Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Ohhh güzel haber sonunda buna sevindim .Rabbim büyük bak görüyosun değil mi?Size bir çıkış kapısı açmış.Çok şükür.Çok mutlu oldumÜç bin az bi rakam değil.O yüzden rahatlamış olmalısınız.Hem annenlerde çok sevinmiştir.İnşşal hep böyle güzel devam eder.

Bizim evdede tatlı sıkıntısı var bir de benim düşkünlüğümü bilirsin.Bayramdan sonra kampa mı girsek ne

Kesinlikle mantıklı

Nevizadeleri izlemem mi yaa?Tekrarlarını bile kaçırmıyorum olmadı netten açıp bakıyorum.Carlos ve yaren klibi 9834783956 kez izlemişimdir.Kolay kolay dizi tutan biri değilim.Ama cidden böyle kaliteli bişey buldum mu da bırakmam.İnşallah bozmadan devam ederler.Ağzımızın tadıyla izlediğmiz tek dizi var bişey olsun istemem.Reytingler de hep birinci.Umarım sezondan düşüş yaşamaz.Genelde benim sevdiğim diziler yayından kaldırıyor bu öyle olmasın lütfenn

Yani canım hepimixin hayatında zor dönemler oluyor,zor işler oluyor.Adam arıyo resmen bana küfrediyor.Kapatıyorum ağlıyorum.Her işin bir zorluğu var.Yani şimdi sadece yoğunluk belki ama ileride problemli işlerin olacaktır.Kendini hazırla ve kaç senedir bu işin içinde olduğunu unutma.Tecrübelisin sen kesinlikle başedebilirsin.Şikayet gibi değil ama sanki alışamadın gibime geliyor.

Ayyy ben gelsin atarım sana cuma gelir sanırım.Renkliye yavaş yavaş alışıcam sözz bak.

Teşekkürler canım darısını senin ehliyete inşallah.Çok güzel bir rakam almışsın.Oldukça iyi artık direksiyonda görelim seni

Canım pek bilgimin olmadığı bir hastalık.Rabbim tez zamanda şifasını verir inşallah.Belli ki annen artık dikkatli olacak.Bunun için de vakit lazım.İnşallah lokantanızın işleri çoooooooooook çok açılırda bi yardımcı alırsınız anne de zaman kalır.
Kullandığı ilaca çok şaşırdım yan etkilerini olması normal sanırım.O ilaçlar baya ağır oluyor çünkü.Heleki günde 4 kadın kaldıramaz yaa bence de önce vücudunun alışması lazım.

Güzel bir tarife benziyor canım erik görünce alıp denicem.Ben belki bir kaç tatlandırcı kullanabilirim.Şişkinlik ramazanda hepimizin problemi

Sahurdan sonra yazını okucam canım merak etti bakalım

Ah kuzum yaa paşaya çok üzüldm.Çocuk işte ne yapacağı belli olmuyor.Tamda sen ameliyat olmuşken...Neyse artık yapacak birşey yok.Çok şükür daha büyük bişey olmamış.Bu arada geçmiş olsun canım.İnşallah çabucak iyileşirsin.Yat dinlen dikkat et kendine.Dkişiler için pansumanını ihmal etme.Çok öpüyorum paşayı

Hoppssss doğa hanım kime kumanda fırlatıyosun ne oldu ? Yaz bi bakalı mesele neymiş ?

Şimdi bu genetik tahlil işi sandığımızdanda ciddi bir mevzuymuş.Eee genetik olunca ailenden istemeleride normal.Neye göre değerlendirme yapacaklar.1000 lira evet çok ama senden önemli değil be doğacım.Bi yaptırsınlar bakalım.Artık sonuçları alalım yaa.Nedir buu kaç aydır bekliyoruz? İnsanı sinir ederler ha

Senin de başın tutmuş geçmiş olsun canım.Allah kabul etsin.

Neslican bugün selam vermiş.Yazmasam olmaz tabiki .Yoğun kuzum benim kolay gelsin.İnşallah cumaya kadar yetiştirirsin herşeyi.

Ayyy bir saate alıntıları bitirdğime göre bana kalan sahur ihalesini hazırlamak için mutfaga gidebilirim.Ezana son 1 saat.Hadi öpüyorum sizi,görüşürüz.

Tatlimm kilolarimizin yakin olsada sen benden cok daha zayif gorunuyorsun rahatlikla giyinebilirsin 👍👍👍
Hem benim bile az giyindigim bir bordo pantolunum var 😜😜😜😜
O koyu renk kot kurtaricidir canim bende surekli eskitiyorum el mahkum aliyorum.Kalabalik olacak ama git bak bakalimm neler varmis 😻😻😻😻

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

ikimizin de tez zamanda en renkli en güzel şeyleri giyecegi günler gelir inşallah canım sana hayırlı sahurlar

Nilgün yazına bayıldım.Bi kere içeriğe girmeden önce üslup gayet yerşnde olmuş.Yani oldukça profesyonel.Çeviri işleri kalemine yansımış.Yüreğine sağlık.

Bir çok konuda yazmışsın.Sana şöyle diyeyim benimde şarkı ve koku hafızam var.Duyduğumda taaaaaaa nerelere gittiğim hemde...

Gazze konusundaki duyarlığın ayrıca hoşuma gitti.Bizim memnuniyetsizliklerimiz onların yaşadıklarının yanında devede kulak kalıyor.Ama sorsan hala söyleniriz.

Bu arada sanırım Kerem eşin,hayaliniz çok güzel umarım yakın zamanda planınız olur.

Tekrardan kalemine sağlık çok beğendim

Hey nurdanımmm senin doktorun yokmuydu yahu :44: naptın merak ettim ?

kuzum doktor izinli diye randevum ertelenmişti ama bugun arayıp yarın öğleden sonra doktorun gelecegini söylediler ben de gidecem bakalım :18: baş ağrısı için de sabahtan randevum var, yarın bol hastaneli bir gun olacak

çok teşekkürler esracım. bir edebiyatçıdan bunları duymak çok güzel. yazmayı seviyorum ama bi iddiam yok. sadece aklıma geleni karalıyorum diyelim. dediğin gibi mesleğimden ötürü de dil konusuna çok duyarlıyım. dikkat ederim yazarken.

sağol kuzum gerçektende görünmez kaza dedikleri bu olsa gerek...

yok canım sen mesaj cekmeden olmuştu ben hastaneden cıktıktan bir saat sonra...ayağımı zorladım hatta dün kanepenin köşesine vurdum resmen kıvrandım durdum..

pansumanı ben evde halledecem canım..ama dün tırnagımı gördüm yarısı yokçok dipten kesmişler nolmuş dedim tırnağıma dr gülüyo..aldık diyo..

Kızlar ben geldim..bugün daha iyiyim diğer günlere göre..ama hafif mide bulantım var hasta olmam inşallah..bugün köye geçcez..bayram hazırlıkları yavaştan başlıyor...Bayram insanın memleketinde güzel oluyo...Maraşta hep boş geçiyo bayramlar ama burası çok farklı..

Günaydın kızlar, herkes hafta biran önce bitsin ve bayram tatili başlasın diye bekliyor biliyorum ama ben de günler biraz daha uzun geçse de bayram tatili geç başlasa diyorum:18: Gündüz işyerinde yoğun çalışıp, akşam yemek yedikten sonra biraz dinlenip tekrar başlıyorum, dağılmış durumdayım anlayacağınız Akşam üye girişi yapmadan cepten baktım geçmişe, ne çok kaynatmışsınız böyle, kıskanıyorum ama
Öncelikle Esoşum mesajını geç bir vakitte de olsa gördüm, senin de kandilin kutlu olsun balım, istediğin gibi ibadet ve dua dolu bir gece geçirmişsin, çok mutlu oldum. Başta kendin için olan duaların olmak üzere, temiz kalbinden geçirdiğin herkes için duaların kabul olsun canım
Eşimle benim için yazdığın güzel cümlelerine ne diyeceğimi şaşırdım inan Çok teşekkür ederim canım, sen de Nurdan da eminim vakti gelince ruh eşlerinizi bulacaksınız ve çok ta mutlu olacaksınız Ben de etrafımda pek çok mutsuz evlilik gördüğüm için evliliğe hiç sıcak bakmıyordum. Benim gözlemlediğim, iki insan ayrı ayrı çok iyi olabilir ama bir araya geldiklerinde uyum sorunu yaşayabilirler, hele de birbirlerini değiştirmeye çalışırlarsa ilişki değil savaş başlamış oluyor. Uyum varsa huzurlu bir birliktelik olabiliyor ancak.
Esoşum, bayram için, cumartesi için geri sayıyorsun artık, çok güzel geçecek tatilin eminim, kilo, diyet falan düşünme, tadını çıkar canım Yeğenin çok tatlı bu arada, çok zarif, çıtı pıtı bir kız, bayıldım kendisine, gördüğünde yanaklarından bir kere de benim için öp
Züleyha ve eşinin ilişkisinin de çok pozitif bir enerjisi var bence Dile kolay 18 yılı geride bırakmışsınız, iki tane aslan gibi delikanlılarınız olmuş, nice yıllara diyorum canım, aranızdaki sevginin, saygının, aşkın çoğaldığı yıllarınız olsun Biraz gecikmiş bir kutlama oldu ama kusura bakma, bu ara dediğim gibi işten başımı kaldıramıyorum doğru dürüst. İzmir'e uğrayacakmışsın sanırım, benim çıkmam zor ama sen bana uğrayabilirsin vaktin olursa, çay/kahve içeriz, sohbet ederiz biraz Gelebilecek gibi olursan araman yeter
Serap ameliyat olmuş, geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerim. Hastanede yatmaman da iyi olmuş, yalnız evde dinlenmeye çalış, doktor ne dediyse yap lütfen. Oğluşuna da geçmiş olsun canım, Allah beterinden korusun, olur böyle şeyler, çocuk bu, hele de erkek çocuk, düşe kalka büyüyecek derler ya büyüklerimiz, öyle gerçekten Benim erkek kardeşim de benzeri bir kaza atlatmıştı, şimdi bazen hatırlayıp güleriz, nasıl becerdi diye, kendi de güler Senin oğlun da ilerde anlatıldığında gülecek buna
Nurdancım bayram moduna geçiyorsun gördüğüm kadarıyla Elbiseli halini çoooook beğendim fıstık, gerçekten çok yakışmış sana, daha sık elbise giymeni öneriyorum Renkli kıyafetler konuşulmuş, ben de sizden etkilenip kırmızı bir pantolon giydim bugün Yalnız biraz bol oldu ama olsun, o da ayrı keyif oluyor Ben de bir fırsat bulup becerebilirsem fotoğraf atacağım sizlere de, bir türlü yapamadım.
Doğacım annene geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerim, sağlık herşeyden önemli, dediğim gibi gerekirse bu lokanta kapanır, ilerde çok daha güzelleri sizin olur, hiç üzme kendini balım Annen de iyileşir, çok şükür İstanbul gibi bir yerde yaşıyor, en iyi hastaneler, doktorlar var orada, işe yarayan bir ilaç ta vermişler, herşey yoluna girer inşallah. Genetik testle ilgili gelişmeler olmuş, aileden de istemeleri normal bence, sende muhtemelen bir şey çıkmış olabilir ama senden niye kan istiyorlar tekrar anlamadım, belki de bir şey çıkmadı daha detaylı tarama yapacaklar, bilemedim açıkçası. Sonuçta uzun zamandır farklı yorumlar duyuyorsun doktorlardan, bu sonuçlarla inşallah net bilgiler alırsın ve ona göre tedavi olursun veya ne gerekiyorsa yaparsın. Ailen ihmal etmesin yaptırsın bence bu testi. Tatile az kaldı gülüm, dinlenip stres atacaksın inşallah, orada düşünme hiç bunları, tadını çıkar, hem termal suyun, hem açık büfenin Ehliyet sınavından 80 almışsın, tebrik ederim canım geçmiş olsun, bayramdan sonra direksiyon başına geçeceksin inşallah artık, bu kısmı daha keyifli olacak Ben girdiğim zamanlarda 3 ayrı sınav oluyordu ve 3 ayrı not alınıyordu, şimdi sistem değişmiş sanırım, direksiyonda nasıl acaba sınav, yenilikleri senden öğreneceğiz artık
Nilgüncüm ben henüz yazını okumadım ama bugün çalışma arasında okuyacağım, eminim güzel bir yazı olmuştur, güzel bir yazım dilin var
Kızlar atladığım varsa affola, şimdilik çalışmaya kaçıyorum, fırsat bulursam arada gelirim

yazarım cnm ilk verdiği listeyi

SABAH:1 porsiyon süt grubundan --------- 1 su bardağı süt
2 PORSİYON ET GRUBUNDAN _______________________________ 1 haşlanmış yumurta 1dilim peynir
1 porsiyon yağ grubundann ______________________________--_ 2 adet ceviz veya 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
2 porsiyon ekmek grubundan_______________________________ 2 dilim ekmek bol yeşillik serbest

ARA
2 porsiyon meyve _________ 2 kuru incir veya taze meyve 2 elma
öğlen ​
1 porsiyon et grubundan_______________ 2 adet köfte
1 porsiyon emek grubundan______________ 2 yemek kaşığı pilav
1 porsiyon sebze grubundan___________-___ 4 yemek kaş.sebze yemeği suyu süzülmüş
1 porsiyon süt grubundan _________________bi su bar. yoğurt
2 porsiyon ekmek grubndan_________________2 dilim ekmek veya bi dilim ekmek bi dilime bi kase çorba

ara
2 porsiyon meyve___________ bi avuç kuru üzüm

akşam

1 porsiyon et grubundan__________ tavuk eti balık eti ( 30 ) gr.
1 porsiyon et grubu________________ 4 yemek kaşığı makarna
1 porsiyon sebze grubu________________4 yemek kaş. sebze yemeği
1porsiyon yağ grubu_____________ 1 tatlı kaş.zeytinyağı ( salata üzerine dökersin )
1 porsiyon süt grubu______________ bi su bar. yoğurt veya ayran veya cacık
2 porsiyon ekmek grubu_______ 2 dilim ekmek

ara
2 porsiyon meyve_________ 200 gr. armut

kızartmalar salamuralar ,çiğ salam falan yasak şeker yasak tuz çok az ve 2,5 lt su salata serbest

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…