Esosum ayni soruyi ben de dusundum zaman bulamam ben o hazirliklara. Eve zor yetisiyorum ben son aylarda. Ustelik zaman zaman disardan yardim aldigim halde. Cemremden haberim yok serap iyiydi bayramda yazismistik neslicigimi soylemistim zaten. Nilgun birara geldi sanki. Toplasiriz haftaya iyice
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar alinti yapmadim daha dogrusu yapamadim.Dun gece ablamlarda salona kelebek girmisti evin altini ustune getirdik bulamadik ben de sabaha kadar oturdum zaten 6 ta yola ciktik.Sadete gelecek olursam cok uykusuzum.Ustune bugunun is yogunlugu mesaiye kalmis olmam tuzu biberi oldu.Eve gelir gelmez yemek yiyip uyumusum yarim saat.Simdi kalktim .Cay icip tekrar uyucam.Yarin is var malum.Bu hafta boyle oldu.
Yaaa kizlar size bisey sorcam evli hatunlar daha iyi bilir.Ben her ay sancili ve kanamali bi regl donemi geciriyorum.Kendimi bildim bileli hep parcaciklar gelir.Bu ay birqz fazlalasti.Agrim da coktu.Ben kadin doguma gitmeyi cok sevmiyorum.Fikri olan var mi ?icim bosaliyor boyle o seyler gelince.Korkuyorum da ...
Hepinizi oper hayirli geveler dilerkm
Yazim hatalarinin kusuruna bakmayin lutfen telden amca bu kadar oluyor
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
Canın sıkılmış kıyamam.ama kapıp koyuvermek yok.iş başvurularını arttır.kendini oyalayacak birşeyler bulursun.
Eski nişanlından neden ayrıldın bilmiyorum ama bitirdiğine göre mutsuzdun ve istediğini yaptın demekki.evlensen çok mutsuz olucaktın.şimdi önünde koxaman bir hayat var.hiçbirşey için acele etme.yanlış tercihin telafisi çok zor.evlilik gerçekten çok zor.hele yanlış insanla gerçekleşirse azap gibi olur.o ona uygun olanı bulmuş evleniyor.sende bir gün mutlaka doğru insanla karşılaşacaksın.öncelik kendin ol.evlenince hele anne olynca sana hiç sıra gelmeyecek.
Kuzum yazacak çok şey var aslında ama misafir gelecek bişeler yapmam lazım.öpüyorum.
Sen hic uyuyamamissin ve normal izin gununde ise dinmussun uxuldum kuzum ya.kiz kelevekten mi korkuyn sen.deli yaaa. Erken uyumans cok sevindim senden beklenmeyen bir performans uykusuz olsan bile uyumuyorsyn cogu zaman. Regl konusunda cok uzmsn sayilmam cunku kendimi bildim bileki cok az olur yogun olmasi dsha iyiymis yumurtalarin yumurtaliklarin saglikli calistigini gosterirmis diye duymustum ama ek olarak rahim duvari incelince kanama azalirmis kalinlasinca cogalirmis diye de biliyorum ostorejen hormonu fazla. Progestoren hormonu axalinca olur o yuzden horminlarina baktir bence.bu horminlar kadinlari ilgilendiren onemli hormonlar diyeyim kisaca.ben de her ikisi de cok az mesela.dusuk olmamali yuksek de olmamali. Rahim duvari kalinlasmasi rahim kanseri acisindan onemliymis diye duymustum hem bak kansizlik da olurmus diabet hastalarinda ve polikistik overi olanlarda daha sık gorulurmus bu kalinlasma. Bunu yeni ogrendim o yuzden ihmal etme. Sevmiyosun biliyorum ama bir hap ile cozulexek seyi ihmal etme. Zor olsa da muayene ol
Kuzum rahimde kalınlaşma olmuştur.git doktora ihmal etme.
bunların dışında ben iyiyim. adım geçmiş herkese bir selam vereyim önce.
tatil iyiydi bayağı dinlendim. evde iş de yapmadım. çünkü bayramın son günü annem geldi ve onun geleceğine güvenerek işleri o gelince nasılsa yaparım diye tatilde tatil yaptım. hakkaten iyi geldi. bayram da yaptık tabi. tatlılar, bayram yemekleri güzeldi :) en güzel tarafı benim yapmamış olmamdı, gittim hazır sofraya oturdum
başka bi güzel yanı da o kadar şey yememe rağmen, sanırım dengeyi sağlayabildiğim için, bayramı kilo almadan atlatmış olmam. annem de ufak bi tepsi baklava getirmiş :) onun da şerbetini iyiiice süzdürüp günde 2-3 dilim yiyorum. sistem oturdu ya, dengeyi sağlayınca kilo almıyosun.
bakalım vermeye devam edebilecek miyim.
kızlar herkese günaydın, esram ve filizim sormuşlar da onlara cevap vereyim dedim. aslında prtada net bir sorun yok, sürekli evde olmaktan bunaldım işin kötüsü çıkmak için bir sebebim yok. dışarı çıkacak insanım, çıksak yapacak bişeyim yok vs. bütün bu durumlardan çok bunaldım. insanlar senelerce nasıl işsiz kalıyor gerçekten çok zormuş bu durumlar, Rabbim iş arayan herkese yardımcı olsun inşallah
bunun dışında da eski nişanlımın bu haftasonu evlenecegini öğrendim, daha doğrusu zaten biliyordum da kendim kaşındım gittim face te ararken davetiyelerini gördüm, iyice dank etti kafama. bu konudaki düşüncelerimi biliyorsunuz hiç bir zaman ayrılmamıza pişman olmadım dönmeyi de düşünmedim, hala da aynı şeyleri düşünüyorum. ama 3 sene geçti üzerinden, o kendi işini gücünü buldu, evlenecegi kişiyi buldu, evleniyor. ben ise daha iş bulamadım, hala ailemin yanındayım, hala yanlış insanlarla uğraşıyorumbu yuzden kafam dagınık biraz, evet toparlarım aslında ortada bir sorun bile yok, ama işte sanırım yine aceleciligim çıktı ortaya bir an önce istedigim düzeni kurmak istiyorum, olmadıkça da bunalıyorum yani..
topiğe de yine girerim tabiki de ne bileyim sanki dertlerimle sizi sıkmasam daha iyi olur diye düşündüğümden dedim bi süre girmeyim diye. diyete devam ediyorum zaten, bayram öncesi ve bayram süresince aldıklarımı vermek üzereyim. kendimi yemek için zorluyorum hatta, eskiden moralim bozuken iştahım açılırdı, son zamanlarda tam tersiyim. sabah tok kalkıyorum resmen yataktan, kahvaltı için zorluyorum vs. ama düzelirim biliyorum kendimi, bi iş bulsam düzelirim de işte dmeke ki zamanı varmış.. beklemem lazımmış.. öyle yani, çok konuştum yine kusura bakmayın kızlar...
Kızlar bu diyet hazırlık istemiyorki.2. Kaşık yulaf hakkınız var.onunla ister helve ister ekmek ister bazlama börek ne isterseniz yapıyorsunuz.yemek saati diye bişe yok.istediğiniz zaman yiyebiliyorsunuz.çok zengin menüleri var.diğer diyetlerden daha kolay.dün akşam komşumla konuştuk.o kadar aluşıyorsunki diğer diyetlerle neden uğraşmışım bilmiyom dedi.sonuncu evreyide tamamlarsan kiloda alınmıyormuş.bence dene filizim.komşumuzu görünce çok etkilendim.o mutluluğu bir görsen.bugün bende başladım.ben atak yapmıycam.dirwk seyirden başladımm.
Sabah 2 yumurta.
1brdk süt ve biraz peynir 2 zeytin
Öğlen tavuk göğsünden çorba yaptım.
Akşamda tavuk bonfile yicem.
45 dk yürüdüm.15dk aletlerdw çalıştım.20dk yüzdüm.spor için sabah 6da kalktım.annem uyanmadan bitirip döndüm
kızlar 10 gün hastane maratonundan sonra çok şükür annem iyi evde bakıyorum kilom 81 ,doğacım dukan ekpress diye bişey çıkmış ,bende sizinle varım diyete kaldığım yerden yeni baştan inşallah...
Kizlar merhaba.cok yogunum yine.malum gorev degisimi oldu bende.is cikisi tahlil verdim gec geldim eve. Hem zuleyha hocam ile hem esos ile uzun gorustuk whatsuptan diyet hayat hersey. Dukan uzerine cok konustuk hem ben hem onlar bilgi topluyor %80 baslayacagim pazartesi.evde hicbursey kalmamis hem eve hem diyete uygun alisveris yapacagim aksam.yarin da biraz dinlenirim biraz temizlio biraz da yemek hazirligim olur .alintilar icin gece gelirim ya da yarin gunduz.ise donmem lazim.pazartesi yokum ona da haxirlik yapiyorum isleri. Opuldunuz
Kizlar alinti yapmak icin girdim bugun de tahlile geldim dun eksik not etmis danismadaki bayan.fsh en onemli hormon sonucu yok yeniden kan verdim cok yazamayacam.kolumdan alamadilar yine delil desik oldum elin ustundem bile zor oldu artik. Yarin daha rahat yazarim tlfonu bile zor tutuyorum
Neslican hosgeldinGünaydın kızlar, herkes iyidir inşallah, biz dün sabah 5'te yola çıktık ve akşam eve vardıkHavanın çok sıcak olduğu, evin çok kalabalık olduğu ve doğru dürüst dışarı çıkamadığım, üstüne bir de erken regl olduğum bir bayram geçirdim. Yeme içme bol oldu, hareket az oldu maalesef. baklava da yedim, çok sevdiğim antep fıstıklı dondurma da Evi, İzmiri çok özlemişim Aslında yapılacak iş çok ama bugün dinlenmeyi planlıyorum, üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum aslında geç kalkmayı planlıyordum ama uyandım erkenden Camaşır yıkayıp asmak hariç hiç bir iş yağmayı düşünmüyorum Şimdilik bir giriş yapıp, kendimden haberler vereyim dedim, gün içinde tekrar gelip detaylı bakarım artık Bu arada bugün kilo bildirimi yapıyoruz değil mi?
günaydın kızlarrren son kaç kilo oldugumu hatırlamıyorum ama sanırım bayramdaki artılarımdan kurtulmuşum
bu haftaki kg : 77.0
Canim tebrikler bayram donusu artin yok ✌✌
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?