Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Canım menüne bakayım demiştim anca fırsat buldum, ne çabuk ilerliyor maşallah sayfalar. Yediklerin gözüme az göründü ama Ramazan menüsü olduğu içindir muhtemelen.
Özellikle tahıl az geldi bana, sadece sahurda yediğin tost var o kadar, iftarda da keşke bir iki dilim ekmek olsaymış diye geçti içimden. Tatlıyı yapıp tadına bakmamışsın tebrik ederim
Bu arada yarın kuzenin geliyormuş, senin için iyi olur, değişiklik olur, hazır eşin de yokken birlikte vakit geçirmiş olursunuz

Iftarimizi yaptik birazdan odama gecicem müzik dinlicem.Bu aralar en keyif aldigim şey.Nurettin rencber dinlicem yururum.Ulan istanbulda soylemisler ayyy beni benden aldi.Sonra bi kac sayfa kitap okuyup yaticam.Duygusal anlamda çok değişik bi gun yaşadım.Sevindim üzüldüm sevindim üzüldüm....Dakikam dakikama uymadi...Herkese hayırlı geceler...Yarin görüşürüz

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Müzik dinlicem diye uyumuyorum valla alem kizim sonra sabah kalkamiyorum üffff yapmasinlar o zaman böyle şarkılar hayir zararlı bak uykusuz kaliyoruz :)

Hala uyumadim bu seferde uykum kacti Napayim sahura da az kalmış bugun ben hazirliyim o zaman :) amann ne cene yaptim kizlarr yarin beni okursunuz bol bol artık demek ki neymiş sarki dinleyince uykusuz kalirmisiz olsun yinede sarkimdan olmam benn :*

Günaydınnnnnnnnnnnn ballarım;

Açılış benden olsun o zaman.Nasılsınız bakalım? Herkes iyidir inşallah Ben yanan gözlerim taramaya üşenip ördüğüm saçlarım çıkan kaşlarımla nasıl görünüyorsam öyleyim işte

Biliyorum bu ara burayı faceye benzettim ama buün başka yok tamam.Bu beni dün gece uykusuz bırakan şarkı.Önce nurettin rençber söylüyor sandım ama çıkk.Sadece dizi için yapılmış şarkı.İşyerinde falan açmayınn fazla damar kalır

Buu dizi böyle leyla ile mecnun tadında.Onunda insanın içini acıtan şarkıları oluyordU.Bu da yaptı çok da güzel oldu.

https://www.youtube.com/watch?v=q3uEEcQDFP8

Bu arada diyetler nasıl gidiyor hanımlar??? Benim şükür iyi gidiyor.Tek sorun ramazanda bizim evde sebze yemeği hemen hemen hiç pişmez.Hep sofralar pretin ve karbonhidratlı olur.Ben sesimi çıkarmıyorum tabi.Az az yiyorum.Spora gelince evde kaldığım günler 1-1,5 saat spor yapmayı düşünüyorum.Jillian ve pilates şekinde.Yani bu akşam yapabilirim ya da yarın.

Ben de durumlar böyle,yine uğrarım görüşürüz.

ben de ulan istanbulu seyrediorum ama hiç sonuna kadar izleyemedim. çocukların uykuya hazırlık ve uyuma saatine denk geliyo :) ama çok keyifli.
ilk bölümlerden birinde böcek ilaçlama firmasının adını gregor samsa koymuşlardı, bu haftakinde de vardı bi gönderme hatırlayamadım şimdi. çok hoş hakkaten.
dün çocuklara ıslak kek yaptım. güzel olmuş elime sağlık ama bu hafta pazara kadar tatlı yok. çünkü pazar bi doğum gunu var orda mutlak kaçamak olacaktır.
herkese mutlu günler. ben işlerime döneyim. bu ara yoğunuz bayağı....

Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün olsun inşallah Esoşum hem kapanışı, hem açılışı yapmış bugün, hem de müzikle Gerçi bu tarz müzik pek tarzım değil ama yine de müzik müziktir
Dün rapor okuma ve değerlendirme işini düşündüğümden daha hızlı ilerlettim, o yüzden bugün daha keyifli hissediyorum kendimi Yarın da sabah erkenden yolcuyum, akşama da dönüyorum, cuma günü de rapor tamamlama ile geçer ama bu işi vaktinde halletmiş olurum diye düşünüyorum
Bir de dün iyi sayılacak bir haber aldım, bundan iki ay kadar önce bir projemle ilgili olumsuzluktan bahsetmiştim, beklemediğim birşeydi ve canım sıkılmıştı, ama dün başka bir gelişme oldu, sonuç olumlu olur mu olmaz mı bilmiyorum, haftaya belli olacak inşallah ama bir gelişme olması bile mutlu etti beni
Esoşum diyet nasıl gidiyor diye sormuş ama benim gitmiyor diyebilirim Zaten ben spor yapmayınca kendimi kilo verme programına sokamıyorum. Çok cozutmamaya çalışıyorum sadece şimdilik Bir de ilaç kullanmaya devam ediyorum, o da midemde ağrı yapıyor biraz, o yüzden akşam mutlaka birşeyler yiyorum ilaçtan sonra, dün süt içtim daha iyi geldi gerçi.
Züleyha denize kavuştu sanırım iyi eğlenceler, iyi tatiller diyorum
Doğacım girememiş akşam, muhtemelen dinlenmiştir diye düşünüyorum, bugün habersiz bırakmaz inşallah bizi
Nurdan da henüz görünmemiş, Serap ta:44:
Nilgün gelmiş, işler yoğunmuş onun da kolay gelsin diyorum Bu sıcaklarda da iş yoğunluğu hiç çekilmiyor ama yapacak birşey yok, bende de durum benzer
Dizi muhabbeti yapılmış, ben Türk dizileri izlemediğim için olaya fransız kaldım Birkaç bölüm izlediğim ve hoşuma giden Türk dizisi Behzat Ç. vardı, bir de denk gelince Yalan Dünya izliyorum Onun dışında yabancı dizilerden bolca izlediğim var, bu ara Once Upon A Time izliyorum mesela, masal sevenler için süper bir dizi, tavsiye ederim, biraz fantastik yani

İzle canım yaaa çok keyifli valla gün sayıyorum resmen hiç yaptığım şey değil Evet yine göndermeler vardı cem yılmaza acayip güzel pes attılar faruk eczanesi ne kadar güldüm ve yine adını vermiyorum dolandırcı bir fimraya gönderme yaptılar.

Islak kek mi afiyet olsun canımcım ama biz almıyalımm yahu bayrama azıcık kalmış ben hala 78 lerdeyim Pazar için şimdiden kontrol yapıyor olmanda çok güzel.Ben de bayrama kadar cısss sokmucam ağzıma

Kolay gelsin

Son düzenleme:

Ayyy neslicanımm tahmin ediyordum topikte kimsenin tarzında bir müzik değil ama insan sırf bi fil yüzünden bir şarkıyı sever ya benim ki de öyle.Diziye kendimi kaptırdığım için bu şarkı beni benden aldı gerçi sen türk dizi izlemiyorsun yani nadir.Ama yabancıdada oluyor böyle.Tam en etkilyeci bi sahnede müziği bi koyuyolar offff İçimde bir yerlerde balık burcu unutulmuş olabilir mi

İlacın etkisi midene dokunuyor demkki.Süt güzel tercih canım.İlaç kullanımın bitince sporunla seni bekliyorum.Feyz alıyorum senin sporundan ben

Züleyha Ablam tatilde,keyifl geçiyor facede bakıyorum resimlerine.Ohh ohhh bizim yerimize de eğlen ablam.Dün denizi gördün düşündümde ben deniz görmeyeli 2 sene olmuş oturup ağlıcam haa.Ben denizi çok severim.Dert ortağımdır benim.İstanbuldayken herkesten bunaldığımda bakırköy sahile kaçardım.Tek başıma çayımı alır denizle konuşur,anlatırdım.Derdim sıkıntım hafiflerdi.Valla özlemişim yaaa :2:Şimdi aynı eylemi gökyüzüyle yapıyorum.Yıldızlara aşığım.Onlara anlatıyorum.Kulaklığımı takıp kahvemi alıp balkona çıkıyorum.O huzur apayrı işte.Sanırım evrenle bi alıp veremediğim var

Sera,nurdan,doğa bi ses verin bakem nerdesiniz???:44::44::44::44:

Kizlar merhaba neslicigim ve esosumla gorusmus olsamda girip selamvereyim hal hatir sorayim dedim bugun iki kuzwnim misafir bende. Gecmisi okudum ama alinti yarin aksama kalir sanirim. Dun cok ciddi mide agrisi cektim bugun oruc turmafim ilac icerim diye.iki ydum su disinda yiyenedim icemedim gun boyle. Oyle yigunum ki.yeni gorwvim de is hic bitmeyecege benziyor gunduz giremem artik. Teli minimum seviyede kullanmaliyim aksam musait oldukca yaznaya calisacagim artik. Benden kisaca haberler boyle.uzun uzun yazarim yakinda.diyet iyi. Sorun yok.yuriys hareket var spor salonu haftaya artik ya da bayrandan sonra baslarim belki. Bir aylik bosuna odemeyim tatilden dolayi.bilmiyorum bakacaz artik duruma.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hepinizi opuyorum kendinize iyi bakin fistiklar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hadi yaaa ne kadar cok gitmiş öyle sinir olmussunuzdur simdi hic gelemem ben

aynen acayip sinir oldum..bir an urfada nasıl dayanıyormuşum o aklıma geldi...

köy hayatı iyi gidiyor canım...hiçsolumadığım kadar oksijen soluyorum..buz ve mis gibi hava var..akraba eş dost derken...kalabalığın içinde vakitin nasıl geçtiğini farketmiyorum...

canım ağustos 8inde düşünüyoruz.. 6 sında kınamız var..bayram sonrası olursam ayağı kalkamazsın dedi dr. ayın 16 sında da var da o çok yakın değil...ama ayın 6 sında kine ve 24ündündekine kesin gitmem lazım...

kızlar ben geldim 2 gündür uğrayamıyordum..misafir davet derken ben benden geçtim..yeni misafirleri yolcu edip pc.yi aldım önüme..hazır oğlanı da uyutmuşken yazayım dedim bir kaç satır...geçmişe şöyle bir baktım...doğacım sıkıntıların ne bilmiyorum ama fazla kafana takma..anlat anlattıkça azalır dert keder...
neslican bol bol kalorili yemekler yapılıp yiyliyor herhalde...

nurdanı son sayfalarda göremedim herhalde o da benim gibi firarda

esram evrenle ne alıp veremediğin var kız...

züleyha hocam tatilde..oh mis.yolculuk değişik geçmiş anladığım kadarıyla..

unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar..pert olmuş serodan ancak bu kadar performans beklenir..
yarın kalabalık bir grup daha var...onu da atlattık mı tamamdır...

ayy kuzum geç oldu şimdi, yarın ben sana whatsap tan atarım resmi, bakalım begenecek misin

dizi de aklımda kuzum, ilk musait zamanda eksik bölümleri tamamlayıp izleyecegim

sana da resmi yarın atarım neslicanım 26 temmuza az kaldı, sabır bakalım güzellikler gelir belki

mimarlık okuması zordu, çalışması zevkli ama iş bulursam tabi 1 aydır yaklaşık iş arıyorum yok yok yokkkk :84: sinirlerim geliyor artık tepeme valla

ben üniversiteyi ankarada okudum, sonrasında da ıvır zıvır işlerle 1 yıla yakın ankarada çalıştım. aslında sevmiyorum diyordum ama sakarya da sadece akrabalarım var, hiç arkadaşım yok, o da benm gibi kalabalıgı seven birisi için çok kötü bir duurm, o yuzden aailem de onay verdi ve ankarada iş bakmaya başladım, umarım bir an önce bulurum da gelirim yeniden ankaraya sizle de seve seve görüşürüm tabi ki ama ikizleri de getirmeniz şartı ile tam afacan zamanlarıdır şimdi, bayılırım çocuklara

burç konusunda da artık pek takip etmiyorum, hep iyi şeyler yazıyor hevesleniyorum çünkü, yaşayıp görmeye karar verdim artık

sevgili hatunlar, ben size bu akşama kadar giremeyecegimi söylemeyi unutmuşum kusura bakmayın :26: dün halamlarda iftar vardı ordan kardeşimin yanına geçip orda kaldım, bugun de meşhur pide iftarı vardı onu da halledip geldim gerçi biraz sınıfta kaldım sayılır ama neyse, pazara kadar vakit var toparlarım inşallah

bugun çarşı pazar baya bi dolaştım resmen agzım yüzüme yapıştı susuzluktan bi de çoluk çocuk iftar kalabalık oluyor öyle olunca da baya bi yorucu bir gündü ama bitti şükür, evimdeyim şimdi, bu sahuru en asgari şekilde yiyerek atlatıp yarından itibaren matematiksel hesaplarıma dönüyorum yine

herkesin keyifler yerindedir umarım canlar, atladıgım varsa affola, sizleri seviyorum

Kızlar selam;

Saat 04:39 burda şafak vakti hava aydı.Ben hala müzik dinliyorum.Biraz da okey oynadım.Bu geceleri oturma işini bırakmam lazım.Ruh hali geceleri daha hassas oluyor.Ki ben geceleri yalnız kalmaya pek alışık değilim.Son şarkım ufaktan uymaya çalışcam.Yarın evdeyim.Görüşürüz yani.Öpüyorum kocaman.Rabbim gönüllerimizi ferah tutsun inşallah ...

ah ah senin bu mesajı yazdığın sırada ben de uyanıktım ama gözümden uyku akıyodu. oğlum uyanıp o saatte süt içmek istediği için sürüklene sürüklene kalktım. 1.30'da yatmıştım, 2.30'da hala uyuyamamıştım. ayy uykusuzluk çok zorr..

Paketim sınırlı olduğu için pek giremiyorum arkadaşlar.
Biz nihayet dikilidetiz.herşey çok güzel gidiyor.dün kendimi egenin serin kollarına attım.o beni kucakladığına mutlumuydu bilmem ama ben onun beni sarıp sarmalamasını çok özlemişim.
Diyet yerlerde süründü bu ara ama sabah duruma el koydum.
Bu sabah erkenden uyandım.bahçeye indim bütün güzellikleri seyrettim.müziğimi taktım kulağıma ve sahile indim.hiç durmadan 45 dk yürüdüm.15 dk aletlerde çalıştım.ve kendimi serin sulara bıraktım.keyfim yetene kadar yüZdüm.eve geldim duşumu alıp kahvaltıya oturdum
1 dilim çavdar
1 yumurta
1kbrt kutusu peynir
2 zeytin
Şimdi bamya ayıklıyorum.sonra canla denize döneceğiz.
Geçmişe çok hızlı baktım herkes iyi şükür.hepinizi kucaklıyorum.alıntıları sınırsız internet bulunca yaparım gari.

memleketime selam söyle. annem bana da bamya gönderdi tarladan. ben de memleketimin bamyasını yapım bir iki güne.
iyi tatiller.farkındaysan diyet kısmı beni pek ilgilendirmedi mesajının. daha çok Ege, tatil falan. hayalimdeki yaşam şekli şu yazdıkların...
sahil kasabasına yerleşmek için emekliliği beklememeliyiz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…