bende eşimin yemek seçmemesini seviyorum ama boğazı maşalalh karısından aşağı değil
ama arada derede beni dinliyor hakkını yemeyeyim
haklısın cnm senin için ilk önce kendi sağlığın sağlığını tehlikeye atacak bişey olmasın gerisi allahın takdiri ile dzelir rabbim neylerse güzel eyler cnm benim
evet en doğrusu olsun bi kere bile olsa o deneyimi yaşamak bile güzeldir inan bana ama o bi deneyim sana bide doğanı getirise oyy ne güzel olurinşlh o günleri göreceğiz cnm ..tatlı sıkıntılar yaşa hep
zaten tüp bebek denemesi sırasında elimden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışırım ..
doğacım bugün benim için ayrıca hüzünlü bi gün
bugün annemin öldüğü günün senesi tam 6 sene önce bugün annemi toprağa verdim..acısı hala taze o kadar zor ki rabbim herkesin ana babasına sağlıklı ömür versin...
cnm çok geçmiş olsun ben geçmişi okumadım bilgim yoktu ..umarım dahada ii olursun valla tatlım kilomda bikaç kilo oynama var oda yarın belli olucak ama b ugün regly oldumMerhaba kızlar, ben geldiimmmEsoş ve Doğa bahsetmiş sanırsam, bir rahatsızlık geçirdim, Salı akşam başladı birden, yediğim bir şey dokundu muhtemelen diye düşünüyorum, iki gün yattım evde, çarşamba günü önemli bir görüşme vardı, iptal ettim mecburen. Ancak dün kendime gelebildim, ertelediğim görüşmeye gittim ve beklediğimden daha iyi geçti çok şükür İnşallah bundan sonrası da güzel geçer, çok önemsiyorum bu projeyi çünkü
Öncelikle ben arada kaçırmışım sanırsam, Züleyha'nın annesi rahatsızmış, şimdi daha iyiymiş anladığım kadarıyla ama yine de çoooook geçmiş olsun canım, kusuruma bakma ne olur, iş yoğunluğundan çok sık giremiyordum malum, geçmişe bakıyorum ama gözümden kaçmış demek ki:26: Gazi hastanesinde tedavi olmuş sanırım annen, ben hiç duymadım o hastaneyi, nerede yeri? Bu arada sen nasılsın canım? Hasta olmak zor ama hastayla ilgilenmek çok zor derim hep, kendine dikkat et lütfen sen de. Diyet falan bu dönemde zor tabi, almayalım yeter diyoruz zaten böyle durumlarda.
Esoşum da biraz yoğun gibi bu aralar, kolay gelsinDukan kızı oldun artık sen bakıyorum, severek uyguluyorsun, hele de sonuç alıyorsan çok keyiflidir. Spordan da sonuç almana çok sevindim o konuda bana bir şey sormuştun, ayrıca alıntı yapacağım kuzum
Doğacım direksiyon başında, kolay gelsin diyorum, iş yoğunluğu da çok, ama maşallah hepsinin üstesinden geliyor kızımızSağlık ile ilgili gelişmeleri telefonda da konuşmuştuk zaten, en kısa sürede netleşir inşallah sonuçların canım.
Nurdancım da pek sık girememiş, ben de bir şeyler yazamadım sana, kusuruma bakma canım, arkadaşlar ilgilendi seninle ama ben de yanındayım unutma olur muHer şey yoluna girecek, er ya da geç
Nilgün de sınavlara hazırlanıyormuş, kolay gelsinBen de YDS'ye girmedim hiç, yıllar önce ÜDS'ye girmiştim, şimdi o da kalkmış galiba, YDS olacakmış onun syerine de diye duydum, benim puan şimdilik geçerli ama ilerde belki girmem gerekebilir, bilemiyorum, ne zaman neyin değişeceği belli olmadığı için Bu arada sağlıklı kilo verme ile ilgili çok güzel cevap yazmışsın, altına imzamı atarım diyebileceğim bir yazı olmuş, ellerine sağlık canım
Cemrem de gelmiş, sen de sınavlara hazırlanıyorsun demek, kolay gelsin canım. Senin eşin de yemeği seviyor anlaşılanöyle olunca işimiz zor oluyor yaaa, bu arada senin diyet devam ediyor mu şimdi, kilon kaç, güncel bilgileri alalım artık
Kızlar aklımda kaldığı kadarıyla yazdım, unuttuğum, atladığım varsa affola. Şimdi makineye çamaşır atacağım, malum hasta olunca birikti bolca, sonra yine uğrarım ve geçmişe daha detaylı bakarım
evet enişteyle konuştum artık sabote etmicek ssöz verdiO zaman tsk ediyoruz eniste beye.tam gaz bol destek lazim kendisine duyurulur sabote etmesin bi zahmet.amin canim benim once saglikli olalim da nasipte cicuk varsa olur tabi ki ins.sen benden once baslarsin tedaviye bence.ins guzel haberi de verirsin ben de yardimci olmak isterim istanbulda arkadasim var on yil cektiler azospermiden.simdi kizlari var ustelik tup bebek gerek kalmamis bile..doktorunu ogrenirum istersen.allahin nasip ol demesi onemli. Ama doktorun tedavisi bilgisi de onemli
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet cnm iraz daha iim bazen esiyor rüzgar tersten banaBenim ana kiz iliskim zayif.ana kiz gibi yakin olamadik. kaldi ki on uc yildir ayriyim. Yilda toplam on gun ancak goruyorum ama yine de anne anne iste.ihtiyacin var hep.ozluyosun uzuluyosun imreniyosun herkese.gurbetlik cok zor. Hele boylesi.canim benim ins oteki alemde yanyana koyun koyuna ol anneciginle..allah mekanini cennet etsin seni de yanina koysun ins. Annenin sizisi annelikle dinsin ins canim.icim burkuldu boyle.elden bisey de gelmiyor maalesef
Neslicim şimdi benim spor listemde de hergün yada iki günde bir falan sayılarım ikişerli olarak artıyor.Ben bu hareketleri gün içinde spor yapmadan yapacaksam eğer öncesinde senin dediklerinden birini mutlaka yapıyorum hafif bir terleme geliyor sonra bölgesele geçiyorum.Ayrıca haftada en az 2 kez leslie(2-3 mil) ve ya jiliian 1 kez yapıyorum.Yani haftada 3 gün tempolu sporum oluyor iyice ter atabiliyorum.Diğer günler ise bahsettiğim gibi kendi bölgesel hareketlerimi yapıyourm.Kollarım için ağırlıkla çalışıyorum.Karnım için mekik.Bacaklarda iç bacak ve arka bacak olmak üzere toplam 7 hareketi setler halinde yapıyorum.Yanlar içinde bir hareketim var.Sumo squat da yapıyorum.Bunlar yeterli mi acaba ? Ondan emin olamadım.Ha benim bölgesel haretlerim jillia ve şallıdan aldım.Piates hareketi zaten çoğu.Ne dersin arttırmalımıyım ? Mesela hergün leslie yada jillian mı yapsam ? Gerçi göbiş küçülüyor görebiliyorum ama benim asıl problemli bölgem tam bazen kısmının yanı kalça gibi duruyor böyle tuhaf çıkıntılarEsoşum, çok şükür spor listenle ilgili yazabiliyorum sonundaNe kadar zamandır spor yapmıyorum, nasıl özledim anlatamam. Kendimi çok hantal hissediyorum Bölgesel listen bence çok güzel, bildiğim kadarıyla yavaş yavaş sayıları ve setleri artırmayı öneriyor uzmanlar. Yani mesela 3x12 olarak yaptığın bir egzersizi bir hafta sonra 3x13 yapabilirsin. Bu hareketlerden önce ısınma için birşeyler yapıyor musun? Yağ yakmak ve sıkılaşmak için öncelikle mutlaka ısınmak gerekiyor. Bunun için de biraz bisiklet sürebilirsin, dans edebilirsin veya Leslie ile 1 mil yapabilirsin. Hareketleri yaptıktan sonra da soğuma yapmalısın mutlaka. Onun için de Leslie'nin soğurken yaptırdığı hareketleri kullanabilirsin.
Sıkılaşma için benim daha önceden denediğim bir video vardı, gerçekten etkili olduğunu düşünüyorum, bana ağır gelmişti, nabzımı çok yükseltmişti. Denemeni öneririm. Jillian Michelle diye bir bacımızForumda spor bölümünde bilgi vardı.
Bunun dışında ben bir türlü sevemesem de pilatesi de sıkılaşma için öneriyorlar. Aklıma gelenler bunlar.
Cardio için senin şartlarını da düşünerek en uygunu Leslie gibi görünüyor. Aynı videolardan sıkıldıysan farklı videolarını bulabilirsin. Hatta ağırlıkla veya bantla yaptırdığı hareketleri de içeren videolar var, onlara da bakabilirsin.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar kuzu. Yine fikir alışverişinde bulunuruzİnşallah ben de başlayabilirim en kısa zamanda
Herkese iyi aksamlar. Yeni kkdan ilk yaziyi ben yazayim bi garip oldu ama alisiriz artik..ben bugun tartilamadim cunki reglym felaket agrim var ve siskinlik hat safhada yani cok farkettim o yuzden affiniza siginarak haftaya tartilip yoluma devam edicem bide cizelge yapicam ..umarim herkesler iidir.
Canim diyet spor ders bol vakit derken daha keyifli gunledesin son donemde.senin adina cok mutluyum sinav da guzel gecerse tam balli kaymak olacak ins. Evet evet detayli yaz neler yaptigini. Hem burasi sakinlesti nurdan nesli ve zuleyha hocam yoklar yaaa
Sana da hayirl cumalar fistik.ya ben gelitorum her gun.bir suru de yaziyom gecmise baksana kuzum ya.
Gunaydin kizlar guzel bir haftasonu diliyorum hepimize. Ben full sekilde calisiyor ve yasiyorum bu haftayi. Bu hafta ilk kez aksam ev isi yaptim yerimden kalkamiyordum aksam.camasir yikadim katladim carsaf nevresim degistirdim esim sagolsin yemek isini kendi hallediyor bu hafta. Hatta topluyor dun makinayi bile bosaltmis cok yogunsun yardim edeyim diye dusundum diyor is cikisi direkt egitime gidiyorum sekiz sekiz bucuk evde oluyorum is yogunlugu ve egitimde kendimi kasmamin sonucu ayagim bacagim beynim felc misali aksami geciriyorum kurs hocasi cok gicik. Mukemmelluk bekliyor dun cok buyuk iki hata yapinca iyice kitlendim zaten. Araba kiralayip surmem lazim biraz masraf olacak ama mecbur kaldim
Dukan kızı mı ? Ayy ne güzel hitabet pek sevdimmm :):)Merhaba kızlar, ben geldiimmmEsoş ve Doğa bahsetmiş sanırsam, bir rahatsızlık geçirdim, Salı akşam başladı birden, yediğim bir şey dokundu muhtemelen diye düşünüyorum, iki gün yattım evde, çarşamba günü önemli bir görüşme vardı, iptal ettim mecburen. Ancak dün kendime gelebildim, ertelediğim görüşmeye gittim ve beklediğimden daha iyi geçti çok şükür İnşallah bundan sonrası da güzel geçer, çok önemsiyorum bu projeyi çünkü
Esoşum da biraz yoğun gibi bu aralar, kolay gelsinDukan kızı oldun artık sen bakıyorum, severek uyguluyorsun, hele de sonuç alıyorsan çok keyiflidir. Spordan da sonuç almana çok sevindim o konuda bana bir şey sormuştun, ayrıca alıntı yapacağım kuzum
Kızlar aklımda kaldığı kadarıyla yazdım, unuttuğum, atladığım varsa affola. Şimdi makineye çamaşır atacağım, malum hasta olunca birikti bolca, sonra yine uğrarım ve geçmişe daha detaylı bakarım
Kizlar yemegi bile iki de yedim cok yogunum. Pazartesi konyaya cagrildim yumurtalik icin mr istiyorlar ultrasonda yumurta hic gorunmedi yumirta hic yiktur diyebilmemix icin sart dediler aksarayda ysptiracaktim ama hastaneler uc dort gun full dolu. Yine yolcuyum yani anlayacaginiz uzere.
Hatta kızlar bu hafta liste yapmaktan vazgeçiyorum çünkü izinlilerimiz arttı bu hafta o yüzden haftaya yaparım hemde şu liste olayında bi fikir edinmiş oluruz zira ben hala bulamadım.Serap doğa cemrem ve züleyha hocam izinliler.Nilgün ve krizantam bildirim yapmamışlar sanırım siteden dolayı giremediler.Ben nurdan ve nesli eksilerdeyiz .Bu bize motive olsun.Haftaya hem bildirim olur hem de ben listeyi güzellce yapmış olurum anlaştık mı ?
Hosbuldum tatlim iim ya regly erken gelince biraz bunyem sarsildiCanım hoşgeldin ;
Nasılsın ? Regl olmuşsun geçmiş olsun.Listeyi bu haftalık erteledim zaten sıkıntı yok.Konuşamadık hiç seninle neler yapıyorsun? Okul ne alemde ? Diyete devam mı? Diyetisyene gidiyormusun ? Bi dökül bakem
kızçeler selamlar herkese, ben geldimmaslında 2 gün önce gelecektim ama 2 gün ufak bir misafirimiz vardı, onu ugurladım ve geldim
daha iyiyim ve daha iyi de olacagım umarım, yani aynı sıkıntılar hala mevcut olsa da kendimi oyalamanın bir yolunu bulacagım, o yuzden kaldıgımız yerden devam diyorumee nerde kalmıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?