Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Çok güzel görünüyor. Çok besleyici. Çocuklara yaparım ben bunu :)İyi dileklerin için de sağol

Bugun hem cok yogunum hem telden giremedim foruma.bilmiyorum niye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hocam mide tup ameliyati deniyor dusunutorum eger kilo veremezsem ekim kasim olurum sanirim

Canim ins brklerim hepinizi beklerim resim esim ceket mi o ortamda zor ama denerim sizin icin. Ahh ahhh cumartrso cok kiymetli ya. Yaklasik bir yildir calismiyorum ama artik haziran ya da temmuz bu iznim bitebilir pazar guni guzelce dinlen annen yokti yoruldun bu hafta

Kuzu menuleri begenmissin de henuz tam istedigim gibo degil suya gelince ilk kez bir iki aydir cok az iciyotdum eski hacmi buldum iki haftadir iciyorum guzel.

Menuni az buldumcunku yetetsizdi ama duygu derdi insan zayifladikca suyu da az icer yemegi de az yet diye. Sende de oyle olmus demek ki.ha oyleyse diyecrgim yok ama sen eskidende cosar ve az yerdin oyle sandim yine

Hocam cok sagolun daha guzeli sizin olsun ins hayalinize bayildim tam benlil.tatil anlayosim deniz ve sicak drgildir cunku. Oyle bir guzel anlatmissinoz ki orda hissettim kendimi. Ve krsinlikle musteriniz olmaya hazurim her tatilde. Ha buarada eski turizmciyim calisirim da sizinlee seve seve

Müthiş zevkli canım.ben uğraşırken çok mutlu oluyorum halk eğitimin kursu.varsa oralarda mutlaka katıl derim

Daha once kurs saatleri uymuyordu boyama istemistim haftaici gidemem gec cikiyorum haftasoni olursa ancak hocam

Maasallah hocam maasallah kendim disinda uzunzamandir. Bukadar yogun birini gormemistim allahguc vetsin ben defterle geziyorumherseyi yaziyorum valla. Ne kusuru bazen. Ben de kendimo boyle hissediyorum gerci yazarken

Şimdi kızlar benim doğum tarihim 05/12/1987 ve yay burcuyum.Haydi herkes doğum tarihi ve burcunu yazsın.En çok da merak ettiğim uğurlu rakamlarınız var mı ? Varsa doğumgününüz mü ?

Ugurlu sayim bes. Seviyorum daha dogrusu.bir ugurunu gormedim.tekli rakamli yillarim daha iyo gecer genelde. Ylin ilk yarisi daha kotu diger yarisi daha iyidir 12.06.1983 dogumgunum ikizler

Canim iki odayi sildirdim sadece.hslilari da tasinirken yikatmadim tuller de aynen.ysni yazdam beri gormedi temizlik. Bir de 7. Kat surekli toz yagmur pis oluyor camlar.tepemde kuslar. Temizlik sart. Sagol canim bunaldim buara.dugun ve ailem iyi gelecek.pek de ozendim.bir aydir kitafet vs planladim bes yilda adamakilli bir dugun bu oldugundan galiba.sanki istemeye gelecrkler beni.kitafet deneyip durdum surekli.

İxmirdeyken de demistim size.yaaa iste nasil bir fistik oldu simdi daha iyi anlarsinnnnn canim seyahatten once cok yogundun ev bakamadin seyahat oldu sonrasonda da yine yogunluk. Ee bu durumda coknormal. Ahhh keskr birini bulsan da ben uzulmekten kurtulsam artikklk

Cok tatlisin deli kizzz ara ogunler supet kesinlikleee deneyecem

Zuleyha hocam ve esos atlatmis bahar temizligini.darisi bizim basimiza insss. Gerci bu haftasonu mis olacak ev. Utu yol ev temiz ohhh mutlu oldummmm

Canim.yaringuzelce. dinlen ogleden sonra ev. Biter pazarguni de film yuruyus vb kendine zaman ayir muhakkak

Bir yagmur bir dolu.nasil acayip koti bir hava. Boyle bir gunde hazirlik yapmak oraya gitmek cok zor olacak poff yaaa

Kuaforden bildiriyorum cok sıkıldım 4 saattir yapiyoruz 3/2 si bitti offff yaa kokos olmakda zor is yahu bitsin forot atarim ballar

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Deli kiz senin bu notuna bayildim ceylan tarafindan begenilmis annesini bekleyen cok yorgun kizin telefonundan gonderilmistir

Kuaforden bildiriyorum cok sıkıldım 4 saattir yapiyoruz 3/2 si bitti offff yaa kokos olmakda zor is yahu bitsin forot atarim ballar

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Ayyyy hakikaten cok uzun surduu yaaaa. Zor is valla yapmak da beklemek de.ama sonucuna degmis bence. Turk filmi guzeli. Rapunzel senii:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Ben hsyatimda ilk kez kisa sacliyim halimden de cok memnunim. Alana mani olmayimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…