Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

canım güzel kılo verıyorsun zaman zaman gram hesabı yapacaksın buna kendını alıştırmalısın kılo azaldıkça gram gram eksılmeye başlayacak esra bunu cok ıyı yasadı baya da sarsıyordu bır kılo verse bıle az gelırdı cunku 2 kılo ve fazlasına alışmıştı oyuzden sen almadığına bak. -- olduğuna sevın. bu psıkolojıde ol olur mu. stres de kılo vermenı engeller sayet stres yaparsan bunu.

canım en guzelını yapmışsın gunu bırlık olsa da yolculuğun olacak haftasonu dınlenmen ıyı olmuş en onemlı sey sağlık canım. bunu cok ıyı bılen ve hayatına uygulayan bır ınsansın zaten. bu haftaya daha ıyı başlayacaksın ıns. sana uzun uzun yazmıştım cevaplarıma musaıt olunca bak olur mu. ha bır de musaıt olunca konuşalım ılk fırsatta buğulu sesın ıcın hersey

canım cok sukur sağlıklılar. buyuk hastalık bıle gormemısler sımdıye kadar. oyuzden esım hastalanınca ya da kayınvalıdem hastalanınca allah esırgesın kansermıs gıbı yuıkılıyor gorumcelerım.

kılo almıyorlar bu konuda cok sanslılar. abur cabur sevmıyorlar köydeler ekmek hamur ısı patates bıraz fazla ona rağmen gayet ıdeal kılodalar hepsı. canları sıkılınca ıstahı kapanan kapanmasa bıle kılo veren ınsanlar hepsı maalesef benım oyle degıldır stres ıle kılo alırım valla. benım annem babam da boyledır ama ben onlara cekmemısım maalesef.

benım annem 150 boyunda. ergenlikten berı bedenlerımız uymadı yıllarca 38 gıydı 80 beden sutyen 32 yasında menopoza gırdı ama kılo almadı en fazla 74 gordu. bır basenı vardır kardeslerı de aynı. fızık olarak benzemiyorum ah bır zayıf olsam fızık olarak annem ve aılesınden daha ıyıyım basenım genıs degıl

ay maasallah hocam ya annenız hakıkaten fıstık gıbıymıs ALLAH nazardan korusun

esım ve aılesı ıste ne beden olarak ne yuz olarak cokmuyorlar esımın askerlik resmı var kayınvalıdemlerın evınde. 2002 yılından resım. esım su ankı halı ıle tamamen aynı. benım yuzum güzel yok genç gosterıyor aaa evlımısın sasırdım vb seyler hep duyuyorum ama kendıme bakıyorum da yuzum bıle degısıyor kaldı kı bedenen cok degıstım ama yuzum bıle degıstı dıyorum ya. çocuksuymuşum ıfadem bıle degısmıs

kupayı gıcık almanlara verdık alıntılarımı bıtırıp selamıma gecıyorum sınırlı.

ben dun sahura kadar oturdum ne yaptın bılın bakalım tabıkı dızı ızledım ama bugun hıc ızlemedım tamam oha demenize gerek yok yanı. bugun ızlemedım. sahuru yapıp yattık 12 de uyandım dus aldım kısısel temızlık yaptım camasır ıslerım vardı hallettım markete gıttık esımle. aksam uzerı mutfağa bır gırdım 10 da çıktım haftalık ıkı uc yemek yaptım esım de balkonda mangal. ondan once de kadayıf denemesı yaptık ıkımız bırlıkte ılk tatlı denemesını yaptık ıkı acemı olarak. halıyle mutfak savaş alanına dondu baya yoruldum sonra cay keyfı azıcık tv derken yarım saat bısıklet yarım saat bölgesel derken vakıt bu zaman oldu ancak geldım ıste. yarın ıftardan once valız hazırlayacağım esımı yolcu edıyorum patron bıdı bıdı yapmış adam ramazanda seyahate gıdecek ben az cok yoğun olurum bu hafta. carsamba kuzenım gelecek onunla eglenırım benden haberler böyle. uzun uzun gorusuruz hepınızı opuyorum

ha menumu de yazayım yazmıyordum epeydir

sahur: uc bardak su, ıkı bardak cay, bıraz taze semızotu, bır kase yoğurt, yarım domates, bır tost

ıftar: 3 bardak su, karpuzlu az uzumlu bıol lımonlu meyve suyu denememden bır bardak, bır kase yoğurt, bır sogus buyuk domates sogus yesıl bıber ve soğan, bır kucuk kuzu pırzola ıkı tavuk pırzola mangalda, çorba, ıkı çatal tursu

ara: cay , 10 adet sarı kıraz, ıkı top dondurma

kadayıfa bakmadım serbetını gec saat yaptım esım gec saatte yedı ben yemedim yarın tadına bakarım bıraz.

toplam su 1.5 lt

bu sayma işi nasıl birşey ya ben anlamadım neye göre hesap yapıyonuz?

esra daha iyi biliyor canım ama gün içerisinde yediklerini sayıyorsun, mesela tahıl ürünlerinden 5 i geçemmen lazım ( ekmek, pilav, makarna vs . ) protein de meyve de ve süt ürünlerinde de sınırın 3 bunlara dikkat ederek besleniyorsun yani kitabı da var bunun canım ama henuz ben alamadım kitabı bizim burada yok, ankaraya gitmeyi bekliyorum almak için

Gerçekten merakla bekliyorum.çok geç kalma😊

Haftanın birincisi Cesminaz:119::119::119::119::119::119::119::119::128::128:

kuzum geçen haftanın büyük çoğunlugu regl ödemiydi zaten o sebeple bu hafta -900 sayılır yani, ki Allah bereket versin 77 yi gördüm seneler sonra daha ne isterim :119:

evın ergen kızı nıye kızdın annene bakem. annesine trıp atıp yememıs yaaaaaa

bugun de yorulacaksın mısafır varmış kolay gelsın canım.

hatırlamıyorum ki şuan niye kızdıgımı, sahurda bi sinirlendim ama sabah uyanana kadar geçmişti bile

yaz sonuna kadar 65 çok büyük hayalperestlik bence filizim, 10 kilodan fazlası var önümde de 2 ay var ama 70 e ne kadar yaklaşsam kardır, nerden baksan 2 senedir belki daha fazladır 80 lere yakın geziyorum canım, 70 e yaklaşmak bile büyük sevinç benim için

oooofffff almanlar kazandı kupayı çok mutsuzum çookkk :84: :84: tribunlerde ağlayan arjantinliler gibi aglayacam nerdeyse neyse önümüzdeki maçlara bakalım en iyisi

bir misafir seansını aha kazasız belasız atlattık şükür, şimdi 3 gün boyunca hep iftara gidecem çok mutluyum evde hazırlık yok inşallah kaçamaksız da atlatırım da daha da sevinçli olurum bu 3 günün sonunda

iftarımı yazayım şimdi de hem sayılarımı da bileyim ona göre sahur planlaması yapayım kafamda

1 kase çorba ( 1 tahıl )

4 yk patlıcanlı köfte ( 1 protein )

2 yk pilav ( 1 tahıl )

2 yk yoğurtlu patlıcan ( 1 süt )

3 hurma ( 1 meyve )

ara öğün

2 top meyveli dondurma ( 1 tahıl - 1 süt )

topluyoruz hemen :126:

3 tahıl

1 protein

2 süt

2 meyve

ohooo sahura bi sürü hakkım varmış daha sevindim gözü aç nurdan modeli

kızlar bu arada ben yazmıyorum ama ben her akşam bir büyük kupa yeşil çay ve 1 soda içiyorum mutlaka. suyum da mutlaka 3 lt oluyor. yazmak istedim size de

tebrikleriniz için teşekkür ederim tekrardan canlar, ben gidip bi köşede aglayım bari arjantin kaybetti diye

Serapcım benimde çocuklarında çok allerjik bir bünyesi var.büyüğüde çok çekti.yarın doktor ne dicek bakalım.
Bende çamaşırları hep ütülerim. Sağlıklı olduğuna inanıyorum

bende ütülüyorum..hatta köye geldim herkes kızıyo..neymiş ütülenirmiymiş..ama dedim ya korkuyorum ki anlamıyorlar halimi..odöküntülerden kurtulmak için neler neler yaptığımızı...

eline sağlık canım..herkese bende tebrik ederim başta nurdanı..her haftamız bol bol eksili olur inşallah..

canım sağlık olunca ben çok korkuyorum..bazen diyorum o değilde ben onun yerine hasta olayım...napalım alacak olan eş de düşünsün..

canım köye geldim su ve hava değişiminden dolayı kabızlık sorunu tekrardan yaşamaya başladım...sıkıntım bu..yoksa daha güzel rakamlar görebilirdim...tabi ki her hafta kilo değil gram da olur..yeter ki eksi olsun artı olmasın ..o zaman sıkıntı olmaz...

anladım canım kalori hesabı değilde bu şekilde sayma işlemi yapıyorsunuz...

anladım canım kalori hesabı değilde bu şekilde sayma işlemi yapıyorsunuz...

aynen öyle canımcım kalori hesabından farkı her zaman herşeyin kalorisini bilmeme gibi bir durumun olmuyor, yediginin neye karşılık geldigini genel olarak biliyorsun

sahuru da ekliyim şimdi de bugunun hesabını kapatalım

2 köfte ( 1 protein )

2 yk yoğurtlu patlıcan ( 1 süt )

4 yk pilav ( 2 tahıl )

1 dilim karpuz ( yarım meyve )

bi de ben iftarda yedigim 1 yk ciger kavurmayı saymamıştım şimdi aklıma geldi onu da ekliyim ( yarım protein )

vee günün toplamı

5 tahıl

2.5 protein

3 süt

2.5 meyve

ahaa bugun hiç aşmamışım sayıları afferin bana

yalnız ben bu sistemi gitgide daha çok seviyorum yaa, eskiden yok pilav yememem lazım o oyle bu böyle diyordum şimdi sevgili pilavımı gayet de güzel yiyorum afferin bana sonunda bana uygun diyeti buldum esoşum sayesinde

haydi baan iyi uykular, sizlere de şimdiden mutlu haftalaarrr

Kizlar gunaydin

Bugun erken kalktim sanirim ya da suslenmem erken bitti bu saatte hazirim. saat 8 ve yarim saatim var benim.Hemen size yazayim dedim.Laptop sarji yoktu ben de telden yazıyorum.
Kupayi Almanlar almış cidden bu sene hic ilgilenmedim dünya kupasiyla.Ama bakıyorum bizim topik baya ilgiliymis Keşke sizin gönlünüzce olsaydi ama nurdanim sıkma canini benim de hep tuttugum takim yeniliyor
Bugün ablamlar gidiyor bayrama kadar gorusemicez ama bayramda biz onlara gidiyoruz ve süper bir tatil bizi bekliyor.Simdiden hayalini kuruyorum :)) Hadi gelsin bayrammmm
Bir de bugün Pazartesi (( biriniz beni saliya atabilir mi ? Yeminlen sevmiyorum yaaa cok gergin oluyor bizim is yeri Bu hafta carsambadan itibaren parttime oluyorum demekki perşembe cumartesi pazar calismicam en azindan buna seviniyorum.

Dünkü menumu yazip nurdana eslik edeyim

iftar
bir baget firin 1 et
patates firinda 1 tahil
bir kase cacik 1 süt

ara
2 incir 2 meyve
3 kayısı 1 meyve
aslinda bunlari ara ara yedim hatta suharda bile

ara
dukan tatli 1 tahil 1 süt

sahur
1 bardak sut 1 sut
2 dilim dukan börek 2 tahil 1 et

toplam 5 tahil 3 sut 3 meyve 2 et

yani gun başarılı

hadi kuzular ben ufaktan ise kacar öpüyorum sizi

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Ooooo tablomuz hayırlı uğurlu olsun Ellerine sağlık Esoşum Kilo veren herkesi, başta Nurdanı kutluyorum Benimki biraz hastalıktan oldu ama çok şükür daha iyiyim artık, bugünden itibaren ben de dikkat etsem iyi olacak, yoksa eşim bana epey kilo aldıracak gibi görünüyor
Doğacım sınavı atlatmışsın, güzel bir not gelir merak etme, sonra da direksiyon öğrenciliği başlar Sen de menü yazmışsın, bakıcam birazdan detaylı
Nurdancım sayarak ve eğlenerek güzel kilo verdin, helal olsun sana canım Bundan sonra biraz daha az gidebilir, moralini bozma sakın, dikkat etmeye başlayınca ilk bir iki hafta güzel veriliyor, sonra bir azalma oluyor Gördük ki sen de biraz dikkat ederek güzel kilo veriyormuşsun
Serapçım sen de vermişsin kilo, tebrik ederim, çocuklusun ve annenin yanındasın, o yüzden -100 gram bile başarı
Krizantem annen rahatsızmış, geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerim, dualarımız sizinle Fırsat bulunca haber ver bize gelişmeleri.
Züleyhacım öncelikle tebrik ederim, güzel kilo vermişsin Sen eşine bakma, erkeklerin metabolizması sinir bozucu, bizde de durum benzer, o azıcık dikkat edince hemen kilo veriyor, ben dikkat edip, spor yaparak kendimi paralamama rağmen onun kadar veremiyorum Bizim de aramızda 10 kg fark var yaklaşık, bir dönem ben epey yaklaşmıştım ona ama çok şükür geride kaldı o günler Oğluna tekrardan geçmiş olsun diyorum, daha önce de sormuştum ama arada kaynadı galiba, neye alerjisi olduğunu tespit ettiler mi? En kesin çözüm o çünkü, tespit edilmesiyse mutlaka test yaptırın derim ben. İç çamaşırlarına kadar herşeyi ütülüyormuşsun, tebrik ederim valla, bana kalsa daha üst kıyafetlerimizi bile ütülemeyeceğim Doktorlar çok önermiyorlar diye biliyorum ama duruma göre de değişiyordur tabi. Biraz bağışıklık sisteminin gelişimi açısından iyi değil diye biliyorum ben. Ama o kadar çok farklı bilgi var ki ortalıkta hangisi doğru hangisi yanlış emin olmak zor.
Esoş ta sayılı menü bildirimine başlamış, insan gaza geliyor valla böyle olunca Güzel bir haftasonu geçirmişsin ablanlarla, bayrama kadar idare eder artık, bayramda da yeniden enerji dolarsın Bu hafta part time başlayabilir demişsin, hadi gözün aydın diyeyim kuzu, sana çok iyi gelecek bence bu düzen
Kızlar aklımda kaldığıyla yazdım, atladığım varsa affola. Yine yoğun bir haftaya başladım ben, sabah sabah öğleden sonra toplantı olacağını öğrendim, böyle sürpriz toplantılar da süper oluyor yani Toplam iki haftadır yapmam gereken işleri yapamıyorum, bu hafta ve sonrasında bayrama kadar maximum verimde çalışmam lazım.
Yazdıklarımı yollamadan önce ofise biri geldi ama bu sefer kaybetmedim, hemen kopyaladım ve kurtardım Şimdi de başka bir şey çıkmadan yollayayım

Mrb kizlar gecmise bakamadim bugun cok yogunum hem isim cok hem de toplantimiz vardi esim ve benim gorev dagilimim olacak odamiz ayrilabilir is karisti is yukum artacak evrak isi daha agirlikli olacak ben de cunku. Kafam karisik.esimi de yolcu edecegim hersey netlessin durulsun yazarim tekrar.eskiden sorunum sıkıntım oldugunda yaziyor konusuyordum son zamanlarda huyum degisti kusura bakmayin olur mu.opuyirum hepinizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen öyle canımcım kalori hesabından farkı her zaman herşeyin kalorisini bilmeme gibi bir durumun olmuyor, yediginin neye karşılık geldigini genel olarak biliyorsun

anladım canım siz neyin neye karşılık geldiğini çözmüşsünüz biliyosunuz..bana birazcık karışık geldi..

kuzumm ne de güzel olacak bayram tatili hem az da kaldı ha gayret bitiriver şu günleri sonrası iyilik güzellik gerçi part time başlayınca işe daha bile güzel olur aslan esram benim

tebrikler için teşekkür ediyorum neslim ben kiloma alıştım artık şükür ki o moralimi bozmuyor benim, gittigi zaman daha bi keyifli oluyorum sadece o kadar misafr gelme gitme işleri olmasa spor da olsa daha bi içime sinecek ama onu biraz daha bekleyecegiz malesef

senin de işler yogunmuş kolaylıklar dilerim neslicanım

sizin iş yerinde gündem amma çabuk değişiyor filizim yaa kolay gelsin sana tüm işlerinde canım, takma kafaya hiçbişeyi

anladım canım siz neyin neye karşılık geldiğini çözmüşsünüz biliyosunuz..bana birazcık karışık geldi..

ben sadece internetten araştırdım ona göre yapıyorum, kafama bişey takıldıgı zamanda esraya soruyorum onda kitabı oldugu için serapcım aslında biraz araştırsan hemen anlaşılacak bişey ve uygulaması da çok kkolay tabi ama herkesin kendine göre vardır bi diyeti, senin bu hoşuna gitmediyse kendi bildigin gibi devam et tabi

kızçeler herkese güzel haftalar bizim bu akşam piknik iftarımız var, anneme zorla yoğurtlu bişeyler yaptırıyorum akşam için, yoksa yanımızda olacaklar " patates salatası, börek, dolma ve pilav " ama ben yoğurtlu kabak yiyecegim neyseki he bi de kıymalı pide tabi, bence o kadarını hak ettim

şimdilik çıkmam lazım ev toplanacak, duş alınacak falan işlerim var günün ilerleyen saatlerinde görüşürüüzz

Ayyy çok sevrim iftarda piknik olayını yakın olsak ben de gelirdim hiç davette beklemem haa

Afiyet olsun şimdiden sayarak bugunü kolaylıkla atlatacağından eminimm hemde pide ödül olsun yahu

Yeni yeni bişeyler olmuş,hakkında hayrlısı olsun bende değişiklik beklerken asıldeğişiklik sende oluyor.Ama ben en çok bu içine atmana takıldım.Arkadaşların olarak üzülürüz keşke bize anlatsan.Derdini söylemeyen derman bulamazmış canım.Umarım bütün sıkıntılarını çabucak çözersin ...

Ayyy çok sevrim iftarda piknik olayını yakın olsak ben de gelirdim hiç davette beklemem haa

Afiyet olsun şimdiden sayarak bugunü kolaylıkla atlatacağından eminimm hemde pide ödül olsun yahu

ayy aşk olsun kuuzmm ben yakın olsak mutlaka davet ederdim ki zaten seni hem de bol çocuklu bi iftar olacak, baya bi eglenirdik

tavuk ve yoğurtlu kabakla süt ve protein i hallederim diyorum kuzum, pide de artık eger çok yersem ceza olarak sahurda sadece yoğurtlu bişeyler yerim

bu hafta hep dışarda olacaz nerdeyse, yarın akşam halamlar çağırdı ( allahtan halamın yemeklerini pek sevmem de orda kendimi zapt etmem kolay oluyor ) çarşamba akşamı gelenekselleşen pide iftarı ( bu hafta 2 gün olacak bu pide olayı, ondan bugun abartmamam lazım :26: ) ondan sonra da bikaç gün köyde ananemlerde olacam :26: gerçi teyzem de diyetteymış o yuzden köyde zorlanmam ama bu 3 gün biraz zor geçecek benim için

Buralarda adım geçmiş. Bir ses vereyim dedim. Evet Lepçiğim, haftaiçi sık sık giriş yapıyorum siteye. ama her zaman yazmıyorum. ben zaten çok konuşkan biri değilimdir :) Söylemeye değer bulduğum şeyler varsa, gelirse aklıma yazarım. Bir de çok detaylı okumuyorum, göz gezdiriyorum. mesajın konusunu anlayacak kadar. Ama buralardayım.

Ben aslında tatile gitmeden önce 65i görmüştüm. Düğün yemekleri sonrası ve regly münasebetiyle bu hafta böyleyim. Başlangıcı bu hafta sayalım diye geçen haftayı belirtmedim de zaten iki haftadır böyleyim. ama düzene girdiğimi düşünüyorum tekrardan. bu haftasonuna kadar kilo vermiş olurum. Ben mekanik tartı kullanıyorum. O yüzden virgülden sonraki rakamlarımı tahmini yazıcam size. Cumartesi akşamı kayınvalidemin dijital tartısında 66,4 çıktım ama saymadım. Kendi tartımda takip ettiğim için kendimi. Bu arada kayınvalidemin tartısında uzuuun zamandır tartılmamıştım ve orda gördüğüm rakamlar en son 75-76 falandı :) 66'yı görünce çok iyi hissettim. hey gidi günler dedim :)

herkese sevgiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…