- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
Hayat işte her zaman sürprizleri oluyor bize ama iyi ama kötü.Bizlerde birşekilde direnmek savaşmak zorundayız.Umarım herşey gönlünce olur.Psikolog çok iyi olur.Tecrübeme dayanıyorum.Keşke burda olsan seni benim doktora götürürdüm.
sen saçlarını mı yaptınhayırlı olsun iyi günlerde kullan
Hayyy gerizekalı bazen oluyor öyle tipler.Hiç bir zaman susan tip olamadım ama huzur istiyorsan susmak lazım.Sen bakma ona ramazanda geriyor insanları.
Hadi yaa 2 ay çok uzun ne tahlilmiş.İlk kez böyle birşey duyuyırum.Neyse ama geç olsun güç olmasın.İnşşah sonucun olumlu çıkar canım
Selam ballarım;
Bugün ben çalışıyoruum tuhaf bir şekilde sakinizİşlerimin büyük kısmını hallettim.Akşama kadar rahat rahat çalışırım artık.Akşam da hazırlıklarımı yapar yarın yola koyulurum.Yaşaşınnnnn tatil başlıyorrrr
Çok seviniyorum çünkü çok stresli bir zamandan sonra bu tatil iyi gelecek.Hepimiz için öyle bunu da biliyorum.Küçük şeylerden bile olsa mutlu olabilmek onun tadını çıkarabilmek her zaman iyidir
Neslican,nurdanım,züleyha ablam,nilgün,doğa,serap,cemrem bu bayramın tadını çıkarın olur mu ? Sevdiklerinizle vakit geçirin.Hayatın her dakikasından zevk alın.Bunu benim için yapın lütfen.
Ben bugün artık giremem ama vakit buldukça telden girerim.Hepinizi kocaman öpüyorummm.Grüşmek üzere hoşçakalın
Esraya ve diğer tüm arkadaşlara iyi bayramlar diliyorum. Bizim daire başkanımız bayramımızı bugünden başlattı saat 15'ten sonra herkese izin verdi :) Ben de eve gidip keyif yapıcam çocukları alana kadar 2 saat. dinlenicem. bu benim için 27 aydır (ikizler 27 aylık :)) yapamadığım bi şey ve çok kıymetli, inanamazsınız.
Esranın sözünü dinleyip bayramın tadını çıkarıcam. Bayramın 3. günü annem bize gelcek. baklavayı ancak o zaman yiyebilicem :) ama baklavasız kısmının da tadını çıkarıcam :)
İYİ BAYRAMLAR....
Gunaydin kizlar, iki gundur girememistim, insanustu bir caba gostererek dun aksam 23 civari calismami bitirdim ve maille yolladim. Sonra duzeltmeler olabilir ama en azindan isi bitirmis olmanin mutlulugundayim:) Aksam o saatten sonra valiz ve yol hazirligi yaptim, 2 saat uyuyabildim anca. Simdi de size Afyon Ozdilek tesislerinden bildiriyorum:) Hepinizin bayramini kutlar, saglikla, huzurla gececek nice bayramlar dilerim♥♥♥
Guzel arkadaslarim keyifli bol dinlenmeli uykuya doydugumuz is dusunmedigimiz tatliya kavusup arti olmadigimiz guzel bir bayram yasalim insallah. İyi bayramlar hepinizi opuyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok hoş bi dilek olmuş :) tatlıyla buluşup artı olmayalım inşallah, amin...
kızçeler ben geldiimmm
hastaneden çıkınca köye gittim o gün, normalde teyzemlerin kablosuz net ananemlerden çekiyordu ama modemde sıkıntı varmış çekmedi bu sefer, ben de telefondan girdigim zaman bulamıyorum bi türlü bakmam gereken yeri diye niyetlenmedim hiç, sizi biraz merakta bıraktım ama kusura bakmayın
köyde 2 gün yuvarlandım geldim resmen, aslında çok yedim iftarda da sahurda da kesin kilo almışımdır derken bugun bi tartıldım , 76 lı rakamlaryiyerek kilo vermenin yolunu buldum sanırım ama ne oldugunu bilmiyorum henuz
bugun de bayram alışverişi için çarşıya çıktım ama pesitilim çıktı, susuzluktan kuruyorum şuansizin elbiseyi yakıştırmanızdan gaza gelerek uzun siyahlı kırmızı çiçekli bi etek aldım üstüne de siyah bluz, esoşla ben bu bayram karaları bagladık bunun dışında üstünde nohut adam fırat ın resminin bulundugu aşırı canım sıkılıyoo yazan t shirt aldım nar çiçeği rengi bide siyah üstünde gülen yüzler olan bi t shirt aldım, çanta kozmetik çorap derken 4 saat gezmişiz şu anda dolaplarımı yerleştiriyorum da yoruldum size bi haber vereyim dedim devam etcem birazdan
umarım geçmişte kaçırdıgım bişey yoktur, fırsat buldugumda bakarım mutlaka, öptüm hepinizi
Selam ballarım;
Bugün ben çalışıyoruum tuhaf bir şekilde sakinizİşlerimin büyük kısmını hallettim.Akşama kadar rahat rahat çalışırım artık.Akşam da hazırlıklarımı yapar yarın yola koyulurum.Yaşaşınnnnn tatil başlıyorrrr
Çok seviniyorum çünkü çok stresli bir zamandan sonra bu tatil iyi gelecek.Hepimiz için öyle bunu da biliyorum.Küçük şeylerden bile olsa mutlu olabilmek onun tadını çıkarabilmek her zaman iyidir
Neslican,nurdanım,züleyha ablam,nilgün,doğa,serap,cemrem bu bayramın tadını çıkarın olur mu ? Sevdiklerinizle vakit geçirin.Hayatın her dakikasından zevk alın.Bunu benim için yapın lütfen.
Ben bugün artık giremem ama vakit buldukça telden girerim.Hepinizi kocaman öpüyorummm.Grüşmek üzere hoşçakalın
kızçeler, hepinize şimdiden mutlu bayramlar diliyorum, bayram sonunda bomba gibi görüşürüz inşallah
filizim afyona varmışsınızdır şimdiye, doktor ne dedi diye yazmışsın da ben unutmuşum sanırım buraya yazmayıdizlerim için kireçlenme başlangıcı dedi, egzersiz bol yürüyüş ve 2 küçük ilaçla ağustosun 20 sinden sonra kontrole gidecem bakalım o zaman ne diyecek :18: baş ağrısı için de beyin tomografisi verdi, ayın 21 inde çekilecek o da şimdilik benden bu kadar öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?