Canım menüne bakayım demiştim anca fırsat buldum, ne çabuk ilerliyor maşallah sayfalar. Yediklerin gözüme az göründü ama Ramazan menüsü olduğu içindir muhtemelen.kupayı gıcık almanlara verdık alıntılarımı bıtırıp selamıma gecıyorum sınırlı.
ben dun sahura kadar oturdum ne yaptın bılın bakalım tabıkı dızı ızledım ama bugun hıc ızlemedım tamam oha demenize gerek yok yanı. bugun ızlemedım. sahuru yapıp yattık 12 de uyandım dus aldım kısısel temızlık yaptım camasır ıslerım vardı hallettım markete gıttık esımle. aksam uzerı mutfağa bır gırdım 10 da çıktım haftalık ıkı uc yemek yaptım esım de balkonda mangal. ondan once de kadayıf denemesı yaptık ıkımız bırlıkte ılk tatlı denemesını yaptık ıkı acemı olarak. halıyle mutfak savaş alanına dondu baya yoruldum sonra cay keyfı azıcık tv derken yarım saat bısıklet yarım saat bölgesel derken vakıt bu zaman oldu ancak geldım ıste. yarın ıftardan once valız hazırlayacağım esımı yolcu edıyorum patron bıdı bıdı yapmış adam ramazanda seyahate gıdecek ben az cok yoğun olurum bu hafta. carsamba kuzenım gelecek onunla eglenırım benden haberler böyle. uzun uzun gorusuruz hepınızı opuyorum
ha menumu de yazayım yazmıyordum epeydir
sahur: uc bardak su, ıkı bardak cay, bıraz taze semızotu, bır kase yoğurt, yarım domates, bır tost
ıftar: 3 bardak su, karpuzlu az uzumlu bıol lımonlu meyve suyu denememden bır bardak, bır kase yoğurt, bır sogus buyuk domates sogus yesıl bıber ve soğan, bır kucuk kuzu pırzola ıkı tavuk pırzola mangalda, çorba, ıkı çatal tursu
ara: cay , 10 adet sarı kıraz, ıkı top dondurma
kadayıfa bakmadım serbetını gec saat yaptım esım gec saatte yedı ben yemedim yarın tadına bakarım bıraz.
toplam su 1.5 lt
Günaydınnnnnnnnnnnn ballarım;
Açılış benden olsun o zaman.Nasılsınız bakalım? Herkes iyidir inşallahBen yanan gözlerim taramaya üşenip ördüğüm saçlarım çıkan kaşlarımla nasıl görünüyorsam öyleyim işte
Biliyorum bu ara burayı faceye benzettim ama buün başka yok tamam.Bu beni dün gece uykusuz bırakan şarkı.Önce nurettin rençber söylüyor sandım ama çıkk.Sadece dizi için yapılmış şarkı.İşyerinde falan açmayınn fazla damar kalır
Buu dizi böyle leyla ile mecnun tadında.Onunda insanın içini acıtan şarkıları oluyordU.Bu da yaptı çok da güzel oldu.
https://www.youtube.com/watch?v=q3uEEcQDFP8
Bu arada diyetler nasıl gidiyor hanımlar??? Benim şükür iyi gidiyor.Tek sorun ramazanda bizim evde sebze yemeği hemen hemen hiç pişmez.Hep sofralar pretin ve karbonhidratlı olur.Ben sesimi çıkarmıyorum tabi.Az az yiyorum.Spora gelince evde kaldığım günler 1-1,5 saat spor yapmayı düşünüyorum.Jillian ve pilates şekinde.Yani bu akşam yapabilirim ya da yarın.
Ben de durumlar böyle,yine uğrarım görüşürüz.
ben de ulan istanbulu seyrediorum ama hiç sonuna kadar izleyemedim. çocukların uykuya hazırlık ve uyuma saatine denk geliyo :) ama çok keyifli.
ilk bölümlerden birinde böcek ilaçlama firmasının adını gregor samsa koymuşlardı, bu haftakinde de vardı bi gönderme hatırlayamadım şimdi. çok hoş hakkaten.
dün çocuklara ıslak kek yaptım. güzel olmuş elime sağlıkama bu hafta pazara kadar tatlı yok. çünkü pazar bi doğum gunu var orda mutlak kaçamak olacaktır.
herkese mutlu günler. ben işlerime döneyim. bu ara yoğunuz bayağı....
Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün olsun inşallahEsoşum hem kapanışı, hem açılışı yapmış bugün, hem de müzikle Gerçi bu tarz müzik pek tarzım değil ama yine de müzik müziktir
Dün rapor okuma ve değerlendirme işini düşündüğümden daha hızlı ilerlettim, o yüzden bugün daha keyifli hissediyorum kendimiYarın da sabah erkenden yolcuyum, akşama da dönüyorum, cuma günü de rapor tamamlama ile geçer ama bu işi vaktinde halletmiş olurum diye düşünüyorum
Bir de dün iyi sayılacak bir haber aldım, bundan iki ay kadar önce bir projemle ilgili olumsuzluktan bahsetmiştim, beklemediğim birşeydi ve canım sıkılmıştı, ama dün başka bir gelişme oldu, sonuç olumlu olur mu olmaz mı bilmiyorum, haftaya belli olacak inşallah ama bir gelişme olması bile mutlu etti beni
Esoşum diyet nasıl gidiyor diye sormuş ama benim gitmiyor diyebilirimZaten ben spor yapmayınca kendimi kilo verme programına sokamıyorum. Çok cozutmamaya çalışıyorum sadece şimdilik Bir de ilaç kullanmaya devam ediyorum, o da midemde ağrı yapıyor biraz, o yüzden akşam mutlaka birşeyler yiyorum ilaçtan sonra, dün süt içtim daha iyi geldi gerçi.
Züleyha denize kavuştu sanırımiyi eğlenceler, iyi tatiller diyorum
Doğacım girememiş akşam, muhtemelen dinlenmiştir diye düşünüyorum, bugün habersiz bırakmaz inşallah bizi
Nurdan da henüz görünmemiş, Serap ta:44:
Nilgün gelmiş, işler yoğunmuş onun da kolay gelsin diyorumBu sıcaklarda da iş yoğunluğu hiç çekilmiyor ama yapacak birşey yok, bende de durum benzer
Dizi muhabbeti yapılmış, ben Türk dizileri izlemediğim için olaya fransız kaldımBirkaç bölüm izlediğim ve hoşuma giden Türk dizisi Behzat Ç. vardı, bir de denk gelince Yalan Dünya izliyorum Onun dışında yabancı dizilerden bolca izlediğim var, bu ara Once Upon A Time izliyorum mesela, masal sevenler için süper bir dizi, tavsiye ederim, biraz fantastik yani
hadi yaaa ne kadar cok gitmiş öyle sinir olmussunuzdur simdihic gelemem ben
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün olsun inşallahBen dün toplantı nedeniyle planladığım işleri yapamadım, bugün yapabilirim inşallah, çok fena iki ayağım bir pabuca girdi yaa:18: Böyle durumlarda da insanın inadına çalışası gelmez ya aynen o durumdayım.
Doğacım işle ilgili değişiklikten bahsetmişsin, bu ara paylaşmıyorsun pek sıkıntılarını, sen bana derdin içine atma diye, şimdi ben sana diyeyim kuzum, derdine derman olamasak ta paylaştıkça azalır etkisi belkiEşin yolcuymuş yine, sen de yalnız kalacaksın, hem kafanı dinlersin biraz, hem belki daha sık görüşürüz
Nurdanım iftarda piknik yapmışsınız, ne güzel olmuştur, afiyet olsun canımMerak etme arada ufak tefek kaçamaklar olur, seninkiler bence çok çok az
Serapçım köy hayatı nasıl gidiyor, oğlunun keyfi yerinde mi?
Serapcigim hijyen cok onemli.mesai saatin sorun olmadikca boyke dikkatli tirizli davranabilirsin tabi ki canim.ins faydasi da olur oglusuna. Sana kolay gelsin canim. Operasyon ne zamandi buarada
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anammm gözümde bi canlardırdım at sen bana resmine bakayım ben de elbise çok istiyorum ama buralarda o tarz elbiseler gitmiyor.Sna çok yakışmışdır eminim.Neona bayılırımmm heleki pembesi olayy.Ama trafik lambası benzetmene çok güldüm kızzyürüyüş heleki kulaklıkta en sevdiğin şarkılar varsa ne güzel oluyor yürü sen yürü benim yerime de yürü
Ben de gökhan özen pek sevmem ama şarkı hali durumumuza uygun diye atıverdimiltimas dinliyorum bende şimdi hemen arkasından gidiyorum yolcu et çıktı ayyy onu pek severim ki
Helal tabi kuzucuk olacak ben de inanıyorum bakalım bu hafta nasıl olacak durumlar
Çerez niyetine bne new girl izliyorum arada konuya hakimim nasılsa canım istedğinde açıp izliyorum çok sarıyor ama onu izledikten sonra kendi hayatıma dönemiyorum yahusen zaten yabancı dizi olayını çok sevyorsun bizimkilerden iyidir.Bir kaç dizi harici sevmiyorum ben türk dizilerini.Gene yalan dünyada küçüük gelini yapmışlar koptum yaa mizah budur yani
Ayyyy güle güle giy elbiseni canım, anlattığın kadarıyla çok hoş bir elbiseye benziyor, ben de istiyorum fotoğraf yaaa, zaten ne zamandır seni görmedik, elbiseyle görmek te pek hoş olur
Yolladığın enerjiyi ışık hızıyla kapıyorum gülüm, çok lazım çoooook, yakın olsaydın çalıştırırdım seni ama şimdilik enerjinle idare edeyim bariBu arada gezegenlerin etkisiymiş demek böyle olmamız, gelsin biran önce 26 Temmuz yaa, bu durumda bayramdan sonra herşey normale dönecek yani
Memnnun oldum. mimarlık karşıdan bakınca çok güzel bi meslek ama yaşayan bilir heralde di mi :) ben ankaradayım. buraya niye gelmek istiyorsun ki. Sakarya daha güzeldir. Ama gelirsen görüşürüz inşallah.
bu yıllık astrolojik şeyimde adı neyse işte onda temmuza kadar bir sınavdan geçeceğim yazıyodu. inşallah az kaldı. insan işin içinden çıkamayınca burçlara gökyüzüne falan atıyo suçu iyi oluyo di mi :) dur ben bi daha okuyayım bakayım ne olacakmış.
ben de tercümanım bu arada. kamuda çalışıyorum malesef mi desem şükür mü desem bilmiyorum. ikiz annesiyim, 27 aylıklar sıpalar. çalışan anne olmak da zormuş bu arada :)
Kızlar selam;
Saat 04:39 burda şafak vakti hava aydı.Ben hala müzik dinliyorum.Biraz da okey oynadım.Bu geceleri oturma işini bırakmam lazım.Ruh hali geceleri daha hassas oluyor.Ki ben geceleri yalnız kalmaya pek alışık değilim.Son şarkım ufaktan uymaya çalışcam.Yarın evdeyim.Görüşürüz yani.Öpüyorum kocaman.Rabbim gönüllerimizi ferah tutsun inşallah ...
Paketim sınırlı olduğu için pek giremiyorum arkadaşlar.
Biz nihayet dikilidetiz.herşey çok güzel gidiyor.dün kendimi egenin serin kollarına attım.o beni kucakladığına mutlumuydu bilmem ama ben onun beni sarıp sarmalamasını çok özlemişim.
Diyet yerlerde süründü bu ara ama sabah duruma el koydum.
Bu sabah erkenden uyandım.bahçeye indim bütün güzellikleri seyrettim.müziğimi taktım kulağıma ve sahile indim.hiç durmadan 45 dk yürüdüm.15 dk aletlerde çalıştım.ve kendimi serin sulara bıraktım.keyfim yetene kadar yüZdüm.eve geldim duşumu alıp kahvaltıya oturdum
1 dilim çavdar
1 yumurta
1kbrt kutusu peynir
2 zeytin
Şimdi bamya ayıklıyorum.sonra canla denize döneceğiz.
Geçmişe çok hızlı baktım herkes iyi şükür.hepinizi kucaklıyorum.alıntıları sınırsız internet bulunca yaparım gari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?