- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
Canim niye olmus iyi bi arastir emi.nasil emin olmus neden olmus hem sen bas agrisi icin gitmemis miydin o ne oldu. Ani agri giriyordu bacagina.kirenclenmeden mi yani simdi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mrb kizlar nasil geciyor bayram.benim bu oglen berbatti esimin annesini alisveris yapmaya falan itmesi sinirimi bozdu bizim cepten cikacak hic. Biseye tahammulum kalmamis benim.hediye Ayri tatil ayri ams ihtitac gormem artik.cocuklara kiyafet alirdim almiyorum artik.gorumceme de ayri sinir oluyorum abi bayram cikolatasi alsana siz guzel aliyordunuz diyor tabi filiz hep aldi annesigile de simdi gerek yok bayramda orda degiliz hani gidiyor olsak da alsak.kaldi ki kayinpederim artik emekli.kendi alabilir niye ben alayim.bir baska bayramda ayni seyi duyorsam pis bozacagim valla
Ha bir de esimin bir tatilde toplumda koylu gibi davranmasi sinirimi bozitor otuz ulke gormus adam.benim yanimdayken inadina boyle davraniyor kaynanama ogret esime yapma diyerek anladim ki luks yerde esimle ve ailesiyle olmaz
Bugun burnumdan geldi bir an.gitmeyi istedim herkes bunaltti cocuk var mi niye yok zayiflasan olur cok bi halt bilitorlar sanki.havuzda daraldim bugun tam patladi 60 yasinda bie teyze yne.30 yasindaymissin yasliligi var bu kilonun.yanlis anlama gorunce boyle aciyorum diyince koptu ben de film
Aglaya aglaya odaya geldim suyi birakipm tutarsan olur diyor anlatiyorum spor yaoarsan olur diyor hastaliklaeimi anlatitoeum olsun ver kilo diyor
kızçeler, hepinize şimdiden mutlu bayramlar diliyorum, bayram sonunda bomba gibi görüşürüz inşallah
filizim afyona varmışsınızdır şimdiye, doktor ne dedi diye yazmışsın da ben unutmuşum sanırım buraya yazmayıdizlerim için kireçlenme başlangıcı dedi, egzersiz bol yürüyüş ve 2 küçük ilaçla ağustosun 20 sinden sonra kontrole gidecem bakalım o zaman ne diyecek :18: baş ağrısı için de beyin tomografisi verdi, ayın 21 inde çekilecek o da şimdilik benden bu kadar öptüm hepinizi
ben dizlerim için gidecektim ama doktor izinli diye gidememiştim canım randevu günümde, o günden bir gun önce raayıp söylediler yarın doktor hastanede olacak diye tesaduf oldu aynı gün ikisi birden çıktı aradan yanidizimdeki ağrılar kireçlenmedenmiş, onun dışında ayagımda olan agrılar zaten ayagımda olan mevcut problemden canım ona yapacak bişey yok malesef ben alıştım
baş ağrılarım içinde büyük ihtimal strestendir ama aklımızdan çıksın dedi beyin tomografisi verdi 21 ağustosda çekilecek o da
filizim ben senin yerinde olsam kim nasıl davranıyorsa ne yapıyorsa yapsın derim ve kendi tatilime bakarımsen o tatili hepsinden çok hak ettin ben eminim güzelce dinlenmene bak eşin bile olsa bırak nasıl davranıyorsa davransın tadını çıkar
Canim sen insanlarin ne soyledigine takilma.O teyze senin hakkinda ne biliyor ki oyle atmis sallamis falan.Maalesef boyle insanlar var ben cok karsilastim hem de cok seni de cok iyi anliyorum.En guzeli muhabbeti bi an once kesmek.Hic girme yaa muhabbete.Bir daha gorneyecegin bir insanin senin moralini bozmasina izin verme.Zaten kaynanan gorumcen kocan derken bunalmissin.Aslinda zor donemden gectigin icin onlarin yaptiklari da sana batiyor.Yoksa ben bilirim filizi kocasi bir alsa o on alir.Sen iyisi mi kimseyi takma kafana.İyice suyuna gir faydalan bol bol.Hatta esinden kaynanandan zaman zaman kac.Git bi kahve ismarla kendine.Anlastik mi
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
Ballarim selam
Napiyosunz ? Herkeste bir bayram telasi var sanirim.Ozledim sizi yaa 💕💕💕
Biz bugun piknikteydik.Guzel gecti.Eve geldim kaynaklarimi cikartalim dedik.Biraz enistem biraz annem cikardilae.Ama dipler o kadar kotu olmustu.Nerdeyse aglicaktim.Allah razi olsun annem baya ugrasti.Sac kremi surup beklettik oyle acildi sacim.Biraz keyifsizim o yuzden.Saclarimin su anki halini sevmiyorum ama kaynak mi bi daha tobeeeeeee!!!!!!!!!
Yarin belki donerim yada ertesine gune kalir.Bakalim artik.
Yememe icmeme bazen dikkat etmeyi becerirken bazende kaciriyorum kizlar.Bakalim kac artiyla donucem
Benden haberler boyle cok opuyorum sizi 😘😘😘
Selam ballarim
Henuz kimsecikler yok.Bugun donmedim ablamlardayim.Sabah tatsiz bir olay yasadim hala etkisindeyim.Ayruca regl oldum ve siddetli sancim var.Yatiyorum yani.İyi hissedersem cikip kuafore giderim aktar ve kozmetikcde isim var malum bizim oralarda bulunmuyor hersey.İlac ictim bekliyorum.Hava bugunde kurali bozmuyor yine yagmurlu cok sukur.Ha dogayla konustum donus yoluna cikmislar.
Haberlerim bu kadar opuyorum sizi 😘😘😘😘
Nasılsınız arkadaşlar.ben izmirde annemle hastanedeyim.arife günü annemin beli tutuldu.eşim geldi canı aldı köye geçti.ben annemi bırakamadım.bugünde hastaneye geldik.dr bekliyoruz.
Geçmişe çok hızlı baktım.filizcim biraz gerilmiş.esramda üzülmüş.hiç birşeyi takmayın kafanıza kızlar.herşeyin başı sağlık.
Filizcim bizim bir konşumuz var.dukan yapmış müthiş kilo vermiş.isviçrede yaşıyor.tiroid hastası.bir sürü rahatsızlığı vardı.çok uğraşıyordu.ben geçen yazda gelememiştim dikiliye.128 kg olmuş geçen yıl.eşiyle beraber yapmış.80 kg şimdi.meyveyi ve ekmeği hiç yememiş.sen mutlaka incelemişsindir bu diyeti.bir fikrin vardır.çpk eğlenceli bir diyet diyo.tatlıda yedim hiç aç kalmadım diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?