- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
baslangıc kılo:78.500
gecen hafta kılo:76.500
Bu hafta ki kilo: 76.300
bu hafta giden / giden 200 gram
toplam gelen giden:giden 2200 gram
hedef kilo:60
benden bu hafta anca 200 gitmiş..ama nedenini biliyorum...gelecek haftaya güzel şeyler olur inşallah...
İyi pazarlar kızlarBen bugün de dinlenmeye ve arada ufak tefek iş yapmaya devam ediyorum. Tam toparlanamasam da daha iyiyim. İştahım fena açık sadece, ne bulursam yiyorum saysam ne rakamlar çıkar diye düşündüm bugün Ben de kilomu yazayım, sanırım buradan yazıyoruz, 67.4 kg çıktım. Bir kaç gündür iştahım çok açık, aslında 66'lı rakam görmüştüm ama iştah artınca böyle oldu. Ama zaten hasta olunca verdiğim kiloları saymıyorum, çünkü bir şekilde iyileşince geri alınıyor. Hem iyileşeyim de derdim kilo olsun diyorum Akşam girmeye çalışırım, geçmişe de o zaman bakarım.
Genetiği sağlam demekki eşinin.aslında anneme çeksem benimde sağlam olurdu.33 yaşından 67 yaşına kadar hep 63 kg.son 4 senedir 67 kg ve çok üzülüyor.biraz göbeği var.7 çocuk doğurmuş.bacakları görmelisin filiz.tek selülit yok.bizim dolu ya.
Fıstık gibi valla.ama biz babama çekmişiz.
bu sayma işi nasıl birşey ya ben anlamadım neye göre hesap yapıyonuz?
Gerçekten merakla bekliyorum.çok geç kalma😊
Haftanın birincisi Cesminaz:119::119::119::119::119::119::119::119::128::128:
evın ergen kızı nıye kızdın annene bakem.annesine trıp atıp yememıs yaaaaaa
bugun de yorulacaksın mısafır varmış kolay gelsın canım.
canım ellerine sağlık. nurdana bayıldım bravo valla. bak ne güzel dıkkat edınce güzel kılo verıyor demek kı. artık zaman kaybetme nurdancıgım. yaz bıterken kılonu 65 olarak sabıtle. ve dıyet ısını bıtır bence.
esosum ben aylarca kılo verememıs bır ınsanım hem de okadar dıkkat etme okadar spor. bu hafta sporum duzenlı degıldı ayrıca her hafta süper kılo verme gıbı yüksek beklentım yok gram gram versem kar. almasam kar. regl yaklaştı son haplarımı ıctım onlar da ++ yapıyor olabılır. bu hafta wc sık çıkmadım her zamankı gıbı. bunun da etkısı vardır su az geliyor sanırım. kabızlığa donebılır bır durumdayım
sen de cok güzel kılo vermıssın tebrık ederım canım. zuleyha hocam harıka. neslıcıgım hastalıktan dese de -- görmek cok güzel. haftaya daha ıyı oluruz ıns canım
Serapcım benimde çocuklarında çok allerjik bir bünyesi var.büyüğüde çok çekti.yarın doktor ne dicek bakalım.
Bende çamaşırları hep ütülerim. Sağlıklı olduğuna inanıyorum
Bu hafta birinci yapmak geldi içimden Nurdanımı tebrik ediyorum.Hiç artımız yok süperiz kızlar.Doğacım bu rakam net değil biliyorum.Haftaya eksi yazacağımdan eminim.Herkesi tebrik ediyorum ballarım.Aynen devam diyorum.Nilgüncüm geçen hafta listede yoktun haliyle geçen haftaki kilonu hatırlıyamadım önümüzdeki haftadan itibaren daha net olur rakamlar kusura bakma lütfen.
Hayırlı geceler kızceler ben uyumaya gidiyorum detaylı görüşürüz yine
canım sağlık olunca ben çok korkuyorum..bazen diyorum o değilde ben onun yerine hasta olayım...napalım alacak olan eş de düşünsün..canım bılmıyordum yenı duydum cok cok gecmıs olsun oğlusun ıyılessın tamamen ıns. hem senın hem hocamın oğulları ( ayyy ne güzel oldu ogul anası sızler yaaaa) buyuk hastalıktan korusun RABBIM ıns daıma.
ha alışma konusunda haklı soylemısler ozellıkle erkek evlat anasından ne görürse ılerde esınden aynısını bekliyor maalesef.
canım güzel kılo verıyorsun zaman zaman gram hesabı yapacaksın buna kendını alıştırmalısın kılo azaldıkça gram gram eksılmeye başlayacak esra bunu cok ıyı yasadı baya da sarsıyordu bır kılo verse bıle az gelırdı cunku 2 kılo ve fazlasına alışmıştı oyuzden sen almadığına bak. -- olduğuna sevın. bu psıkolojıde ol olur mu. stres de kılo vermenı engeller sayet stres yaparsan bunu.
esra daha iyi biliyor canım ama gün içerisinde yediklerini sayıyorsun, mesela tahıl ürünlerinden 5 i geçemmen lazım ( ekmek, pilav, makarna vs . ) protein de meyve de ve süt ürünlerinde de sınırın 3bunlara dikkat ederek besleniyorsun yani kitabı da var bunun canım ama henuz ben alamadım kitabı bizim burada yok, ankaraya gitmeyi bekliyorum almak için
anladım canım kalori hesabı değilde bu şekilde sayma işlemi yapıyorsunuz...
oooofffff almanlar kazandı kupayı çok mutsuzum çookkk :84: :84: tribunlerde ağlayan arjantinliler gibi aglayacam nerdeyseneyse önümüzdeki maçlara bakalım en iyisi
bir misafir seansını aha kazasız belasız atlattık şükür, şimdi 3 gün boyunca hep iftara gidecem çok mutluyum evde hazırlık yokinşallah kaçamaksız da atlatırım da daha da sevinçli olurum bu 3 günün sonunda
iftarımı yazayım şimdi de hem sayılarımı da bileyim ona göre sahur planlaması yapayım kafamda
1 kase çorba ( 1 tahıl )
4 yk patlıcanlı köfte ( 1 protein )
2 yk pilav ( 1 tahıl )
2 yk yoğurtlu patlıcan ( 1 süt )
3 hurma ( 1 meyve )
ara öğün
2 top meyveli dondurma ( 1 tahıl - 1 süt )
topluyoruz hemen :126:
3 tahıl
1 protein
2 süt
2 meyve
ohooo sahura bi sürü hakkım varmış daha sevindimgözü aç nurdan modeli
kızlar bu arada ben yazmıyorum ama ben her akşam bir büyük kupa yeşil çay ve 1 soda içiyorum mutlaka. suyum da mutlaka 3 lt oluyor. yazmak istedim size de
tebrikleriniz için teşekkür ederim tekrardan canlar, ben gidip bi köşede aglayım bari arjantin kaybetti diye
[table="class: Grid, width: 0, align: Center"]
[tr]
[td]isimler[/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]geçen hafta[/td]
[td]bu hafta[/td]
[td]gelen/giden fark[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]66.2[/td]
[td]65.9[/td]
[td]65[/td]
[td]-900 gr[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli[/td]
[td]68.1[/td]
[td]68.1[/td]
[td]67.4[/td]
[td]-700 gr[/td]
[/tr]
[tr]
[td]doğa[/td]
[td]106.5[/td]
[td]105.5[/td]
[td]105.5[/td]
[td]aynı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cesminaz[/td]
[td]78[/td]
[td]78.8[/td]
[td]77.1[/td]
[td]-1.7 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap[/td]
[td]78.5[/td]
[td]76.5[/td]
[td]76.3[/td]
[td]-200 gr[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esra[/td]
[td]79[/td]
[td]78.9[/td]
[td]78.3[/td]
[td]-600 gr[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ynga[/td]
[td]67[/td]
[td]67[/td]
[td]67[/td]
[td]--[/td]
[/tr]
[/table]
aynen öyle canımcımkalori hesabından farkı her zaman herşeyin kalorisini bilmeme gibi bir durumun olmuyor, yediginin neye karşılık geldigini genel olarak biliyorsun
Kizlar gunaydin
Bugun erken kalktim sanirim ya da suslenmem erken bitti bu saatte hazirim. saat 8 ve yarim saatim var benim.Hemen size yazayim dedim.Laptop sarji yoktu ben de telden yazıyorum.
Kupayi Almanlar almış cidden bu sene hic ilgilenmedim dünya kupasiyla.Ama bakıyorum bizim topik baya ilgiliymisKeşke sizin gönlünüzce olsaydi ama nurdanim sıkma canini benim de hep tuttugum takim yeniliyor
Bugün ablamlar gidiyorbayrama kadar gorusemicez ama bayramda biz onlara gidiyoruz ve süper bir tatil bizi bekliyor.Simdiden hayalini kuruyorum :)) Hadi gelsin bayrammmm
Bir de bugün Pazartesi(( biriniz beni saliya atabilir mi ? Yeminlen sevmiyorum yaaa cok gergin oluyor bizim is yeri Bu hafta carsambadan itibaren parttime oluyorum demekki perşembe cumartesi pazar calismicam en azindan buna seviniyorum.
Dünkü menumu yazip nurdana eslik edeyim
iftar
bir baget firin 1 et
patates firinda 1 tahil
bir kase cacik 1 süt
ara
2 incir 2 meyve
3 kayısı 1 meyve
aslinda bunlari ara ara yedim hatta suharda bile
ara
dukan tatli 1 tahil 1 süt
sahur
1 bardak sut 1 sut
2 dilim dukan börek 2 tahil 1 et
toplam 5 tahil 3 sut 3 meyve 2 et
yani gun başarılı
hadi kuzular ben ufaktan ise kacar öpüyorum sizi
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
Ooooo tablomuz hayırlı uğurlu olsunEllerine sağlık Esoşum Kilo veren herkesi, başta Nurdanı kutluyorum Benimki biraz hastalıktan oldu ama çok şükür daha iyiyim artık, bugünden itibaren ben de dikkat etsem iyi olacak, yoksa eşim bana epey kilo aldıracak gibi görünüyor
Doğacım sınavı atlatmışsın, güzel bir not gelir merak etme, sonra da direksiyon öğrenciliği başlarSen de menü yazmışsın, bakıcam birazdan detaylı
Nurdancım sayarak ve eğlenerek güzel kilo verdin, helal olsun sana canımBundan sonra biraz daha az gidebilir, moralini bozma sakın, dikkat etmeye başlayınca ilk bir iki hafta güzel veriliyor, sonra bir azalma oluyor Gördük ki sen de biraz dikkat ederek güzel kilo veriyormuşsun
Serapçım sen de vermişsin kilo, tebrik ederim, çocuklusun ve annenin yanındasın, o yüzden -100 gram bile başarı
Krizantem annen rahatsızmış, geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerim, dualarımız sizinleFırsat bulunca haber ver bize gelişmeleri.
Züleyhacım öncelikle tebrik ederim, güzel kilo vermişsinSen eşine bakma, erkeklerin metabolizması sinir bozucu, bizde de durum benzer, o azıcık dikkat edince hemen kilo veriyor, ben dikkat edip, spor yaparak kendimi paralamama rağmen onun kadar veremiyorum Bizim de aramızda 10 kg fark var yaklaşık, bir dönem ben epey yaklaşmıştım ona ama çok şükür geride kaldı o günler Oğluna tekrardan geçmiş olsun diyorum, daha önce de sormuştum ama arada kaynadı galiba, neye alerjisi olduğunu tespit ettiler mi? En kesin çözüm o çünkü, tespit edilmesiyse mutlaka test yaptırın derim ben. İç çamaşırlarına kadar herşeyi ütülüyormuşsun, tebrik ederim valla, bana kalsa daha üst kıyafetlerimizi bile ütülemeyeceğim Doktorlar çok önermiyorlar diye biliyorum ama duruma göre de değişiyordur tabi. Biraz bağışıklık sisteminin gelişimi açısından iyi değil diye biliyorum ben. Ama o kadar çok farklı bilgi var ki ortalıkta hangisi doğru hangisi yanlış emin olmak zor.
Esoş ta sayılı menü bildirimine başlamış, insan gaza geliyor valla böyle oluncaGüzel bir haftasonu geçirmişsin ablanlarla, bayrama kadar idare eder artık, bayramda da yeniden enerji dolarsın Bu hafta part time başlayabilir demişsin, hadi gözün aydın diyeyim kuzu, sana çok iyi gelecek bence bu düzen
Kızlar aklımda kaldığıyla yazdım, atladığım varsa affola. Yine yoğun bir haftaya başladım ben, sabah sabah öğleden sonra toplantı olacağını öğrendim, böyle sürpriz toplantılar da süper oluyor yaniToplam iki haftadır yapmam gereken işleri yapamıyorum, bu hafta ve sonrasında bayrama kadar maximum verimde çalışmam lazım.
Yazdıklarımı yollamadan önce ofise biri geldi ama bu sefer kaybetmedim, hemen kopyaladım ve kurtardımŞimdi de başka bir şey çıkmadan yollayayım
Mrb kizlar gecmise bakamadim bugun cok yogunum hem isim cok hem de toplantimiz vardi esim ve benim gorev dagilimim olacak odamiz ayrilabilir is karisti is yukum artacak evrak isi daha agirlikli olacak ben de cunku. Kafam karisik.esimi de yolcu edecegim hersey netlessin durulsun yazarim tekrar.eskiden sorunum sıkıntım oldugunda yaziyor konusuyordum son zamanlarda huyum degisti kusura bakmayin olur mu.opuyirum hepinizi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anladım canım siz neyin neye karşılık geldiğini çözmüşsünüz biliyosunuz..bana birazcık karışık geldi..
kızçeler herkese güzel haftalarbizim bu akşam piknik iftarımız var, anneme zorla yoğurtlu bişeyler yaptırıyorum akşam için, yoksa yanımızda olacaklar " patates salatası, börek, dolma ve pilav " ama ben yoğurtlu kabak yiyecegim neyseki he bi de kıymalı pide tabi, bence o kadarını hak ettim
şimdilik çıkmam lazım ev toplanacak, duş alınacak falan işlerim vargünün ilerleyen saatlerinde görüşürüüzz
Mrb kizlar gecmise bakamadim bugun cok yogunum hem isim cok hem de toplantimiz vardi esim ve benim gorev dagilimim olacak odamiz ayrilabilir is karisti is yukum artacak evrak isi daha agirlikli olacak ben de cunku. Kafam karisik.esimi de yolcu edecegim hersey netlessin durulsun yazarim tekrar.eskiden sorunum sıkıntım oldugunda yaziyor konusuyordum son zamanlarda huyum degisti kusura bakmayin olur mu.opuyirum hepinizi
Ayyy çok sevrim iftarda piknik olayını yakın olsak ben de gelirdim hiç davette beklemem haa
Afiyet olsun şimdiden sayarak bugunü kolaylıkla atlatacağından eminimm hemde pide ödül olsun yahu
HocM bugun gezdim biseyler aldim gunduz ozgur ozgur dolasmak iyi geldi sinav stresi de butti ise odaklanamiyordum sinav calisirken.iki gundur daha iyiyjim ozetle.saatletce dizimi izliyorum dizi komasina girecegim:sly: diyetle sorunum yok o konuda bogulmadim birara burasi kalabaliklasti o donem de sıktı beni. Kendi kendimize olmak beni mutlu ediyor daha keyifli ve huzurlu bir paylasim oluyor ama aslinda bana tam ne oldu bilmiyorum aslinda.nilgun gecen geldi selam sabah vermedi kimseye.yeni gelen kisulere tavsuyede bulundu esraya ayca kaya. İleilgili birswey sordu okadar yani
Doğacım.
Yüsüğün için gerçekten üzüldüm.dilerim geri gelir.
Bu aralar biraz gönlün yorgun ve kırgın.hepimiz dönem dönem ysşıyoruz böyle şeyler.hiç konuşmak istemez insan.canım nasıl hissediyorsan öyle yaşa.buraya gelmek istemiyorsan gelme bir süre.özlem dayanılmaz olunca gelirsin.diyet seni sıkıyorsa salla gitsin.hiç kendini kasma.ki sen çok hoş bir hatunsun.öyle çok dert etceğin bir durum yok.beden ve ruh sağlığı herşeyden önemli.kendini hiç yıpratma canım benim.sevdiğin şeyleri yap.
Çık dışarı şarkı söyleyerek gez.
Nurdanım
Ayak iyileşmeye başlamış.uzun zamandır görmediğin kiloda görünmüş ufaktan.ohh saya saya ericen inşallah.
Ankaraya ne zaman dönüyorsun.iş durumu belli oldumu.dilerim herşey dilediğin gibi gerçekleşir
Serapcım.
Okul açılana kadar baya kilo vericen sanırım.4leri okutucan bu yıl demi.öyle kalmış aklımdA.ben telden girdiğim için oğluşunu g re iyoru. Ama eminim dünya tatlısıdır.
Nilgün geliyormu bilemedim.gözde. kaçırmış olabilirim.
Bu hafta birinci yapmak geldi içimden Nurdanımı tebrik ediyorum.Hiç artımız yok süperiz kızlar.Doğacım bu rakam net değil biliyorum.Haftaya eksi yazacağımdan eminim.Herkesi tebrik ediyorum ballarım.Aynen devam diyorum.Nilgüncüm geçen hafta listede yoktun haliyle geçen haftaki kilonu hatırlıyamadım önümüzdeki haftadan itibaren daha net olur rakamlar kusura bakma lütfen.
Hayırlı geceler kızceler ben uyumaya gidiyorum detaylı görüşürüz yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?