geçmiş olsun hocam nasıl oldu can şimdi?
kilonuz harika bende bir insem o kiloya tamamdır...
İyi pazarlar kızlarBen bugün de dinlenmeye ve arada ufak tefek iş yapmaya devam ediyorum. Tam toparlanamasam da daha iyiyim. İştahım fena açık sadece, ne bulursam yiyorum saysam ne rakamlar çıkar diye düşündüm bugün Ben de kilomu yazayım, sanırım buradan yazıyoruz, 67.4 kg çıktım. Bir kaç gündür iştahım çok açık, aslında 66'lı rakam görmüştüm ama iştah artınca böyle oldu. Ama zaten hasta olunca verdiğim kiloları saymıyorum, çünkü bir şekilde iyileşince geri alınıyor. Hem iyileşeyim de derdim kilo olsun diyorum Akşam girmeye çalışırım, geçmişe de o zaman bakarım.
herkese mutlu pazarlar canlarımdün sahurda dedigim gibi tost yiyemedim anneme kızdıgım için ama 4 yk pirinç pilavı yedim ( ki tost yerine geçecek 2 tahılı mı ordan almış oldum ) ve beyaz peynir yedim ( bu da protein eksigimi karşılıyor ) 2 dilim de karpuz yiyerek meyveyi de tamamlamış oldum
bu akşam kalabalık misafirimiz var yine, sabahtan evi süpürme işini hallettim, markete de gittim geldim derken bnce ramazan gününe göre fazla bile hareket ettimo yuzden dinlenmeyi hak ettim
kaçamaksız bir akşam atlatırsam aferin banaiftardan önce esoşuma bildirimi yaparım ben buraya girmem geç saate kalır diye, öptüm hepinizi
Son iğnesini bugün vurdurduk serapcım.yarın sabah kontrolümüz var.sende gayet iyi gidiyorsun.eminim 6 lı rakamlar çok yakın canım.
inşallah geçer hocam da kalmak zorunda kalmazsınız..bizde de alerji var şurup kullandık birde kortizonlu krem..atlattık çok şükür...sabun tozu ile yıkıyorum kıyafetleri ayrıca durulama yapıyorum ve iç çamaşırına varana kadar ütülüyorum...bazen ütüleme diyorlar nasıl alıştırırsan öyle gider diyorlar ama korkuyorum yeniden tekrarlamasına...
inşallah hocam 6 ları görürüm hayırlısıyla...
Bugün canın vücudu tekrar kızarıklıklarla dolu.morelim bozuldu.birazdan son iğnesini yaptırıcam.inşallah geçer.yarın kontrolü var.geçmezse burda mı kalırım bilemedim.hayırlısı diyelim.
Kızlar kilom 65
Aslında daha az olurdu ama dün kocama yedircektim sözde ama ben daha çok yedim.haftaya daha iyi sonuç alırım inşallah.
Aslında hiç almayıp böyle sabitlesem oda yeter bana.öpüldünüz.
doğacığım bende 1 saatlik eve geldim bulduğuna sevindim bizde 5 gündür medikal parkta yatıyoruz annem ölümden döndü dualarınızı bekliyorum hepinizden ....
Selam ballarım;
Haftasonu keyfimizz süper valla evde olmak ne güzeldetaylı yazıcammm ama hatırlatayım bugün bildirim günü.Akşam tekrar gircem herkes bildirimini yaparsa ben de liste yaparım.Henüz tartılmadım ben.
Öpüyorum sizi ,görüşrüüz
herkese mutlu pazarlar canlarımdün sahurda dedigim gibi tost yiyemedim anneme kızdıgım için ama 4 yk pirinç pilavı yedim ( ki tost yerine geçecek 2 tahılı mı ordan almış oldum ) ve beyaz peynir yedim ( bu da protein eksigimi karşılıyor ) 2 dilim de karpuz yiyerek meyveyi de tamamlamış oldum
bu akşam kalabalık misafirimiz var yine, sabahtan evi süpürme işini hallettim, markete de gittim geldim derken bnce ramazan gününe göre fazla bile hareket ettimo yuzden dinlenmeyi hak ettim
kaçamaksız bir akşam atlatırsam aferin banaiftardan önce esoşuma bildirimi yaparım ben buraya girmem geç saate kalır diye, öptüm hepinizi
kızlar hepinizden dua bekliyorum ,iyi iftarlar anneciğim sessiz meleğim 5 gündür hastanede enfaksiyon var ciğerlerinde ve safra kesesinde ameliyat olcak ama değerleri düzelirse kendinize iyi bakın.....
Sınavının iyi geçmesine çok sevindim.alışverişte yapmışsın.ben de alışveriş yaptım mı çok rahatlarım.kadın olmak işte.
Bu hafta birinci yapmak geldi içimden Nurdanımı tebrik ediyorum.Hiç artımız yok süperiz kızlar.Doğacım bu rakam net değil biliyorum.Haftaya eksi yazacağımdan eminim.Herkesi tebrik ediyorum ballarım.Aynen devam diyorum.Nilgüncüm geçen hafta listede yoktun haliyle geçen haftaki kilonu hatırlıyamadım önümüzdeki haftadan itibaren daha net olur rakamlar kusura bakma lütfen.
Hayırlı geceler kızceler ben uyumaya gidiyorum detaylı görüşürüz yine
Serapcım benimde çocuklarında çok allerjik bir bünyesi var.büyüğüde çok çekti.yarın doktor ne dicek bakalım.
Bende çamaşırları hep ütülerim. Sağlıklı olduğuna inanıyorum
inşallah geçer hocam da kalmak zorunda kalmazsınız..bizde de alerji var şurup kullandık birde kortizonlu krem..atlattık çok şükür...sabun tozu ile yıkıyorum kıyafetleri ayrıca durulama yapıyorum ve iç çamaşırına varana kadar ütülüyorum...bazen ütüleme diyorlar nasıl alıştırırsan öyle gider diyorlar ama korkuyorum yeniden tekrarlamasına...
inşallah hocam 6 ları görürüm hayırlısıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?