Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

esramm ,sağol tatlım görmemişim alıntnı haftaya benide ekle tabloya ,şimdi karrasızım ama şu seksenlerden kurtulmak istiyorum ya bıktım,81 kiloya indim 83 ten hızlanmak için ne yapım tatlım....dukan mı yapım ozaman ,onuda çok protein kanser yapıyo diyolar ya korkutuyor....

O doktor hakkinda olumsuz seyler de cok umudum para avcisi gibi seyler yani. Hem su an tuo bebekciye gitmiyorum oncelik erken menopoxun sebebi arastiriliyor tip fakultesinde genetik de. Sifir over goruluyor yani yumurta son bir yildir.bu sartlarda tuo bebekciklere guvenmem zor. Tamam olur diyip hic yumurta olmamasina ragmen tedaviye alacaklar su an arastirma devam ediyor o bitince son bir kez daha deneyebilirim ama tip fakultesinde dusunuyorum ahhh yok mu insanlar.annem bile sinir ediyor bu konuda. Bilip bilmeden konusuyor. En sinir oldugum sey

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben keyif aldim guzel bir blog olmus cocuklari da izledim bayildim maasallah

Canim dinlenmene cok sevindim bu hafta yogun olacaksin yine.bayrama gittigimiz gibiyiz ikimiz de desene.kolay gelsin canim. Buarada dun uzun uzun konusmak cok iyi geldi hem seni cok ozlemisim hem de terapist gibi iyi geldin yine bana.dingin egitici yumusak neseli akla ve kalbe esit hitap eden tarzinla beni dinlendirdin resmen.cok tsk ederim kocaman opuyorum seni. O arti sekizyuz ise cok sacma geldi insan bir gunde kilo almaz alsa da sekiz yuz almaz vucut dengesino sasirdi yorgunluktan bence.benim bazi zamanlar tok karnima olan rakamim ac karnima oluyor ertesi gun oluyor cok sacma iste

Bugun ben de yari dukan yari ayca kaya bir kahvalti yaptim dun hastanede oldugum icin bir bucuk ogun oldu ancak toplam gun boyu ama dukana uygundu dukan konusunda net karar vermedim karma bisey yaoacagim ben. Dun cok dusundum

Adimsayar ben de taktim direksiyon egitiminr gidis gelis baya yurutecegim kac adim olacak merak ettim

Gunaydin kizlar birsuru alinti oldu diye girdim ama sakinmis. Esos nerdesin kiz. Nurdan gel ya uzaklasma oyle.ben dun hastanedeydim malum. Uzun uzun yazacsgim ama is birikti dunden bir suru. Sakin kafa yazmsk istiyorum aksam girmeye calisacsgim is cikisi ilk direksiyon dersime de gidecegim benden kisaca haberler boyle.opuyorum

herkese merhabalarrrrrrrrr
geçmişe bakamadım ama kısmetse bundan sonra buralarda olurum bende aranıza geldimmmmm tartı gününüz ne zaman beni bu hafta mazur görün tartılmadım haftaya başlıcam ..hergün liste yayınlıyormuyuz malum benim menüm pek değişken değil o yüzden soruyorum...
burda nasıl bi yol izleniyor yani kısaca anlatırsanız sevinirim...

Son düzenleme:
Nasılsınız arkadaşlar.geçmişe pek fazla bakamadım.umuyorumki hepiniz iyisinizdir.ben izmirdeyim.annem gene çok rahatsızlandi.onu hastaneye getirdim.dün emar çekildi.bugün 1de doktoru görücek.benim diyet yalan oldu.hastanelerde koşmaktan dün 6 da kahvaltı yapmıştım.akşam 7de etli ekmek yedim.gitti diyet falan.sabahta boyozla gevreği götürdüm.eve dönünce kesinlikle kuralına uygun dukan yapıcam.dün periyodik dönemimde başladı.çok gerginim bu ara.annemleri almanyaya gitmeye ikna edemiyorum.babam felçli annem böyle ben okula dönünce ne olucak.almanyada 4 kardeşim var.hepsi koşar.gitmek istemiyorlar.off neyse kızkar kafanızı şişirdim.yaşlılık çok zor.

Nasıl geçti canım.dilerim herşey iyi olur.direksiyon çok zevkli.eminim çok hızlı şekilde trafiğe hazır olucaksın.kolay gelsin

Esoşum, bu ara giremiyorsun sanırım sık, özledik be yaaa Fırsat bulabilsem foto koyacağım da, bir türlü fırsat bulamadım gülüm yaaa. Yaz dönemi bu kadar yoğun geçtiğini hiç hatırlamıyorum valla.
Bu arada ben de Dukan'a baktım ama çok meşakkatli geldi Yani özel olarak hazırlanmak lazım buna, dün Doğayla da konuştuk telefonda, ona da dedim, yorucu bir diyet bence bu, sonuna kadar sabredip götürmek zor, Dr Dukan kendisi de diyor zaten, tüm aşamaları tam olarak yapmazsanız verdiğiniz kiloları alırsınız diye. İyice düşünüp karar vermek lazım. Bana zor göründü. Et yemek tamam ama yanında salata bile yok O yüzden ben düşünmüyorum yapmayı. Zaten protein tüketimini artırmak kilo vermeyi kolaylaştırıyor, bu bir gerçek, o yüzden belki ona dikkat etmek lazım, yağı azaltmak ta lazım, tabi karbonhidratı da e zaten bunları yapsak kiloyla işimiz ne değil mi Amaann ne bileyim işte, bana uygulanması zor geldi kısaca.
Spor listene de bir bakayım, benim de motivasyona ihtiyacım var, özledim spor yapmayı yaaaa Dün adımsayar taktım ama anca 3000 adım atmışım toplam:18:

Hoşgeldin canım.biraz zor bir bayram geçirmişsin.insan en iyi evinde dinleniyor.bundan sonra dinlenirsin.canım dukan ekspresi çok rahat yaparsın.eğlenceli.hergün birşeyler ekleniyor.incele bak.5 kilo fazlası olanlar için .sana çok uygun sanki.inceleyince kendin en iyi kararı verirsin.

Adimsayar ben de taktim direksiyon egitiminr gidis gelis baya yurutecegim kac adim olacak merak ettim

Bence de canım, Dukan yapmaya karar verirsen de çok azimli olman ve kararından dönmemen, kaçamak yapmaman lazım, dün telefonda da konuştuk, yoğun hazırlık seni bunaltabilir, sürekli uygun ne yiyeceğim düşüncesi yorabilir, uzun süre sabredemeyebilirsin, eksisiyle artısıyla düşünmen lazım. İş konusundaki düşüncelerimi de söyledim, şimdilik önce sağlık sorunların hallolsun, inşallah iyi sonuçlar alırsın, sonrasında iş seni mutsuz ediyorsa bırakmayı ciddi ciddi düşün, 1 sene mola verip, kendinle ilgilen, zayıfla, KPSS hazırlan, en azından denemiş olursun, dinlenmiş olursun biraz.
Direksiyon eğitimi çok keyiflidir, inşallah iyi bir hocaya denk gelirsin, bu süreç sana zevk verecek eminim, ehliyeti alınca da bir araba alabilirseniz süper olur Ben dün taktım adımsayarı ama 3000 adımda kaldım, bugün biraz daha fazla olur inşallah

Merhaba canım, özlemişim seni Nasıl geçiyor tatilin? Ben denizi çok özledim yaaaa Antep'te yorulmak ne kelime, üstümden tır geçmiş hissediyorum resmen, hala tam kendime gelemedim Dukan'a baktım canım ama pek bana göre değil, yani protein ağırlıklı beslenmeyi yapabilirim ama tek tip beslenme beni çok mutsuz ediyor, niye bilmiyorum bana iyi gelmiyor, hele de hergün dışarda yemek zorunda olduğum için, öğlen yemeklerini ayarlamak kolay değil, bunda da ekmek yok, salata yok, sadece et ve süt ürünleri var. O yüzden sanırım denemeyeceğim. Bir de Dukan ekspreste bir haftada 700-800 gram veriliyormuş ortalama, ben zaten akşam atıştırmaları kesip, protein ağırlıklı beslendiğimde ve spor yaptığımda 500 gram civarı verebiliyorum, bu yüzden değmez uğraşmaya diye düşündüm. Sen uyguluyor musun? Nasıl gidiyor? Kilo verme ne durumda?

Şöyle hızlı bir geçmişe baktıktan sonra merhaba diyeyim artık Hepimize güzel bir gün olsun inşallah Benim bugün biraz yoğun gibi, sabah bir toplantım olacaktı ama iptal oldu, iyi de oldu, daha kendime gelemedim malum belki öğleden sonra olabilir. Yapılacak iş çok ama benim yapasım yok, denize girmek istiyorum ben yaaaaa

canım ,geçmiş olsun, bizde 20 gündür hastanelerle uğraşıyoruz çok zor gerçekten sanada kolay gelsin anneciğine şifalar versin bende öyle diyette tam bi plan oluşturamadım....

Sesim çıkmıyor demi ? İki gündür işteyim kusura bakmayın.Akşam affetmem girerim ballarım özledim ki ben de sizi.

Filizcim izmirde gazi hastanesindeim.yanımda oturan bayanla sohbet ettik.mide küçültme ameliyatı olmuş.116 kgmış.şimdi90.2 ay öne olmuş.3 gün yatmış.8bin tlye mal olmuş.bir ara düşünüyordun sanki.o yüzden paylaşmak istedim.5 hasta ile konuştum hepsi çok mutlu.serdar kaçar doktorun adı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…