Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Ballar selam ;

Güya tüm gün evdeydim ama daha yeni fırsat bulabildim.Sabah ev iş güç derken spor yapıp duşumu aldım.Öğlen yemeği hazırlayıp yedim ders çalıştım.Sonra tekrar mutfağa dukan usulü kedi dili ve muhallebi,Yine yarın için dukan usulü düğün çorbamı yapıp koydum.Akşam yemeğini hazırlayıp bulaşıkları makineye attım.Yarın için hibiskus kaynatıp dolaba attım.Ama yoruldum ki ben.Gece de coğrafya çalışıcam.Şimdi ojelerimi sürdüm kururken size yazayım dedim.

Şeyy sanırım benim göbiş küçüklüyor yani farkettim biliyomusun böyle ayva göbeğe doğru yol almış.Öncede 3-4 kattıda.Sanırım diyet ve egzersizler etkisini gösteriyor.Bugün 2 mil ve egzersizlerimi yaptım.Şimdide dans edicem 1-2 parça.

Ben yarın çalışıyorum aslında izinli olmam gerekirdi ama esktra bir durum oldu.

Neslican rahatsızlanmış evde yatıyormuş.Üşütmüş ya da yediği bişey dokunmuş.Haber vereyim dedim.Geçmiş olsun canım.

Nurdanım daha iyimiş aslında gelip yazacakmış ama küçük bir misafiri var sanırım onunla meşgul.Kendisi pek yakışıklı

Züleyha ablamdan ses çıkmadı acaba annesi mi rahatsızlandı ? Yazdım da cevap gelmedi henüz:44:

Doğadan da iş çıkışından beri ses yok.Hatun yollara daldı bizi unuttu.Şaka bi yana araba kullanmak acayip zevkli bişey ya.Benim arabam olsa varya eve gelmem herhalde.Çok seviyorum ben.Sen bir an önce şu araba mevzunda eşini ikna etmeye bak tatlım.

Şimdilik benden haberler böyle öpüyorum sizi yarın iş var

sağol cnm bayram koştrmaca ile geçti bu hafta başı rahat oh diyebildim evimde..
bilgi için ben şimdi ağustos ta ki sınavım aharıl harıl çalışıyorum bu arada diete başlıcam haftaya bu hafta biraz daha kaçamak yapayımpazar kilomu yazıp start vericem kısmetse..
eylül baişında tatile gidicez ardından tüp bebek için yolumuza bakıcaz artık eşimin gönlü olunca korkuyo adam sonucu kötü olur diye bakalım bende üstüne gitmek istemiyorum tatile gidip gelim duruma bakıcam şimdilik bende haberler böyle ...

cnm yazını okudum ama hiç stres yapma çünki kromozon bozukluğu erkeklerde bile var yani çözülür elbet sorunun..
3 hafta sonra herşey netleşince daha kolay olucak tedavin bence
sen bu arada benden önce ehliyete mi yazıldın bakim kızzhelal olsun ya benim koçiş beni yazdırıcak daaaa ohooooooo çok güzel yapmşsın tebrikler valla ehliyeti eline aldığında da kutlayacağım seni
merhaba bende bu topiği tanıyanlardanım fakat yeni katıldım aranıza sınavında başarılar dilerim arkadaşım....
esracım cnm yeni diet listende başarılar artık donmuş sabit kalan kilonu atacaksın üzerinden bu dietle
lep,çeşmi,nesli sizlerede işlerinizde kolaylık ve kilo vermede başarılar dilerim

gelelim banaa bugün eşim evdeydi malum diet dikkat etmek olmadı
ama pazara kadar dikkat etmeye çalışıyorum fazla artı görmemek için
bugün sadece 100 mekik çektim arada derede...ve 3 lt su içtim ...

gelelim banaa bugün eşim evdeydi malum diet dikkat etmek olmadı
ama pazara kadar dikkat etmeye çalışıyorum fazla artı görmemek için
bugün sadece 100 mekik çektim arada derede...ve 3 lt su içtim ...

Eslerin sabote etmesini hic sevmiyorum ya. Esimin sanirim en iyi ozelliklerinden biri bu konudaki uyumu. Benimle beraber yulafli omlet yiyor iki gundur hem de keyifle.garip bir adam iste

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim eger ki dogru anladiysam o bozukluk duzelmiyormus sadece onun sebep oldugu degil de olabilecegi hastaliklar onlenrbiliyormus kopan parcalardan dolayi bu da sanirim. Neyse uc haftaya daha netlesir hersey. Ehliyete grlince ben esimi beklesem cok beklerdim kendim arastirdim gittim kayit yaptirdim o kendininkini 33 yil erteledi ona kalsa benimki 63 olurdu ins sen de baslarsin hem cocuk ve tedavi yokken iyi olurdu aslinda buaralar.yazili sinava baya calistim dort puanla kaldim cunku. İki kez girmis oldum direksiyon da zor cunku sinavda kurallara cok dikkat ediyorlar artik. Beni baya kasti hepsi. Ek bir stres yani. Himm demek tatil ve tedavi arka arkaya olacak hadi hayirlisi canim. Esin cok hakli. Hasta olan taraf olmak cok daha zor bu surecte. Korkmasi kacmasi cok normal erkek oldugunu da dusununce. Erkekler bizim kadar guclu degiller aslinda.ins en kisa zamanda guzel haberler verirsin

Valla doğacım afiyet olsun ama kalori olmasın inşallah

Oldu oyle bi.bu hafta asiro yogunum. İs cikisi bi de egitime gidiyom yorgun. Wc disinda ara vermeden calisiyom cok yoruldum regl de fena gecikti hepsi birlesince cikolata diye kudurdum valla.

Cok yogun gecmis gunun kuzum ya.yarin ise. Gidecek olman da ayri bir giciklik olmus cuma gitmezsin sanirim degil mi. Guzel mammalar hazirlanmis afiyet olsun bol --- versin ins. Nesli demek hasta.dur bi arayim zuleyha hocam da aklimda ama firsat bulamiyorim ki lokanta ile ilgili annemler aradiginda esime pasliyor m hemen. O benden cok yogun hatta en yogun o diyor esim.

Kuzucuk spor etkisini gosteriyor ay cok sevindim sen inanilmaz spor yaptin cunku bir yildir

Canim araba konusunda hakli da gonul istiyor iste. 30bin borc var lokantadan dolayi.lokantanin isleri tam oturmadi arabanin aylik taksidi kadar zaman zaman biz kendu maasimizdan destek oluyoz bu durum varken hem de borc varken araba alio borclanmak cok dogru degil aslinda ama ben de ertelenen seylerden biktim yoruldum hic bitmiyor ki cikiyor birsey. Lokantanin borcu acil degil. Lokanta kendi odesin diyorum ama anlamiyor isler oturunca biraz ordan braz kendimizden odeme yapariz diyor. Dur bakalum ne olacak ben de bilmiyom

Nesli ve nilgun cok guzel aciklamislar cok da dogru ve mantikli ama ben sana karismayacagim cok buyuk rakamlara sahip olmak o kilolardan inmek icin mantikli mantiksiz her seyi yapmak nasildir ben de iyi biliyorum yaptim ve biraktim malum.hem cok sagliksuz ya da saglik acisindan tehlikeli seyler yapiyorum hem karsiliguni alamiyorum diye dusunup biraktim ben.ama senin kulagina laf gitmeyecegini biliyorum bu sebeple de engel olmaya calismiyorum

Nilgun cevirmenim demistin ingilizce degil fransizca sanirim dalin. Dogru mu.cok zor ya fransizca.benim girtlagim basarili degil bazi dillerde. Arapca ve fransuzca mesela.ben de japon dili mezunuyum ama otel disinda bundan faydalanmadim zaten yedi yildir da pasifim.

yok meyve az tuketilecek gerekirse hic bazi gunler.kaliteli tahil ozellikle yulaf tuketilecek ve bol protein.

Sinav da basarilar. Kolay gelsin. Hem is hem ev hem cocuklar.zor valla.

hıı benimki tmm der 2 dk sonra ya cnm şunu getir yiyelim ucundan al bişey olmaz der bende başlarım gerisi hak getire ama artık ağırlımı koyacağım bakalım nasıl baş ederim senin eşine bravo bak adam yardım ediyor sana ...
anladım cnm ne bilim hani çaresiz dert yok bu zamanda hamdolsun ki bununda çaresi muhakkak vardır inşlhhh..nasılsa anlıcan şimdilik stres yapma kendine inşlh güzel haberler alırsın dr.undan o diğer dr.larıda allaaha havale et bence de hak etmişler bizide cocuk derdi uğruna yıllarımızı yiyen dr.lar var bende onları havale ettim çoktandır....

günaydın fit ve güzel hatunlarrrrr
yeni güne zinde enerjik ve bol kalori kaybıyla devam edelim ama sağlıkla tabiii

Sekerim yuksek degil evet.ama direnc yuksekmis nasil oluyor nerden anliyorlar bilmiyom kucukken rasitizm bebrkken. D vitamini eksikligimin temrli ordanmis ayrica yine bebrkken kizamik karamik su cicegi ayni anda gecirmisim ne biliyim on yasindayken de kabakulak.atesli hasraliklar da cok onemlitmis ozellikle erkeklerde sperm kaliresi ve sayisi.kadinlarda da bazi bunyelerde olumsuz etkileri olabiliyormus iste.yarim saatlik gorusmeden ben de anladigimi ve aklimda kalanlari anlattim zaten canim.ilk kez duyuyorum ben de. Uc haftaya daha netlesecek sagol canim benim sizlere anlatma sebebim duzenli kontrolden gecmeniz.bircok doktira guttim ben ama kimse genetik arastirmadan bahsetmedi rahatsizliginiz varsa ihmal etmeyin olmasa da duzenli doktira gidin.sorun arastirun.saglik bu.ustune gitmek lazim.hastaneden doktordan biktim ama gidiyorum onlara daha cok muhtac olmamak icin.hastaluklarimdan kurtulmsk icin.

Gunaydinnn nasilsiniz hanimlar.servisteyken alintilara basladim bir saat surdu valla.cok isim var simdi ise koyulma vakti.dun yarim saatten birax fazla egitim oldu gunluk saat bukadar ama hocayi bekledim yarim saatten faxla.duncok yogundum cok yoruldum gidesim gelmedi resmen.bir de yorgun yorgun hocayi beklemek tam ustune oldu dun egutim de yordu trafige ciktik cok kastim stres oldum tam yogun saatti zaten.okadar cok insan ve araba gormek bile korkuttu bu yorgunluklar ile semiz bucukta eve dondum dokuz gibi uyuyakalmisim cumartesi de boyle oldu buaralar boyleyim hic yaptigim sey degildir benden haberler boylr.ha buarada regl olmasam da halen bayram ve yirgunluk odemimi atiyorym bsyrama giderkenki kiloma az kaldi bu moral oldu

haklısın cnm ateşli hastalık 9 yaşından sonra geçirince kadın olsun erkek olsun bi etkisi kalıyormuş ki benim eşim 10 yaşında ateşli kabakulak geçirmiş hemde çok ağır kayv. öle dedi ve sebebi araştırılınca ortaya çıktı
eşim kabakulak yüzünden azosperm ( yani hiç menide sperm yok ) olmuş:26::26:
her zaman dikkat etmeliyiz sağlığımıza mesela ben genetiğime baktırdım kan pıhtılaşması çıktı hamile olunca doğuma kadar iğne kan sulandırıcı kullanıcam anlıcan her an herşey bizim için öenmli olan rutin kontrolleri yaptırmak lazım hepimiz için...

herkese günaydın, güzel olsun gününüz....

Zaten herkes kendinin doktoru önce. kendini tanıyıp senin için neyin iyi olduğunu önce sen bileceksin. Sınava girmemin sebebi ise şu: devlet memuru olduğunda bu sınava girip 60-70-80-90 ve 95 gibi puanlar alırsan devlet sana aldığın puana göre dil tazminatı veriyor. ve bu sınavı 5 yılda bir yenilemezsen otomatik olarak bir alt puan baremine düşmüş kabul ediliyosun aldığın para da azalıyor. benim de fransızcamın süresi doldu. onu yeniliycem. ingilizceye 3 yıl önce girmiştim.

İngilizce-Fransızca Mütercim tercümanlık mezunuyum ben. İngilizcem 11 yaşından beri var, anadolu lisesinden. Fransızcayı üniversitede hazırlıkta öğrendim ve bölümüm iki yabancı dilli eğitim veriyodu. yani teoride ikisinden de çeviri yapabilirim. ama işyerimde İngilizce ağırlıklı çalıştığımdan Fransızca çeviri pratiğim yok. ama okuyup, anlayıp konuşabiliyorum. o gırtlak meselesini de pek beceremiyorum ben de. orjinal fransız olmak lazım onun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…