Sevgili arkadaşlarım
Ben bu akşam yolcuyum.eskisi kadar giremeyebilirim.o yüzden kusuruma bakmazsınız değil mi.
Hepinizi öpüyorum.kendinize iyi bakın.
ayy aşk olsun kuuzmm ben yakın olsak mutlaka davet ederdim ki zaten senihem de bol çocuklu bi iftar olacak, baya bi eglenirdik
tavuk ve yoğurtlu kabakla süt ve protein i hallederim diyorum kuzum, pide de artık eger çok yersem ceza olarak sahurda sadece yoğurtlu bişeyler yerim
bu hafta hep dışarda olacaz nerdeyse, yarın akşam halamlar çağırdı ( allahtan halamın yemeklerini pek sevmem de orda kendimi zapt etmem kolay oluyor) çarşamba akşamı gelenekselleşen pide iftarı ( bu hafta 2 gün olacak bu pide olayı, ondan bugun abartmamam lazım :26: ) ondan sonra da bikaç gün köyde ananemlerde olacam :26: gerçi teyzem de diyetteymış o yuzden köyde zorlanmam ama bu 3 gün biraz zor geçecek benim için
Tam 12 saattir köyde elektrik yoktu.. pc.nin şarjıda bitmiş..elektrik gelir gelmez buraya damladım...
Kızlarrrrrr ben iftarımı yaptım geldim şimdi hızlıca bi geçmiş yapıcam şimdi dizim başlıcak şiddetle tavsiye ediyorum kanal d pazartesi akşamları çıkıyor ulan istanbuldizi olayını pek sevmiyorum ne zaman bi dizi tutsam final oluyor şimdilerde yeni favorim bu ve ciddeeeeeen çooooooook seviyorum uzatmalardan anlayın siz beni.
Ha bide kızlar ben bu bizimkilere şekerpare yapmıştım bugun tadına baktım akıllara zarar olmuş bi daha yapmıcam yaaa dayanamadım yedim işte
Sevgili arkadaşlarım
Ben bu akşam yolcuyum.eskisi kadar giremeyebilirim.o yüzden kusuruma bakmazsınız değil mi.
Hepinizi öpüyorum.kendinize iyi bakın.
Yaaaa bitanem beniimmm zaten seninle frekansımız çok tutuyor aynı şehirde olsak dipdibe olurduk kesin
Sorma bu ramazanşar sofra açısından sınav gibi resmen.Onu yeme bunu yee aklımızdan türlü türlü hesaplar geçiyor.Ama kasmadan dikkat edersek sıkıntı olmaz sana sonsuzzzzz güveniyorum kızzz halledersin sen
ulan istanbulu hiç izlemedim ben yaa, denk gelemedik sanırım bi türlü :26: ama musait bir zamanda tekrarlarını yakalarım mutlaka izlerim
şekerpare de olur o kadar bi tane yediysen takma kafana şekerimben de bugun bitanecik tulumba tatlısı yemiş olabilirim belki
valla yaa keşke aynı şehide olsaydıkbirimiz batının ortasındayız, birimiz doğunun ortasında işe bak ama olsun biz de böyle mesafelere yok ederiz fena mı yani
evde olunca o sınavı geçiyorum da ben biliyorsun en büyük ıskıntım misafir sofraları :18: hele bugun bide söylemesi ayıptır kuşbaşılı pide vardıyarım pide yedim sanırım çok büyük bir kaybımda yoktur degil mi
herkese iyi geceler hatunlaarr
ben bugun menumu yazamayacagım, çok büyük şeyler yedigim için degil aslında da tam neye karşılık geldiklerini bilmiyorum :26: o sebeple bugunluk matematik hesapları yokyediklerimin tam karşılıgını bilmesem de en azından sahurda sadece yoğurtlu bişeyler yemeyi düşünüyorum, böyle dengelerim en azından öptüm herkesi
günaydın herkese,
bu sabah bi selam vermeden geçmiyim dedim. Esranın linkini verdiği şarkıyı dinliyorum. Zaten dizinin sonunda da dinlemiştim onu. keyifli klip olmuş. şşşt şşttt sakin ol....
Valla kızlar kafamda neler neler dolanıyor. Aslında zor bir dönemden geçiyoruz. bi geçiş dönemi yaşıyoruz. birtakım şeyleri bi dert ediyorum bi de yok aslında olması gereken bu diyorum. sonra gene dert ediyorum. sonra başka bi şeye neden böyle diye üzülüyorum sonra geçecek yakın zamanda deyip rahatlıyorum. Hakkaten dengesiz bi beynim var bu ara. Ama maaşallah diyim sağlık ve huzur olunca başka şeylere daha rahat katlanıyo insan. Allah sağlık, huzur, mutluluk ve bol bol para versin, AMİN.
Uzun lafın kısası onca düşünceye derde rağmen keyfim yerinde, gülebiliyorum ve keyifle çalışabiliyorum. Öyle sizlerle de paylaşayım dedim.
Bi de tatlı kaçamaklarınızı okudum. Çok şekersiniz : ))) ben de haftasonu ekmek kadayıfı yidim hem de kaymaklı hehehehehe
bi de çocuklara kek yapasım var bu ara.
Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün olsun inşallahBen dün toplantı nedeniyle planladığım işleri yapamadım, bugün yapabilirim inşallah, çok fena iki ayağım bir pabuca girdi yaa:18: Böyle durumlarda da insanın inadına çalışası gelmez ya aynen o durumdayım.
Doğacım işle ilgili değişiklikten bahsetmişsin, bu ara paylaşmıyorsun pek sıkıntılarını, sen bana derdin içine atma diye, şimdi ben sana diyeyim kuzum, derdine derman olamasak ta paylaştıkça azalır etkisi belkiEşin yolcuymuş yine, sen de yalnız kalacaksın, hem kafanı dinlersin biraz, hem belki daha sık görüşürüz
Züleyha dün yola çıkacağım diye mesaj atmış, bugün hoşgeldin diyebilirim sanırımİyi tatiller, denizin ve ailenin tadını çıkar canım, yoğun bir sene geçirdin, tatili sonuna kadar hakettin
Nurdanım iftarda piknik yapmışsınız, ne güzel olmuştur, afiyet olsun canımMerak etme arada ufak tefek kaçamaklar olur, seninkiler bence çok çok az
Esoşum kokoşum, sabah ne giyeceğini mi düşünüyorsun sen o kadarBen elime ne geçerse onu giyiyorum desem abartmış olmam galiba Standart kombinlerim var galiba, fazla düşünmeden birini giyiyorum. Sen de yorulmuşsun demek ki sürekli düşünmekten, kolayına kaç işin, böyle durumlarda risksiz kombinlerin olsun, kot pantolon tişört gibi mesela, ya da koyu renk pantolon, açık renk bluz gibi Gerçi ben de kime tavsiye veriyorum ama olsun pratik öneriler işine yarayabilir
Nilgün de gelmiş, hoşgelmiş, tartıda 7'li rakamlardan 6'lı rakamlar görme keyfi başkadır, bilirimDarısı 5'li rakamlar görmeye inşallah Ben bir 65 altını görsem göbek atıcam sanırım ama
Serapçım köy hayatı nasıl gidiyor, oğlunun keyfi yerinde mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?