Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Kesinlikle sağlıklı olmak hepsinden önemli canım.
Bu hafta dinlenip iyice bir düzel kilolar çok sorun değil.

Gerçekten merakla bekliyorum.çok geç kalma😊

baslangıc kılo:78.500

gecen hafta kılo:76.500

Bu hafta ki kilo: 76.300

bu hafta
giden / giden 200 gram

toplam gelen giden:
giden 2200 gram

hedef kilo:
60

benden bu hafta anca 200 gitmiş..ama nedenini biliyorum...gelecek haftaya güzel şeyler olur inşallah...

Son iğnesini bugün vurdurduk serapcım.yarın sabah kontrolümüz var.sende gayet iyi gidiyorsun.eminim 6 lı rakamlar çok yakın canım.

inşallah geçer hocam da kalmak zorunda kalmazsınız..bizde de alerji var şurup kullandık birde kortizonlu krem..atlattık çok şükür...sabun tozu ile yıkıyorum kıyafetleri ayrıca durulama yapıyorum ve iç çamaşırına varana kadar ütülüyorum...bazen ütüleme diyorlar nasıl alıştırırsan öyle gider diyorlar ama korkuyorum yeniden tekrarlamasına...

inşallah hocam 6 ları görürüm hayırlısıyla...

Serapcım benimde çocuklarında çok allerjik bir bünyesi var.büyüğüde çok çekti.yarın doktor ne dicek bakalım.
Bende çamaşırları hep ütülerim. Sağlıklı olduğuna inanıyorum

[table="class: Grid, width: 0, align: Center"]
[tr]
[td]isimler[/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]geçen hafta[/td]
[td]bu hafta[/td]
[td]gelen/giden fark[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]66.2[/td]
[td]65.9[/td]
[td]65[/td]
[td]-900 gr[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli[/td]
[td]68.1[/td]
[td]68.1[/td]
[td]67.4[/td]
[td]-700 gr[/td]
[/tr]
[tr]
[td]doğa[/td]
[td]106.5[/td]
[td]105.5[/td]
[td]105.5[/td]
[td]aynı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cesminaz[/td]
[td]78[/td]
[td]78.8[/td]
[td]77.1[/td]
[td]-1.7 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap[/td]
[td]78.5[/td]
[td]76.5[/td]
[td]76.3[/td]
[td]-200 gr[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esra[/td]
[td]79[/td]
[td]78.9[/td]
[td]78.3[/td]
[td]-600 gr[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ynga[/td]
[td]67[/td]
[td]67[/td]
[td]67[/td]
[td]--[/td]
[/tr]
[/table]

Bu hafta birinci yapmak geldi içimden Nurdanımı tebrik ediyorum.Hiç artımız yok süperiz kızlar.Doğacım bu rakam net değil biliyorum.Haftaya eksi yazacağımdan eminim.Herkesi tebrik ediyorum ballarım.Aynen devam diyorum.Nilgüncüm geçen hafta listede yoktun haliyle geçen haftaki kilonu hatırlıyamadım önümüzdeki haftadan itibaren daha net olur rakamlar kusura bakma lütfen.

Hayırlı geceler kızceler ben uyumaya gidiyorum detaylı görüşürüz yine

ay hocam cok uzuldum ıgneye de devam edıyor nıye gecmedı acaba. cok cok gecmıs olsun yazık paşaya yaaa. yarın haberlesırız ıns doktor gececegıne daır umut verıcı bırsey söyler.

hocam rakamı duzlemıssınız ne güzel. bence de 65 süper bır rakam. cok cok güzel bır rakam. sabıt kalmanız yeterlı. kendınızı strese sokmasın ama +1 ya da 2 kılo olunca. cunku gerçekten cok ıdealsınız

doğacığım bende 1 saatlik eve geldim bulduğuna sevindim bizde 5 gündür medikal parkta yatıyoruz annem ölümden döndü dualarınızı bekliyorum hepinizden ....

cok cok gecmıs olsun cok uzuldum hastalık dıyınce ıcım burkuluyor cok yasadık ailecek. ALLAH yardımcınız olsun ınsaallah annenızın sıfasını versın bır an once. dua etmez mıyız. dualarımız ılacı olsun ınsaallah annenızın.

aynen cok cok güzel valla. hele ben bır de ıkı hafta aradan sonra cumartesı de ıse gıtmedım nasıl güzel oldu hemen ozlemısım valla cumartesı gunu ozgur olmayı. senın ablanlar geldı bol bol keyıflı zaman gecırmıssındır emınım canım.

ınsaallah hepımız --- ler goruruz canım bu hafta.

evın ergen kızı nıye kızdın annene bakem. annesine trıp atıp yememıs yaaaaaa

bugun de yorulacaksın mısafır varmış kolay gelsın canım.

Sınavının iyi geçmesine çok sevindim.alışverişte yapmışsın.ben de alışveriş yaptım mı çok rahatlarım.kadın olmak işte.

valla sorulara bakmadım hepsını hatırlamıyorum cunku. meb in sayfasında yayınlanır hafta ortasında. o zaman bakmayı düşünüyorum umduğum ve tahmın ettıgım gıbı olursa ıns gecerım hocam. aman bıtsın bu tantana. valla uc haftadır çalışıyorum ha cok keyıflıydı neslı de demıs ya ben de ogrencılıgı sevıyorum uzun zaman olmuş ozlemısım de. sadece hem ramazan hem ıs derken zor oldu ama sansıma bu ay ısler sakın. ısyerınde bol bol calısabıldım.

valla kotu bır alışkanlık olsa da hakıkaten alısverıs ınsana ıyı geliyor kıyafet alma ısını abartmıştım ondan kurtuldum daha ıyıyım zarurı seylerı aldım haftasonu. eve mutfak robotu. ki bugun kullandım cok faydasını gordum karpuzlu uzumlu lımonlu meyve suyu bıle yaptım esıme tatıl ıcın sort falan aldım yenı yüzük aldım mutlu oldum.

canım ellerine sağlık. nurdana bayıldım bravo valla. bak ne güzel dıkkat edınce güzel kılo verıyor demek kı. artık zaman kaybetme nurdancıgım. yaz bıterken kılonu 65 olarak sabıtle. ve dıyet ısını bıtır bence.

esosum ben aylarca kılo verememıs bır ınsanım hem de okadar dıkkat etme okadar spor. bu hafta sporum duzenlı degıldı ayrıca her hafta süper kılo verme gıbı yüksek beklentım yok gram gram versem kar. almasam kar. regl yaklaştı son haplarımı ıctım onlar da ++ yapıyor olabılır. bu hafta wc sık çıkmadım her zamankı gıbı. bunun da etkısı vardır su az geliyor sanırım. kabızlığa donebılır bır durumdayım

sen de cok güzel kılo vermıssın tebrık ederım canım. zuleyha hocam harıka. neslıcıgım hastalıktan dese de -- görmek cok güzel. haftaya daha ıyı oluruz ıns canım

Serapcım benimde çocuklarında çok allerjik bir bünyesi var.büyüğüde çok çekti.yarın doktor ne dicek bakalım.
Bende çamaşırları hep ütülerim. Sağlıklı olduğuna inanıyorum

ayyyyyy hocam cok zor ya herseyı utulemek. duygu da gorurdum bunu. demek sız de herseyı utuluyorsunuz serap da. ALLAH kolaylık versın yaaaaaa

canım bılmıyordum yenı duydum cok cok gecmıs olsun oğlusun ıyılessın tamamen ıns. hem senın hem hocamın oğulları ( ayyy ne güzel oldu ogul anası sızler yaaaa ) buyuk hastalıktan korusun RABBIM ıns daıma.

ha alışma konusunda haklı soylemısler ozellıkle erkek evlat anasından ne görürse ılerde esınden aynısını bekliyor maalesef.

almanları da Almancayı da hıc sevmedim almanlar kupayı alacak yaaaaaaaa tuhhhhhhhhhhh. su an sıze yazarken maça bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…