- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
İzmirdeyim arkadaşlar ve geceleri sıcaktan uyuyamamayı unutmuşum.
Nasılsınız arkadaşlar.hepiniz bayrama hazırlanıyorsunuzdur.
Esracım orda olsamda o ketelerden yesem bayılırım keteye.kuaförede gidilmiş.benimde acil kaşlarımı almam gerekiyor.yarın fırsat bulurum inşallah.ablanlarla harika zaman geçireceksin.
Filizcim sende kuaför işlerini halletmişsin.annenin daha iyi olmasına çok sevindim.tatilin çok güzel geçer umarım
Neslicim saatler yetmeyen arkadaşım.ixmirdeyim şimdi.nasıl özlemişim anlatamam
Oğluma gençken gezdiğim yerleri nasıl anlattıysam anne sen aşıksın buraya ya dedi.yanlız küçük şehirden sonra insan gerçekten zorlanıyor.öxellikle otobüslerde.biz her yere yürüyerek gidiyoruz.bu arada evliliğim için söylediğin güzel sözler için teşekkür ederim.eşimle 18 yıllık evlilik 6 yıl sevgilik dönemimiz bir yılda nışanlılık dönemimiz var.yani 25 yıldır birlikteyiz.aa tam çeyrek yüzyıl olmuş.şimdi fark ettim.
nurdancım sende baya yoğun bir ramaxan yaşadın.yazlığınız nerede merak ettim.egedeysen bulurum seni dermişim.aşk hayatındaki durgunluğun tadını çıkar.doğru insan doğru zamanda mutlaka gelecektir.gençliğinin ve özgürlüğünün tadını çıkar canım.
serapcım oğluna ve sanaok geçmiş olsun canım.görünmex kaxa işte.neyseki ucuz atlatmışsınız.canım il içi atamalar ikincş kez yapılıyor.cuma son.maraşta çalıştığını okuyunca hatırladım canım
0
Bende okumak istedim ama bulmayı beceremedim.
Bende okumak istedim ama bulmayı beceremedim.
Nilgun yazilarini okudum icten samimi..begendim gercekten.hele senin ikizlere bayildim cok tatlilar cok guzeller. Cok sistemli ilgili bir anne olduguni gordum cok takdir ettim seni bu acidan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar, herkes hafta biran önce bitsin ve bayram tatili başlasın diye bekliyor biliyorum ama ben de günler biraz daha uzun geçse de bayram tatili geç başlasa diyorum:18: Gündüz işyerinde yoğun çalışıp, akşam yemek yedikten sonra biraz dinlenip tekrar başlıyorum, dağılmış durumdayım anlayacağınızAkşam üye girişi yapmadan cepten baktım geçmişe, ne çok kaynatmışsınız böyle, kıskanıyorum ama
Öncelikle Esoşum mesajını geç bir vakitte de olsa gördüm, senin de kandilin kutlu olsun balım, istediğin gibi ibadet ve dua dolu bir gece geçirmişsin, çok mutlu oldum. Başta kendin için olan duaların olmak üzere, temiz kalbinden geçirdiğin herkes için duaların kabul olsun canım
Eşimle benim için yazdığın güzel cümlelerine ne diyeceğimi şaşırdım inanÇok teşekkür ederim canım, sen de Nurdan da eminim vakti gelince ruh eşlerinizi bulacaksınız ve çok ta mutlu olacaksınız Ben de etrafımda pek çok mutsuz evlilik gördüğüm için evliliğe hiç sıcak bakmıyordum. Benim gözlemlediğim, iki insan ayrı ayrı çok iyi olabilir ama bir araya geldiklerinde uyum sorunu yaşayabilirler, hele de birbirlerini değiştirmeye çalışırlarsa ilişki değil savaş başlamış oluyor. Uyum varsa huzurlu bir birliktelik olabiliyor ancak.
Esoşum, bayram için, cumartesi için geri sayıyorsun artık, çok güzel geçecek tatilin eminim, kilo, diyet falan düşünme, tadını çıkar canımYeğenin çok tatlı bu arada, çok zarif, çıtı pıtı bir kız, bayıldım kendisine, gördüğünde yanaklarından bir kere de benim için öp
yazarım cnm ilk verdiği listeyi
SABAH:1 porsiyon süt grubundan --------- 1 su bardağı süt
2 PORSİYON ET GRUBUNDAN _______________________________ 1 haşlanmış yumurta 1dilim peynir
1 porsiyon yağ grubundann ______________________________--_ 2 adet ceviz veya 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
2 porsiyon ekmek grubundan_______________________________ 2 dilim ekmek bol yeşillik serbest
ARA
2 porsiyon meyve _________ 2 kuru incir veya taze meyve 2 elma
öğlen ​
1 porsiyon et grubundan_______________ 2 adet köfte
1 porsiyon emek grubundan______________ 2 yemek kaşığı pilav
1 porsiyon sebze grubundan___________-___ 4 yemek kaş.sebze yemeği suyu süzülmüş
1 porsiyon süt grubundan _________________bi su bar. yoğurt
2 porsiyon ekmek grubndan_________________2 dilim ekmek veya bi dilim ekmek bi dilime bi kase çorba
ara
2 porsiyon meyve___________ bi avuç kuru üzüm
akşam
1 porsiyon et grubundan__________ tavuk eti balık eti ( 30 ) gr.
1 porsiyon et grubu________________ 4 yemek kaşığı makarna
1 porsiyon sebze grubu________________4 yemek kaş. sebze yemeği
1porsiyon yağ grubu_____________ 1 tatlı kaş.zeytinyağı ( salata üzerine dökersin )
1 porsiyon süt grubu______________ bi su bar. yoğurt veya ayran veya cacık
2 porsiyon ekmek grubu_______ 2 dilim ekmek
ara
2 porsiyon meyve_________ 200 gr. armut
kızartmalar salamuralar ,çiğ salam falan yasak şeker yasak tuz çok az ve 2,5 lt susalata serbest
İzmirdeyim arkadaşlar ve geceleri sıcaktan uyuyamamayı unutmuşum.
Nasılsınız arkadaşlar.hepiniz bayrama hazırlanıyorsunuzdur.
Esracım orda olsamda o ketelerden yesem bayılırım keteye.kuaförede gidilmiş.benimde acil kaşlarımı almam gerekiyor.yarın fırsat bulurum inşallah.ablanlarla harika zaman geçireceksin.
Filizcim sende kuaför işlerini halletmişsin.annenin daha iyi olmasına çok sevindim.tatilin çok güzel geçer umarım
Neslicim saatler yetmeyen arkadaşım.ixmirdeyim şimdi.nasıl özlemişim anlatamam
Oğluma gençken gezdiğim yerleri nasıl anlattıysam anne sen aşıksın buraya ya dedi.yanlız küçük şehirden sonra insan gerçekten zorlanıyor.öxellikle otobüslerde.biz her yere yürüyerek gidiyoruz.bu arada evliliğim için söylediğin güzel sözler için teşekkür ederim.eşimle 18 yıllık evlilik 6 yıl sevgilik dönemimiz bir yılda nışanlılık dönemimiz var.yani 25 yıldır birlikteyiz.aa tam çeyrek yüzyıl olmuş.şimdi fark ettim.
nurdancım sende baya yoğun bir ramaxan yaşadın.yazlığınız nerede merak ettim.egedeysen bulurum seni dermişim.aşk hayatındaki durgunluğun tadını çıkar.doğru insan doğru zamanda mutlaka gelecektir.gençliğinin ve özgürlüğünün tadını çıkar canım.
serapcım oğluna ve sanaok geçmiş olsun canım.görünmex kaxa işte.neyseki ucuz atlatmışsınız.canım il içi atamalar ikincş kez yapılıyor.cuma son.maraşta çalıştığını okuyunca hatırladım canım
0
Canim cok gecmis olsun pc basindayken oluyor mu boyle hep.eger ki migren boyle tutuyorsa iyi ki benim yok cunku hep pc basindayim ozellikle iki haftadir wc disinda pc basindan kalkamiyorum kadir gecesini cok bereketl gecirmissin ne guzel.benimki vasatti lokanra ile alakali uzun gorusme gerekti basim da kotuydu kendimi toparlayincaya kadar da uykum geldi Allah kabul etsin canim ne guzel dualar etmissin hepimizi anmissin sagol canim benim. Ben dua etmedim ibadetimi yaptim af diledim bu yil icimden gecti
Sagol canim. Lokanta kendi basina odedi bu sekilde ihtiyaclarinin kismini.bize daha dusuk vir takviye yapmak kaldi hakli olarak geriyor bu konu.cunku ben artik hicbirsey dusunmek istemezken esim ve annem bu ise girdi iyi olsun diye tabi ki.ama. bize maddi yuk olunca geriliyorum hayatimizin kontrolubi biseyler bozsun istemiyorum yillardir zaten bu boyleydi tam rahatlayacakken maddi manevi sorumluluk almak geriyor beni.bir gram yer kalmamis ben de. O yuzden belki de diyet spor hicbir seye tam odaklanamadim gec adim attim zaten.yas 31.yasitlarima bakiyorum lay lom. Oysa ben 20lerden beri anne baba abla oldum herseye kos kendimle alakali da ust uste cok sey yasayinca artik cok yorgun oldugumu goruyorum hatta en yakin zamanda psikolog psikiyatrist bir randevu ayarlayacagim
Evet saclarimi sevdim fon falan yaptiramadim iftara gec kaldik diye.en kisa zamanda cekip eklerim yok ya ben o kadar cosmadim senin kadar tam deli yaaa
Ya o konu cok sacma.tam ben doktor ile gorusuyorum ofiste gicik oldugum 15 saat konusan ve bunun yarisi da cocuklari olan bir erkek bozuntusu arkadasimiz var klima kumandasi benim masa da ya da arkamda duruyor genelde. Ben telasli telasli konsuyorum kumandaya basabikirmimisin dedi ben de isim var su an tlfdayim dedim ya bi bassan filiz hanim dedi tlfdayim ugurbey dedim kumanda nerde bilmiyorum gorecek durumda degilim dedim tek senin mi isin var dedi bizim yok mu sanki dedi gerizekali.o kumandayi firlatmami hakeditordu da bakma iste yapamadim yumurtanin erken bitisine bir kromozomsal hastalik mi sebep ona bakiyorlar annem kac kardes. Olu kardesi var mi anneannem kac dusuk yapmis babaaannem babam da ayni sekilde.halam amcam teyzem dayimin durumlar nasil ayni sekilde.cocuklarin siralamasi. Akraba evliligi var mi.herseyi sormuslardi zaten kanverirken. Demek ki sonuc cikti eminolmak icin ailemin kromozomlarina da bakacak bir bitse de kurtulsam randevuyu iki ayda aldim bir bucuk aydir sonuc bekliyorum iki ay daha uzayacak bu sekilde.
Selam ballarım;
Bugün ben çalışıyoruum tuhaf bir şekilde sakinizİşlerimin büyük kısmını hallettim.Akşama kadar rahat rahat çalışırım artık.Akşam da hazırlıklarımı yapar yarın yola koyulurum.Yaşaşınnnnn tatil başlıyorrrr
Çok seviniyorum çünkü çok stresli bir zamandan sonra bu tatil iyi gelecek.Hepimiz için öyle bunu da biliyorum.Küçük şeylerden bile olsa mutlu olabilmek onun tadını çıkarabilmek her zaman iyidir
Neslican,nurdanım,züleyha ablam,nilgün,doğa,serap,cemrem bu bayramın tadını çıkarın olur mu ? Sevdiklerinizle vakit geçirin.Hayatın her dakikasından zevk alın.Bunu benim için yapın lütfen.
Ben bugün artık giremem ama vakit buldukça telden girerim.Hepinizi kocaman öpüyorummm.Grüşmek üzere hoşçakalın
arkadaşım benim burada link paylaşmama izin vermiyor site. o yüzden tam adresi kopyalayamıyorum buraya. Şöyle yapiyim tam adresi resim olarak ekliyim şöyle: Eki Görüntüle 1201050 bu adresteki "Düşünceler, Hayaller ve Yaratılan Algılar" başlıklı yazımdan söz ettik esrayla.
Dİğer tüm yazılarımı Diyet, Hayat, Çocuklu Hayat, Mutfakta başlıklarına tıklayarak okuyabilirsiniz.
çok teşekkür ederim. yazılarımı hakikaten aklıma nasıl gelirse, içimden nasıl gelirse öyle yazıyorum. Annelik konusunda da benim yoğurt yiyişim öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?