Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Mrb kizlar nasil geciyor bayram.benim bu oglen berbatti esimin annesini alisveris yapmaya falan itmesi sinirimi bozdu bizim cepten cikacak hic. Biseye tahammulum kalmamis benim.hediye Ayri tatil ayri ams ihtitac gormem artik.cocuklara kiyafet alirdim almiyorum artik.gorumceme de ayri sinir oluyorum abi bayram cikolatasi alsana siz guzel aliyordunuz diyor tabi filiz hep aldi annesigile de simdi gerek yok bayramda orda degiliz hani gidiyor olsak da alsak.kaldi ki kayinpederim artik emekli.kendi alabilir niye ben alayim.bir baska bayramda ayni seyi duyorsam pis bozacagim valla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ha bir de esimin bir tatilde toplumda koylu gibi davranmasi sinirimi bozitor otuz ulke gormus adam.benim yanimdayken inadina boyle davraniyor kaynanama ogret esime yapma diyerek anladim ki luks yerde esimle ve ailesiyle olmaz

Tatil gayet iyi.sık sık termal suya girmeye calisitoz faydasi da olacak gibi.yarin da masaj dusunuyom ozel.otel bes yildiz.hersey iyi.guzel.gerci eski turizmci olarak pat diye eksik goruyorum eksik terlik havlu vb.hemen istitorum sikayet ve ongorum de olacak cikista.

ben dizlerim için gidecektim ama doktor izinli diye gidememiştim canım randevu günümde, o günden bir gun önce raayıp söylediler yarın doktor hastanede olacak diye tesaduf oldu aynı gün ikisi birden çıktı aradan yani dizimdeki ağrılar kireçlenmedenmiş, onun dışında ayagımda olan agrılar zaten ayagımda olan mevcut problemden canım ona yapacak bişey yok malesef ben alıştım

baş ağrılarım içinde büyük ihtimal strestendir ama aklımızdan çıksın dedi beyin tomografisi verdi 21 ağustosda çekilecek o da

filizim ben senin yerinde olsam kim nasıl davranıyorsa ne yapıyorsa yapsın derim ve kendi tatilime bakarım sen o tatili hepsinden çok hak ettin ben eminim güzelce dinlenmene bak eşin bile olsa bırak nasıl davranıyorsa davransın tadını çıkar

Bugun burnumdan geldi bir an.gitmeyi istedim herkes bunaltti cocuk var mi niye yok zayiflasan olur cok bi halt bilitorlar sanki.havuzda daraldim bugun tam patladi 60 yasinda bie teyze yne.30 yasindaymissin yasliligi var bu kilonun.yanlis anlama gorunce boyle aciyorum diyince koptu ben de film
Aglaya aglaya odaya geldim suyi birakipm tutarsan olur diyor anlatiyorum spor yaoarsan olur diyor hastaliklaeimi anlatitoeum olsun ver kilo diyor

Canim sen insanlarin ne soyledigine takilma.O teyze senin hakkinda ne biliyor ki oyle atmis sallamis falan.Maalesef boyle insanlar var ben cok karsilastim hem de cok seni de cok iyi anliyorum.En guzeli muhabbeti bi an once kesmek.Hic girme yaa muhabbete.Bir daha gorneyecegin bir insanin senin moralini bozmasina izin verme.Zaten kaynanan gorumcen kocan derken bunalmissin.Aslinda zor donemden gectigin icin onlarin yaptiklari da sana batiyor.Yoksa ben bilirim filizi kocasi bir alsa o on alir.Sen iyisi mi kimseyi takma kafana.İyice suyuna gir faydalan bol bol.Hatta esinden kaynanandan zaman zaman kac.Git bi kahve ismarla kendine.Anlastik mi

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Slm kizlar nasilsiniz bayram nasil geciyor.ben once dertleri yazayim sonra alintilari yapacagim

Yarin oglene dogru cikis yapitoruz aksam ancak evdeyiz once konya sonra aksaray olacak malum. Persembe is basi. Bugun ishal oldum suya gitmedim hatta disari da cikmadim uyudum esim ve annesini yolladim tek. Tek bir havlu icin saatlerce dolanmak beni sıkıyor para benden gidiyor bos bos gezmis yorulmus da oluyorum keyifli de olmuyor ben avm gezmeyi sevmem alacagimi alir gezerim bir tava modeli secmek icin yarim saat bakiyorlar benim gibi sıkılgan birine gore degil geceden az uyudum bir gun once turk danslari show oldu onu izledik gec saat bitti dun gece aerobik ates dansu falan vardi mogol bir grupmus yine gec uyuduk su da yoruyor gun icinde. Gece esimin agrisi oldu kolunda damar kasilmis simdi sudan geldim sauna ve buhar odasina da girdim tek takildim ohhh. Biraz daha suya girip masaj yapturacagim ilk kez. Biraz tuzlu da. Dert yanmak uzere tekrar gelirim :banghead:

Bugun suyun tadini aldim hem tek cok girdim hem de korkuluga tutunurak yuzmeye calistim girip ciktim tekrat girdim surekli.simdi anladim sizlerin su askini. Hic hissetmedigim kadar ozgur narin hafif zayif esnek hissediyor insan. Bu duyguyu cok sevdim sikayet disinda da bisey duydunuz yani benden.

Ballarim selam
Napiyosunz ? Herkeste bir bayram telasi var sanirim.Ozledim sizi yaa 💕💕💕
Biz bugun piknikteydik.Guzel gecti.Eve geldim kaynaklarimi cikartalim dedik.Biraz enistem biraz annem cikardilae.Ama dipler o kadar kotu olmustu.Nerdeyse aglicaktim.Allah razi olsun annem baya ugrasti.Sac kremi surup beklettik oyle acildi sacim.Biraz keyifsizim o yuzden.Saclarimin su anki halini sevmiyorum ama kaynak mi bi daha tobeeeeeee!!!!!!!!!
Yarin belki donerim yada ertesine gune kalir.Bakalim artik.
Yememe icmeme bazen dikkat etmeyi becerirken bazende kaciriyorum kizlar.Bakalim kac artiyla donucem
Benden haberler boyle cok opuyorum sizi 😘😘😘

Selam ballarim
Henuz kimsecikler yok.Bugun donmedim ablamlardayim.Sabah tatsiz bir olay yasadim hala etkisindeyim.Ayruca regl oldum ve siddetli sancim var.Yatiyorum yani.İyi hissedersem cikip kuafore giderim aktar ve kozmetikcde isim var malum bizim oralarda bulunmuyor hersey.İlac ictim bekliyorum.Hava bugunde kurali bozmuyor yine yagmurlu cok sukur.Ha dogayla konustum donus yoluna cikmislar.
Haberlerim bu kadar opuyorum sizi 😘😘😘😘

Nasılsınız arkadaşlar.ben izmirde annemle hastanedeyim.arife günü annemin beli tutuldu.eşim geldi canı aldı köye geçti.ben annemi bırakamadım.bugünde hastaneye geldik.dr bekliyoruz.
Geçmişe çok hızlı baktım.filizcim biraz gerilmiş.esramda üzülmüş.hiç birşeyi takmayın kafanıza kızlar.herşeyin başı sağlık.

Filizcim bizim bir konşumuz var.dukan yapmış müthiş kilo vermiş.isviçrede yaşıyor.tiroid hastası.bir sürü rahatsızlığı vardı.çok uğraşıyordu.ben geçen yazda gelememiştim dikiliye.128 kg olmuş geçen yıl.eşiyle beraber yapmış.80 kg şimdi.meyveyi ve ekmeği hiç yememiş.sen mutlaka incelemişsindir bu diyeti.bir fikrin vardır.çpk eğlenceli bir diyet diyo.tatlıda yedim hiç aç kalmadım diyor.

Canim yeniden doktora gorun ihmal etme olur mu.tedaviye de dikkat et bakalim nasil bir ilerleme gosterecek cok gecmis olsun canim.hemencik iyilesirsin ins kireclenme konusunda saskinim esranin sonuclarinda oldugu gibi.esra demisken o da bayramdan sonra tekrat doktora gitmeli bence.nesli de rutin kontrollerini epeydir yaptiramadi o da firsat bulup gider ins ben ayin 15 i ni bekleyecegim prof izinden gelecek ve yeniden tahlil verecegim gittigim de eski sonuclari da gosterecegim diger bolumle deki doktorlara. Esim de gider buyuk ihtmal. Kontrol zamani geldi onun da. Agustos ayi hastane trafigimiz olacak gibi gorunuyor hatunlar

Canim bircok seyin sebebi stres fakat bunun arkasina siginip doktorlar detayli arastirma yapmiyor biliyosun beni bes yil oyalamis oldular oyuzden ihmal etme. Tek doktor ile de yetinme lutfen.

Aynen hastaligini vucudunu bilmeden yorum yapan doktorlara akrabalara herkese sinir oluyorum hele kulaktan dolma seyler ile bir de akil veriyorlar tam sinir oluyorum zor gunler oldu bu yil ust uste cok sey yasadim kucucuk seyleri kaldiramiyorum biliyosun ama esim ve ailesi konusunda sıkılmısım valla. Limitim dolmus maddi anlamda.manevi eh iste fena sayilmam bir de benim su huyum vardir iyi niyet gorusem herseyimi paylasirim art niyet gorursem hele ki cin olmadan adam carpma dur muni gorursem 1 lirayi bile arayan biri olurum durup durup bize yedirecegi yemegin malzemesini biz ona geldigimozde bize aldirmaya calisir bir haller gordum ya da kizina torununa parasi yokken hediye almaya calisiyorsa art niyet ararim oglum oglum diyip parasina kiyamam diyip uzulup duram bir kadin yapti bunu. Kaynanam yorulur hemem ama maasallah iki gun full avm gezdi yorulmadi migrosu gormedim gezelim diye diye. Hastaneye zor gider konyayi gezmez yani. Neyse canim gecti bitti yilda bir iki kez gorusuyorux cok sukur.

Canim guzel bir bayram gecirdin cok sevindim senim adina.sabah li tatsizlik uxuldum ama gecmis bitmis anlasilan. Sacina gelince oldum olasi sevmemistim ben. Dogal pratik takilmalisin bence. Yas ilerledikce daha dogal olmali bence insan.cunku dogallik daha genc gosteriyor bence insani. Ha bir de zaman sorunu yasiyor z gun gun artiyor sorumluluklarimiz.o yuzden pratik seyleri uygulamaliyiz bir an once kurtul su saclardan.dogal hafif bir sekilde kullan. 31 yasindayim daima cok uzun kullandim saclarimi. Sacim ve yuzum yipranmasin diye gunesten kacan biriyim benim icin hersey demek ama sacimi kestirdim ozluyorum saclarimi. Ama canim her istediginde dus almanin keyfine ozgurlugune degismem valla. Kisa sac rahatlik demek kesinlikle.ben de cok dikkat etmedim bayramda.kilomu merak ediyorum regl gecikti onun da full siskinligi var iki haftadir cok agrim oluyor ama olamadim

Ooo gecmis olsun canim neslicigim de regl olmus stres agri full du.senin de oyle olmus neslicigimdem de haber vereyim cok sicskmis cok gelen giden oluyormus cumartesi donecekler. Sen yagmur mu dedin. Ya her yer yaniyor cok basik bir sicak var kac gundur. Eylul gelsin biran once yaaa.

Cok gecmis olsun hocam.cok uzuldum ins iyilesir anneniz hemen. Bayramda kimseyle gorusemedim arayamadim kusura bakmayin bugun konusuruz ins merak ettim annenizi. Kolay gelsin hastanede

Hocam aslinda dukan bilmiyorum ben.karatay deseniz az cok fikrim var.aslinda bir goz atsam iyi olur bana da faydasi olur kimbilir cok tsk ederim gunluk hayatima uyacak birsey mi bir bakayim detayli. Ayy ins ben de inerim o kilolara. Seneye kaplicaya giderken cok fit olmak istiyorum kilom goze batacak kadar olmasin enazindan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…