Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Senin psikolog cok iyiydi keske imkanim olsa. Burda psikolog yok psikiyatrist var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin kizlar, iki gundur girememistim, insanustu bir caba gostererek dun aksam 23 civari calismami bitirdim ve maille yolladim. Sonra duzeltmeler olabilir ama en azindan isi bitirmis olmanin mutlulugundayim:) Aksam o saatten sonra valiz ve yol hazirligi yaptim, 2 saat uyuyabildim anca. Simdi de size Afyon Ozdilek tesislerinden bildiriyorum:) Hepinizin bayramini kutlar, saglikla, huzurla gececek nice bayramlar dilerim♥♥♥

Valla hatirlamak bile istemiyorum dusundukce hiddedim artiyor evet uzayacak. Ciksa da sonuc ben de rahatlasam.beklemek geriyor hlele de benim gibi sabirsiz ve panik bir insan olunca

Cok haklisin buaralar cok yogunduk birsuru de stresli seyler oldu bu bayram ve ozellikle tatil kismi ins bize iyi gelsin canim.

Sana da dinlenmeli keyifli bir bayram olsun ins nilgun. En cok dinlenmeli diyeyim en cok ihtiyacin olan seyi dusunerek. Bidiklarin aklima geldi cicilerini giyip ne tatli olurlar eminim. Tam bayram sekeri.

Canim tam da sana msj yaziyordum iki gundur gorusemedik merak ettim ohh maasallah bitirmissin canim.emegine saglik. Darisi diger islerine olsun canim. Ayy sen de mi az uyudun. Esin suruyordur sanirim sen uyu canim biraz.ben de simdi otobusteyim iki saate yakin uyurum eve varinca da uyurum iftardan once. Hayirli yolculuklar canim. Guzel bir bayram gecirirsin ins tatlim

Guzel arkadaslarim keyifli bol dinlenmeli uykuya doydugumuz is dusunmedigimiz tatliya kavusup arti olmadigimiz guzel bir bayram yasalim insallah. İyi bayramlar hepinizi opuyorum

çok hoş bi dilek olmuş :) tatlıyla buluşup artı olmayalım inşallah, amin...

kızçeler ben geldiimmm

hastaneden çıkınca köye gittim o gün, normalde teyzemlerin kablosuz net ananemlerden çekiyordu ama modemde sıkıntı varmış çekmedi bu sefer, ben de telefondan girdigim zaman bulamıyorum bi türlü bakmam gereken yeri diye niyetlenmedim hiç, sizi biraz merakta bıraktım ama kusura bakmayın

köyde 2 gün yuvarlandım geldim resmen, aslında çok yedim iftarda da sahurda da kesin kilo almışımdır derken bugun bi tartıldım , 76 lı rakamlar yiyerek kilo vermenin yolunu buldum sanırım ama ne oldugunu bilmiyorum henuz

bugun de bayram alışverişi için çarşıya çıktım ama pesitilim çıktı, susuzluktan kuruyorum şuan sizin elbiseyi yakıştırmanızdan gaza gelerek uzun siyahlı kırmızı çiçekli bi etek aldım üstüne de siyah bluz, esoşla ben bu bayram karaları bagladık bunun dışında üstünde nohut adam fırat ın resminin bulundugu aşırı canım sıkılıyoo yazan t shirt aldım nar çiçeği rengi bide siyah üstünde gülen yüzler olan bi t shirt aldım, çanta kozmetik çorap derken 4 saat gezmişiz şu anda dolaplarımı yerleştiriyorum da yoruldum size bi haber vereyim dedim devam etcem birazdan

umarım geçmişte kaçırdıgım bişey yoktur, fırsat buldugumda bakarım mutlaka, öptüm hepinizi

çok hoş bi dilek olmuş :) tatlıyla buluşup artı olmayalım inşallah, amin...

Ramazanda en az tatli seven kisi bile tatli sayikliyor diyet surecinde de ayni sey oluyor ne garip ki. Bu sebeple bu dilek aklima geldi aminnnn

Fistik merak ettik seni. İyi olmana sevindim yeni cicilerni gule gule kullan resim isteriz ama ha. Doktor randevun nasil gecti ben ogrendim de arkadaslar da ogrensin diye soruyorum tekrar.

Kizlar iyi geceler. Son sahuru da yaptik ramazan bitiyor bu yil cok cabuk gecti bisey anlamadim Allah kabul etsin ins hepimizin oruclarini. Uc saat sonra kalkip afyon yolcusu olacagiz biz. Annemler ayvalik da denizdeler. Keyifleri yerinde. Darisi basimiza ins. Dun gece wc cikisi koridordaki yolluk kaydi kapidan tutmasaydim kafa ustu geriye dusuyordum kolum bacagim hafid morardi kapiya carpisim ama asil sey sonra cikti dizimin altindan ayak bilegime kadar ki damari zorlamisim cok agriyor krem suriyorum gecmezse bayram sonu ortopedist gisecegim zor yuruyorum

Merhabalar hayirli gecwler
Ben baska gruba dahilim ama kk da dolasirken sizin sayfanuzi gordum merak ettim.suan kac kilosunuz masllh cok gusel kilo wermissiniz imrendim.size darisi benim.basima.bide spor olarak ne tawsiye edersiniz ben karasisizim.bayramdan sonra cardiomu yoksa pilatesmi yaosam bilemedim buarada kilom 86 cabalaya cabalaya 10 kilo werdim dewmi gelir ins bide duzensiz spir yapmisligim war ama.simdi duzenli bi sekilde yapip sikilasipda kilo wermek istiyorum.onerilerinoz warmi

kızçeler, hepinize şimdiden mutlu bayramlar diliyorum, bayram sonunda bomba gibi görüşürüz inşallah

filizim afyona varmışsınızdır şimdiye, doktor ne dedi diye yazmışsın da ben unutmuşum sanırım buraya yazmayı dizlerim için kireçlenme başlangıcı dedi, egzersiz bol yürüyüş ve 2 küçük ilaçla ağustosun 20 sinden sonra kontrole gidecem bakalım o zaman ne diyecek :18: baş ağrısı için de beyin tomografisi verdi, ayın 21 inde çekilecek o da şimdilik benden bu kadar öptüm hepinizi

Ballarim hayirli bayramlar

Ramazan Bayraminiz mubarek olsun.Rabbim bir sonraki Ramazana kavurtursun insallah.Aileniz sevdiklerinizle huzurlu bayraminiz olsun .Cooook opuyorum sizi 💓💓💓💓💓💞💞💞💞💞💕💕💕💕💕💕💘💘💘💘💘💖💝💝💝💝😘😘😘😘😘😘

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Bu erkeklerin anne askindan nefret ediyorum bir saattir havlu bakiyoruz ozdilekte. Magaza gezmeyen adam anasi olunca fink fink geziyor sevdigim kadindan soguttu beni ya.onu da al bunu da al diyor kadina. İyi ki uzak yasiyoz ya.

Ha bir de en iyi tatil basbasa tatil.cocuksuz ve esin ailesi olmadan.en iyisi bile sıkıcı valla.kurban bayramini koyde gecirmemek icin plan yapiyorum simdiden. Maddi manevi sorumlyluklar beni sogutmus iki yildir aileden. Simdi daha iyi farkindayim

Canim niye olmus iyi bi arastir emi.nasil emin olmus neden olmus hem sen bas agrisi icin gitmemis miydin o ne oldu. Ani agri giriyordu bacagina.kirenclenmeden mi yani simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…