Hocam aslinda dukan bilmiyorum ben.karatay deseniz az cok fikrim var.aslinda bir goz atsam iyi olur bana da faydasi olur kimbilir cok tsk ederim gunluk hayatima uyacak birsey mi bir bakayim detayli. Ayy ins ben de inerim o kilolara. Seneye kaplicaya giderken cok fit olmak istiyorum kilom goze batacak kadar olmasin enazindan.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu arada hastaneden çıktık.annemin kanalları kireçlenmeden dolayı daralmış.kortizon verdi.
Filizcim dukan yapıpta zayıflamayan hiç görmedim.yemekler süper.simla diye bir bayan vsr.dukan yemeklerim diye sitesi var.inanılmaz güzel tarifler var.bide gül diye bir bayan var soyadıda sanki şehirlioğlukahyası gibi bişe.aldım verdim diye bir bloğu var.60kgdan fazla verdi.geçen hafta vatan gazetesinde röportajı vardı.senin rahat yapacağından eminim.sadece meyve gerebilir ama yeme 6 ay sonrası izin var.hepimiz destek oluruz .sen he de ben seninle dukan yaparım.ekmeği kendin yapıyorsun.bugün nette bir gez.inanılmaz dukan mucizeleri göreceksin
Bu arada hastaneden çıktık.annemin kanalları kireçlenmeden dolayı daralmış.kortizon verdi.
kızlar herkese merhabalar, bu aralar biraz keyifsizim sanırım sürekli evde olmaktan ıskılmaya başladım, o yuzden çok fazla giremezsem buraya kusura bakmayın. kendimi oyalayacak bişeyler bulup keyfimi toplar toplamaz yeniden gelecegim aranıza, kendinize iyi bakın şimdilik. gürüşürüzz
Ballarim selam;
Once zuleyha ablamin annesine cok gecmis olsun diyorum umarim onemlo bisey yoktur ve hemen toparlanir.
Nurdanim ya canin neden sikkon senin? Anlatmak istersen anlat dinleriz elden bisey gelirse yapariz.Ama uzuldum simdi.Sen ne zaman istersen o zaman gel yaz ama kendini de ozletme olur mu ?
Dogam zuleyha ablam dukani onermis sana.Dukan yapmayi bende cok iatiyorum ama kolestrolden dolayi yapmaya cesaret edemiyorum.Benim bayildigim bi diyet.Meyveyi aramazskn chnku cok guzel tatlilari oluyor.Benim aklimi karistiran tek sey bu diyete vakit ayirabikir misim? Evet cidden cabuk ve cok kilo verdiriyor.İg de cok arkadas var dukan yapan.Ben de dukan tariflerini sikca yapiyorum.Bi dusun sen oyle degelendirelim.
Neslicanim gelmemis nasil gecti acaba tatili ?
Nilguncum senin tatilin nasildi?
Serap ve cemrem de henuz yoklar nerdesiniz hatunlar
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
Kizlar alinti yapmadim daha dogrusu yapamadim.Dun gece ablamlarda salona kelebek girmisti evin altini ustune getirdik bulamadik ben de sabaha kadar oturdum zaten 6 ta yola ciktik.Sadete gelecek olursam cok uykusuzum.Ustune bugunun is yogunlugu mesaiye kalmis olmam tuzu biberi oldu.Eve gelir gelmez yemek yiyip uyumusum yarim saat.Simdi kalktim .Cay icip tekrar uyucam.Yarin is var malum.Bu hafta boyle oldu.
Yaaa kizlar size bisey sorcam evli hatunlar daha iyi bilir.Ben her ay sancili ve kanamali bi regl donemi geciriyorum.Kendimi bildim bileli hep parcaciklar gelir.Bu ay birqz fazlalasti.Agrim da coktu.Ben kadin doguma gitmeyi cok sevmiyorum.Fikri olan var mi ?icim bosaliyor boyle o seyler gelince.Korkuyorum da ...
Hepinizi oper hayirli geveler dilerkm
Yazim hatalarinin kusuruna bakmayin lutfen telden amca bu kadar oluyor
Kizlar alinti yapmadim daha dogrusu yapamadim.Dun gece ablamlarda salona kelebek girmisti evin altini ustune getirdik bulamadik ben de sabaha kadar oturdum zaten 6 ta yola ciktik.Sadete gelecek olursam cok uykusuzum.Ustune bugunun is yogunlugu mesaiye kalmis olmam tuzu biberi oldu.Eve gelir gelmez yemek yiyip uyumusum yarim saat.Simdi kalktim .Cay icip tekrar uyucam.Yarin is var malum.Bu hafta boyle oldu.
Yaaa kizlar size bisey sorcam evli hatunlar daha iyi bilir.Ben her ay sancili ve kanamali bi regl donemi geciriyorum.Kendimi bildim bileli hep parcaciklar gelir.Bu ay birqz fazlalasti.Agrim da coktu.Ben kadin doguma gitmeyi cok sevmiyorum.Fikri olan var mi ?icim bosaliyor boyle o seyler gelince.Korkuyorum da ...
Hepinizi oper hayirli geveler dilerkm
Yazim hatalarinin kusuruna bakmayin lutfen telden amca bu kadar oluyor
kızlar herkese günaydın, esram ve filizim sormuşlar da onlara cevap vereyim dedim. aslında prtada net bir sorun yok, sürekli evde olmaktan bunaldım işin kötüsü çıkmak için bir sebebim yok. dışarı çıkacak insanım, çıksak yapacak bişeyim yok vs. bütün bu durumlardan çok bunaldım. insanlar senelerce nasıl işsiz kalıyor gerçekten çok zormuş bu durumlar, Rabbim iş arayan herkese yardımcı olsun inşallah
bunun dışında da eski nişanlımın bu haftasonu evlenecegini öğrendim, daha doğrusu zaten biliyordum da kendim kaşındım gittim face te ararken davetiyelerini gördüm, iyice dank etti kafama. bu konudaki düşüncelerimi biliyorsunuz hiç bir zaman ayrılmamıza pişman olmadım dönmeyi de düşünmedim, hala da aynı şeyleri düşünüyorum. ama 3 sene geçti üzerinden, o kendi işini gücünü buldu, evlenecegi kişiyi buldu, evleniyor. ben ise daha iş bulamadım, hala ailemin yanındayım, hala yanlış insanlarla uğraşıyorumbu yuzden kafam dagınık biraz, evet toparlarım aslında ortada bir sorun bile yok, ama işte sanırım yine aceleciligim çıktı ortaya bir an önce istedigim düzeni kurmak istiyorum, olmadıkça da bunalıyorum yani..
topiğe de yine girerim tabiki de ne bileyim sanki dertlerimle sizi sıkmasam daha iyi olur diye düşündüğümden dedim bi süre girmeyim diye. diyete devam ediyorum zaten, bayram öncesi ve bayram süresince aldıklarımı vermek üzereyim. kendimi yemek için zorluyorum hatta, eskiden moralim bozuken iştahım açılırdı, son zamanlarda tam tersiyim. sabah tok kalkıyorum resmen yataktan, kahvaltı için zorluyorum vs. ama düzelirim biliyorum kendimi, bi iş bulsam düzelirim de işte dmeke ki zamanı varmış.. beklemem lazımmış.. öyle yani, çok konuştum yine kusura bakmayın kızlar...
insan bi sorunu takmayagörsün kafasına sonra her şeyi dert ediyor. Senin adına üzülmekle birlikte biran önce kendini toparlayacığına inanıyorum. Bir de iş bulursam her şey güzel olacak diye koşullama kendini. hayatında her şeyi ona bağlama bence. çünkü her şeyin yeri ayrı. sana Aret Vartanyan'ı takip etmeni öneririm. Kitapları var. bir de +1 tv'de program yapıyor. her gün 16.00'da. youtube'tan konuşanlar kulübü diye ararsan geçmiş programları izleyebilirsin. ben de çalışmaya başlamadığım, evde çocuklara tek başıma bakarken başka sebeplerle de çok bunaldığım dönemde onu dinler telkin ederdim kendimi. sen de yap, tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?