Bugün çok güzel bir gün.Oğlum CANın doğum günü.Çok alem bir sabah yaşadım bugün.Sabah 5.30da kalkıp duşa girdim.6.10 da Canı kaldırdım.Doğum günü çocuğu ya çok nazlıydı.Kahvaltı yaptı ,aşağı indik.Yanımıza ekmek aldık her sabah kuşları besliyoruz.Bekle bekle servis yok.Arıyorum açmıyor.Arkadaşın oğluda aynı serviste .Onu arıyorum açmıyor.büyük oğlumuda uyandırdım.Oda kahvaltıya başladı.O ara arkadaş aradı.Hayrola dedi.servis yok dedim.Ne servisi kızım saat 6.15 dedi.hadi canım derken bir baktım aaa.saat 4.30 da kalkmışım ben ya...
net bağlantım sık sık kesiliyor.YAZDIM YAZDIM BOŞA GİTTİ.
Doğacım senin anne olman için inan hep dua ediyorum.Allah gönlüne göre verir inşallah canım.
İkizler burcunu iyi tanırım evde 2 tane var.eşimde,canda ikizler burcu.Duygularını çok yoğun yaşar ikizler.Çabuk kırar çabuk pişman olur.Alışverişte inanılmaz kararsızdır.Bu yüzden eşimle alışverişe gitmeyi hiç sevmem.Gönlü zengindir.sevgisini gösterir.Ya diğer topkte bir arkadaş vardı ne güzel yorumlar yapardı burçlarla ilgili.
Üzüldüm anneninin çektiğine,kötü olmuş.Baya yoğun bir hafta sonu geçirmişsin.bu hafta dinlenirsin inşallah.
Aaaa dur ben de yazayım, unutmuşum ben sorunu, 04.02.1978 burcum kovaDoğum tarihimden etkilenerek galiba uğurlu sayı deyince aklıma 4 gelir
Yarı dinlendim diyelim canımEvde tavan pervanelerini sildim, klima temizliği yaptım, kışlık kaldırma işini yaptım. Daha ayakkabılara elleyemedim. Alışveriş yaptık. Aralarda da koltuğa yayılıp dizi izledim Yapılacak işlerin listesini yaptım, aceleye lüzum yok, yavaş yavaş yaparım modundayım
Sen kınayı ve düğünü güzel atlatmışsın gördüğüm kadarıyla, en kısa zamanda fotoğrafları bekliyorum.
Hocam sen de nezlican gibi kova burcuymuşsun iyi anlaşmanızın nedenini buldum :)) Benim de gayet iyi anlaştığım burçlardan biridir.Yaşa gelince gururla söyeleyebilirsin çünkü kesinlikle göstermiyorsun :) Keşke senin yaşında ben de senin gibi olabilsem :))
Saçlarımı gördün beğenmişsin de çok teşekkür ederim.En kısa sürede nesli için de fotoğraf eklicem bi tek o görmedi.
Karabuğday sonucun çok normal benimde o kadar oluyor hani 500 gram değilde hocam tam yarım kilo vermişsin.Böyle deyince pek göz dolduruyor :) Bende bu hafta bir gün yapıcam.Sonucumu paylaşırım inşallah.
Ayrıca mangal ve kısır bizim için bile tehlike arzetmezken senin için rahat olsun ablam doyaduğun kadar ye :))) İşte diyorum ben zayıf olamam diye :)
Saol fıstık beğenmene çok sevindim :)
Canım bu kadar insan senin için dua ediyorsa Rabbim elbet geri çevirmez.Gçen Züleyha ablama da söylemiştim duan şimdi kabul olmuyorsa elbet günü ,sırası vardır.Dualarımız seninle...Duygusal arkadaşım benim...
Senin de kandilin mübarek olsun kuzum
Kuzumm annenlere üzüldüm ama şükür ki halloldu.Senin için yoğun bir haftasonu olsada eğlendiğine keyif aldığına inanıyorum.Yorgunluklarımız hep böyle güzel günlerden sevdiklerimizden gelsin inşallah.Bu hafta dinlenir yorgunluğunu atarsın.Hem bak kardeşin sizde akşam eve gidince onunla birliktesin
Ahh ablam yaa :) Önce CAN ın doğum günü kutlu olsun.Rabbim sana,ona ve ailen sağlıklı huzurlu mutlu uzun ömürler nasip etsin inşallah.Sabah erkenden kalkmak aslında güzel şey ama bu kadar erkeni de fazla olmuş :) Sağlık olsun ama Pazartesiye en erken başlayan sizsiniz :)
Şubat ayı kış ayı ben de kışın doğmuşum çok severim :)) İyi ki kışın doğmuşuz :))
Günaydın Neslican;
Külkedisi modu :) tam benim bu haftasonu durumumu anlatıyor :)))
Gözlük konusunda doğa yardımcı olacaktır yakın zamanda numaralı güneş gözlüğü aldı çünkü
Ben tahmin etmişitm vakit bulamadığını :) İkizler malum :) ama hafta içi yaz bize bak merak ediyoruz :)
Doğacım beni göremediğini söylemişsin. Ben haftasonları bilgisayar başına oturacak vakit bulamıyorum malesef. AKıllı telefonum da yok. Haftaiçi çalışırken ara ara havam değişsin diye giriyorum :)
Günaydın kızlar, alıntıları yaptıktan sonra merhaba diyeyim artıkHepimize güzel ve enerjik bir hafta diliyorum. Benim haftasonu külkedisi modunda geçti Sabah doktora gittim, geçen hafta gözlüğüm kırılmıştı, hem muayene olayım, hem gözlük yazdırayım diye gittim, herşey yolunda, gözlük yazdırdım, bu hafta alırım artık. Bir de güneş gözlüğü alacağım numaralı, birkaç yıl önce bir gözlüğümü numaralıya dönüştürmüştüm ama memnun kalmadım. Konuyla ilgili önerisi olan varsa, önerilere açığım
Öncelikle CAN'ın doğum günü kutlu olsun, nice yıllara, sağlıkla, sevgiyle, huzurla...
Bu kadar erken kalktığın için tebrik edeyim öncelikle, çocuklar da demek ki tam uyanamamış, saatin farkına varamamışlar bile Hele de oğlunun doğum günü sabahında unutulmayacak güzel bir anı olmuş
Doğa için aynı dilekleri ben de paylaşıyorumİkizler burcu benim de annem, bir de arkadaşım var, sen çok güzel tanımlamışsın yalnız en yakınında iki tane olunca
Oyy kıyamam yaa, ağlamak iyi gelmiştir ama içine atmamak lazım...
Canım, bende de var yulaf ezmesi, ben yoğurtla seviyorum. Sen yoğurt ta sevmediğin için ikisini birlikte hiç sevmezsin muhtemelenBen bazen sabahları yapıyordum, epeydir yapmadım, 2-3 kaşık yulafı bir kase yoğurda katıyorum, üstüne de 3-4 ceviz kırıyorum, bazen 2 tane de kuru kayısı doğruyorum, bana lezzetli ve doyurucu geliyor, tavsiye ederim
Canım regl olmana çoooook sevindim, gözünaydınSıkıntı hissin hafiflemiştir biraz
Annene geçmiş olsun canım, büyük talihsizlik, sağ salim varmış en azından, her işte bir hayır vardır. Kardeşin Ankara'ya gidecekti değil mi? Sen ne zaman gideceksin?
Canim sıkıldı size bakayim dedim kizlar .Aslinda isim daha bitmedi ama elektrikler yok.Havalar burda bir türlü duzelmedi.Icim karardi ben bahar insaniyim ama bu mod hep sonbahar halbuki ben ilkbahardan bahsediyordum :)
Hafiften aciktim galiba simdi yesilcayimi yudumluyorum :)
Hadi menumu resim ekliyim size
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
Uhhhhh !!! Bitti geçmiş :) Şimdi selamlıyabilirim sizi :)
Yepyeni bir haftadan herkese kucak dolusu sevgiler (kadın programı açar gibi oldu :))
Dün akşam girecektim ama tutan migrenim beni hastanelik edince kaldı.Serum taktılar eve gelip hemen uyudum şükür bugün gayet iyim.Yoğun bir haftaya başladım her zmanki gibi.Yaklaşan finaller ayrıca beynimi kurcalamakta.Bu sene formasyon alırım galiba.Anadolu üniversitesinden müjdeli haber bekliyoruz.Ayrıca kpss için hızlandırılmış kursa yazılmayı düşünüyorum.Patronumla konuştum.Haftasonları çalışmıcam kursa gidicem.Konu henüz çok yeni ama kararlıyım.Kpss ye iyice hazırlanmak istiyorum ALES ile konuları paralel olduğu için onada hazırlanmış olurum.Yaş oldu 27 ben hala bişey olamadım :) Bari okul bitseydi :)))
Haftasonu diyetim gayet güzel devam etti.Eve gelince de bozmadım az kahvaltı tarzı atıştırdım midem çok bulanıyordu.Bugün de düzenli devam ediyorum şükür.Sporda finallerden sonra başlıcak ama ben çok sabırsızlanıyorum artık pilates yapmak istiyorum !!!
Saçlarımla aram iyi ancak zormuş.Taraması yada tarayamaması ,yıkamsı,şekillendirmesi...ama bana sökmez bunlar.Çıkarmıcam sevdimm ki ben bunları :)
Züleyhacım ben Tibet hareketlerini senden duymuştum ilk, sonra araştırıp başladım ama bir süre sonra bırakmıştım, şimdi yeniden başladım, bana çok iyi geliyor. Eskiden yoga yaptığım için zorlanmıyorum da, fazla uzun sürmemesi de iyi. Bir de benim barsaklar hassas, ona da iyi geldiğini farkettim, o yüzden bir rahatsızlık olmadığı sürece devam edicem
Aşkolsun, kendine yaşlı deme bakayım, ne yaşlısıBurcumuz da aynıymış bu arada
Haftasonu İzmir çok sıcaktı, keşke bu tarafa da azıcık yağmur gelseydi.. Senin diyet konusundaki azmine şapka çıkarıyorum
Züleyhacım sen zaten güzel bir kilodasın, hem mangal da kısır da sağlıklı şeyler, afiyet olsun, eminim kararında yersinBen de bu karabuğdayı merak ettim, bir ara alıp deneyeceğim, muhtemelen Esoşun dediği gibi pilav gibi yaparım ben, diyet olarak değil de yemeğin yanında denerim
Himm güzel soru olmuş ben de yazayim bişeyler o zamankızlar aklıma bır soru geldı, 2014 un yarısındayız pekı bu yıla daır yaptığınız ıyı seyler neler ?
ben cevaplıyorum.
duygu klasıgı oldu bu soru buarada
aıleme güzel bır ısyerı sağlamak
akraba ve arkadaşlar ıle daha sık görüşmek
ıse daha fazla odaklanmak
bır cok kıyafetı vererek hem ıyılık yapmak hem evı ferahlatmak
ızmır seyahatım
esıme daha fazla zaman ayırmak
saclarımı kestirmek
daha sakın daha kabullenen bırı olmak
esra ıle barışmak
ehlıyet kursu
bunlar aklıma gelenler sımdılık.
Yerim senin bilezigini yaa :)) Ameliyat konusunu arastirip sakince düşünüyoruz zaten hayırlısı olur inşallah...sonrakı yarı yıl ıcın yapmak ıstedıklerınız neler pekı ?
ehlıyet almak
araba almak
lokanta borcumuzu ödemek
bayramlarda esımle tatıle çıkmak
yenıden spora başlamak
gerek olması durumunda tup mıde amelıyatı
dıyete yenıden adopte olmak
altın almak ( şık bır bılezık mesela )
bırıkım yapmak ufak da olsa
bunlar da aklıma su an gelenler
ohhhhhh ohhhhhhh güzel acılısı olmuş valla. zaten ben harıcı herkes böyle afıllı yazmış utandımmmmmmmmm
canım cok cok gecmıs olsun tekrardan. az cok sebeplerını anlamışsın oyuzden lütfen ona gore dıkkat et.
su an sadece sınavlara odaklan benceç sınavlar nasılsa bitecek tam gaz spora baslarsın. kursa cok sevındım ızın vermıs patronun. süper bır haberrrrrseneye de cumartesı çalışmıyor olursam aynı plan bende de var bu yıl hayatım uçak hızıyla gecıyor seneye daha sakın olursa kesın yapacam ıns. sen bır basla senden feyz alırım hemmmmm
yas takıntısı meslek takıntısı yapma. tazecık dolu dolu bılgılı nhedeflerı planları hayallerı ve en onemlısı emek vererek yurudugun bır yoldasın. gayet ıyı gıdıyosun kullerınden dogdun dıyoruz sana, boşuna mı dıyoruz. hersey güzel olacak sabır sabırrrrrr sadece
ogle yemegınde tek onu mu yedın sennnnnnnn. o ne kız oyle kus kadarrrrrrrrrrrrr
bızım bura bıle garıp bu yıl. cuma gunu dolu yağdı düğüne ve kınaya gıderken baya kalın derı mont gıbı ceketım vardı onu aldım gıydım dusun. neyse ama sorun yok benım ıcın. cunku ben sıcak sevmıyorummmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?