Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Esracım, canım benim, şimdi fotoğraflarına baktım, dilim tutuldu resmen, maşallah maşallah İnanılır gibi değil, kendinle ne kadar gurur duysan az İnan nasıl ifade edeceğimi bilemedim beğenimi, hayranlığımı... Şu halin çok güzel, inmek istediğin kiloya da sağlıklı bir şekilde ineceğinden eminim.
Doğru tahmin etmişsin, yoğun bir gün bugün, daha yapacak çok iş var ama ağır ilerliyorum. Haftasonu da evle uğraşacağım biraz. Bu ara hiçbirşeye yetişemiyor hissi içindeyim. Bir düzene sokmam lazım kendimi.

Işte size harika bir ara öğün seçeneği ben yaptim superrrrr oldu eminim siz de seversiniz tatli ihtiyacina birebir hemde tok tutuyor

Malzemeler
5 kuru incir
5 kuru erik
10 kuru kayısı
1.5 s bardağı yulaf
20 kadar kaju
2 yumurta
Kakao

Once meyveleri küçük küçük dogruyoruz.Daha sonra robatta çektiğimiz yulafi ve iri olarak kiydigimiz kajuyu yumurta ve kakaoyu ekleyip karıştırıyorz.Bu karisimi tepsiye yayip kesiyoruz.175 derecede 20 dk pisirip harika bir ara öğün elde etmiş oluyoruz.Tadi cidden super olmus kahveye pek yakışacak ♥♥♥

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Eklentiler

• $1400835569665.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 65
Ben buna araogun demem az kalir tam tatli oluyor resmen ba yil dimmmmm

Malzemeler
3 yk süzme yoğurt
Bir yerli muz
Tarcin
Tatlandirici

Hepsini karıştırıyorz.Tam krema gibi oluyor ben iki tane tatlandirici koydum güzel olmuştu.Doga kizz dene bunu en yakin zamanda.

Bu tarifide diger tarifi de malzemeleri değiştirerek de yapabiliriz.Afiyet olsun hadi ben kactim

Eklentiler

• $1400835856300.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 46

Yaaa siz böyle derseniz ben utanirim ki ama simarmak yok aynen devam.Hala gidecek bi sürü kilo var ve ilk amac incelmek sıkılasmak.Insallah aylar sonra before fotom bugünkü halim olur.Cok teşekkür ederim Neslican.

Temizlik mi var haftasonu ? Kolay gelsin canim.Yaz gelince yoğunluk da artti herkesde ama sen ustesinden gelirsin eminim :)

Doga bahar temizligini sormustun annem başladı iki haftaya kadar biter ben de bazı zamanlar yardim ediyorum

Kizlar bugun cok yogunum is dun sakindi bugun oglene kadar yogundu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hocam sizin ders kacta bitiyor anlaudigim..kadaritla ev icin yardimda almiyorsun hem.iki cicuk hem tum siorunluluk sonucta esiniz ankarada. Bir de iki kurs.her aksam spor.nasil yetiyosuniz valla sastim kaldum

Kat ben de duymadim merak ettim inceledim biraz.cok hosuma gitti edebi olarak uygulumada siirdeki bazi ozel ifadeler oliyor bu tam brnlik cok ilgimi cekti. Kati' sanati zule yha hocMin ilgilendigi olsa gerek. Cok guzr bir video ixledim dyrdane unvar dailymotion.bayilacalksiniz eminim.hoc harikasiniz sizden feyz aliyorum yetenegim yoktur boyle konularda ama artik sosyal anlamda yogunum demeyecegim. Sizi gorunce. Maasallah

Cam sildirdim yagmur yagacak gibi.ne sans ama yaaaaa.

Ben de küçükken 25 yaşında olmayı hayal ederdim. Döpiyesle toplantılara koşuşturan genç bi kadın olarak. 25 yaşımda hakkaten öyleydim. darısı senin başına :)

Ne mutlu size.hayaliniz gerceklesmis.universitede cikip mrzun olunca atanmak ogretmrn esimle okullarimiza gittigimiz yolda yurumek edebiyati cocuklata sevdirmek hayalimdi olmadi hayirlisi artik.hayallerimi esos yapacak inssss

15.30da kursta oluyorum ordan eve geliyorum yatakları ve evi sabah topladığım için hemen yemeğe girişiyorum.saat17de büyük oğlumda gelince onlara yemeklerini yedirirkrn varsa ütü yada temizlik onu yapıyorum.ben onlarla yemiyorum çünkü 6da sporum başlıyor.aşağı inip sporumu yapıyorum.7de evde oluyorum duş alıp çocukların ödev yapmalarını kontrol edip yemeğimi yiyorum.bazen hatta hep kafamda yapacsğım işleri sıralıyorum bazen hepsi birbirine giriyor kafamda.hafta sonu eçim velincd 2 kat daha yoğun oluyorum.onun çamaşırı ütüsü götürmesi için hazırlanan böreği pohaçası ve kursum.offgf yazarken yoruldum.bu hafta eşim gelmiyor.sınav görevi çıkmış.öyle olunca canı basket kursuna götürmekte bana kslıyor.bir sordun bin ah işittin.kafanızı şişirdim demi

Müthiş zevkli canım.ben uğraşırken çok mutlu oluyorum halk eğitimin kursu.varsa oralarda mutlaka katıl derim

Sagolun hocam.Bir bucuk ayi gecti gormeyeli bir bucuk gunde uc doktor kontrolu arasinda sncak vakit gecirmistik onlara da iyi gelecek uc yil oldu bana gelmeyeli. Kisliklari het hagta biraz birsz ksldirmistim da ev bekliyor bahari benim.perde tul iyi de halilar iste kafamda. Maassllah siz boya bile halle tmissiniz hocam. Gule gule oturun .hocam dort gundur var sabaj iyaninca sol koprucuk kemigimde agri oldu kas agrisi diye dusunuyorum.tutuldu sanirim.gecmezse ona da doktor giderim doga hastanesi diye hastane acsak bari biz banaaa :sly::sly::sly:

Doğa lokantası adı gibi çok şirin, sevimli bir yer. İnşallah bir gün yemeklerini de tadacağız
Şimdi Züleyhacım, olmaz ki, böyle de anlatılmaz ki... Listeye adım şimdiden yazılsın lütfen Kazdağları zaten cennet gibi bir yer, gönlüne göre bir yerin olur orada ve biz de her sene gelenlerden oluruz inşallah

Şimdi kızlar benim doğum tarihim 05/12/1987 ve yay burcuyum.Haydi herkes doğum tarihi ve burcunu yazsın.En çok da merak ettiğim uğurlu rakamlarınız var mı ? Varsa doğumgününüz mü ?

Oyyyy bunlar tam benlik Teşekkürler Esracım, en kısa zamanda deneyeceğim

Maşallah, bu ne aktiflik böyle, işleyen demir ışıldarmış diyelim Benim sabah kalkma problemim var biraz, erken kalkmayı seviyorum aslında ama düzene oturtamıyorum. Biz de eşimle ayrı şehirlerdeyken çok zordu, sizde bir de çocuklar var, katmerli zor. Buna rağmen programın çok düzenli ve dolu, bayıldım enerjine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…