
Kilo veremiyordu diyorsun arkadaşın için zaten 9 aylık bebeği varmış, hangi ara kilo veremiyormuş anlamadım ben:44: Eğer kiloları hamilelik ve doğum kaynaklıysa zaten anca vermeye başlamıştır. Doğumdan sonra hemen diyete mi başlamış ta verememiş, çözemedim ben:44:

Merhaba kızlar, bu sefer önce alıntıları yapayım dedim, atladığım varsa affola Haftanın son günü, gelsin biran önce haftasonu ve ben bol bol yatıp enerji toplayayım. Bugün daha iyiyim ama halsizlik, burun tıkanıklığı, ara ara öksürük devam ediyor. İştahım biraz açılmaya başladı, canım tatlı istiyor nedense Hastalıkta kaybettiğim kiloları çabuk alacağım gibi görünüyor İyi olayım da kilo önemli değil, sağlıklı olup spor ve diyet yapmayı tercih ederim.

Neslicigim uzun uzun yazilarino okumak bana cok iyi geldi seni burda gormeyi cok ozlemisim canim. Cok sukur biraz daha toparlanmissin ama iste isin yogunlugu ve istanbul seyahati yavaslatabilir geriletebilir Allah korusun kotulestirebilir lutfen dikkat et canim.

Neslicigim gelelim cevaplara. Sinava cok iyi calistim bu kez.anormal bir durum olmadikca gececegimden eminim.hatta yuksek de olur puanim. Sadece hani bu ikinci sinav ya. Oyuzden kasiyorum iste. Bir de kucuk patron burda.cumartesi iznim yok isyerindeki herkese havali kotu davraniyor oyuzden izin mevzusu da kasiyor aslinda.

Devam edeyim araya tlf giriyor parca parca yaziyorum neslicigim kusura bakma.ne spor ne diyet konusunda eskisi gibi olmam.o deli hirsim tamamen zarar verdi sakin sakin ilerliyorum boyle beklentim de dusuk hayal kirikligim da dusuk olur haliyle. Kaldi ki zayiflamak icin sagligimi tehlikeye atmam .eliptik ayagimi agritti hoca bile olsa size ne iyi gelir gelmez bilemiyor belki de bilmiyorum iste. Oyuzden ayagimi iyi hissedinceye kadar spor yapmadim dun gidecektim daha iyiydim hafiflemisti ama tirnagimi yataga fena carptim ustine yuk bindikce agri olur diye vazgectim biraz dizi izledim biraz calistim bugun de calisacagim full. Kitabi bitirmem lazim.

Neslicigim menu konusunda cok duzenli paylasim yapiyordum dikkatli ve guzel besleniyorum kizlar da begeniyor buara icimden menu yazmak gelmiyor sıkıcı geliyor ne oldu niye boyle oldu bilmiyorum ha kacamak da yok gayet iyiyim ama yazmak gelmiyor icimden.buara genel olarak forumdan sıkılma ruh halindeyim sizleri merak ettigim ozledigim icin yaziyorum aslinda icimden gelmiyor uc dort gundur. Tlf gorusmeleri, forum, whatsup cok kullaniyorum sıkıldim galiba.bilmiyorum belki de by haftaki ruh halim boyledir . Gecici birseydir umarim . Menu paylasirim canim en kisa zamanda.

Neslicigim gelelim arkadasima. Zaten 55 kilo biriydi dogumdan once. Doguma 75 ile gitti 70 kilodan inemedi sıkı bir diyet zaten yapmadi malun emziriyor yemek saatlerini degistirince kilo vermis o konu dikkatimi cektigi icin yazdim yoksa kiyaslama falan degil oyle olsa en canli ornek esra bana. Ben o sebeple demedim ogun sayisi konusu iyice karisti kimi ara ogun yaomayin diyor kimo yapin. Altidan yediden sonra bisey yemeyin olayi da var iyice kafam karisti bu kez dogru tam ve saglikli beslenmek dogru bir ogun sayisi sayesinde kilo vermek acaba gecmisteki hata neydi diye kurcaladigim icin arkadasimi yazdim canim. Evet saglik sorunlarim var bunlar engelliyor ama acaba eksik ya da hata oldu mu onu da kurcaliyorum yoksa emziren bir kafin hayat boyu ideal kiloda biri saglikli biri bunlarin hepsi kilo vermesine yardimci zaten ona.

en önceligi ruh saglıgı filizim sen onu düzgün tuttuktan sonra gerisi sırayla gelecektir eminim

Valla cok iyi gidiyosun canim. İstikrarli sabirli.cok mutlu oluyorum seni boyle gorunce

teşekkür ederimm

emziren kadınlar daha hızlı kilo verir diye duymuştum onla alakalı olabilir belki şekerim, diğer yandan da 4.30 çok erken bi saat o saatten sonra acıkmıyorsa eger helal valla ona

inşallah tez vakitte tamamen iyileşirsin neslicanım

Kizlar ben Turizmde calistim 21 yasinda hersey ile karsilastim iftira yalan suclama vb. Oyizden emin olmadan asla kimseyi suclamam isyerimizde ilk kez boyle birsey oldu herkesin esyasi ortadir oysa.cekmeceye koyar cikarum namaza. Yine oyle yaptim geldiginde yoktu yuzuk. Ofiste heryere baktim hatta yetmedi evi talan ettim sirf kimseyi suclamayim diye. Dusunun yani.neyse yenisuni alacagim mecburen. Ters bir zamanlama oldu maddi anlamda da.

Kusura bakma canım o zaman, ben bir süredir doğru dürüst giremiyorum malum, geçmişe de çok detaylı bakamadım, gözümden kaçmış muhtemelen. Menülerin senin içine siniyorsa sorun yok zaten, artık ne doğru ne yanlış az çok hepimiz biliyoruz. Bence foruma girmeme isteğin geçici bir durumdur, kendin de söylemişsin zaten, sıkıntılı bir dönemdesin, bazen olur böyle, en kısa zamanda da yoluna girer herşey inşallah
Seni tanıdığım kadarıyla yazmak, konuşmak iyi geliyor sana, o yüzden böyle yapman daha iyi, sıkıntıları içimizde tutmamak lazım. Bugün telefonumu evde unutmuşum, yoksa arayacaktım seni, epey oldu konuşmayalı. Yazdıklarından moralinin pek iyi olmadığı belli, belki buğulu sesimi duymak iyi gelirdi sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…