Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Canim hastanedeydim dun ayak parmagimi incitmisim meger.cok ters bir hareket oldu kardesininbacagina takildim da. Aksam yuruyemedim ise geldim. Cok agrudi doktora geldim teaaduf arac merkeze gidecekmis sans iste. Kardesim evde slklLmasindiye onu da. Cagirdim incinmis ilac krem verdi kemik erimen olsugu icin narin olur kemiklerindedi doktor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kuzu brn buni persembe yapacagim

Ayyy cok sevindim faydam olmus canim ya.ben okadar. Memnunum ki gozlugumden ve gozlukcumden.ins sen de oyle olursun canim

Ayyy kardesimi de goz doktoruna goturdum cocugagozunbozukdegil diyip duruyordu ist deki doktorlar.biz bilebiliyozvar iste.cok guzel muayene oldu cok da guzel bir gozluk sectik ohhhh. İsyerinin servisi gecikti ise donemiyom biz de yemek yedik kwyif yapiyoz abla kardes. Parmak sayesinde oldu valla :sly:

Çok teşekkür ederim hocam.Sık tutuyor maalesef özellikle de yoğun bi günden sonra yolculukda yapıyorsam migren kesin tutuyor çok ağladığımda da öyle.Benim annemde de migren var.Artık eskisi kadar sık tutmuyor onun ki.Allah şifamızı versin inşallah hocam sende dikkat et olur mu ? 2 kere az deil

[/QUOTE
Gerçekten sağlıklı besleniyorsun Esram..[/QUOTE]

Teşekkür ederim ablamm :)

Yine kusursuz betimleme yapmışsın ablacım.Ne güzel tatil yapıyormulsunuz çok özendim çoook...Hele ki sabah sporuna bittim.Artık bu sene benim yerimede tadını çıkar olur mu :) Belki bazen kahvenin yanına bir kitap koyuverirsin...Sonra da beni hatırlarsın hı ?

Hemn Nurdan dan haber geçeyim.Dün konuştum bi hayli meşgulmuş bu aralar.Projesini teslim etmeye az kalmış.Ben de özledim valla.Sanırım yoğunluğu atlatınca yazar bize habersiz bırakmaz

Krep benim de favorim superrrr oluyor:)))
O karışımı duymuştum ablam ama bi fikrim yok açıkcası.Afiyet olsun sana inşallah faydası olur da biz de yaparız.Desene karabuğday aşkı herkesi sarıyor:)))
Kızlar cevizli çörek yazacağıma yoğurtlu yazmışım.yemedim ya.benim çok kötü bir huyum var.ucundan alayım yok bende,ucundan aldım mı durmuyorum dibine kadar yiyorum.
O kötü huydan bende de var.Hiç orta karar biri deilimdir.Ya hep ya hiç. O yüzden bende hiç yememeyi çoğu zaman seçiyorum

Kokos esraaaaaaaa:sly::sly::sly::sly:

burdayımmmmm :))))

Kizlar resim ekledim dun ben.soylemeyi unuttum

Hemn bakıyorum canım sanırım düğün resimleri kınayı da eklemişsindir inşallah ben ba yıl mıştımmmmm hepsine

Olsun canım ne zaman istersen ne zaman müsaitsen ya da keyfine nasıl nerde ne zaman geliyosa o zaman yazarsın.Yeter ki sen dikkatli ol .Bence de haftaya güzelce düzenini oturt.Ramazana son bir ay ...Senin ayın geliyor fıstık

Evet canım haftasonu tartıl çünküüü ben söylemiyim sen söyle kızlara hani bugün konuştğumuz diyetle alakalı şeyi

Parmağını incitmşsin kuzum bi kez daha geçmiş olsun.Hateneye gitmen en iyisi hem kardeşinin de gözlük işini halletmiş,gezmiş,eğlenmişsiniz.Yarasın size valla :)

Tanıştığımıza memnun olduk Nilgün :)
Demek yakında düğün var .Amann pek heyecanlı olur şimdi hazırlıklar falan kolay gelsin canım.Ben topiğin kokoş kızı olarak üstüme düşeni yapıyorum vee diyorum ki elbiseni anlatsana biraz nasıl bi şey? Ayakkabı çanta ? Saçlar nasıl olacak ? Ya kına ?

Çok soruyorum çoook :)

Teşekkürler Neslican :) Tamam eklicem foto en kısa sürede.Bu arada ben şu an sana ufonun önünde ısınırken yazıyorum eğer hala istiyorsan bizim havalrdan gönderebiliriz yani.Ben artık montla dolaşmaktan çok sıkıldım

Veeeeeeeeeeeee kızlar ;

Ayy bi bakayım dedim alıntılar sadece yarım saatimi aldı.Bugün paylaştığım muz-süt detoksunu deneme amaçlı yapacağım.Karabuğday detoksum vardı onun yerine geçsin hem.İnstagramda kızlar yapmış bir kilo falan gitmiş.Ben sonucumu sizinle paylaşırım.

Cuma günü yiğenim balosu var.Ben ablamlara gidicem.Siyah elbise topuklu ayakkabı ve siyah çanta kombini düşünüyorum .Klasik işte.Ama çorap konusunda karar veremedim.Kızlar benim bacaklarım hala çok kalın bana ne önerirsiniz?Opak çorap falan mı ?Elbisem kısa kollu ve tam dizde bitiyor.

Bir başka konu ise ; pilates.Kızlar ben finallerden sonra pilatese başlıcam.Pilates seti alayım diyorum.Hani topu çemberi falan.Tavsiyeniz var mı ? Gitti gidiyordan gördüm bi kaç set ama sizinde fikrinizi almak istedim.

Finallere son 10 :) Bugün diyetim gayet güzeldi yazayım menü hemen

sabah
peynirli kepek ekmek tost
sütlü nescafe
dom sal bol yeşillik

ara
yeşil kahve
bitter çikolata 3 parça

öğle
yumurtalı fasulye kavurma
yoğurt
2-3 kaşım komposto

ara
2 kaşık süzme yoğurt
3 erik
tatlandırıcı
tarçın ve hindistan cevizi ile yaptığım karışım

akşam
bir dilim ekmek
fasulye kavurması

ara
bilmiyorum henüz kara vermedim

Hadi kızlar çağdaş türk romanı beni bekler öpüyorum sizi

ooo bizim kızların tamamı burda toplanmış nerdeyse Neslicim de çağırmış hatta beni

geçen gün esrayla da konuştuk, pek diyet modumda olmadıgım için yazılanları okuyup hızlıca kaçıyordum topikten ama madem herkes toplaşmış bi selam vermeden olmaz dedim

herkeslere merhabalar kızlar öpüyorum çok çokk

canım kendini nasıl motive ettin 27 kiloyu verene kadar ben 2 -3 kilo verip bırakıyorum ayrıca ne kadar kaçamak yaptın

Teşekkür ederim ablamm :)

Yine kusursuz betimleme yapmışsın ablacım.Ne güzel tatil yapıyormulsunuz çok özendim çoook...Hele ki sabah sporuna bittim.Artık bu sene benim yerimede tadını çıkar olur mu :) Belki bazen kahvenin yanına bir kitap koyuverirsin...Sonra da beni hatırlarsın hı ?

Hemn Nurdan dan haber geçeyim.Dün konuştum bi hayli meşgulmuş bu aralar.Projesini teslim etmeye az kalmış.Ben de özledim valla.Sanırım yoğunluğu atlatınca yazar bize habersiz bırakmaz

Krep benim de favorim superrrr oluyor:)))
O karışımı duymuştum ablam ama bi fikrim yok açıkcası.Afiyet olsun sana inşallah faydası olur da biz de yaparız.Desene karabuğday aşkı herkesi sarıyor:)))

O kötü huydan bende de var.Hiç orta karar biri deilimdir.Ya hep ya hiç. O yüzden bende hiç yememeyi çoğu zaman seçiyorum[/QUOTE]

Canim selam getirmissin sagol. Sen de selam soyle. Ben senin migren agrilarini duymadim ya da unuttum buaralar cok unutkanim zaten.normaldir

Evet karatay dusunuyorum canim. Bazi planlar yapmam.lazim.ins ramazan ayi gecen yilki gibi olur canim ins.benim.ugurli gunlerimdi. Valla parmak sayesinde abla katdes eglendik cok tarz gozluk aldim kuzuma. Yemrk yedik oyun oynadik

Oooo hosgeldin fistik..kulaklarini cinlatirken geldin cok guzel oldu nasilsin yogunmussun kolay gelsin fistikkk

Oooo hosgeldin fistik..kulaklarini cinlatirken geldin cok guzel oldu nasilsin yogunmussun kolay gelsin fistikkk

hoşbulduk canımm

ben zaten arada bakıyordum buraya neler oluyor diye esra yla dün konuştuk whatsap tan daha, geçen yakalamış beni de sen de yaz dedi, bende diyet modunda deilim demiştim ama sizleri görünce dayanamadım

valla ben yogun olmam lazım da gezmeye verdim bu ara kendimi bi kırsam dizimi de yogunlaşsam fena olmayacak :126:

Sen set almiyorsun bendekini yollarim.en az 6 ay yapamam nasilsa.sen kullan. Corba gelince gayet guzel bacaklarin. O gordugum elbisenin altinda ince siyah corap olsunnn lutfen. Detoksu ben de istiyorum bana unutturma emi kuzu.hadi optum.kolay gelsin. Ogunler guzel. Aksam az geldi gozumeeee

Neee ufomuuuu :sly::what:

Neslicigim alinti yaparken gozumden kacmis kusura bakma canim.spor epeydur niyetliyim de tempoyi biliyosun azicik sakin yolculuk olmayan misafir olmayan bir donem bekliyorum sadece.

Tarti konusunda kafam.karisik canim. Neyse bakariz sagol canim ev icinde bir kaza oldu resmen.kemik erimem oldugu icin kemikler hassas narin oluyormus doktorun espirili aciklamasi :sly::what:

Olsun olsun gel yaz yone de ozleriz uzak kalma. Okadar.kiz proje az kaldi otur. Calis bakemmm :thumbup::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…