Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Kinayi atlattik yarin uzun uzun yazarim gunduz musaitim.opuldunuzzzzz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar, hepimize güzel ve enerjik bir haftasonu olsun iniallah Güne erken başladım, tibet hareketlerini yaptım, kahvaltıdan önce bir merhaba diyeyim dedim Esoş artık uzun saçlı anlaşılan fotoğraf istiyoruuummmmm Güle güle kullan yeni saçlarını canım. Yalnız kuaförde geçen süreye bakınca hiç bana göre bir iş olmadığını anladım
Doğa da kına gecesini atlatmış, darısı düğünün başına, fotoğraf isteğimi zaten söylemiştim

Oyyyy bunlar tam benlik Teşekkürler Esracım, en kısa zamanda deneyeceğim

Çok güzel görünüyor. Çok besleyici. Çocuklara yaparım ben bunu :)İyi dileklerin için de sağol

Cok tatlisin deli kizzz ara ogunler supet kesinlikleee deneyecem

Beğendiğinize sevindim kızlar yine yeni bişeyler buldukça paylaşırım sizler de bulursanız bizi mahrum bırakmyın :)

Doğacım o alttaki yazıyı telden ayarladım motivemiz olsun güzel de oldu.Kk nın uygulaması önceden çok kötyüdü ama şimdi gayet kullanışlı :)

İkizler burcu seniii :) Karaketerine yansıyor doğrusu :)

Günaydın ballarım :)

Neslicanın da söylediği gibi inşallah musmutlu bir haftasınu geçiririz.Sbah erkenden kalkıp tibet bile yapmış hatun.Çok özeniyorum spor yapmanıza en kısa sürede sımsıkı başlıcam.Finaller bi bitsin de :)

Saçlara gelince inanın çok sıkıldım yani 5 saate yakın .Tek tek tek takıldı ama güzel oldu değdi yani.Alışık değilim tabi gece uyurken kafamda teltokalarla uyumuş gibi hissediyodum.Foto çektim en kısa sürede eklicem.

Kızlar Doğa biir güzel olmuştu ki ba yıl dımmm.Ekle can herkes görsün.Ben şimdide düğünü merak etmeye başladım.Annesigil de geldi ohhhh sefan olsun :)

Hadi ben kaçar yarın bir arkadaşla görüşücem.Bugünden işlerim var ha bi kalan 50 tane saç takılacak.Puffff

Gerçi hepiniz uysnmışsınız.bende oğlumun basket kursundayım şimdi.telden yaxmayı çok beceremiyorum .
Esramın saçlarını çok merak ettim.eminim müthiş olmuştur.doğanında kına kıyafetlerini çok merak ettim.eminim oda harika olmuştur.neslicim sporunu yapmış ne güzel ikizlerin güzel annesi bugün gelmemiş henüz.
Esracım bugün karabuğday diiyetini yapıyorum.daha önce almıştım ilk öğün sonrası yapamamıştım.bugün ilk öğünümü yedim.inşallah bozmadan bitiririm.tadını çok sevemedim ama yenmeyecek gibi değil..
Yaşlarımızı sormuşsun.buraya yazsam ne kadar ysşlı olduğum çıkar ortaya.gerçi sen yaşımı biliyorsun....burcum kova.uğurlu sayım hiç bilmiyorumki..oğullarım uğurum o yüzdem 2 sayısını çok kullanırım

Emeklilik hayalimi beğenmenize çok sevindim.inşallah gerçekleştiririm ve sizleri ağırlama şansı yakalarım.

Dışarıda müthiş yağmur ve biz oğlumla migrosta mahsur kaldık.şimdi o karnını dooyuruyor bende çok açım ama buğdağ diyetimi bozmuycam.

Dukan yapmıyorum ama yulaf kepeğini kullanıyorum.migrosta baya indirim var.4 paket aldım.kek yapyorum krep yapıyorum.ilgilenirseniz indirim aklınızda olsun

Kimseler gelmemiş bugün.
Ben oğlumun basket kursundayım gene.onu beklerken bir uğruyayım istedim.
Esram dün karabuğday diyetimi yaptıö.63.900düm bugün 63.400 .çok az gitmiş değilmi.sonucu görünce bugün yapmasam mı diye düşündüm.sonrada neden küçümsüyorsun ki yola devam dedim.yanlız bugün içine 2 kaşık yoğurt ekledim.evden çıkmadan 1 salatalık yiyip 1 fincanda yeşil çay içtim.yarın sonucu yazarım sana.
Bu hafta diyet yapmam zor olacak.okulda mangal yakılacak.bir günde benden kısır istediler.eh yanına bişelerde yapılır ama yoldan çıkmam dikkat ederim mutlaka.öpüyorum hepinizi.

Herkese selamlar
Bugun sabah cok erken saatte kalkip arkadaşımla bulusum ve simdi eve dönüyorum.Merkeze geldiğim için bir buçuk saat yol cekecem simdi basim agirmasaydi hic gocunmazdim. Şimdilik hoscakalin aksam tekrar girip bakicam kim ne yapmis ha birde benimle gurur duyun bugun disardaydim ve diyetimi bozmadim tatli yerine sekersiz nescafemi ictim kahvaltida yarim simit ve kendi atistirmaliklarimla eve dönüyorum öpüyorum canlar aksam yazicam :):):)

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Neslicigim.dinlendin mi sen bakem. Erkenciymissin.ama tibet yapilmis sen yoga yapiyordun eskiden. Tibet iyi gelmistir . Resim.ekleyecem canim laptopdan girerim en kisa zamanda

Aynen.benim.icin de cok zor. Roflem yapilirken cok slklcl oluyor bile. Ama sen 45 dk makyaj yaopan kokos hatunsun sana hersey kolay gelir tam bakimli halini goremedim.ama guzel olmus rapunzel gibi. Turk filminden cikmis gibi hele kahkullu :):thumbdown: kuzu tsk bu dugune enaz bir aydir plan yapiyorum sukur degdi cok icimr sindi

Kuzu iyi eglenceler buarada. Oh gez mis gibi.cok iyi olmus

Ayyy sinirli yuzolmus yanlisliklaaaa

Haftasonu yogun gecmis yine hocam
Kolay gelsin. Ogullarim ugurum cok guzel bir ifade.cok diygulandim cok. Zaten regl oldum bugun. Dun dugunde agladim.halam.sen oynadin ben dua ettim.allahim..bu kizimin bedenine bebek.nasip et diye. Duygulandim.agladim annem.de agladi cocuk konusuna o da uzuluyormus aslinda.koyverdik o an
Guclu halimizi biraktik. Hocam.ne yasi ya
Keske sizin gibi dolu ve guzel bir yasta saglikli ve guzel olsak hepimiz.maasallahhhh

Dukan yapmıyorum ama yulaf kepeğini kullanıyorum.migrosta baya indirim var.4 paket aldım.kek yapyorum krep yapıyorum.ilgilenirseniz indirim aklınızda olsun

Ben yulaf ezmesi aldim.hic sevemedim ama ekmek makinasi alip kendi ekmwgimi yulaf kepek yapmayo dusundum.birara. belki denerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…