Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Kizlar yemegi bile iki de yedim cok yogunum. Pazartesi konyaya cagrildim yumurtalik icin mr istiyorlar ultrasonda yumurta hic gorunmedi yumirta hic yiktur diyebilmemix icin sart dediler aksarayda ysptiracaktim ama hastaneler uc dort gun full dolu. Yine yolcuyum yani anlayacaginiz uzere.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Esim seyahate cikacakti pazar gunu secimden sonra.o plan da karisti bugun is yogunlugu karisiklik araya giren bu hastane trafigi ile full doldum valla. İs cikisi egitim var yine. Hatta ayarlayabilirsim iki uc saat ek surus olacak bir arkadasin araci ile.

kızçeler selamlar herkese, ben geldimm aslında 2 gün önce gelecektim ama 2 gün ufak bir misafirimiz vardı, onu ugurladım ve geldim

daha iyiyim ve daha iyi de olacagım umarım, yani aynı sıkıntılar hala mevcut olsa da kendimi oyalamanın bir yolunu bulacagım, o yuzden kaldıgımız yerden devam diyorum ee nerde kalmıştık

Herkese selam;

Ben tarih çalışırken çok sıkıldım yarım bırakdım vicdan azabıyla size koştum.Nasılsınız ? Herkes iyi mi ? En altta nurdanımı gördüm hoşgeldin bitanem.Geçmiş yapamıyorum çok uykum var.Bugün işteydim yarın da işteyim.O yüzden uyusam iyi olacak.

Gün çok yoğundu yarın da öyle olacak.Fena sıkıştım.

Diyet güzel gidiyor.Hatta uzun zamanlar sonra ilk kez doyduğum için tabağımı bitiremedim.Çok güzel bir duyguydu.Sporumu da yapıyorum.Aslında detaylı yazmam lazım size neler yaptığımı.

Yarın akşam uğramaya çalışırım öpüyorum sizleri görüşürüz

Hayırlı cumalar arkadaşlar;

İşyerinden selamlar hepinize.Cemrem msj için teşekkürler.Senin hep böyle resimli mesajarın oluyor valla ben çok seviyorum

Kimse gelmemiş.Yemeğe çıkıcam şimdi.Akşama görüşürüz artık

Kizlar mrb .is cok yogun.ancak geldim direksiyon sonrasi cok yorgun olmazsam alintilar icin girerim yarin da cok yogunum.yarina birakmasam iyi olacak bakalim artik.zuleyha hocMla konustuk annesi daha iyiymis bel fitigi cikmis cok zor gecmis agrili gunler. Agri merkezinde yakmislar fitigi. Bu da agriyi kesmis annesi daha iyiymis o yuzden sukur. Herkese slm soyledi neslicigimi de aradim iki gun evde dinlenmis ise gitmemis daha iyiymis esi de ise gitmemis ilgilenmis sagolsun o da slm soyledi

sağlıklı ve dengeli bir diyetle beslenen bir kişi zaten haftada 1-1,5 kilo verebilir.
Ayrıca insanları oturduğu yerden zayıflamaya özendirmek de matah bi şey değildir. Hareket candır. İnsan sadece zayıflamak için değil sağlıklı bir hayat sürdürebilmek için hareket etmelidir.
Zaten oturduğun yerden zayıflatacağını iddia eden her türlü şey yapaydır. Yapay olan her şeyin insan vücudunda yarattığı yan etkileri vardır.
Biz burada öyle şeylere gerek duymadan gayet doğal ve sağlıklı olarak kilo veriyoruz. Bilinçliyiz biz...

Ben esimden yana sikintilar yasayan biriyim ama yemek secmemesi duzenli bir insan olmasi ce bogazina duskun olmamasi benim hayatimi da diyetimi de hep kolaylastiran ozellikleridir diyebilirim bizi bizden baska anlayan yok ayni seyi yasayan insan biliyor sadece hatta cogu zaman onlar bile degil cunku herkesin derdi farkli. Olan olmus ve menopoza girmisim belki dogustan bu bozukluk olmus belki sonradan. Bu konunun dinusu yok artik.ama sebebini ogrenmek hayati tehlikede bir hastaliga sebep olmayacagini da ogrenmek su an beni rahatlatan sey.cok sukur. Bu kromozom bozuklujlari yumurtalik kanserini surekl tetiklermis yumurtaligim alinacakti simdiden.cok sukur bendeki bozuklugun oyle etkisi olmazmis

Evet bu kabakulak ozellikle cok duydum maalesef erkeklerde olumsuz etkisi oluyormus menenjit hastaligi da oyleymis Alla sifanizi versin ins canim. Ben kendi genetik calismam bittikten sonra tup bebek konusunda cok kucuk de olursa umut verirlerse deneme yapacagim ve oncesinde esime de detayli bir kromozom analizi yaptiracagim belki tup bebek hakkim bir olacak ve bunu sikintiya sokacak birsey varsa onceden onlemini almis olacagim.

Himm anladim pratik az olsa da sen oldurmemissin sonucta fransizcani.ben is konusundaki yanlis yonelme ile japoncami oldurdum resmen..ispanyolca baslangic seviyesindetdi devam edemedim kucuk sehirde imkan sikintsi oldu. Sinavinda basarilar kolayliklar diliyorum sana. Benim ingilizce super liseden iste.sinav sonrasi japonca sectim rusca secebilirdim simdi cok pismanim.su an ki isimde iki kat olurdu o zaman maasim.okul devam ederken ve okul sonrasi kapadokyada ve istanbulda turizmde calistim ingilizce de japonca da pratik imkanim oldu cok. Turizmi biraktim rehber olmaktan cazgectim duzgun bir hayat ve mesai saati icin.dis ticaret istiyordum tesadufen hem dis ticaretci esle tanistim hem dis ticaretci oldum yedi yildir bu isteyim iste.

Kuzum ozledik ya seni. Gel artik.yazdiklarimizi okudun mu.moralin nasil.hadi ya gel de yaz yine bidi bidi. Ozledik valla.

Canim diyet spor ders bol vakit derken daha keyifli gunledesin son donemde.senin adina cok mutluyum sinav da guzel gecerse tam balli kaymak olacak ins. Evet evet detayli yaz neler yaptigini. Hem burasi sakinlesti nurdan nesli ve zuleyha hocam yoklar yaaa

Sana da hayirl cumalar fistik.ya ben gelitorum her gun.bir suru de yaziyom gecmise baksana kuzum ya.

bende eşimin yemek seçmemesini seviyorum ama boğazı maşalalh karısından aşağı değil
ama arada derede beni dinliyor hakkını yemeyeyim
haklısın cnm senin için ilk önce kendi sağlığın sağlığını tehlikeye atacak bişey olmasın gerisi allahın takdiri ile dzelir rabbim neylerse güzel eyler cnm benim
evet en doğrusu olsun bi kere bile olsa o deneyimi yaşamak bile güzeldir inan bana ama o bi deneyim sana bide doğanı getirise oyy ne güzel olur inşlh o günleri göreceğiz cnm ..tatlı sıkıntılar yaşa hep
zaten tüp bebek denemesi sırasında elimden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışırım ..

Amin canim amin sagol cumlemiz icin amin diyorum

doğacım bugün benim için ayrıca hüzünlü bi gün
bugün annemin öldüğü günün senesi tam 6 sene önce bugün annemi toprağa verdim..acısı hala taze o kadar zor ki rabbim herkesin ana babasına sağlıklı ömür versin...

Nilgun agzina saglik.cok guzel cevabini vermissin bu kisiye. İnsanlara bos ve sagliksiz umut veren hem de paralarini resmen hirsiz misali calan insanlara enazindan tokat misali bilincli karsilik vermeliyiz sen herseyi demissin bana gerek kalmadi agzina saglik valla

Gunaydin kizlar guzel bir haftasonu diliyorum hepimize. Ben full sekilde calisiyor ve yasiyorum bu haftayi. Bu hafta ilk kez aksam ev isi yaptim yerimden kalkamiyordum aksam.camasir yikadim katladim carsaf nevresim degistirdim esim sagolsin yemek isini kendi hallediyor bu hafta. Hatta topluyor dun makinayi bile bosaltmis cok yogunsun yardim edeyim diye dusundum diyor is cikisi direkt egitime gidiyorum sekiz sekiz bucuk evde oluyorum is yogunlugu ve egitimde kendimi kasmamin sonucu ayagim bacagim beynim felc misali aksami geciriyorum kurs hocasi cok gicik. Mukemmelluk bekliyor dun cok buyuk iki hata yapinca iyice kitlendim zaten. Araba kiralayip surmem lazim biraz masraf olacak ama mecbur kaldim

Kuzum ozledik ya seni. Gel artik.yazdiklarimizi okudun mu.moralin nasil.hadi ya gel de yaz yine bidi bidi. Ozledik valla.

geldim canım artık, moral olarak aynıyım aslında degişen bişey yok, hayatımda bişey degişmedigi sürece de bu ruh halim pek degişmez ama arada düşünmemeye çalışıyorum, puzzle ım geldi onunla uğraşıyorum ev işleri falan derken zaman geçiyor işte

cemrem, Allah sizlere sabır versin tekrardan, anneciginin mekanı da cennet olsun inşalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…