Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Kizlar selam kuaforden bilidiriyorum nasiksiniz ? Ben bugun evdeydim ve bu saate kadar hep kosusturdum.Once keteyi bitirdik.Bayrama hazirlar.Simdi kuafor sonra magaza.Eve gidicez iste aksam yemegi babamdan oldu valla kis kis :) Aksamda dolma saracagiz.Baska zaman olsa soylenirdim hic sevmezdim ama bu sefer cok keyifle yapiyorum.Yarin benim son calisma gunum.Belki aksam babam araba ayarlarsa iftardan sonra gideriz ki bu benim icin cok iyi olur.Yol tutmazz yer icer giderim.

Benden haberler boyle opuyorum sizi gorusuruz 😽😽😽😽😽😘😘😘😘

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Kizlar slm bugun yine full bir is gunundeydim is cikisi kuafore gittim ordan eski komsuma iftara gittik alintilari yarin yapacagim opuldunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İzmirdeyim arkadaşlar ve geceleri sıcaktan uyuyamamayı unutmuşum.
Nasılsınız arkadaşlar.hepiniz bayrama hazırlanıyorsunuzdur.
Esracım orda olsamda o ketelerden yesem bayılırım keteye.kuaförede gidilmiş.benimde acil kaşlarımı almam gerekiyor.yarın fırsat bulurum inşallah.ablanlarla harika zaman geçireceksin.
Filizcim sende kuaför işlerini halletmişsin.annenin daha iyi olmasına çok sevindim.tatilin çok güzel geçer umarım

Neslicim saatler yetmeyen arkadaşım.ixmirdeyim şimdi.nasıl özlemişim anlatamam
Oğluma gençken gezdiğim yerleri nasıl anlattıysam anne sen aşıksın buraya ya dedi.yanlız küçük şehirden sonra insan gerçekten zorlanıyor.öxellikle otobüslerde.biz her yere yürüyerek gidiyoruz.bu arada evliliğim için söylediğin güzel sözler için teşekkür ederim.eşimle 18 yıllık evlilik 6 yıl sevgilik dönemimiz bir yılda nışanlılık dönemimiz var.yani 25 yıldır birlikteyiz.aa tam çeyrek yüzyıl olmuş.şimdi fark ettim.
nurdancım sende baya yoğun bir ramaxan yaşadın.yazlığınız nerede merak ettim.egedeysen bulurum seni dermişim.aşk hayatındaki durgunluğun tadını çıkar.doğru insan doğru zamanda mutlaka gelecektir.gençliğinin ve özgürlüğünün tadını çıkar canım.
serapcım oğluna ve sanaok geçmiş olsun canım.görünmex kaxa işte.neyseki ucuz atlatmışsınız.canım il içi atamalar ikincş kez yapılıyor.cuma son.maraşta çalıştığını okuyunca hatırladım canım
0

Bende okumak istedim ama bulmayı beceremedim.

Bende merak ettim şimdi.iyiye yor canım sen.
Elini korkak alıştırmasaydın atıverseydin.😊

Teşekkür ederim.sen gönül gözüyle bakıyorsun ya ondan güzel görüyorsun

Canim cok gecmis olsun pc basindayken oluyor mu boyle hep.eger ki migren boyle tutuyorsa iyi ki benim yok cunku hep pc basindayim ozellikle iki haftadir wc disinda pc basindan kalkamiyorum kadir gecesini cok bereketl gecirmissin ne guzel.benimki vasatti lokanra ile alakali uzun gorusme gerekti basim da kotuydu kendimi toparlayincaya kadar da uykum geldi Allah kabul etsin canim ne guzel dualar etmissin hepimizi anmissin sagol canim benim. Ben dua etmedim ibadetimi yaptim af diledim bu yil icimden gecti

Canim Allah kabul etsin sen de kandili guzel gecirmissin namaza baslamissin bir suredir allah kabul etsin canim ne guzel olmus bu. Duzenli kilamiyorum ben ama ins bayram sonrasi tam toparlayacagim rahat namaz kilmak icin boydan elbisr bile aldim namaz elbisesi diye geciyor evde kolay da isyerinde namaz ve abdest zor oluyor disari kiyafetleriyle. O yuzden tavsiye ederim herkese. Ben hic planlamadigim bir anda tanistim esimle. Evliligi tamamen cikatdigim bir donemdi vardir herseyde bir hayr.zamana birakmak ustune gitmemek en iyisi aslinda zaten.doktor randevun geldi mi. Himm ins sonuclarin guzel cikar. Saglicakla ins canim

Sagol canim. Lokanta kendi basina odedi bu sekilde ihtiyaclarinin kismini.bize daha dusuk vir takviye yapmak kaldi hakli olarak geriyor bu konu.cunku ben artik hicbirsey dusunmek istemezken esim ve annem bu ise girdi iyi olsun diye tabi ki.ama. bize maddi yuk olunca geriliyorum hayatimizin kontrolubi biseyler bozsun istemiyorum yillardir zaten bu boyleydi tam rahatlayacakken maddi manevi sorumluluk almak geriyor beni.bir gram yer kalmamis ben de. O yuzden belki de diyet spor hicbir seye tam odaklanamadim gec adim attim zaten.yas 31.yasitlarima bakiyorum lay lom. Oysa ben 20lerden beri anne baba abla oldum herseye kos kendimle alakali da ust uste cok sey yasayinca artik cok yorgun oldugumu goruyorum hatta en yakin zamanda psikolog psikiyatrist bir randevu ayarlayacagim

Evet saclarimi sevdim fon falan yaptiramadim iftara gec kaldik diye.en kisa zamanda cekip eklerim yok ya ben o kadar cosmadim senin kadar tam deli yaaa

Yonganin tarifini ben de begendim saglikli bir icecek.tarifin icin tskler blogundaki yaziyi da okumayi istiyorum az cok yazan biri olarak en cok bu ilgimi cekti

Ya o konu cok sacma.tam ben doktor ile gorusuyorum ofiste gicik oldugum 15 saat konusan ve bunun yarisi da cocuklari olan bir erkek bozuntusu arkadasimiz var klima kumandasi benim masa da ya da arkamda duruyor genelde. Ben telasli telasli konsuyorum kumandaya basabikirmimisin dedi ben de isim var su an tlfdayim dedim ya bi bassan filiz hanim dedi tlfdayim ugurbey dedim kumanda nerde bilmiyorum gorecek durumda degilim dedim tek senin mi isin var dedi bizim yok mu sanki dedi gerizekali.o kumandayi firlatmami hakeditordu da bakma iste yapamadim yumurtanin erken bitisine bir kromozomsal hastalik mi sebep ona bakiyorlar annem kac kardes. Olu kardesi var mi anneannem kac dusuk yapmis babaaannem babam da ayni sekilde.halam amcam teyzem dayimin durumlar nasil ayni sekilde.cocuklarin siralamasi. Akraba evliligi var mi.herseyi sormuslardi zaten kanverirken. Demek ki sonuc cikti eminolmak icin ailemin kromozomlarina da bakacak bir bitse de kurtulsam randevuyu iki ayda aldim bir bucuk aydir sonuc bekliyorum iki ay daha uzayacak bu sekilde.

Tamam bekliyorum foto. Ehliyet icin bakalim ne olacak oturayim da direksiyona.o zaman gorecegiz ne kadar gelecek vaad ettigimi

Evet canim isler iyi olsun ki yardimci alalim hasta olsa da olmasa da anneme sart bir yardimci.kadin duvarlara carpiyor ya sabah hapi icince yuruyemiyor tum denge gidiyor ne sacma bir hap mis anlamadik bu normal demis demis prof ustelik

Alisamadim cunku bir mevkide calisiyordum su an herkesin angarya olarak gordugu ve bana da kariyerimde artisi olmayacak isleri yapiyorum ben yedi yildir bu sektordeyim kendini benim yerime koyarsan anlarsin gecici bir is degil benim meslegim bu. Oyizden su anki sorumluluklarimi kabullenmem zor oluyor haliyle. Gurur var ama gururdan daha cok kariyerim is hayatimin gelecegi konusundaki durumdan dolayi sıkıntılıyım yoksa daha dun esimin dedigi birsey patronlarim laflari derken heo kufur yiyor gibi oluyorum 20 yasindan beri calisitorum farkli sektorlerde. Ustelik bilmedigim is ve sehirlerde.ben her lafi yuttum yutarim da.sartlarim bu cunku. İsim bu. Baska imkani olmayan kadin kocasina katlanir bunun gibi bir durum iste. Beni tanidigini saniyorum tanidiginizi ama sanirim cok guclusun laflari oylesine soyleniyor galiba.bidi bidi sikayet eden biri olarak gorunuyorum ozellikle is konusunda sanirim.neyse ne kadar az laf okadar iyi sanirim.niye icine kapandin diyosun ya anlasilmadigimi gordugum icin iste.

Ayyy inanmiyorum ya o dikisli ayagini vurdun mu sen. Agriyi tahmin etmek bile istemiyorum yazik canim ya.ay cok uzuldum lutfen dikkatli ol canim ya

Akrabalar insanlar cok degisti o yuzden. Uzun zamandir o lezzeti alamiyorum ben canim.hem oyle bir hayatin icine girdim ki bayrami tatil olarak tatil geliyor hissiyle yasiyorum

Ayy canim benim evde de full calisiyorsun ben eve goturemiyorum sistem burda kurulu. Su an dusundum de bu hem iyi hem kotu.sinava gelince yazili sinav cok degismis direksiton icin de aynisini diyorlar daha detayli ve zorlayici olmuslar uc yil once esim aldi o bile aynisini diyor bakalim gorecegiz canim bayramdan sonra. Annem lokanta tahlil cin uzun uzun yazmistim canim esraya. Senin msjini sonra gordum yeniden yazmasam olur degil mi

Bir saatlik yol mu tutuyor seni. Cok yogun dolu dolu ama guzel bir gun gecirmissin ellerine saglik

Bende merak ettim şimdi.iyiye yor canım sen.
Elini korkak alıştırmasaydın atıverseydin.😊

Hocam fazlasiyla hakeden biri.icten pazarlikli yalaka dedikodu cok bos konusan erkek olmanin agirligindan nasibini almamis biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…