Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Kızlar bu diyet hazırlık istemiyorki.2. Kaşık yulaf hakkınız var.onunla ister helve ister ekmek ister bazlama börek ne isterseniz yapıyorsunuz.yemek saati diye bişe yok.istediğiniz zaman yiyebiliyorsunuz.çok zengin menüleri var.diğer diyetlerden daha kolay.dün akşam komşumla konuştuk.o kadar aluşıyorsunki diğer diyetlerle neden uğraşmışım bilmiyom dedi.sonuncu evreyide tamamlarsan kiloda alınmıyormuş.bence dene filizim.komşumuzu görünce çok etkilendim.o mutluluğu bir görsen.bugün bende başladım.ben atak yapmıycam.dirwk seyirden başladımm.
Sabah 2 yumurta.
1brdk süt ve biraz peynir 2 zeytin
Öğlen tavuk göğsünden çorba yaptım.
Akşamda tavuk bonfile yicem.
45 dk yürüdüm.15dk aletlerdw çalıştım.20dk yüzdüm.spor için sabah 6da kalktım.annem uyanmadan bitirip döndüm

Canın sıkılmış kıyamam.ama kapıp koyuvermek yok.iş başvurularını arttır.kendini oyalayacak birşeyler bulursun.
Eski nişanlından neden ayrıldın bilmiyorum ama bitirdiğine göre mutsuzdun ve istediğini yaptın demekki.evlensen çok mutsuz olucaktın.şimdi önünde koxaman bir hayat var.hiçbirşey için acele etme.yanlış tercihin telafisi çok zor.evlilik gerçekten çok zor.hele yanlış insanla gerçekleşirse azap gibi olur.o ona uygun olanı bulmuş evleniyor.sende bir gün mutlaka doğru insanla karşılaşacaksın.öncelik kendin ol.evlenince hele anne olynca sana hiç sıra gelmeyecek.
Kuzum yazacak çok şey var aslında ama misafir gelecek bişeler yapmam lazım.öpüyorum.

Kuzum rahimde kalınlaşma olmuştur.git doktora ihmal etme.

çok sıkıldım ablam valla bildigin gibi degil oyalanacak bişeyler arıyorum işte ama onu da bulamadıkça geliyorlar bana

mevzu sadece eski nişanlım da degil yani, ondan ayrıldıgım için asla pişman olmadım, tek bir dakika bile geri dönmeyi düşünmedim. ama onun işini gücünü bulup evlenmesi, benim ise hala iş arayan evde oturan bir insan olmam zoruma gitti sanırım.. geçer herhalde zamanla bu duyguda, saol ablam destegin için

Kizlar merhaba.cok yogunum yine.malum gorev degisimi oldu bende.is cikisi tahlil verdim gec geldim eve. Hem zuleyha hocam ile hem esos ile uzun gorustuk whatsuptan diyet hayat hersey. Dukan uzerine cok konustuk hem ben hem onlar bilgi topluyor %80 baslayacagim pazartesi.evde hicbursey kalmamis hem eve hem diyete uygun alisveris yapacagim aksam.yarin da biraz dinlenirim biraz temizlio biraz da yemek hazirligim olur .alintilar icin gece gelirim ya da yarin gunduz.ise donmem lazim.pazartesi yokum ona da haxirlik yapiyorum isleri. Opuldunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar 10 gün hastane maratonundan sonra çok şükür annem iyi evde bakıyorum kilom 81 ,doğacım dukan ekpress diye bişey çıkmış ,bende sizinle varım diyete kaldığım yerden yeni baştan inşallah...

Kizlar alinti yapmak icin girdim bugun de tahlile geldim dun eksik not etmis danismadaki bayan.fsh en onemli hormon sonucu yok yeniden kan verdim cok yazamayacam.kolumdan alamadilar yine delil desik oldum elin ustundem bile zor oldu artik. Yarin daha rahat yazarim tlfonu bile zor tutuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ufff evde net yok gelsin de oyle gelip alintilarimi yapicam ballarim

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Kuzum rahimde kalınlaşma olmuştur.git doktora ihmal etme.

Ayyy uyku düzenim çok bozuk benim dün sabah 5 te yatıp 8 kalktım.Bak hala ayaktayım. ayy ne çok şey oluyomuş şaşırdım kaldım.Kalınlaşma mı ? Bunu nasıl anlıcaklar ? Yani canlarım kısacası muayene nasıl olur ? Ulstrason falan da giderim.Ama başka türlü muayene edecekse kalsın gitmem.

Nilgüncüm ben kadın doğuma gitmekten haz etmiyorum.Diğer branşlar olsa hemen giderim ihmal etmem ama söz konusu bu tarz hastalıklarsa duraksıyorum.O yüzden sizlere danıştım.

Önce bu alkışlar sana.Heleki bayram artıyla dönen kendime seni örnek gösteriyorum Dengelemek çok önemli canım haklısın. Ama bizimkiler baklava börek kete sarma derken ben artıyla döndüm.Gerçi toparladım çoğu gitti ama daha dikkatli olabilirdim.

Tatil yaramış valla haketmiştin

Bebeimmm;

Sana böyel seslenmek çok hoşuma gidiyor.Düşün bak içimden bile iiiiii kısmını uzatıyorum

Biz seninle bunları konuştuk ama yine söylicem.Ne zaman istersen gel yaz.Kesinlikle içine atma.Dertleşelim valla.Sen sıkma canını.Hayat bu bazı dönemler daha zor olabiliyor.Sen de öyle bir dönemdesin.Gerçi ben bunu okulun bitmesi ile eve dönüşüne bağlıyorum.Sen sosyal birisin çünkü ordada arkadaşın falan yok.Ankarada öyle değildi sürekli bir yoğunluğun vardı.Ortamınız da güzeldi.Sıkıldın sen burda.İnşşalh tezelden hayırlı kapılar açılır da angaraya gidersin la bebem benimm

Ablam ben dukanı gerçekten çok seviyorum.Mesela bugun dukan helva ve dondurma yapıp hüplettim.Ve yine iki gündür pretin artı 1,5 yk yulaf kepeği yiyorum.Atak yani.Ama korkuyorum bana uygun bir diyet olmayabilir.Kolestrol yüksek çıkmıştı.Aslında önümüzdeki hafta tekrar tahlil yaptırcam ona göre başlayabilirim.Simla hanımın tariflerine bayılıyorum bir de dukan amca var onada bakıyorum.2 yk yulaf kepeği hakkımız varya ablam benim takip ettiklerim öyle güzel pastalar yapıyor ki hayran kalıyorum.Ben de şimdi filize tarif vermek için kalkıp ekmek yapıcam ilk ekmek deneyimim olacak.Yarın yerim artık.
Filiz içi ben de bu diyeti uygun gördüm heleki çabuk sonuç alınması beni daha çok cezbetti.Filizle test yaptık.Bana 3 ona 6 gün atak verdi.Bakalım gelişmeler ne olacak.Yardımlaşarak halledebiliriz yaa

Geçmiş olsun canım.Annen iyimiş sevindim inşallah daha iyi olur.

Dukan ekspressle ilgili küçük bir not düşeyim.Bu yeni çıktı kilo fazlası 5 kg olanlar için uygun bir diyet.Dha fazlası için dukan diyeti öneriliyor.Nacizene söylemek istedim.

Evet evet bayaaaaa uzun konuştuk özlemişim kızımm

senin bu tahlil işleri canımı sıktı biri tekrar ister biri yanlış der yine kan verirsin onda da damarı bulamazlar neyseee artık napalım olan oldu sonuçlar temiz gelsin bize yeter.Dinlen sen yarın konuşuruz

Selam ballarım;

Tüm gün evdeysdim ama dip köşe temizlik yaptığımdan giremedim.Aslında yaptığım bir değişiklilk yok.Bölgesel hareket liste hazırladım.Size atayımda bakın.Belki fikir olur.Haftada 4 gün düşünüyorum.Bugun temizlik sporum oldu.Bünye alışık olmadığı için onu da spordan saydım.ayrıca dans ve bölgeseller de 30 dakika oldu.Beslenmeme püüür dikkat ettim.İki gündür gelen artıların büyük kısmını gönderdim.Yarın tartı günü bakalım kaç çıkacağız.
Ayrıca çıkan kaynaklardan sonra acayip rahatım dip not olsun buda.

Şeyyy NESLİCAN ım özledikkk yarın mı dönüyor? Kimin haberi var bakem ?

Kızlar ben dukan ekmek yapmak üzere mutfağa kaçar.O bitincede Bir küçük eylül meselesini izlicem.Aklıma geldi pat diye açıp izlemek istedim.Gerçi romantik fimler yalnız izlenmemeli ama ben etkilenmiyorum o yüzden sıkıntı yok.Öperimmm

Günaydın kızlar, herkes iyidir inşallah, biz dün sabah 5'te yola çıktık ve akşam eve vardıkHavanın çok sıcak olduğu, evin çok kalabalık olduğu ve doğru dürüst dışarı çıkamadığım, üstüne bir de erken regl olduğum bir bayram geçirdim. Yeme içme bol oldu, hareket az oldu maalesef. baklava da yedim, çok sevdiğim antep fıstıklı dondurma da Evi, İzmiri çok özlemişim Aslında yapılacak iş çok ama bugün dinlenmeyi planlıyorum, üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum aslında geç kalkmayı planlıyordum ama uyandım erkendenCamaşır yıkayıp asmak hariç hiç bir iş yağmayı düşünmüyorum Şimdilik bir giriş yapıp, kendimden haberler vereyim dedim, gün içinde tekrar gelip detaylı bakarım artık Bu arada bugün kilo bildirimi yapıyoruz değil mi?

günaydın kızlarrr en son kaç kilo oldugumu hatırlamıyorum ama sanırım bayramdaki artılarımdan kurtulmuşum

bu haftaki kg : 77.0

Neslican hosgeldin
Baya yogun bir bayram gecirmissiniz tam da tahmin ettigimiz gibi.Artik bir sonraki bayram acisini cokartirsiniz.Hem artilari merak etme neredeyse hepimiz artidaydik.Olsun o kadar zaten.Dinlenmekle de cok iyi edersin.Yarin is var.Yogunluk olacaktir bugun dinlen bari.
Evet tatlim bildirim yapicaz 👍

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…