Gunaydin kizlar. Nasilsiniz ben full is yogunlugunda geciriyorum gunlerimi. Her gun full yogunum. Onun disinda tatil icin son hazirliklari yapiyorum ayrica bugun ya da yarin iftardan sonra sacimi boyatacagim ya su anki rengi. Sari rofle.ya da komple bal kopugu. Annem su an daha iyi. Vucudu alisiyor ins hapa. Resmen uyusturuyordu hap. İki aydir isler de cok durgundu odemelere biz destek cikiyorduk hatta bu ay nerdeyse uc bin tl lazim olacakti ama Allah buyuk. Hastanrnin karsisindaki lokanta tadilata girmis ve dort bes gundur isler iyi.kendi odemesini kendi yaoacak ins sanirim.hepimize iyi moral oldu bu. Tum sorunlara ragmen dikkatli beslenmeye calisiyorum sadece uc dort gundur her gun iki adet baklava yemek cok uygun olmadi spor yuruyusler disinda yok. Kendimi bayramsonrasina adopte ettim spora otuz yildan sonra alisan biri olarak yogun ya da sorunlu donemlerimde adopte olamiyorum sanirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet %70 bal kopugu olacak tek renk daha az masrafli ve saci daha az yipratiyor konusuruz seninle ben kuafordeyken. İzledin mi nevilzadeleri.buaralar duzenli takip ettigim tek dizi.cok keyifli
Ben de aynen canim yogun calismaya alismisim son zamanlarda islerim hafifti sıkıliyordum olayim yani isten sikayet degil inan namaza bile cikamiyorum Iki haftadir.isleri pat diye aldim evdeki daginik erkek misali daginik insanlarin operasyon ve evrak isini tskip etmek yoruyor bir de bundan iki yil once boyle yogundum kaldiramayip sinit krizi gecirnistim yagmur altinda aglaya aglaya yur mustum o psikolojiden korkutorum. Yoksa ben calismaktan yorulmam sıkılmam. Sikayet ediyor gibi mi gorunuyorum yoksa
Biz de msjlastik. İslerimi sormus sagolsun.ne aldim yeni cicilerini merak ettim gule gule giy fistik.keske renkliye de alissan sitah ve beysz cok severim kombin cok yaparim ama renkli de cok giyerim bugun dolu dolu gecmis.bir suru seyi halletmissin ohh ne guzel.basvuruyu da yapmissin hayirlara vesile olsun ins canim
Neslicigim sormus esosum sormus serapcigim sormus.toplu bir alinti yapayim annem ve kardeslerinde degisik turlerde romatizma hastaliklari mevcut.kas romatizmasiymis anneminki. Duzenli yuruyus duzenli yuzme normal mesai saati olmazsa suna pekuysal gibi iki buklum olurmus annem. Romatizmanin 1000 farkli cesidi varmis teyzemin de basi dertte.onunki de kas.ama daha farkli.kaslari aniden tutiyor bu hastalik ve o an beyin kaslarinda olur felc.akciger de olursa nefessiz kalma gibi seyler yasiyor sinir uclari ölmus annem de ayrica o yuzden bunlari hareketlendirmek icin sara hastalarina verilen haptan kullaniyor kusma gorme kaybi uyk ani tansiyn dusmesi yapiyor ciddi sıkıntıli bir hap ama on yldir agridan uyuyamsyan annem uyuyabilitor ustelik uyku ilaci bile etki etmeyen biridir agrilari hafiflemis yani sukur. Yan etkilerini kabul eder vucudu ins. Gunluk dort adet icecekmis su an bir tanesi bile bu etkileri yapiyor icmem diyor annem.calisamitorum diyor biz de iste o yuzden kesin olmasa da devir isini dusunur olduk neslicigimin de dedigi gibi adi bile ozel.icime dognustu bu isim. Sonra kizimin da adi olsun niyetlendim artik hayirlisi ne diyim saglik olsun en onemli sey bu benim icin. Uzulurum kizarim ama kabullenirim kotu seyleri ben.
selam millet. bikaç gündür yaşadığım şişkinlikten kurtuluyorum sonunda. Bi şey denedim size de tavsiye edeyim. Hani komposto bağırsakları yumuşatır ya, erik de öyle. Erik kompostosu iyi gelir o zaman deyip 3 tane büyük kırmızı hatta mor eriklerden aldım. kabuklarını soyup minik minik doğradım. Üzerini geçecek kadar da azıcık su koydum ve kaynattım. Şeker ilave etmedim tabi. Bir bardak dün kahvaltıda içtim biraz sulandırarak. bugün de öğle yemeğimin yanında içicem. Etkisi olduğunu düşünüyorum. tavsiye ederim. Oruç tutanlara iftar için sahur için serinletici ve besleyici de bir şey ayrıca. deneyin afiyet olsun..
Bir de bugün narkadinlar.blogspot sayfamda bi yazı yazdım. Okuyabilirsiniz. (ben niye link veremiyorum ya. adresi ........ yapıyo, çıkmıyo.)
Kızlar ben geldim dün ameliyat oldum anestezinin tekisi geçene kadar iyiydi ama nasıl geçtiyse ben kıvranmaya başladım..azönce doğaya da yazdım dün bir kaza atlattık ona sebep yatamadım da..dikkatsizlik desem değil olacak oldu mu oluyo...askıyı al demirini çenesine batır..şu an ben batırsam batıramam düşme de olmadı ben anlamadım...sabaha kadar mızırdandı durdu..bugün dr.ye götürdüm çok şükür dikişlik bişi yok dedi 3 tane ilaç yazdı sprey ve antibiyotik..bende bugün pansumanımı yaptırdım..artık evde kendin yapabilirsin dedi 2-3 günde bir.. 14 gün sonra dikişler alınacakmış..dikişlerde ayrı acıyomuş zaten bunu da öğrenmiş oldum...benden havadisler bu kadar..accık uyuyayım şimdi...
Slm kizlar nasilsiniz yine yogun bir gun gecirdim ek olarak meram tip dan aradilar genetik tahlil icin yeniden kan istiyorlar hatta tum aileminkini.anlamadim.iyiye mi yorayim koruye mi bilemedim.annemlerinki ozel klinikte yapilacak mecburen. 1000 tl tutuyor geciyor bilr.kafam karisikken ofisteki bir arkadas densizlik yapti klima kumandasini firlatacaktim stresl supheli kavgaci bir gun olmus oldu gelince film izlefim kafam dagilsin diye.yemekren sonra basim tuttu gecerse namaz kilacam biraz
eminim senin aldıklarında çok güzeldir canım, güzel günlerde giy inşallah
bende nasıl bi özgüven varsa, pembe pantalonum da var kırmızı da vartotoma güveniyorum sanırım sana da emiinm çok yakışır da işte kendini hazır hissedince giyersin aslında kot pantalon benm de almam lazım koyu renk, sürekli giydigim pantalon çok eskidi. cumartesi çarşıya çıkıp bi bakacam bakalım tam bayram arefesi heryer kalabalık olur ama bi deneyecem şansımı :26: eger bulamazsam da bayram sonrası artık bakalım
Tatlimm kilolarimizin yakin olsada sen benden cok daha zayif gorunuyorsun rahatlikla giyinebilirsin 👍👍👍
Hem benim bile az giyindigim bir bordo pantolunum var 😜😜😜😜
O koyu renk kot kurtaricidir canim bende surekli eskitiyorum el mahkum aliyorum.Kalabalik olacak ama git bak bakalimm neler varmis 😻😻😻😻
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
ikimizin de tez zamanda en renkli en güzel şeyleri giyecegi günler gelir inşallah canımsana hayırlı sahurlar
Hey nurdanımmmsenin doktorun yokmuydu yahu :44: naptın merak ettim ?
Nilgün yazına bayıldım.Bi kere içeriğe girmeden önce üslup gayet yerşnde olmuş.Yani oldukça profesyonel.Çeviri işleri kalemine yansımış.Yüreğine sağlık.
Bir çok konuda yazmışsın.Sana şöyle diyeyim benimde şarkı ve koku hafızam var.Duyduğumda taaaaaaa nerelere gittiğim hemde...
Gazze konusundaki duyarlığın ayrıca hoşuma gitti.Bizim memnuniyetsizliklerimiz onların yaşadıklarının yanında devede kulak kalıyor.Ama sorsan hala söyleniriz.
Bu arada sanırım Kerem eşin,hayaliniz çok güzel umarım yakın zamanda planınız olur.
Tekrardan kalemine sağlık çok beğendim
serapcım öncelikle sana çok geçmiş olsun, sonra da paşaya geçmiş olsun, görünmez kaza işte :26: neyse ki ucuz atlatmışsınız büyük bişey olmamış yavruya :26: sen de bundan sonrası için dikkat et de canım sıkıntı olmasın ayakta :26: saglık haberlerini alırız inşallah en yakın zamanda
yok canım sen mesaj cekmeden olmuştu ben hastaneden cıktıktan bir saat sonra...ayağımı zorladım hatta dün kanepenin köşesine vurdum resmen kıvrandım durdum..Serapcigim cok cok gecmis olsun kuzuna nazar mi oldu ne. Dun aksam ben resminden sevip sana yazmistim ins o vakit olmadi cok uzulurum nazarim degdiyse.allahtan gozune falan gelmemis canim. Rabbim korusun daima yavrunu ins. Sen de ayagini zorladin ki sisti canim.lutfen biraz daha dikkat et iyilesme suren uzar agrili da gecer ustelik.
Ah kuzum yaa paşaya çok üzüldm.Çocuk işte ne yapacağı belli olmuyor.Tamda sen ameliyat olmuşken...Neyse artık yapacak birşey yok.Çok şükür daha büyük bişey olmamış.Bu arada geçmiş olsun canım.İnşallah çabucak iyileşirsin.Yat dinlen dikkat et kendine.Dkişiler için pansumanını ihmal etme.Çok öpüyorum paşayı
yazarım cnm ilk verdiği listeyiAyyy nerden başlasam şeyy biliyorum çok yazdın ama bi kere daha yazarmısın hatırlamak amacıyla.Diyetisyene ilk gittiğinde sana verdiği listeyi hatırlıyorsan örnek bir menü rica etsem :26:
Oku canı ilahiyatı biliyorsun artık formasyon alabiliyoruz.Yeterki ortalamanı yüksek tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?