Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

dün elbise aldım ben kendime tam yazlık, üstü straplez, sadece boyundan ipi var, göğüsten aşağısı bol iniyor, lacivert üstüne renkli kelebekleri var hatta musait bir zamanında söyle whatsap tan resim atabilirim sana ama işte onu giyecek yerim yok diye, bugun kot pantalon üzerine bol beyazlı neon yeşilli t shirt umle trafik tabelasi gibi dolanıyorum birazdan teyzeme geçecegim akşam da iftara halama o arada da sanırım çarşıdan teyzemlere kadar yürürüm, kulagıma muzigi taktım mı her masefa yakın bana yaklaşık 40 dk falan yani bugunluk planım bu şeker, sana hayırlı işler

şuan açtım linki dinliyorum gökhan özen den hoşlanmam ama bu şarkısı ruh halimi yansıttıgımdan mıdır nedir radyoda denk geldigimde de çok eglenerek dinledigim şarkılardan

https://www.youtube.com/watch?v=t4UdbmfIFAc&list=RDMi1bbfSYR0A&index=5

bu da benden sana gelsin kuzum

benim tatlıyla pek aram yok aslında, ama ramazandan dolayı akşamları illa bir aranıyorum neyse ki dondurma kesiyor beni, yoksa geçen hafta gelen giden de çok oldu diye bir ara evde 3 4 farklı çeşit tatlı vardı, tadlarına bile bakmadım, ama her akşam dondurmama koştum ben hep diyorum benim zorum hamur işleriyle börek pide ben sırf onlarla beslenirim, ama ramazan boyunca her gun evde börek olmasına ragmen sanırım bir kere yedim, onda da ufak bi parça yani afferin len bana bu sefer benden adam olacak sanırm

dizi aklımda kuzum, gidip gelmeler bitsin de evde oldugum bir zaman bilgisayardan da açıp izlerim gerçi bu ara yabancı izi var friends diye, baya da eski aslında dizi 1994 te başlamış, 2004 te bitmiş, ben yeni fark ettim, çok eglenceli, çerez gibi gidiyor valla gece gündüz her fırsatımda onu izliyorum ama senin söyledigin diziyi de bi araya sıkıştıracagım inşallah söz

günaydınlaarrr

ben sanırım sizinle tanışmamıştım, ismim nurdan, mimarım, şuan sakaryadayım, ama iş bulursam şayet ışın hızıyla ankaraya geçecegim

sizin de bir takım dertleriniz varmış sanırım, bu ara dolunay etkisiyle normalmiş bu durum, 26 temmuzdu sanırım, o tarihte bittikten sonra hayatlarımız ışın hızıyla normale döneceklermiş inşallah o güne kadar kazasız belasız atlatıp o günden sonra güzel günlerimizin daha da bir keyfini çıkartırız

neslicanımmmm

valla eskiye oranla dün resmen kendimi prangaladım gibi bişey, ben normalde gidecem de kuşbaşı pideden yarım yiyecem öyle mi imkansızdı ama başardım gerçi tartıda nedense kilo almışım gibi gözüküyor ama günde 48 kere tartıldıgım için ayarını da bozmuş olabilirim, o sebeple cumaya kadar zaten evde de pek olmayacam, o sebeple tartılmayacam da, cuma günü bana supriz olsun

senin de işler sıkışmış biraz, ama benim neslişim halleder ben eminim benim enerjim de senin olsun da çabucak hallediver inşallah hepsini

Ya yaz sonu derken ekim olarak dusundum on bes gun bu aydan var uc ay da oyle.kaldi ki bak guzel verdin bence senin inancin az. İnansan 65 olur valla canim :):thumbdown:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Alinti yapayim dedim ama harfler okunmuyor telde.anlamadim.aksam ugrarim kizlar. Umarim hepiniz iyisinizdir

Bugun de anlattigim gibi cozumu olmayan seyleri anlatmiyorum artik.ozellikle karar almadim. Cozumu yok anlatmaya hatirlsmaya da gerek yok psiklojisindeyim uzun zamandir zaten garibim ne konusasim var ne yazasim.bu sana ya da size ozel degil.zor seyler yasiyorum buara.beynim ruhum yorgun.isiklarimi sondurdum uyuma modundayim diyet sorun yok saglukli dikkatli besleniyorum

Kizlar mrb gecmis birikmis aklimda kalanlar ile baslayim zuleyha hocamin tatilo baslamis ohh ne guzel. Sefaniz olmus gule gule gidin bolca eglenin dinlenin hocam.opiyorum sizi. Musait oldukca yazarsiniz ozleriz zaten biz. Nurdancik guzel iftar yemeklerinde fing atiyor beni de alsana cok severim hele de ramazanda simdi tek kalmisken. Friends ben cok severdim keyifli bir dizi bulmussun kardesim de hastasidir ben rizzoliye devam. Esim de gitti bol bol izlerim artik. Esosun dedigi dizi buaralar favorim brnim de.ayni seyi izliyormusuz bilmiyordum. Esos kiz ders calisnak icin isi part time yaptin su sus pusu de azalt bence. Ozellikle su donemde tamamen zaman kaybi olur bence. Hem yas 27 ya. Bikarsin valla bukadar bakim itina ve zaman harcamak evlilik is cocuk derken cok yorar seni.yaomayonca da cirkin bakimsuz hissedersin bence azalt bu iyi olur. Ablan gitti ama siz ev ahali tatli istiyor isin zor.ben yaosam yerim.esim kadayif istedi ilk tatli denememi yaprtim kadsyif cok aradigim bir tatli olmasa da dun yedim valla. En iyisi alnamak yapmamak. Nefis ile savasmak yerine elinizin altinda bulundurmamak en iyisi diyordu kitapta.

Serapcigim hijyen cok onemli.mesai saatin sorun olmadikca boyke dikkatli tirizli davranabilirsin tabi ki canim.ins faydasi da olur oglusuna. Sana kolay gelsin canim. Operasyon ne zamandi buarada

Hayırlı yolculuklar ablam, o kadına gerçekten çok üzüldüm inşallah bundan sonra herşey düzelir ve hayatı yoluna girer.Böyle durumlar çok hassas yorum yapamasakda ben çok üzülüyorum işte

Bencede bugün diyet falan yapma.Ben yolculuklarda asla diyet yapmam.Hatta bir saatlik yola bile yanıma yolluk alıyorum.Beni araba tutar da .Ağzımın boş kalmaması lazım.İşte pizza kraker ve fındık alırım.Öylece giderim :)

Neslicigim canim iyilesiyosun sukur. Ah bi de is yogunlugun olmasa.istanbula ne zaman gidiyordun canim. İs yogunken ben de hasta olurum genelde.ya da ozel islerum cok olur. Yani cifte yorgunluk halsizlik yasarim inadina sanki yani. Canim merak ettigini ettiginizi biliyorum esos da sen de duramadibiz cok sagolun biliyorum destek olmak istiyorsunuz kendimi kimse beni anlayamaz da care de olanaz konusmanin ne faydasi olur ki gibi bir ruh halinde goruyorunm lutden ustunize alinmayin esim paxartesi iste olacak o zaman tasinmalar gorev masa degisimi olacak o zamana kadar iyi taraf bulmak pozitif olmak kBullenmek ya da baska kararlara dogru daha iyi bir yol izlemis olurum.

Anammm gözümde bi canlardırdım at sen bana resmine bakayım ben de elbise çok istiyorum ama buralarda o tarz elbiseler gitmiyor.Sna çok yakışmışdır eminim.Neona bayılırımmm heleki pembesi olayy.Ama trafik lambası benzetmene çok güldüm kızzyürüyüş heleki kulaklıkta en sevdiğin şarkılar varsa ne güzel oluyor yürü sen yürü benim yerime de yürü

Ben de gökhan özen pek sevmem ama şarkı hali durumumuza uygun diye atıverdim iltimas dinliyorum bende şimdi hemen arkasından gidiyorum yolcu et çıktı ayyy onu pek severim ki

Helal tabi kuzucuk olacak ben de inanıyorum bakalım bu hafta nasıl olacak durumlar

Çerez niyetine bne new girl izliyorum arada konuya hakimim nasılsa canım istedğinde açıp izliyorum çok sarıyor ama onu izledikten sonra kendi hayatıma dönemiyorum yahu sen zaten yabancı dizi olayını çok sevyorsun bizimkilerden iyidir.Bir kaç dizi harici sevmiyorum ben türk dizilerini.Gene yalan dünyada küçüük gelini yapmışlar koptum yaa mizah budur yani

Esimi sahuru yapio yolcu ettim patrinla gittilet ucustan once annenlete ugrayacak benden cok goruyor artik . Annem de kas romatiznasi yogunlasmis damarda kanama yapiyor ayajra uzun sure Calismasi artirmis kalca kemifginde cikij varmis aklim onda. Bugun vakit gecmiyor aksam olsa da uyusam dinlensem biseyler izkesem kafa bosaltsam. Cikosta kargo falan gidexegim yururum yarin da kuzenim var gezeriz bu hafta spor salinu gitmeyexegim esim yok saat on bucuk cok gec olur o yokken. İstemedi. Yurutus olaxak bu hafraki sporlarim.hepinizi optum

Sağol gülüm, yoğunluk çok fena çooook, apar topar Antep'e gidince, dönüşte de hasta olunca iki hafta hiçbirşey yapamadım, bu hafta da perşembeden önce okumam gereken sayfalarca rapor var, bayramdan önce teslim etmem gereken bir iş var. Süre olarak sıkıştığım için böyle birikti aslında. Yetişecek bir şekilde inşallah ta, istediğim gibi olur mu ondan emin değilim:18:
Kıyafetin gözümde canlandı, çok hoş bence, tam yaşına uygun ve rahat bir kıyafet
Ben daha iyiyim canım, ilaç iyi geliyor. Eşim güzel ve kalorili yemekler yapmaya devam ediyor, yapmayınca da sipariş veriyoruz zaten Esoşum bize iftar yok, normal modumuzda devam ediyoruz, daha önce söylemiştim aslında kibarca Ramazan bize uğramıyor diye Tatlı olarak çikolata yiyorum bu ara, başka tatlı bulsam yiyeceğim de bulamıyorum Benim de kek yapasım var aslında bu ara

Ooo yolculuk epey renkli geçiyormuş Züleyhacım, iyi yolculuklar o zaman, epey yaklaşmışsınız. Benim işler fena birikti de sürekli kaçış modundayım, oturup çalışacağıma foruma giriyorum baksana Kaytaran öğrenci modundayım yani

Canım ben 60 yaşında dudağında ruju yanaklarında allığı olan bi tontiş nene olucam sanırım.Durum ne olursa olsun süsümden hiç taviz vermedim.Boş zamanlarımda saç makyaj videoları izliyorum.Hergün yeni bişey öğrenip,uyguluyorum.Ama şöyle bi durum olacak.Bu nesli ve nurdan beni kısa saça acayip özendirdiler .Bu kaynaklardan kurtuluyrum bayramdan sonra kısacık bob model saçlarım olacak daha az zamanımı alır yani.Makyajdan taviz veremem.Haftada 3 gün işte olucam yani yaparım o günlerde.İleride evlenirmiyim bilmem ama evl,liğim sürecinde şimdikinin on katı daha bakımllıydım.Hiç vazgeçmedim bu huyumdan.İnşallah ilerde de bıkmam.

Bizimkiler istiyor ben de yapıyorum .Yememeye çalışsam da olmuyor illaki yiyorum.Bunun için çaba sarfetmicem.Ekmek ağzıma sürmedim dün mesela.Benim zaafım tatlı ve vazgeçemiyorum.Diğer şeylerden yemeyerek dengeliyorum.Meyve de yemedim mesela.Tabiki evde bulundurmamak en güzeli. Ama ben sevdiklerim için pişirmeyi çoooook seviyorum.Bi gün size de yaparım inşallah

Ayyyy güle güle giy elbiseni canım, anlattığın kadarıyla çok hoş bir elbiseye benziyor, ben de istiyorum fotoğraf yaaa, zaten ne zamandır seni görmedik, elbiseyle görmek te pek hoş olur
Yolladığın enerjiyi ışık hızıyla kapıyorum gülüm, çok lazım çoooook, yakın olsaydın çalıştırırdım seni ama şimdilik enerjinle idare edeyim bari Bu arada gezegenlerin etkisiymiş demek böyle olmamız, gelsin biran önce 26 Temmuz yaa, bu durumda bayramdan sonra herşey normale dönecek yani

Memnnun oldum. mimarlık karşıdan bakınca çok güzel bi meslek ama yaşayan bilir heralde di mi :) ben ankaradayım. buraya niye gelmek istiyorsun ki. Sakarya daha güzeldir. Ama gelirsen görüşürüz inşallah.
bu yıllık astrolojik şeyimde adı neyse işte onda temmuza kadar bir sınavdan geçeceğim yazıyodu. inşallah az kaldı. insan işin içinden çıkamayınca burçlara gökyüzüne falan atıyo suçu iyi oluyo di mi :) dur ben bi daha okuyayım bakayım ne olacakmış.

ben de tercümanım bu arada. kamuda çalışıyorum malesef mi desem şükür mü desem bilmiyorum. ikiz annesiyim, 27 aylıklar sıpalar. çalışan anne olmak da zormuş bu arada :)

Son düzenleme:

Hadi yaaa kusura bakma neslicanım gözümden kaçmış herhalde yine de afiyet olsun ama Gaziantep yöresine bayılırım ben.Zaten yemeyle ilgili olan herşeye bayılıyorum sanırım

Ayy ben sana da yapayım tatlı yaaa istediğin tatlı olsun ne istersen yaparım.Baklava falan değil tabi henüz yapamıyorum onu yardım ediyorum anneme ama bak ne dicem yulaf kepeğinden kek yapabilirsin çok güzel oluyor şöyle tarçınlı limonlu fincak kekk mımmmm

Bayram tatilini düşün canım daha kolay geçer zaman da işler de .İyi olmana sevindim.İlaç sevemesek de kullanamaya mecbur kalabiliyoruz çoğu zaman

Sağol canım, bu ara benim de herşey üstüste geldi biraz ama en önemlisi sağlık, insan iyi olunca bir şekilde üstesinden geliyor herşeyin. Duramadım kurcaladım zaten biraz zaten seni whatsup'tan, zor bir dönem geçiriyorsun, Allah kolaylık versin canım, hakkında nasıl iyi olacaksa öyle olsun. Yine de içine atma lütfen, ne zaman anlatmak, konuşmak istersen bizler yanındayız. İçine atmak iyi değil gerçekten. Keşke dinlemekten başka yapabileceğimiz birşeyler olsa:44:

Yok gülüm ne kusuru yaa. Gaziantep yöresi fena fena, uzak durmak lazım Kilo problemi olmayanı bile oldurur valla
Ayyyyy bir gün yeriz inşallah elinden tatlı Yulaflı kek fikri hoşuma gitti bak, deneyeyim ben onu. Daha önce tarifini vermiş miydin? Vermediysen isteyeyim

Tabi canım dukan kek diyolar ama çok lezzetli

4 yk yulaf kepeği
3 yk süt tozu
bir çay bardağı süt
bir yumurta
bir paket kabartma tozu
tatlandırıcı

Canım malzemeleri sen kendine uydurabilirsin ben böyel yaptım gerçekten çok güzel oldu.Normal kek hazırlarmış gibi hazırla.Sonra oluşan karışımı nescafe bardaklarna dök yarıya gelecek kadar.Bardakları yağla ama yapışmasın.Sonra bu fincanları tencereye diz.Yarıya gelecek kadar su ekle.Tencerenin ağzını havluyla ört ki kekler ıslanmasın.Kaynadıktan sonra altını kıs 20 dk daha pişir.Kapağını açma ama.Al sana miss gibi kek.İçine lilmon portakal kayısı ceviz fındık tarçın gibi şeyler koyabilirsin.Gerçekten çok lezzetli oluyor.Soğuduktan sonra fincanın etrafından bıçakla bir tur at hemen çıkıyor resmi var ama şimdi eklemiyim canımız çekmesin.Bende yapıcam dukan börek bitsin.Düşünsene evdekilerde yiyor hemen bitiyor bu ölçülerle 5-6 tane çıkıyor canım bilgin olsun

Teşekkürler canım, hemen not alıyorum, ben yulaflı şeyleri severim zaten. Tatlandırıcı kullanmıyorum ben, biraz şeker koyarım o yüzden, süt tozu yerine de sütü artırırım, ya da yoğurt mu koyarım bilemedim. Üzerinde çalışayım ben bu tarifin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…