Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Sözde geçmiş yapiyordum patron geldi kizlar kusura bakmayın lütfen

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Sevgili arkadaşlarım
Ben bu akşam yolcuyum.eskisi kadar giremeyebilirim.o yüzden kusuruma bakmazsınız değil mi.
Hepinizi öpüyorum.kendinize iyi bakın.

Sevgili arkadaşlarım
Ben bu akşam yolcuyum.eskisi kadar giremeyebilirim.o yüzden kusuruma bakmazsınız değil mi.

Tabiki de bakmayız ablacım hayırlı yolculuklar bol eğlenmeli tatiller özlüceğiz seni

Kızlarrrrrr ben iftarımı yaptım geldim şimdi hızlıca bi geçmiş yapıcam şimdi dizim başlıcak şiddetle tavsiye ediyorum kanal d pazartesi akşamları çıkıyor ulan istanbul dizi olayını pek sevmiyorum ne zaman bi dizi tutsam final oluyor şimdilerde yeni favorim bu ve ciddeeeeeen çooooooook seviyorum uzatmalardan anlayın siz beni.

Ha bide kızlar ben bu bizimkilere şekerpare yapmıştım bugun tadına baktım akıllara zarar olmuş bi daha yapmıcam yaaa dayanamadım yedim işte

Hemen krizantem000 le başlıyorum,canım annene çok geçmiş olsun.Rabbim şifasını versin inşallah...Güzel haberlerini bekliyoruz.

Doğacım sınavının iyi geçmesi haftasonun güzel haberi valla.Sana güveniyorduk zaten.Ama yüzük almışsın ben hala göremedim ne kadar meraklı olduğumu unutuyorsun .İş yeri ile alakalı değişiklik olmuş ama sıkma canını.Bilemezsin hangisi senin için hayırlı.Öncelikle Rabbinden hayırlısını iste.Gerçi ben eşinle ayrı departmanlarda olmanıza sevindim ama sende gelecek vaad etmemesi açısından haklısın.Kesinleşince bizlere haber ver lütfen.

Züleyha hocam; tatile gidiyosun ve tadını çıkarmadan dönme :) Bir sene geçti malum.Yoruldun,yıprandın.Tatil hakkındır gez tozzz yüzzz eğlennn okuuu...işte canın ne istiyorsa onu yap ablacım.

Nurdanım ; yeşil çay soda ve su içiyormuşsun çok da iyi ediyorsun ben de yazmıyorum ama her akşam bir bardak bitki çayım oluyor.Suyum asla 3 e tamamlanamaz.Yok içemiyorum yani.Soda da içmiyorum ama içemediğimden değil unuttuğumdan evde yok markete gittiğimde alayım iyi oluyor yahu.Bu aralar seni pek takdir ediyorum çok güzel devam ediyorsun ha gayret bebeğimmm olacak olacak.

Serapcım 5333 nurdan anlatmış,aklına takılan sormak istedğin bişey varsa yaz her zaman burdayız.Kitabını okuyorum ben hala vakit sıkıntım var bitiremesemde teorik kısmı bitti paşa nasıl bakemm ? Buralar serin rahat ediyordur şimdi :)

Neslican ; senin eşin benzeri bişey bende olsa verdiğim 30 kilo geri gelmişti rahat.Tam benim kafa yapak pişirek yiyek...Pehhh yalan dünya yahu :) Ama tabi sen benim gibi olmadığın için formuna dikkat ediyorsun.Bırak kilo almayı ayyy bir de veriyorsun helal sana.Bugün pazartesiydi atlattık şükür.Gerçi senin İstanbul seyahatın var yani yoğun bir haftadasın.Rabbim kolaylık versin.Ben parttime olucam diye çok seviniyorum ama bakalım uygulamada ne olacak.

Nilgüncüm; bir dahaki hafta listede farkın olur inşallah.Yedilerden altılı rakamlara düşmek çok güzel bişeydir eminim darısı başımıza inşallah

Yaaaa bitanem beniimmm zaten seninle frekansımız çok tutuyor aynı şehirde olsak dipdibe olurduk kesin

Sorma bu ramazanşar sofra açısından sınav gibi resmen.Onu yeme bunu yee aklımızdan türlü türlü hesaplar geçiyor.Ama kasmadan dikkat edersek sıkıntı olmaz sana sonsuzzzzz güveniyorum kızzz halledersin sen

Tam 12 saattir köyde elektrik yoktu.. pc.nin şarjıda bitmiş..elektrik gelir gelmez buraya damladım...

ulan istanbulu hiç izlemedim ben yaa, denk gelemedik sanırım bi türlü :26: ama musait bir zamanda tekrarlarını yakalarım mutlaka izlerim

şekerpare de olur o kadar bi tane yediysen takma kafana şekerim ben de bugun bitanecik tulumba tatlısı yemiş olabilirim belki

Sevgili arkadaşlarım

iyi tatiller ablam ne kusuru sen git güzelce dinlen tatilini yap biz hep buralardayız

valla yaa keşke aynı şehide olsaydık birimiz batının ortasındayız, birimiz doğunun ortasında işe bak ama olsun biz de böyle mesafelere yok ederiz fena mı yani

evde olunca o sınavı geçiyorum da ben biliyorsun en büyük ıskıntım misafir sofraları :18: hele bugun bide söylemesi ayıptır kuşbaşılı pide vardı yarım pide yedim sanırım çok büyük bir kaybımda yoktur degil mi

herkese iyi geceler hatunlaarr

ben bugun menumu yazamayacagım, çok büyük şeyler yedigim için degil aslında da tam neye karşılık geldiklerini bilmiyorum :26: o sebeple bugunluk matematik hesapları yok yediklerimin tam karşılıgını bilmesem de en azından sahurda sadece yoğurtlu bişeyler yemeyi düşünüyorum, böyle dengelerim en azından öptüm herkesi

Kizlar slm.iftar oncesi esimin hazirligini yaptim ufak tefek biraz ev isi. İftardan sonra dizi izlerken uyuyakalmisim yeni uyandim esimi yolcu edecegim simdi. Yarin aksam pc den girip detayli yazarim opuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın ballarim
Nasılsıniz bugün valla ben kendime acayip sinir oldum tam bi saattir yatakta uzaniyorum ne giysem diye tam bisey buldum sonra sacimi nasil yapsam yeminlen kendimden bezdim bu hafta sacimi taramaya mecalim yok sizde durumlar nasil

Nurdannn kızzz bu şarkıyı sana gönderiyorum,en hareketlisinden kalk hadi kalkkk bak yemimle tam bizlik

Seni Artık Sevesim Yok
Hiç Arkadaş Kalasım Yok
Selamını Alasım Yok
Gördüğünde Hatırla
Öyle Unutulmaz Böyle Unutulur

https://www.youtube.com/watch?v=2-vFHLzQ1CE&index=14&list=RDMi1bbfSYR0A

Ah kuzum benimmm yerim senii tabiki mesafeler engel değil bizlere piknik güzel geçti demi ? Nasıl geçmesinnn bu iftarların tadı hep bi başka oluyor.Yememe içmeme dikkat edemem ben o anı kaç kez yaşıcaz.Şimdiden bayram hazılrığı yapıyorum düşün.
Canım ben tatlıya çok düşkünüm ve öyle dondurma falan kesmiyor.Hani illa şerbetli bişey olacak.Ramazandan önce evde pek olmazdı ama şimdi ramazanda hergün var.Zorlanıyorum açıkcası tahıl hakkımdan kesiyorum tatlı yediğim günler o şekilde dengelemeye çalışıyorum.Dukan tatlı yaptım ama kesmedi yahu şeker değerlerimle mi alakalı bir durum bilemiyorum artık

Diziyi yakalarsan bak senin seveceğin tarzda bir şey

Tamam canım sen dikkat etmişsindir kıuşbaşı pideye ben de ölürümmm afiyet olsun

günaydın herkese,
bu sabah bi selam vermeden geçmiyim dedim. Esranın linkini verdiği şarkıyı dinliyorum. Zaten dizinin sonunda da dinlemiştim onu. keyifli klip olmuş. şşşt şşttt sakin ol....

Valla kızlar kafamda neler neler dolanıyor. Aslında zor bir dönemden geçiyoruz. bi geçiş dönemi yaşıyoruz. birtakım şeyleri bi dert ediyorum bi de yok aslında olması gereken bu diyorum. sonra gene dert ediyorum. sonra başka bi şeye neden böyle diye üzülüyorum sonra geçecek yakın zamanda deyip rahatlıyorum. Hakkaten dengesiz bi beynim var bu ara. Ama maaşallah diyim sağlık ve huzur olunca başka şeylere daha rahat katlanıyo insan. Allah sağlık, huzur, mutluluk ve bol bol para versin, AMİN.

Uzun lafın kısası onca düşünceye derde rağmen keyfim yerinde, gülebiliyorum ve keyifle çalışabiliyorum. Öyle sizlerle de paylaşayım dedim.
Bi de tatlı kaçamaklarınızı okudum. Çok şekersiniz : ))) ben de haftasonu ekmek kadayıfı yidim hem de kaymaklı hehehehehe
bi de çocuklara kek yapasım var bu ara.

Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün olsun inşallah Ben dün toplantı nedeniyle planladığım işleri yapamadım, bugün yapabilirim inşallah, çok fena iki ayağım bir pabuca girdi yaa:18: Böyle durumlarda da insanın inadına çalışası gelmez ya aynen o durumdayım.
Doğacım işle ilgili değişiklikten bahsetmişsin, bu ara paylaşmıyorsun pek sıkıntılarını, sen bana derdin içine atma diye, şimdi ben sana diyeyim kuzum, derdine derman olamasak ta paylaştıkça azalır etkisi belki Eşin yolcuymuş yine, sen de yalnız kalacaksın, hem kafanı dinlersin biraz, hem belki daha sık görüşürüz
Züleyha dün yola çıkacağım diye mesaj atmış, bugün hoşgeldin diyebilirim sanırım İyi tatiller, denizin ve ailenin tadını çıkar canım, yoğun bir sene geçirdin, tatili sonuna kadar hakettin
Nurdanım iftarda piknik yapmışsınız, ne güzel olmuştur, afiyet olsun canım Merak etme arada ufak tefek kaçamaklar olur, seninkiler bence çok çok az
Esoşum kokoşum, sabah ne giyeceğini mi düşünüyorsun sen o kadar Ben elime ne geçerse onu giyiyorum desem abartmış olmam galiba Standart kombinlerim var galiba, fazla düşünmeden birini giyiyorum. Sen de yorulmuşsun demek ki sürekli düşünmekten, kolayına kaç işin, böyle durumlarda risksiz kombinlerin olsun, kot pantolon tişört gibi mesela, ya da koyu renk pantolon, açık renk bluz gibi Gerçi ben de kime tavsiye veriyorum ama olsun pratik öneriler işine yarayabilir
Nilgün de gelmiş, hoşgelmiş, tartıda 7'li rakamlardan 6'lı rakamlar görme keyfi başkadır, bilirim Darısı 5'li rakamlar görmeye inşallah Ben bir 65 altını görsem göbek atıcam sanırım ama
Serapçım köy hayatı nasıl gidiyor, oğlunun keyfi yerinde mi?

Bol keyifli dinlemeler canim sanki bu ara herkeste biseyler yolunda gitmiyor.Ama Rabbim büyük bizlere hayirli kapilar açacaktırEn önemlisi sağlık ve huzur.Sevdiklerimizim yanimizda olmasi.Cok şükür Rabbime...

Evet tatli kacakmalari oldu valla ama kac gündür canim ekmek kadayfi çekiyordu Nilgün valla şimdi iyice cekti gorende hamileyimde aseriyom sanar :)

Sabah facede limonlu kek görmüştüm aklinda bulunsun tatlım

Kolay gelsin neslican cok yogunsun sanirim.Seni anlıyorum donem donem benimde oluyor.Rabbim kolaylik versin inşallah.

Ben bu hafta hep boyleyim elim sacimi taramaya bile gitmiyor ama anlamadim yani hic olacak sey degil :))) senin kombini yapip çıktım koyu renk sar paca kot beyaz tişört ve beyaz converslerim rahat rahat takılıyorum :)) Aslinda ben bu aralar cok usengecim yaa ondan bi saat düşündüm hani azcik daha uzanayim diye :))

Sen nasilsin daha toparladin mi ? Esin yine öyle guzel yemekler yapıyor mu ? Iftardan sonra ne yapiyosunuz ? Tatli yiyomusun ??

Klasik esra meraki kusura bakma lütfen :)))

Kızlar afyondan sevgiler..gece ankarada eşimin yanında kaldık sabah yola çıktık yoluda yarıladık.
İlginç bir yolculuk yapuiıyoruz daha doğrusu ilginç yolcular var.arkamda bir bayan oturuyor bir ara dalmışım kucağında bebişi var.saçımı çekince uyandım.annesi kusura bakma abla çok perişanız sabah izmirden geldim şimdi tekrar bindim dedi.olsun önemli değil dedim ama onun anlatası varmış.2 çocuk annesi boşanmış 5 aydır biriyle berabermiş.küçük çocuğunu almış bu arada büyüğü 2.5 yaşında.adama kaçmış.adamın ailesi bizim oğlumuz bekar sen 2 çocuklusun olmaz demiş ve kadıncağızı ilk otobüse bindirmiş yollamışlar.çokta yorum yapamadım az daha konuşsa alıp anamlara götürücem biliyom kendimi.bebişide bir tatlıki
Benden böyle şimdilik kızlar.diyeti bugünlük rafa kaldırdım.
Herkesler iyidir inşallah.
Doğacım kocayı yolladın sanırım.umarım sıkıntılarınıda atmışsındır.güzel esram en rahat kıyafeti giymişsin.ben genelde akşamdan giyeceğimi kararlaştırmış olurum.sabaha kalırsa bende off çok gıcık oluyorum.
Neslicim işler birikti sanırım.hiç takma yavaş yavaş yaparsın.henüz izmirde değilim canım ama yaklaşıyorum.
Nurdanım kuzularla resimlerin çok hoş kim bu yakışıklılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…