- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
Sporsuz Nasıl Zayıflanır ? Yetişkin Bir Birey Ofis İşinde Normal Aktivite ile Günlük 2500-3000 kcal arasında Kalori Harcar. Fakat Mitokondri Mekanizmasını Uyararak Normal Aktivite ile Harcamış olduğunuz Kalori Mikarını Minimum %50 oranında Arttırabiliriz. Buda haftada normale göre 1 1,5 kilo kaybetmenize neden olur. Bilgi için İrtibat : 0 541 219 78 84 (Not: Ürün - Zayıflama Hapı Satışı Değildir)
hıı benimki tmm der 2 dk sonra ya cnm şunu getir yiyelim ucundan al bişey olmaz der bende başlarım gerisi hak getireama artık ağırlımı koyacağım bakalım nasıl baş ederim senin eşine bravo bak adam yardım ediyor sana ...
anladım cnm ne bilim hani çaresiz dert yok bu zamanda hamdolsun ki bununda çaresi muhakkak vardır inşlhhh..nasılsa anlıcan şimdilik stres yapma kendine inşlh güzel haberler alırsın dr.undan o diğer dr.larıda allaaha havale et bence de hak etmişler bizide cocuk derdi uğruna yıllarımızı yiyen dr.lar var bende onları havale ettim çoktandır....
haklısın cnm ateşli hastalık 9 yaşından sonra geçirince kadın olsun erkek olsun bi etkisi kalıyormuş ki benim eşim 10 yaşında ateşli kabakulak geçirmiş hemde çok ağır kayv. öle dedi ve sebebi araştırılınca ortaya çıktı
eşim kabakulak yüzünden azosperm ( yani hiç menide sperm yok ) olmuş:26::26:
her zaman dikkat etmeliyiz sağlığımıza mesela ben genetiğime baktırdım kan pıhtılaşması çıktı hamile olunca doğuma kadar iğne kan sulandırıcı kullanıcam anlıcan her an herşey bizim için öenmli olan rutin kontrolleri yaptırmak lazım hepimiz için...
herkese günaydın, güzel olsun gününüz....
Zaten herkes kendinin doktoru önce. kendini tanıyıp senin için neyin iyi olduğunu önce sen bileceksin. Sınava girmemin sebebi ise şu: devlet memuru olduğunda bu sınava girip 60-70-80-90 ve 95 gibi puanlar alırsan devlet sana aldığın puana göre dil tazminatı veriyor. ve bu sınavı 5 yılda bir yenilemezsen otomatik olarak bir alt puan baremine düşmüş kabul ediliyosun aldığın para da azalıyor. benim de fransızcamın süresi doldu. onu yeniliycem. ingilizceye 3 yıl önce girmiştim.
İngilizce-Fransızca Mütercim tercümanlık mezunuyum ben. İngilizcem 11 yaşından beri var, anadolu lisesinden. Fransızcayı üniversitede hazırlıkta öğrendim ve bölümüm iki yabancı dilli eğitim veriyodu. yani teoride ikisinden de çeviri yapabilirim. ama işyerimde İngilizce ağırlıklı çalıştığımdan Fransızca çeviri pratiğim yok. ama okuyup, anlayıp konuşabiliyorum. o gırtlak meselesini de pek beceremiyorum ben de. orjinal fransız olmak lazım onun için
kızçeler selamlar herkese, ben geldimmaslında 2 gün önce gelecektim ama 2 gün ufak bir misafirimiz vardı, onu ugurladım ve geldim
daha iyiyim ve daha iyi de olacagım umarım, yani aynı sıkıntılar hala mevcut olsa da kendimi oyalamanın bir yolunu bulacagım, o yuzden kaldıgımız yerden devam diyorumee nerde kalmıştık
Herkese selam;
Ben tarih çalışırken çok sıkıldım yarım bırakdım vicdan azabıyla size koştum.Nasılsınız ? Herkes iyi mi ? En altta nurdanımı gördüm hoşgeldin bitanem.Geçmiş yapamıyorum çok uykum var.Bugün işteydim yarın da işteyim.O yüzden uyusam iyi olacak.
Gün çok yoğundu yarın da öyle olacak.Fena sıkıştım.
Diyet güzel gidiyor.Hatta uzun zamanlar sonra ilk kez doyduğum için tabağımı bitiremedim.Çok güzel bir duyguydu.Sporumu da yapıyorum.Aslında detaylı yazmam lazım size neler yaptığımı.
Yarın akşam uğramaya çalışırım öpüyorum sizleri görüşürüz
Hayırlı cumalar arkadaşlar;
İşyerinden selamlar hepinize.Cemrem msj için teşekkürler.Senin hep böyle resimli mesajarın oluyor valla ben çok seviyorum
Kimse gelmemiş.Yemeğe çıkıcam şimdi.Akşama görüşürüz artık
bende eşimin yemek seçmemesini seviyorum ama boğazı maşalalh karısından aşağı değilBen esimden yana sikintilar yasayan biriyim ama yemek secmemesi duzenli bir insan olmasi ce bogazina duskun olmamasi benim hayatimi da diyetimi de hep kolaylastiran ozellikleridir diyebilirim bizi bizden baska anlayan yok ayni seyi yasayan insan biliyor sadece hatta cogu zaman onlar bile degil cunku herkesin derdi farkli. Olan olmus ve menopoza girmisim belki dogustan bu bozukluk olmus belki sonradan. Bu konunun dinusu yok artik.ama sebebini ogrenmek hayati tehlikede bir hastaliga sebep olmayacagini da ogrenmek su an beni rahatlatan sey.cok sukur. Bu kromozom bozuklujlari yumurtalik kanserini surekl tetiklermis yumurtaligim alinacakti simdiden.cok sukur bendeki bozuklugun oyle etkisi olmazmis
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet en doğrusu olsun bi kere bile olsa o deneyimi yaşamak bile güzeldir inan bana ama o bi deneyim sana bide doğanı getirise oyy ne güzel olurEvet bu kabakulak ozellikle cok duydum maalesef erkeklerde olumsuz etkisi oluyormus menenjit hastaligi da oyleymis Alla sifanizi versin ins canim. Ben kendi genetik calismam bittikten sonra tup bebek konusunda cok kucuk de olursa umut verirlerse deneme yapacagim ve oncesinde esime de detayli bir kromozom analizi yaptiracagim belki tup bebek hakkim bir olacak ve bunu sikintiya sokacak birsey varsa onceden onlemini almis olacagim.
gönlünüzdeki ne murat varsa hayırlısını nasip etsin yaradan en ummadığınız anda...
Eki Görüntüle 1213072
doğacım bugün benim için ayrıca hüzünlü bi günAmin canim amin sagol cumlemiz icin amin diyorum
sağlıklı ve dengeli bir diyetle beslenen bir kişi zaten haftada 1-1,5 kilo verebilir.
Ayrıca insanları oturduğu yerden zayıflamaya özendirmek de matah bi şey değildir. Hareket candır. İnsan sadece zayıflamak için değil sağlıklı bir hayat sürdürebilmek için hareket etmelidir.
Zaten oturduğun yerden zayıflatacağını iddia eden her türlü şey yapaydır. Yapay olan her şeyin insan vücudunda yarattığı yan etkileri vardır.
Biz burada öyle şeylere gerek duymadan gayet doğal ve sağlıklı olarak kilo veriyoruz. Bilinçliyiz biz...
Kuzum ozledik ya seni. Gel artik.yazdiklarimizi okudun mu.moralin nasil.hadi ya gel de yaz yine bidi bidi. Ozledik valla.
doğacım bugün benim için ayrıca hüzünlü bi gün
bugün annemin öldüğü günün senesi tam 6 sene önce bugün annemi toprağa verdim..acısı hala taze o kadar zor ki rabbim herkesin ana babasına sağlıklı ömür versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?