Geçmiş olsun canım.Annen iyimiş sevindim inşallah daha iyi olur.
Dukan ekspressle ilgili küçük bir not düşeyim.Bu yeni çıktı kilo fazlası 5 kg olanlar için uygun bir diyet.Dha fazlası için dukan diyeti öneriliyor.Nacizene söylemek istedim.
lütfen kendini üzme ,bak ben sana anlattım o 3 düşük yaptığım dönemde herkes benim kadın doğum uzmanım kesilmişti başıma artık insanlardan nefret etmeye başlamıştım inan sürekli kıyaslamalar yapmaları ama güçlü ol ,iç huzurunu sağla olacak inşallah benim dediğim dr gittinmi merak ettim ,bak görümcem 102 kiloydu diyetisyenle 84 olmuş sende yaparsın ,umutsuz olma çocuk konusunda da tamam mı ....
Kızlar kızlar süperiz... kimse kilo almamış bayramda. afferin bize :)
Doğacım bloguma her gün yazamıyorum ama beklerim sık sık.
Esracım sen de kendine beni örnek göstermişsin ama sen de artıları hemen atıvermişsin bak...
hadi herkese iyi haftalaaaarrr.....
Günaydın kızlar, hepimize güzel bir hafta olsun inşallahDün epey dinlendim, canım birşey yapmak istemedi zaten. Bugün de rölantide çalışmayı planlıyorum Yarın muhtemelen yoğun olacağım, bugün bari sakin olsun iş Dün hem yayıldım, hem de acayip çok yedim, neden bilmiyorum ama stres, yorgunluk, sonuç aşırı yeme oldu Bugün, uzun bir aradan sonra adımsayarımı taktım. Bu kadar Dukan muhabbeti olmuşken, kahvaltıda ona uygun birşeyler yiyeyim en azından dedim. Dün 67 olan kilom bu sabah 67.8'di, o yüzden sabah ekmek yemesem de olur dedim 2 yumurta, az peynir, az süt ve 1 kaşık yulafla, az zeytinyağında omlet yapıp yedim
Şimdi de bir bakacağım bu Dukan neymiş diye, pek bana uygun görünmüyor ama yine de incelemekte fayda var. Dukan ekspres neymiş ona da bakacağım.
Günaydın kızlar, hepimize güzel bir hafta olsun inşallahDün epey dinlendim, canım birşey yapmak istemedi zaten. Bugün de rölantide çalışmayı planlıyorum Yarın muhtemelen yoğun olacağım, bugün bari sakin olsun iş Dün hem yayıldım, hem de acayip çok yedim, neden bilmiyorum ama stres, yorgunluk, sonuç aşırı yeme oldu Bugün, uzun bir aradan sonra adımsayarımı taktım. Bu kadar Dukan muhabbeti olmuşken, kahvaltıda ona uygun birşeyler yiyeyim en azından dedim. Dün 67 olan kilom bu sabah 67.8'di, o yüzden sabah ekmek yemesem de olur dedim 2 yumurta, az peynir, az süt ve 1 kaşık yulafla, az zeytinyağında omlet yapıp yedim
Şimdi de bir bakacağım bu Dukan neymiş diye, pek bana uygun görünmüyor ama yine de incelemekte fayda var. Dukan ekspres neymiş ona da bakacağım.
Ben keyif aldim guzel bir blog olmus cocuklari da izledim bayildim maasallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydin kizlar birsuru alinti oldu diye girdim ama sakinmis. Esos nerdesin kiz. Nurdan gel ya uzaklasma oyle.ben dun hastanedeydim malum. Uzun uzun yazacsgim ama is birikti dunden bir suru. Sakin kafa yazmsk istiyorum aksam girmeye calisacsgim is cikisi ilk direksiyon dersime de gidecegim benden kisaca haberler boyle.opuyorum
Canım tekrardan hoşgeldin diyelim o zamanNe güzel sen de kilonu koruyarak dönmüşsün. sıcak ve kalabalık buna etken olabilir.Kaıdn doğuma şimdilik gitmicem balım ama biraz zaman geçsin giderim elbette.Hatta özele giderim erzurumda falan.Devlet hiç anlayışlı olmuyor.Sen git ama sakın ihmal etme.
Senin saçlarının her hali yakışır elbet ama üç numara yapma böyle çok tatlısın.Arada bandana falan taksana şirine.Hem sen hani foto koyuyodun bakem ?
Valla tatlım bir dukan aşkına başladık benim iyi gidiyor bir ay deneme süresi verdim kendime.Sonuçtan memnun kalırsam ala -ki yapanlar çok güzel vermiş- kalmazsam eski düzenime dönerim.Hep birlikte göreceğiz.Bende spor listemi paylaştım.Yapalım valla
Bugun ben de yari dukan yari ayca kaya bir kahvalti yaptim dun hastanede oldugum icin bir bucuk ogun oldu ancak toplam gun boyu ama dukana uygundu dukan konusunda net karar vermedim karma bisey yaoacagim ben. Dun cok dusundum
Adimsayar ben de taktim direksiyon egitiminr gidis gelis baya yurutecegim kac adim olacak merak ettim
Hoşgeldin canım.biraz zor bir bayram geçirmişsin.insan en iyi evinde dinleniyor.bundan sonra dinlenirsin.canım dukan ekspresi çok rahat yaparsın.eğlenceli.hergün birşeyler ekleniyor.incele bak.5 kilo fazlası olanlar için .sana çok uygun sanki.inceleyince kendin en iyi kararı verirsin.
Nasılsınız arkadaşlar.geçmişe pek fazla bakamadım.umuyorumki hepiniz iyisinizdir.ben izmirdeyim.annem gene çok rahatsızlandi.onu hastaneye getirdim.dün emar çekildi.bugün 1de doktoru görücek.benim diyet yalan oldu.hastanelerde koşmaktan dün 6 da kahvaltı yapmıştım.akşam 7de etli ekmek yedim.gitti diyet falan.sabahta boyozla gevreği götürdüm.eve dönünce kesinlikle kuralına uygun dukan yapıcam.dün periyodik dönemimde başladı.çok gerginim bu ara.annemleri almanyaya gitmeye ikna edemiyorum.babam felçli annem böyle ben okula dönünce ne olucak.almanyada 4 kardeşim var.hepsi koşar.gitmek istemiyorlar.off neyse kızkar kafanızı şişirdim.yaşlılık çok zor.
canım ,geçmiş olsun, bizde 20 gündür hastanelerle uğraşıyoruz çok zor gerçekten sanada kolay gelsin anneciğine şifalar versin bende öyle diyette tam bi plan oluşturamadım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?