çok teşekkürler esracım. bir edebiyatçıdan bunları duymak çok güzel. yazmayı seviyorum ama bi iddiam yok. sadece aklıma geleni karalıyorum diyelim. dediğin gibi mesleğimden ötürü de dil konusuna çok duyarlıyım. dikkat ederim yazarken.
Slm kizlar nasilsiniz yine yogun bir gun gecirdim ek olarak meram tip dan aradilar genetik tahlil icin yeniden kan istiyorlar hatta tum aileminkini.anlamadim.iyiye mi yorayim koruye mi bilemedim.annemlerinki ozel klinikte yapilacak mecburen. 1000 tl tutuyor geciyor bilr.kafam karisikken ofisteki bir arkadas densizlik yapti klima kumandasini firlatacaktim stresl supheli kavgaci bir gun olmus oldu gelince film izlefim kafam dagilsin diye.yemekren sonra basim tuttu gecerse namaz kilacam biraz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oyy ablam benimm iyim çok şükür.Herşey de yolundaEvde olmak iyii gerçekten herşeye yetişebiliyorum bu sayede.Bayramdan sonra düzenli derse başlıcam zaten.
Emiinim sana da siyah çok yakışıyordur gerçi hep renkli kıyafetlerle gördüm.Sana herşey yakışıyor ablacım.
Dile kolay 18 yılRabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah Daha nice senelere
Hayırlı kandiller ballarım ;
Hepinizin kadir gecesi mübarek olsun ...
Geç geldim ama çok işim vardı.Gündüz zaten işteydim.Parttime oldum ama yine bütün işler bana yıkılıyor.Artık pc görmek istemiyorum.Sabah sekiz buçuk akşam altı arası full pc de çalıştım.Aç da olunca migren tuttu.Eve zor attım kendimi.Orucumu bozmadım.Uzandım falan.İftarda ilaç içtim duş aldım.Toparldım sonra şimdi iyiyim şükür.Yarın iş yok o yüzden hala ayaktayım.
Kadir gecesini annemle çok güzel değerlendirdik.Kuran okudum tevbe ve kadir gecesi namazları kıldık.Allah kabul etsin.Şeyy bide hepinize isminizle dua ettim.Az çok ne istediğinizi biliyorudum.Müslümanın müslüman kardeşine ettiği dua kabul olurmuş.İnşallah Rabbim bu mübarek gece harına dualarımızı geri çevirmez.Ayrıca doğa anne söylediğim gibi duamı ettim.Rabbim şifasını versin inşallah...
Ben yarın evdeyim lakin annem kete yapacak.Rahat 5 saatimiz ona gider belki daha fazla.Yapıp ablamlara götüreceğiz.Annem baklavasını da açtı.Bir de dolma saracağız.Bizde bayram hazırlıkları başladı anlıyacağınız.Ben bayramdan kesin artıyla dönerim bak.Bir de bunun orda akrabalar versiyonu olacak of offff...Ha bir de yarın kuaför şşimi halledicem.Sadece kaş bıyık olacak.Gerisini evde kendim hallederim.
Gün aşırı sporumu yapıyorum yemeklerime ise sadece porsiyon kontolü yaparak dikkat ediyorum.Geçen markette alışveriş yapıyorum benim diyetisyenle karşılaştım.Birden küçük emrah moduna girdim.Neyse ki kadın selam verdi geçti neden gelmediniz falan demedi yani.
Alıntılardan önce bi haber vereyim dedim şimdi sıra alıntılarda
akıllandım sanırım filizim sonunda erkekler konusundayorgunum zaten bu konuda biliyorsun daha fazla yorulmak istemiyorum, her kim olacaksa kısmetimde mumkunse tam olarak hazır olup gelsin, beni hiç uğratırmasın
bu haftaki planım, yarın doktor işlerim var onları halletcem, akşam iftara ananemler gelecek onlarla beraber ben de dönecem köye cumartesiye kadar köyde kalacam, cumartesi sabah da önce çarşıya geçip sonra eve gelecem, sonrası da malesef bayram temizliğişimdilik plan bu bakalım değişmez inşallah
ooyy canım benimm ben de hepimiz için dua ettim seninle aynı düşünceler içerisindeRabbim hepsini kabul etsin inşallah
bir süredir namaza başladım bende, bugun ek bikaç namaz da kıldım, kuran okumak tespih çekmek derken iyi geti benim de KAdir gecem içime sindi yani, yeter ki Rabbim kabul etsin
Ohhh güzel haber sonunda buna sevindim .Rabbim büyük bak görüyosun değil mi?Size bir çıkış kapısı açmış.Çok şükür.Çok mutlu oldumÜç bin az bi rakam değil.O yüzden rahatlamış olmalısınız.Hem annenlerde çok sevinmiştir.İnşşal hep böyle güzel devam eder.
Bizim evdede tatlı sıkıntısı var bir de benim düşkünlüğümü bilirsin.Bayramdan sonra kampa mı girsek ne
Kesinlikle mantıklı
Nevizadeleri izlemem mi yaa?Tekrarlarını bile kaçırmıyorum olmadı netten açıp bakıyorum.Carlos ve yaren klibi 9834783956 kez izlemişimdir.Kolay kolay dizi tutan biri değilim.Ama cidden böyle kaliteli bişey buldum mu da bırakmam.İnşallah bozmadan devam ederler.Ağzımızın tadıyla izlediğmiz tek dizi var bişey olsun istemem.Reytingler de hep birinci.Umarım sezondan düşüş yaşamaz.Genelde benim sevdiğim diziler yayından kaldırıyor bu öyle olmasın lütfenn
Hoppssss doğa hanım kime kumanda fırlatıyosun ne oldu ? Yaz bi bakalı mesele neymiş ?
Şimdi bu genetik tahlil işi sandığımızdanda ciddi bir mevzuymuş.Eee genetik olunca ailenden istemeleride normal.Neye göre değerlendirme yapacaklar.1000 lira evet çok ama senden önemli değil be doğacım.Bi yaptırsınlar bakalım.Artık sonuçları alalım yaa.Nedir buu kaç aydır bekliyoruz? İnsanı sinir ederler ha
Senin de başın tutmuş geçmiş olsun canım.Allah kabul etsin.
Ayyy ben gelsin atarım sana cuma gelir sanırım.Renkliye yavaş yavaş alışıcam sözz bak.
Teşekkürler canım darısını senin ehliyete inşallah.Çok güzel bir rakam almışsın.Oldukça iyi artık direksiyonda görelim seni
Canım pek bilgimin olmadığı bir hastalık.Rabbim tez zamanda şifasını verir inşallah.Belli ki annen artık dikkatli olacak.Bunun için de vakit lazım.İnşallah lokantanızın işleri çoooooooooook çok açılırda bi yardımcı alırsınız anne de zaman kalır.
Kullandığı ilaca çok şaşırdım yan etkilerini olması normal sanırım.O ilaçlar baya ağır oluyor çünkü.Heleki günde 4 kadın kaldıramaz yaa bence de önce vücudunun alışması lazım.
Yani canım hepimixin hayatında zor dönemler oluyor,zor işler oluyor.Adam arıyo resmen bana küfrediyor.Kapatıyorum ağlıyorum.Her işin bir zorluğu var.Yani şimdi sadece yoğunluk belki ama ileride problemli işlerin olacaktır.Kendini hazırla ve kaç senedir bu işin içinde olduğunu unutma.Tecrübelisin sen kesinlikle başedebilirsin.Şikayet gibi değil ama sanki alışamadın gibime geliyor.
sağol kuzum gerçektende görünmez kaza dedikleri bu olsa gerek...
yok canım sen mesaj cekmeden olmuştu ben hastaneden cıktıktan bir saat sonra...ayağımı zorladım hatta dün kanepenin köşesine vurdum resmen kıvrandım durdum..
pansumanı ben evde halledecem canım..ama dün tırnagımı gördüm yarısı yokçok dipten kesmişler nolmuş dedim tırnağıma dr gülüyo..aldık diyo..
Kızlar ben geldim..bugün daha iyiyim diğer günlere göre..ama hafif mide bulantım var hasta olmam inşallah..bugün köye geçcez..bayram hazırlıkları yavaştan başlıyor...Bayram insanın memleketinde güzel oluyo...Maraşta hep boş geçiyo bayramlar ama burası çok farklı..
Günaydın kızlar, herkes hafta biran önce bitsin ve bayram tatili başlasın diye bekliyor biliyorum ama ben de günler biraz daha uzun geçse de bayram tatili geç başlasa diyorum:18: Gündüz işyerinde yoğun çalışıp, akşam yemek yedikten sonra biraz dinlenip tekrar başlıyorum, dağılmış durumdayım anlayacağınızAkşam üye girişi yapmadan cepten baktım geçmişe, ne çok kaynatmışsınız böyle, kıskanıyorum ama
Öncelikle Esoşum mesajını geç bir vakitte de olsa gördüm, senin de kandilin kutlu olsun balım, istediğin gibi ibadet ve dua dolu bir gece geçirmişsin, çok mutlu oldum. Başta kendin için olan duaların olmak üzere, temiz kalbinden geçirdiğin herkes için duaların kabul olsun canım
Eşimle benim için yazdığın güzel cümlelerine ne diyeceğimi şaşırdım inanÇok teşekkür ederim canım, sen de Nurdan da eminim vakti gelince ruh eşlerinizi bulacaksınız ve çok ta mutlu olacaksınız Ben de etrafımda pek çok mutsuz evlilik gördüğüm için evliliğe hiç sıcak bakmıyordum. Benim gözlemlediğim, iki insan ayrı ayrı çok iyi olabilir ama bir araya geldiklerinde uyum sorunu yaşayabilirler, hele de birbirlerini değiştirmeye çalışırlarsa ilişki değil savaş başlamış oluyor. Uyum varsa huzurlu bir birliktelik olabiliyor ancak.
Esoşum, bayram için, cumartesi için geri sayıyorsun artık, çok güzel geçecek tatilin eminim, kilo, diyet falan düşünme, tadını çıkar canımYeğenin çok tatlı bu arada, çok zarif, çıtı pıtı bir kız, bayıldım kendisine, gördüğünde yanaklarından bir kere de benim için öp
Züleyha ve eşinin ilişkisinin de çok pozitif bir enerjisi var benceDile kolay 18 yılı geride bırakmışsınız, iki tane aslan gibi delikanlılarınız olmuş, nice yıllara diyorum canım, aranızdaki sevginin, saygının, aşkın çoğaldığı yıllarınız olsun Biraz gecikmiş bir kutlama oldu ama kusura bakma, bu ara dediğim gibi işten başımı kaldıramıyorum doğru dürüst. İzmir'e uğrayacakmışsın sanırım, benim çıkmam zor ama sen bana uğrayabilirsin vaktin olursa, çay/kahve içeriz, sohbet ederiz biraz Gelebilecek gibi olursan araman yeter
Serap ameliyat olmuş, geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerim. Hastanede yatmaman da iyi olmuş, yalnız evde dinlenmeye çalış, doktor ne dediyse yap lütfen. Oğluşuna da geçmiş olsun canım, Allah beterinden korusun, olur böyle şeyler, çocuk bu, hele de erkek çocuk, düşe kalka büyüyecek derler ya büyüklerimiz, öyle gerçektenBenim erkek kardeşim de benzeri bir kaza atlatmıştı, şimdi bazen hatırlayıp güleriz, nasıl becerdi diye, kendi de güler Senin oğlun da ilerde anlatıldığında gülecek buna
Nurdancım bayram moduna geçiyorsun gördüğüm kadarıylaElbiseli halini çoooook beğendim fıstık, gerçekten çok yakışmış sana, daha sık elbise giymeni öneriyorum Renkli kıyafetler konuşulmuş, ben de sizden etkilenip kırmızı bir pantolon giydim bugün Yalnız biraz bol oldu ama olsun, o da ayrı keyif oluyor Ben de bir fırsat bulup becerebilirsem fotoğraf atacağım sizlere de, bir türlü yapamadım.
Doğacım annene geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerim, sağlık herşeyden önemli, dediğim gibi gerekirse bu lokanta kapanır, ilerde çok daha güzelleri sizin olur, hiç üzme kendini balımAnnen de iyileşir, çok şükür İstanbul gibi bir yerde yaşıyor, en iyi hastaneler, doktorlar var orada, işe yarayan bir ilaç ta vermişler, herşey yoluna girer inşallah. Genetik testle ilgili gelişmeler olmuş, aileden de istemeleri normal bence, sende muhtemelen bir şey çıkmış olabilir ama senden niye kan istiyorlar tekrar anlamadım, belki de bir şey çıkmadı daha detaylı tarama yapacaklar, bilemedim açıkçası. Sonuçta uzun zamandır farklı yorumlar duyuyorsun doktorlardan, bu sonuçlarla inşallah net bilgiler alırsın ve ona göre tedavi olursun veya ne gerekiyorsa yaparsın. Ailen ihmal etmesin yaptırsın bence bu testi. Tatile az kaldı gülüm, dinlenip stres atacaksın inşallah, orada düşünme hiç bunları, tadını çıkar, hem termal suyun, hem açık büfenin Ehliyet sınavından 80 almışsın, tebrik ederim canım geçmiş olsun, bayramdan sonra direksiyon başına geçeceksin inşallah artık, bu kısmı daha keyifli olacak Ben girdiğim zamanlarda 3 ayrı sınav oluyordu ve 3 ayrı not alınıyordu, şimdi sistem değişmiş sanırım, direksiyonda nasıl acaba sınav, yenilikleri senden öğreneceğiz artık
Nilgüncüm ben henüz yazını okumadım ama bugün çalışma arasında okuyacağım, eminim güzel bir yazı olmuştur, güzel bir yazım dilin var
Kızlar atladığım varsa affola, şimdilik çalışmaya kaçıyorum, fırsat bulursam arada gelirim
Kizlar selam kuaforden bilidiriyorum nasiksiniz ? Ben bugun evdeydim ve bu saate kadar hep kosusturdum.Once keteyi bitirdik.Bayrama hazirlar.Simdi kuafor sonra magaza.Eve gidicez iste aksam yemegi babamdan oldu valla kis kis :) Aksamda dolma saracagiz.Baska zaman olsa soylenirdim hic sevmezdim ama bu sefer cok keyifle yapiyorum.Yarin benim son calisma gunum.Belki aksam babam araba ayarlarsa iftardan sonra gideriz ki bu benim icin cok iyi olur.Yol tutmazz yer icer giderim.
Benden haberler boyle opuyorum sizi gorusuruz 😽😽😽😽😽😘😘😘😘
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
Bende merak ettim şimdi.iyiye yor canım sen.
Elini korkak alıştırmasaydın atıverseydin.😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?