Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Uhhhhh !!! Bitti geçmiş :) Şimdi selamlıyabilirim sizi :)

Yepyeni bir haftadan herkese kucak dolusu sevgiler (kadın programı açar gibi oldu :))

Dün akşam girecektim ama tutan migrenim beni hastanelik edince kaldı.Serum taktılar eve gelip hemen uyudum şükür bugün gayet iyim.Yoğun bir haftaya başladım her zmanki gibi.Yaklaşan finaller ayrıca beynimi kurcalamakta.Bu sene formasyon alırım galiba.Anadolu üniversitesinden müjdeli haber bekliyoruz.Ayrıca kpss için hızlandırılmış kursa yazılmayı düşünüyorum.Patronumla konuştum.Haftasonları çalışmıcam kursa gidicem.Konu henüz çok yeni ama kararlıyım.Kpss ye iyice hazırlanmak istiyorum ALES ile konuları paralel olduğu için onada hazırlanmış olurum.Yaş oldu 27 ben hala bişey olamadım :) Bari okul bitseydi :)))

Haftasonu diyetim gayet güzel devam etti.Eve gelince de bozmadım az kahvaltı tarzı atıştırdım midem çok bulanıyordu.Bugün de düzenli devam ediyorum şükür.Sporda finallerden sonra başlıcak ama ben çok sabırsızlanıyorum artık pilates yapmak istiyorum !!!

Saçlarımla aram iyi ancak zormuş.Taraması yada tarayamaması ,yıkamsı,şekillendirmesi...ama bana sökmez bunlar.Çıkarmıcam sevdimm ki ben bunları :)

Canim sıkıldı size bakayim dedim kizlar .Aslinda isim daha bitmedi ama elektrikler yok.Havalar burda bir türlü duzelmedi.Icim karardi ben bahar insaniyim ama bu mod hep sonbahar halbuki ben ilkbahardan bahsediyordum :)
Hafiften aciktim galiba simdi yesilcayimi yudumluyorum :)
Hadi menumu resim ekliyim size

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Eklentiler

• $1401113584720.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 62
  • $1401113604954.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 56
  • $1401113624163.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 66
  • $1401113640197.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 68

güzel hocamızın güzel oglu dogmus ıyı kı dogmus ıyı kı bızım arkadaşımızı annelık yolculuğuna cıkarmıs omru uzun hayatı cok güzel hep sağlıklı başarılı bır hayatı olsun ınsaallah annecıgı de mutlu ve huzunlu ızlesın onu ınsaallah.

nıce mutlu senelere CAN. sen bızı tanımasan da güzel annen ve aılenle bırlıkte cok güzel yıllar yasaman dılegıyle.

:118::119:

hocam ben de erkencıyımdır de valla ben resmen kazınarak kalkıyorum esra benım tempoa hayrandır da ben de sıze hayranım vallaaaaaaa

ayyyy hocam benı cok duygulandırdınız ALLAH razı olsun ALLAH dualarınızı dualarımızı kabul etsın ınsaallah sızın güzel gonlunuzdekı dualar kabul olsun hepımız ıcın kendınız aılenız ıcın ıns.

ooooooooo ıkı tane haaaaaaa. o zaman ev ahalısı ıcın geveze dıyebılırız bu durumdaaaa

hocam alısverıs konusunda cok ıyıyımdır hemen begenır alırım sıkılırım cok gezmekten. o uymuyor ıste. ama esım delı eder. ben de esımle çıkmak ıstemem alısverıse.

19 yasında bır kızdı hatırlıyorum unıversıte tercıhı yapıyordu berıvanın arkadaşlarından bırıydı.

Üzüldüm anneninin çektiğine,kötü olmuş.Baya yoğun bir hafta sonu geçirmişsin.bu hafta dinlenirsin inşallah.

sagol hocam. cok sukur sag salım vardı. cok buyuk tehlıke atlatmışlar bugun daha ıyı ogrendık detayları. araç alev almış bıle.

evet bu hafta ve haftasonu full yoğundum cuma gece gec saat eve gelecegım tahlıllerım bitecek perşembe aksam ıs cıkısı konyaya gıdecegım tahlıllerım var. gerı donecem kalmayacam dınlerım haftasonu. o haftayı da dısarda gecırırsem daha cok yorulurum cunku

Aaaa dur ben de yazayım, unutmuşum ben sorunu, 04.02.1978 burcum kova Doğum tarihimden etkilenerek galiba uğurlu sayı deyince aklıma 4 gelir

karakter, yazı dılı, sakın ve olgun kısılıgınız sebebı, ortak yonlerınızı sebebı burcunuz demek kı

aman aman ne dınlenmıssın ne dınlenmıssın ben ızmıre gelıp sana bır kadın bulacagımmmm canım ya cok yormuşsun kendını.

evet evet cok guzeldıııııııııııııı bugun resım eklerım ıns canım.

sagol canım benım. cok sukur yarasız beresız sıkıntısız atlattık ya gerısı bos. gercı ben durmadım. gece jandarma polıs her yerı aradım bugun ulaştırma bakanlığına sıkayette bulundum trafık subeye sıkayette bulundumm

ahhhh haklısın bız merak ettık senı sadece. haftasonları yazmayınca nıye olduğunu anlarız artık hem ıs hem ev hem ıkızlerrrrrrrr abooooooooooo cok zor. ALLAH yardım etsın sana yonca. sanırım ısmın yonca

senden kulkedısı olmaz yaaaaa. sındrellla olmalıııııııııı. cunku ben uzuluyorummmm ellerine sağlık canım. baya bır ıs halletmıssın valla. bravo. ben su konya ısımı halledeyım halılar ve perdeler yıkanacak aklımda bu var su an.

oooo doktora gıdılmıs bravo. senı ıte ıte doktora gonderıyoruz da maasallah jınekolojı bu hafta olacak mı bakıyım. soz verıyordun

canım benım gozlugu hatırlıyormusun bılmıyorum bordo. vague marka. derecesı olsunca ekstra 90.00 tl ılave edıldı toplam 300.00 tl olduç cok memnunum. kendı camlarını da aldım. ıyı bır gözlükçüye gıdersen onlar senı cok güzel yonlendırıyor zaten. hıc dert etme

sagol canım benımmmmmmmmmmmm.

ıkızler ıkızler ohhhhhhhhh olsun hepınızeeeeeeeeeeeee. bas belasıyız ıste ohhhhhhhh

ıyı geldı canım ya. bugun de aglak bır haldeydım ağladım regl etkıledı galıba bıraz da. bıraz aıle es dost görünce böyle yurda bırakılan çocuk gıbı oluyorum onlardan sonra.

canım ben cıleklı cornflakes severdim bılırsın onun karışık meyvelısını bıle yıyemıyorum dusun sıutun ıcıne gırınce. cevız, yoğurt, yulaf. ezıyet gıbı olur.

cok sagol canımm, cok gecikmeden geldı. bır de gecen aya gore azıcık daha yoğun. buna da sevındım.

ohhhhhhh be aylar aylar aylar olmuş laptopdan gırmeyelı. dünya varmış. hızlı hızlı yazıyorum rahat rahatttttttttt yasasınnnnnnnnnnn

ogle yemegınde tek onu mu yedın sennnnnnnn. o ne kız oyle kus kadarrrrrrrrrrrrr

bızım bura bıle garıp bu yıl. cuma gunu dolu yağdı düğüne ve kınaya gıderken baya kalın derı mont gıbı ceketım vardı onu aldım gıydım dusun. neyse ama sorun yok benım ıcın. cunku ben sıcak sevmıyorummmmmmmm

ohhhhhh ohhhhhhh güzel acılısı olmuş valla. zaten ben harıcı herkes böyle afıllı yazmış utandımmmmmmmmm

canım cok cok gecmıs olsun tekrardan. az cok sebeplerını anlamışsın oyuzden lütfen ona gore dıkkat et.

su an sadece sınavlara odaklan benceç sınavlar nasılsa bitecek tam gaz spora baslarsın. kursa cok sevındım ızın vermıs patronun. süper bır haberrrrr seneye de cumartesı çalışmıyor olursam aynı plan bende de var bu yıl hayatım uçak hızıyla gecıyor seneye daha sakın olursa kesın yapacam ıns. sen bır basla senden feyz alırım hemmmmm

yas takıntısı meslek takıntısı yapma. tazecık dolu dolu bılgılı nhedeflerı planları hayallerı ve en onemlısı emek vererek yurudugun bır yoldasın. gayet ıyı gıdıyosun kullerınden dogdun dıyoruz sana, boşuna mı dıyoruz. hersey güzel olacak sabır sabırrrrrr sadece

canım ben de aynı seyı dusunmustum yoga yaptığın ıcın tıbetı de sevecegını dusunmustum oyleymıs zaten.

valla mangal kısır yerı geliyor bızler bıle yapıyoruz hocam. bence bukadar kasmayın kendınızı. cok güzel bır kılodasınız

kızlar aklıma bır soru geldı, 2014 un yarısındayız pekı bu yıla daır yaptığınız ıyı seyler neler ?

ben cevaplıyorum.

duygu klasıgı oldu bu soru buarada

aıleme güzel bır ısyerı sağlamak
akraba ve arkadaşlar ıle daha sık görüşmek
ıse daha fazla odaklanmak
bır cok kıyafetı vererek hem ıyılık yapmak hem evı ferahlatmak
ızmır seyahatım
esıme daha fazla zaman ayırmak
saclarımı kestirmek
daha sakın daha kabullenen bırı olmak
esra ıle barışmak
ehlıyet kursu

bunlar aklıma gelenler sımdılık.

sonrakı yarı yıl ıcın yapmak ıstedıklerınız neler pekı ?

ehlıyet almak
araba almak
lokanta borcumuzu ödemek
bayramlarda esımle tatıle çıkmak
yenıden spora başlamak
gerek olması durumunda tup mıde amelıyatı
dıyete yenıden adopte olmak
altın almak ( şık bır bılezık mesela )
bırıkım yapmak ufak da olsa

bunlar da aklıma su an gelenler

Himm güzel soru olmuş ben de yazayim bişeyler o zaman
Ise geri dönmek
Hic ummadigim birinin gerçek yüzünü görmem beni sanirim bu yil etkikeyen en büyük olaydi unutmadim unutamam ofkem gecmedi hala
Evet Doga seninle yeni yila dargın girmistik şükür hallettik
Esrayla yeniden görüşmek
Bu topigi acmak
Isntagramdaki diyet hesabim
Bir de deger verdigim birini hayatima aldim
Kredilerim bitti sayılır
Okulla ilgili netlesen bi takim seyler

Şimdilik bunlar geldi aklıma

Yerim senin bilezigini yaa :)) Ameliyat konusunu arastirip sakince düşünüyoruz zaten hayırlısı olur inşallah...
Ben neler istiyorum
Finallerden AA ile gecmek
Pilates le incelmek
Kpssden iyi puan almak
Formasyon almak
Diyetime devam etmek
Amannn sirala sirala bitmez benim isteklerimm kuzu yaaa :)))

Saol bitanem 😚 utanma hiccc senin enerjin yetiyor bize :)

Kurs isi guzel olacak zor olacak ama değecek inşallah canim eğer seneye kpss kalkmazsa o zamanda lisansa birlikte hazirlaniriz bu girecegim önlisans çünkü

Yas takıntısı deil be guzelim millet aldi yürüdü ben daha basindayim ama diyorum ya hep bu ikinci hayatim birincisi gecti bitti şimdi kullerimden doguyorum inşallah hersey daha güzel olacak sabir sabir sabir

Evet balim tek onu yedim çünkü tam iki aydir kiymali börek diye inliyordum ben tam ara öğün yapacakken arkadaş getirdi annesi yapmis ben de bir kibrit kutusu büyüklüğünde yedim o yüzden öğle dengelemeye çalıştım ekmek bugün sadece sabah yedim

Yağmur yagsin da ciftcinin yüzü gülsün böylece herkesin yüzü güler ama haziran ayina girecegiz daha hala ufo yakiyoruz ve bizim yüzümüz pek gulmuyor

Sicagi mi sevmiyorsun cok sicagi mi ? Misal ben asla soğuk hava da duramiyorum usudugum icin agladigimi bilirim

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Şimdi hava mis gibi ılgaza doğru yavaş yavaş çıkıyoruz.öğlene kadar güneş sonrada sağnak yağış.bu sene kış olmadı o yüzdende yaz gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…