- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
Oyyyy bunlar tam benlikTeşekkürler Esracım, en kısa zamanda deneyeceğim
Çok güzel görünüyor. Çok besleyici. Çocuklara yaparım ben bunu :)İyi dileklerin için de sağol
Cok tatlisin deli kizzz ara ogunler supet kesinlikleee deneyecem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ugurlu sayim bes. Seviyorum daha dogrusu.bir ugurunu gormedim.tekli rakamli yillarim daha iyo gecer genelde. Ylin ilk yarisi daha kotu diger yarisi daha iyidir 12.06.1983 dogumgunum ikizler
Ayyyy hakikaten cok uzun surduu yaaaa. Zor is valla yapmak da beklemek de.ama sonucuna degmis bence. Turk filmi guzeli. Rapunzel senii:thumbdown::thumbdown::thumbdown:
Günaydın kızlar, hepimize güzel ve enerjik bir haftasonu olsun iniallahGüne erken başladım, tibet hareketlerini yaptım, kahvaltıdan önce bir merhaba diyeyim dedim Esoş artık uzun saçlı anlaşılan fotoğraf istiyoruuummmmm Güle güle kullan yeni saçlarını canım. Yalnız kuaförde geçen süreye bakınca hiç bana göre bir iş olmadığını anladım
Doğa da kına gecesini atlatmış, darısı düğünün başına, fotoğraf isteğimi zaten söylemiştim
Kat ben de duymadim merak ettim inceledim biraz.cok hosuma gitti edebi olarak uygulumada siirdeki bazi ozel ifadeler oliyor bu tam brnlik cok ilgimi cekti. Kati' sanati zule yha hocMin ilgilendigi olsa gerek. Cok guzr bir video ixledim dyrdane unvar dailymotion.bayilacalksiniz eminim.hoc harikasiniz sizden feyz aliyorum yetenegim yoktur boyle konularda ama artik sosyal anlamda yogunum demeyecegim. Sizi gorunce. Maasallah
Günaydın ballarım :)
Neslicanın da söylediği gibi inşallah musmutlu bir haftasınu geçiririz.Sbah erkenden kalkıp tibet bile yapmış hatun.Çok özeniyorum spor yapmanıza en kısa sürede sımsıkı başlıcam.Finaller bi bitsin de :)
Saçlara gelince inanın çok sıkıldım yani 5 saate yakın .Tek tek tek takıldı ama güzel oldu değdi yani.Alışık değilim tabi gece uyurken kafamda teltokalarla uyumuş gibi hissediyodum.Foto çektim en kısa sürede eklicem.
Kızlar Doğa biir güzel olmuştu ki ba yıl dımmm.Ekle can herkes görsün.Ben şimdide düğünü merak etmeye başladım.Annesigil de geldi ohhhh sefan olsun :)
Hadi ben kaçar yarın bir arkadaşla görüşücem.Bugünden işlerim var ha bi kalan 50 tane saç takılacak.Puffff
Ben sizi Hatirliyorum bize yazardiniz bazen. Eski topiklerimize yani
İkizler burcu seniii :) Karaketerine yansıyor doğrusu :)
evvveeeeeet benim
Günaydın ballarım :)
Neslicanın da söylediği gibi inşallah musmutlu bir haftasınu geçiririz.Sbah erkenden kalkıp tibet bile yapmış hatun.Çok özeniyorum spor yapmanıza en kısa sürede sımsıkı başlıcam.Finaller bi bitsin de :)
Saçlara gelince inanın çok sıkıldım yani 5 saate yakın .Tek tek tek takıldı ama güzel oldu değdi yani.Alışık değilim tabi gece uyurken kafamda teltokalarla uyumuş gibi hissediyodum.Foto çektim en kısa sürede eklicem.
Kızlar Doğa biir güzel olmuştu ki ba yıl dımmm.Ekle can herkes görsün.Ben şimdide düğünü merak etmeye başladım.Annesigil de geldi ohhhh sefan olsun :)
Hadi ben kaçar yarın bir arkadaşla görüşücem.Bugünden işlerim var ha bi kalan 50 tane saç takılacak.Puffff
Aynen.benim.icin de cok zor. Roflem yapilirken cok slklcl oluyor bile. Ama sen 45 dk makyaj yaopan kokos hatunsun sana hersey kolay gelirtam bakimli halini goremedim.ama guzel olmus rapunzel gibi. Turk filminden cikmis gibi hele kahkullu :):thumbdown: kuzu tsk bu dugune enaz bir aydir plan yapiyorum sukur degdi cok icimr sindi
Dukan yapmıyorum ama yulaf kepeğini kullanıyorum.migrosta baya indirim var.4 paket aldım.kek yapyorum krep yapıyorum.ilgilenirseniz indirim aklınızda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?