Işte size harika bir ara öğün seçeneği ben yaptim superrrrr oldu eminim siz de seversiniz tatli ihtiyacina birebir hemde tok tutuyor
Malzemeler
5 kuru incir
5 kuru erik
10 kuru kayısı
1.5 s bardağı yulaf
20 kadar kaju
2 yumurta
Kakao
Once meyveleri küçük küçük dogruyoruz.Daha sonra robatta çektiğimiz yulafi ve iri olarak kiydigimiz kajuyu yumurta ve kakaoyu ekleyip karıştırıyorz.Bu karisimi tepsiye yayip kesiyoruz.175 derecede 20 dk pisirip harika bir ara öğün elde etmiş oluyoruz.Tadi cidden super olmus kahveye pek yakışacak ♥♥♥
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
Ne ameliyatı olmak istiyorsun? Ben sağlıklı zayıflayabileceğine inanıyorum;ama,olmuyorsada ameliyata karşı değilim.Ablamın oğlu 7 yıl önce oldu.Çok kilolu idi.Bebekleride olmuyordu.Sorunda yeğenimde idi.Midesine kelepçe taktılAR.İlk hafta 13 kilo gitti.İnanılmaz güzel zayıfladı.Sonrası 2 kez daha sıkıştırdılar kelepçeyi.Kilosunu çok güzel koruyor..
Günaydın Ballar :)
Ah bu sabah koşuşturmaları yok mu ancak gelebildim.
Doğacım siteye baktım çok güzel düzenleme olmuş yemeklere desen bayıldım.İnşallah bigün orda yemek de nasip olur.Akşama kına var kıyafetin çok güzel oldu.Bol bol foto çektir.Kızlarda görmüş olurlar.Anneler de gelecek.Aile her zaman insana iyi gelir,keyifli olur.
Sen benim menümü az bulmuşsun fıstık ama ben doyduğum için o kadar yedim.Ben senin menüleri tam yerinde buldum.Su düzenini de oturtmuşsun güzel olmuş.
Yoğunluklar hiç bitmez önemli olan hayattan keyif alabilmek.SİZİ SEVEN insanlarla birlikte olup tadını çıkarmak.Hadi bakalım haftasonun musmutlu geçsin fıstığımmmm....
Züleyha ablam ; tibet yapmamaya karar verdim şükür.Pilates finallerden sonra hep birlikte etkisini göreceğiz.Bakalım nasıl inceliyorum.İnsanın hayatında zevk alarak yaptığı bişeylerin olması çok güzel.Uğraştığın işler buna değiyor.Zamanını kaliteli kullanıyorsun.Ben Kat'ı sanatını hiç duymadım.Bilmiyorum yaniama en kısa sürede bakıcam merak ettim.Ayrıca butik oteli öyle bir anlatmışsın ki kendimi orda zannetim.Böyle kızlar hepimiz gelmişiz falan keşke olsa:) Belki de olur :)))
Ynga ne güzel istediğini istediğin yaşta yapabilmişsin,inşallah bundan sonra da hep öyle olur.Çocuklarla neşeli keyifli sağlıklı bir hayatın olur hep:)
Neslican gelmemiş,bugün haftanın son çalışma günü yoğundur sanırım.Yeri belli oldu hemen :)
Kızlar hepiniz için bugün son çaışma günü ben yarın da çalışıyorum ve pazarı iple çekiyorum resmen.Uyumak istiyorum kahvaltı keyfi yapmak istiyorum ve tabiki ders çalışmak istiyorum.
Şimdilik kaçıyorum hayılrlı günler hayırlı cumalar dua ile inşallah....
Resmini gördüm çok sevimli.İnşallah emeğinizin karşılığını alırsınız..Benim hayalim kazdağlarının eteklerinde küçük butik bir otel.Herşeyi doğal olan besinlerle ben pişiricem yemekleri..Sabah erkenden kalkıp kabak çiçeklerin topluyacğım.Sabun ve lavanta kokan odalar... Denizi kokusu ile ormanın kokusunda uyanacağım,camları açınca dünyanın tüm güzelliğinin içeri girdiği bir otel istiyorum..Çok müşterim olsun istemem hatta her yıl aynı insanlar gelsin.Onları özlemle bekleyeyim.Kitap konuşacağım,dünyayı tartışacağım yüreği güzel insanlar gelsin isterim..Geceleri yataklarına zorla göndereceğim,uzadıkça sohbeti yatın artık demeyi unutucağım,güneşin doğuşunu birlikte seyredeceğim canla rım olsun isterim..
Müthiş zevkli canım.ben uğraşırken çok mutlu oluyorum halk eğitimin kursu.varsa oralarda mutlaka katıl derim
15.30da kursta oluyorum ordan eve geliyorum yatakları ve evi sabah topladığım için hemen yemeğe girişiyorum.saat17de büyük oğlumda gelince onlara yemeklerini yedirirkrn varsa ütü yada temizlik onu yapıyorum.ben onlarla yemiyorum çünkü 6da sporum başlıyor.aşağı inip sporumu yapıyorum.7de evde oluyorum duş alıp çocukların ödev yapmalarını kontrol edip yemeğimi yiyorum.bazen hatta hep kafamda yapacsğım işleri sıralıyorum bazen hepsi birbirine giriyor kafamda.hafta sonu eçim velincd 2 kat daha yoğun oluyorum.onun çamaşırı ütüsü götürmesi için hazırlanan böreği pohaçası ve kursum.offgf yazarken yoruldum.bu hafta eşim gelmiyor.sınav görevi çıkmış.öyle olunca canı basket kursuna götürmekte bana kslıyor.bir sordun bin ah işittin.kafanızı şişirdim demi
Şimdi kızlar benim doğum tarihim 05/12/1987 ve yay burcuyum.Haydi herkes doğum tarihi ve burcunu yazsın.En çok da merak ettiğim uğurlu rakamlarınız var mı ? Varsa doğumgününüz mü ?
Kına gecesinde iyi eğlenceler canım, oyna bol bolFotoğraf isteriz yalnız, şöyle kokoş kokoş Annenlerin gelmesi de iyi gelecek sana. E bugün temizlik yaptırıyormuşsun işte, daha ne bahar temizliği yaptıracaksın? Zaten eve yeni taşındın. Benim bahar temizliği falan hak getire, normal günlük temizliği yapsam yeter, bu ara ona bile fırsat bulamıyorum
Esracım, canım benim, şimdi fotoğraflarına baktım, dilim tutuldu resmen, maşallah maşallahİnanılır gibi değil, kendinle ne kadar gurur duysan az İnan nasıl ifade edeceğimi bilemedim beğenimi, hayranlığımı... Şu halin çok güzel, inmek istediğin kiloya da sağlıklı bir şekilde ineceğinden eminim.
Doğru tahmin etmişsin, yoğun bir gün bugün, daha yapacak çok iş var ama ağır ilerliyorum. Haftasonu da evle uğraşacağım biraz. Bu ara hiçbirşeye yetişemiyor hissi içindeyim. Bir düzene sokmam lazım kendimi.
Ben buna araogun demem az kalir tam tatli oluyor resmen ba yil dimmmmm
Malzemeler
3 yk süzme yoğurt
Bir yerli muz
Tarcin
Tatlandirici
Hepsini karıştırıyorz.Tam krema gibi oluyor ben iki tane tatlandirici koydum güzel olmuştu.Doga kizz dene bunu en yakin zamanda.
Bu tarifide diger tarifi de malzemeleri değiştirerek de yapabiliriz.Afiyet olsun hadi ben kactim
Esracım, canım benim, şimdi fotoğraflarına baktım, dilim tutuldu resmen, maşallah maşallahİnanılır gibi değil, kendinle ne kadar gurur duysan az İnan nasıl ifade edeceğimi bilemedim beğenimi, hayranlığımı... Şu halin çok güzel, inmek istediğin kiloya da sağlıklı bir şekilde ineceğinden eminim.
Doğru tahmin etmişsin, yoğun bir gün bugün, daha yapacak çok iş var ama ağır ilerliyorum. Haftasonu da evle uğraşacağım biraz. Bu ara hiçbirşeye yetişemiyor hissi içindeyim. Bir düzene sokmam lazım kendimi.
Kuaforden bildiriyorum cok sıkıldım 4 saattir yapiyoruz 3/2 si bitti offff yaa kokos olmakda zor is yahu bitsin forot atarim ballar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?