Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Ayyyy o duyguyu iyi bilirim on bes yil adana da yasadim hic sevmedigim bir iklim benim.oyuzden kaciyorum valla oyle yerlerden.izmir de okudunuz izmir de asik oldunuz izmire asik olmaniz normal hocam.25. Yilda esinizle bir izmir turu yapmak guzel olur bence.dun biz de birbirimixi yuzyuze ilk gordugumuz sokak ilk evimiz ilk beklemeler bulusmalar yasadigimiz o sokagimizdaydik otobusten inince bekledigim kose.eski ben yeni ben ve hayatimdan gecen yedi yili hem icten yad ettim hem esimle yad ettim hocam il ici tayin istemissiniz nezaman belli olur.ins. merkeze gelirsiniz hayat daha kolay olur hastane vb. Durumlarda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin kizlar nasilsiniz.cogumuz icin son is gunu.benim belli degil belki izin verecekmis patron. İsleri toparladim bitirdim bayramdan sonra full yeni ihracatlar evraklar var eldekiler bitti sorunsuz. Dun sacimi boyattim resim eklerim en kisa zamanda.gidis gelis bir saatten fazla yuruduk yorulmusum eve 12 de girdikzaten.direkt uyudum klasik sahura da kalkmadim orucun yuzde doksanini sahursuz yaptim bu yil.cok yorgunum kalkamiyorum kalksam uc saat uyku yetmiyor boylesi iyiydi yani. Aksam kisisel temizlik valiz hazirligi olacak giremem yarin gorusuruz artik.opuyorum

Nilgun yazilarini okudum icten samimi..begendim gercekten.hele senin ikizlere bayildim cok tatlilar cok guzeller. Cok sistemli ilgili bir anne olduguni gordum cok takdir ettim seni bu acidan

Bugun hic calisasim yok sabah dus almadim ondan mi bilmiyorum yorgun hissediyorum

Bende okumak istedim ama bulmayı beceremedim.

arkadaşım benim burada link paylaşmama izin vermiyor site. o yüzden tam adresi kopyalayamıyorum buraya. Şöyle yapiyim tam adresi resim olarak ekliyim şöyle: bu adresteki "Düşünceler, Hayaller ve Yaratılan Algılar" başlıklı yazımdan söz ettik esrayla.
Dİğer tüm yazılarımı Diyet, Hayat, Çocuklu Hayat, Mutfakta başlıklarına tıklayarak okuyabilirsiniz.

çok teşekkür ederim. yazılarımı hakikaten aklıma nasıl gelirse, içimden nasıl gelirse öyle yazıyorum. Annelik konusunda da benim yoğurt yiyişim öyle

Neslicanımmm bugün son günn nasıl toparladın mı biraz ? Bayramda yanına iş alıcan mı ?

Güzel dileklerin için teşekkür ederim.Evlilik meselsi bana kocaman bir dağ gibi geliyor ama dedim ya hani sizin gibi güzel çiftleri görünce bi tık daha olumlu bakabiliyorum

Bazen muhabbet alıp yüyüro valla bende yetişemiyorum balım

Ayyyy oh bee şöyle bi gözüm doysun valla minicik minicik listelerle olacak iş değil.Hayır biz ayça kaya yapıyoruz onunda tahılı yetmiyor.Hele ramazanda hiç yetmedi.Bayramdan sonra buna benzer bir liste uygulucam canım.Peki kaç kiloya inene kadar böyle beslendin.Yanlıi hatırlamıyorsam değişiklilk olmuştu listende.Çok teşekkür ederim

Ablamm belli mi olur bir gün belki birlikte yeriz ki inşallah yeriz

İzmir benim içinde çok özel bir şehir.Çocukluğumun şehri.Başka bişey ...Ordakiler bence çok şanslılar.Bak Nesli sana taş atıyorum haa

Evet pcde uzun süre aralıksız kalırsam oluyor.Seninde dikkat etmen lazım klima pc derken Allah korusun.

Rabbim dularımız kabul etsin inşallah.

Hayat işte her zaman sürprizleri oluyor bize ama iyi ama kötü.Bizlerde birşekilde direnmek savaşmak zorundayız.Umarım herşey gönlünce olur.Psikolog çok iyi olur.Tecrübeme dayanıyorum.Keşke burda olsan seni benim doktora götürürdüm.

Evet saclarimi sevdim fon falan yaptiramadim iftara gec kaldik diye.en kisa zamanda cekip eklerim yok ya ben o kadar cosmadim senin kadar tam deli yaaa

sen saçlarını mı yaptın hayırlı olsun iyi günlerde kullan

Hayyy gerizekalı bazen oluyor öyle tipler.Hiç bir zaman susan tip olamadım ama huzur istiyorsan susmak lazım.Sen bakma ona ramazanda geriyor insanları.
Hadi yaa 2 ay çok uzun ne tahlilmiş.İlk kez böyle birşey duyuyırum.Neyse ama geç olsun güç olmasın.İnşşah sonucun olumlu çıkar canım

Selam ballarım;

Bugün ben çalışıyoruum tuhaf bir şekilde sakiniz İşlerimin büyük kısmını hallettim.Akşama kadar rahat rahat çalışırım artık.Akşam da hazırlıklarımı yapar yarın yola koyulurum.Yaşaşınnnnn tatil başlıyorrrr

Çok seviniyorum çünkü çok stresli bir zamandan sonra bu tatil iyi gelecek.Hepimiz için öyle bunu da biliyorum.Küçük şeylerden bile olsa mutlu olabilmek onun tadını çıkarabilmek her zaman iyidir

Neslican,nurdanım,züleyha ablam,nilgün,doğa,serap,cemrem bu bayramın tadını çıkarın olur mu ? Sevdiklerinizle vakit geçirin.Hayatın her dakikasından zevk alın.Bunu benim için yapın lütfen.

Ben bugün artık giremem ama vakit buldukça telden girerim.Hepinizi kocaman öpüyorummm.Grüşmek üzere hoşçakalın

Esraya ve diğer tüm arkadaşlara iyi bayramlar diliyorum. Bizim daire başkanımız bayramımızı bugünden başlattı saat 15'ten sonra herkese izin verdi :) Ben de eve gidip keyif yapıcam çocukları alana kadar 2 saat. dinlenicem. bu benim için 27 aydır (ikizler 27 aylık :)) yapamadığım bi şey ve çok kıymetli, inanamazsınız.

Esranın sözünü dinleyip bayramın tadını çıkarıcam. Bayramın 3. günü annem bize gelcek. baklavayı ancak o zaman yiyebilicem :) ama baklavasız kısmının da tadını çıkarıcam :)

İYİ BAYRAMLAR....

Gunaydin kizlar nasilsiniz neler yapiyorsunuz. Ben su an servis bekliyorum tatil erken basladi konyaya gidiyoruz bugun gorumcemde kalip yarin sabah afyona gidecez normalde bugun calisacaktik ama patron herkese izin verdi sasirdik buna. Saat 4 de uyudum normalde gunler once valiz hazirlayan ben bu kez son ana biraktim garip yani. Valiz hazirligi ev isleri kisisel bakim derken uyuyamadim sahuru da yapip yattim artik.

Benim de koku hafizam vardir direkt o onu yasarim derinden capcanli. Bana tasviri yapilan seyleri de resmederim. Duz yazi yazmak basit gorunur herkese ama benim zor yaptigim bisey. Siir daha kolay benim icin.ama hayalim bir gun hayati yazmak. Hayat hikayelerini okurken cok keyif alirim o yuzden dilegim basarili olmak bu konuda. Buarada ben birden fazla yazini okudum sade icten bir yazim dilin var. Kisa ve oz ayrica. Keyifli bir blog bence.

çok teşekkür ederim. yazılarımı hakikaten aklıma nasıl gelirse, içimden nasıl gelirse öyle yazıyorum. Annelik konusunda da benim yoğurt yiyişim öyle

Rica ederim . Ben tsk ederim cocuklar annelik bir cok seye degindigin yazilarin icin. Cocuklari da izledim bayildim.gordugum en guzel ikizlerdi maasallah. Ben begendim senim yogurt yiyisini arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…