- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
Doğacım, denk geldik ne güzelNasılsın, nasıl geçiyor günün? Bu arada sabah yazmayı unuttum, gözlükle ilgili cevabın için teşekkür ederim. Ben de fiyat yoklaması da yapıyorum da, biraz pahalı gelmişti bana ama normal demek ki:44: Senin gözlüğünü beğenmiştim çok, güle güle kullan canım
Muz ve süt detoksu ile vücuttan toksinleri arındırın. İnsan vücuduna girdiğinde biyolojik sistemlere zarar veren maddelere toksin denir.Toksinler vücudumuza solunum, ağız ve deri yoluyla girer.Vücutta biriken toksinler, insan metabolizmasının kendini temizleme kapasitesinden çok daha fazladır.Toksinlere karşı korunmak için işlenmiş ve hazır gıdalar tüketmemek doğal ve organik gıdalar tüketmek ve sık sık egzersiz yapmak her gün 2 litre su içmek ve sık sık duş almak gerekir.Vücudumuzdan kısa sürede toksinleri atmak için 1 günlük detoks.
Sabah:
Olgunlaşmamış muz ve süt (laktozsuz yağsız veya soya sütü)
Ara:
1 adet muz
yeşil çay
Öğle:
1 adet muz
1 bardak süt
Akşam:
1 adet muz
1 bardak süt
Ara:
1 adet muz
zencefil, zerdeçal ve tarçın ilave edilmiş 1 bardak süt
Doğacım, denk geldik ne güzelNasılsın, nasıl geçiyor günün? Bu arada sabah yazmayı unuttum, gözlükle ilgili cevabın için teşekkür ederim. Ben de fiyat yoklaması da yapıyorum da, biraz pahalı gelmişti bana ama normal demek ki:44: Senin gözlüğünü beğenmiştim çok, güle güle kullan canım
Çok geçmiş olsun Esram.Migren ağrısı çok kötü.Sık sık tutar mı? Bendede var,özellikle aç kaldım mı kesin o gün hastaneliğim.Elimden geldiğince aç kalmamaya çalışıyorum.Yanlız yaşlandıkça azalıyor.Ben eskiden her ay çekerdim.Bak 5.ay bitiyor bu yıl 2kez hastanelik oldum.
Ne güzel hedeflerin var canım.
Öncesi eşim ve çocukllarımla güzel bir tatil,
Babama ve anneme zaman ayırmak,
Denizle kavuşup özlem gidermek,yüzmeyi çok özledim,
Sabahları deniz kenarında spor yapmak ;buna bayılıyorum.Sabah 6 da deniz kenarında oluyoruz.Ne kadar emekli hanımefendi varsa toplanıyoruz.
Tabii en gençleri ben oluyorum.Emekli bir beden eğitimi öğretmenimiz var.Kumda 45 dk çalıştırıyor.Sonra denize giriyoruz.Ordada 15 dk çalıştırıyor.Sonra serbest bırakıyor.o yüzme varya kızlar anlatamam.Erken olduğu için deniz tertemiz.Dayga yok,güneş suyun altında dans ediyor,balıkları o kadar net görüyorum ki. Sudan çıkıp eve doğru gidiyorum.Ablamlar sokağın başında oturuyor.Oda erken kalkıyor ve mutlaka kahvesi hazır olur.Kahvemi içip az ablamla dedikodu yaparız :) sonra eve.Herkes uykudadır daha.Kahvaltı hazırlarım çay olurken duş alırım offf ya gelsin yaz gelsin tatil..
Ben görüşmemizin kesildiğini hiç düşünmedim,sen bir yazında bunu çok güzel açıklamıştın zaten.Şimdi böyle sohbet edebilmek ayrı bir keyif tabiki.Özlemişim seninle ve Nesli ile sohbet edebilmeyi.Esram ile hiç kopmadık zaten ,ya kızlar Nurdan hiç uğramıyor onuda çok özledim..
Bende ekmek ,kek ve krep yapıyorum.Kara buğdayı bir daha yaparsam kesin yoğurtla yaparım iyi fikir.Birlikte spor yaptığımız bayanların hepsi dün akşam ıslattılır bugün başyayacaklardı.Canım nette bir yoğurt kürü dolaşıyor.Yoğurdun içine zerdeçal,zencefil ve tarçın.Yemeklerden yarım saat önce.Bu sabah yedim .bakalım nasıl olacak..
O kötü huydan bende de var.Hiç orta karar biri deilimdir.Ya hep ya hiç. O yüzden bende hiç yememeyi çoğu zaman seçiyorumKızlar cevizli çörek yazacağıma yoğurtlu yazmışım.yemedim ya.benim çok kötü bir huyum var.ucundan alayım yok bende,ucundan aldım mı durmuyorum dibine kadar yiyorum.
Kokos esraaaaaaaa:sly::sly::sly::sly:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar resim ekledim dun ben.soylemeyi unuttum
Kizlar menu yazmiyorum son gunlerde.misafir ailem dugun derken cok duzenli degilim su cok duzenliyim hareket de oyle. Diyete de elimden geldigi kadar sartlari zorladim bilgilerinize hanimlar.hafrtaya tam dyzenliyim ins
Ben de haftasonu tartiliyim.diyorum aylar oldu.pazartesi itibari ile spor salonuna da baslayim.tabi parmagimda sikinti olmazsa.dun kardesime carptim incindi galiba. Aciyor ustune basamiyorum kirik olsa bilirim agrisi durdurmaz.
herkesin şartları kendine göre zor. ilk zamanlar çok zorlandım ama artık bir düzen oturdukça kolaylaşıyor. ama hala "anne kucak, anneee, anne hemen gelll" gibi isteklerle çift katlı uğraşmak zorunda kalıyorum tabi. bi yandan iş yapayım bi yandan çocukları eyliyim derken oluyo bitiyo her şey. bu arada adım yonca değil :) ynga bir kısaltma. gerçek adım nilgün. blogumdan da takip edebilirsiniz beni.
Günaydın ve selamlar sağlıklı beslenen kızlar :)
3 hafta sonra erkek kardeşimin düğünü var. Elbisemi aldım. Verdiğim kiloların ödülü gibi :) İçime sinen çok beğendiğim bir elbiseyi alabildim. Şimdi düğüne kadar serbestlikler atıştırmalıklar yapmıyım diyorum. Yaz da geldi, gelsin zeytinyağlılar, karpuz peynirler :) Geçen hafta tartının üstüne çok çıktım. Bu hafta ayak altından kaldırdım tartıyı her gördüğümde tartılmıyım diye. Cumaları tartılıyorum normalde. bu hafta da öyle yapıcam.
benden günlük haberler böyle....
Günaydın kızlar, ne güzel ilerlemiş sayfalar, alıntı yapmadan hızlıca baktım. Öncelikle Doğacım geçmiş olsun, ayağını çarpmışsın, dikkat et kendine. Haftasonu tartılmayı düşünüyormuşsun, hazır hissedince çık tartıya, yoksa hiç gerek yok bence, rakamlar o kadar önemli değilSpora başlama kararına ne kadar sevindiğimi biliyorsun zaten
Esracım yeni saçlarını güle güle kullan, en kısa zamanda da fotoğraf istiyorum yaaaa. Göreyim şu rapunzel saçlarını
Züleyhacım, özendim valla sizin havalara, ben çok severim öyle havaları, azıcık ta İzmir'e yollayınBu arada yazlık rutinine bayıldım Ben de denizi çok seviyorum, bu sene sezonu erken açtık, 19 mayısta 4-5 günlük bir tatil yaptık, haziranda da yapacağız ama uzun süreli yazlık keyfi gibi değil tabi, sizin yazlık nerede?
Bu arada Nurdan facebookta birşeyler paylaşırsa görüyorum ama neler yapıyor bilmiyorum, buraya uğrasa güzel olacak
Doğacım soru sormuş, benim de aklıma Duygu geldi soruyu görünceBen de üzerinde düşüneyim biraz, öyle yazayım, hemen aklıma gelmedi birşey:26:
Merhaba;
Ben esra 27 yaşındayım , erzurumda yaşıyorum ve muhasebecilik yapıyorum.Açıköğretim Türk dili ve edebiyatı 3 . sınıf öğrencisiyim.Kendimi bildim bileli yani çocukluğumdan beni hep kiloluydum.Bu yaşıma kadar.....Geçen sene Haziran 15 de kk ile birlikte diyete başladım.Kilom tam 107.2 idi.Hiç unutmam.Çok sağlıksız rejimleri daha önce denemiş ancak ikin gün sonra dah aç bir mideyle dönmüştüm.+90 lardaki arkadaşlarımın hepsi destek oldular.Bilinçli bir şekilde zayıflamayı ilk baştan onlardan öğrendimDaha sonra yine kk daki diğer arkadaşlarımından bi çok faydalı bilgi öğrendim.Hepsi çok yardımcı oldu.Ama son 4,5 aydır kendi diyetimi kendi sporumu kendim yapıyorum.Artık çok daha bilinçliyim.Diyetten ziyade sağlıklı beslenmek temel mantığım.Sporla destekliyorum.Şu an ki kilom 79 ve 42 beden giyiniyorum bu çok mutlu ediyor.48-50 bedenden 42 bedene düşmek...İstediğin kıyafetlerin içine girmek....Yıllar sonra özgüvenim yerine geldi... İSPANYOL PAÇA renkli pantolon tek hayalim ve şu an üstümde ondan var İnanın insanın yüz ifadesi bile değişiyor daha genç görünüyorsunuzzzz....
Derkennnn niye konu açtım ona geleyim ????
Bu kadar kilo gitti ama hala verilecek kilom var hedef kilom 59.Bu süreçte ben burda olucam.Bazen yardım etmek için bazern yerdım almak için bazen de kafanızı şişirmek için.Ben yolda yürürken kilolu bir byan görsem gidip konuşup sağlıklı yaşamaya ikna etmek istiyorum.Çünkü kilo konusunda en büyük kötülüğü biz kendimize yapıyoruz.Azim irade ve gerçekten istemenin önüne hiç bişey geçemez...Artık burdayımm kızlar istediğimiz herşey konuşabiliriz,sorabiliriz,öğrenebiliriz...
Sevgi umut inançla haydi BİSMİLLAH
Çok teşekkür ederim hocam.Sık tutuyor maalesefözellikle de yoğun bi günden sonra yolculukda yapıyorsam migren kesin tutuyor çok ağladığımda da öyle.Benim annemde de migren var.Artık eskisi kadar sık tutmuyor onun ki.Allah şifamızı versin inşallah hocam sende dikkat et olur mu ? 2 kere az deil
[/QUOTE
Gerçekten sağlıklı besleniyorsun Esram..
burdayımmmmm :))))
Hemn bakıyorum canım sanırım düğün resimleri kınayı da eklemişsindir inşallah ben ba yıl mıştımmmmm hepsine
Olsun canım ne zaman istersen ne zaman müsaitsen ya da keyfine nasıl nerde ne zaman geliyosa o zaman yazarsın.Yeter ki sen dikkatli ol .Bence de haftaya güzelce düzenini oturt.Ramazana son bir ay ...Senin ayın geliyor fıstık
Evet canım haftasonu tartıl çünküüü ben söylemiyim sen söyle kızlara hani bugün konuştğumuz diyetle alakalı şeyi
Parmağını incitmşsin kuzum bi kez daha geçmiş olsun.Hateneye gitmen en iyisi hem kardeşinin de gözlük işini halletmiş,gezmiş,eğlenmişsiniz.Yarasın size valla :)
ooo bizim kızların tamamı burda toplanmış nerdeyseNeslicim de çağırmış hatta beni
geçen gün esrayla da konuştuk, pek diyet modumda olmadıgım için yazılanları okuyup hızlıca kaçıyordum topikten ama madem herkes toplaşmış bi selam vermeden olmaz dedim
herkeslere merhabalar kızlaröpüyorum çok çokk
Oooo hosgeldin fistik..kulaklarini cinlatirken geldin cok guzel oldu nasilsin yogunmussun kolay gelsin fistikkk
Veeeeeeeeeeeee kızlar ;
Ayy bi bakayım dedim alıntılar sadece yarım saatimi aldı.Bugün paylaştığım muz-süt detoksunu deneme amaçlı yapacağım.Karabuğday detoksum vardı onun yerine geçsin hem.İnstagramda kızlar yapmış bir kilo falan gitmiş.Ben sonucumu sizinle paylaşırım.
Cuma günü yiğenim balosu var.Ben ablamlara gidicem.Siyah elbise topuklu ayakkabı ve siyah çanta kombini düşünüyorum .Klasik işte.Ama çorap konusunda karar veremedim.Kızlar benim bacaklarım hala çok kalın bana ne önerirsiniz?Opak çorap falan mı ?Elbisem kısa kollu ve tam dizde bitiyor.
Bir başka konu ise ; pilates.Kızlar ben finallerden sonra pilatese başlıcam.Pilates seti alayım diyorum.Hani topu çemberi falan.Tavsiyeniz var mı ? Gitti gidiyordan gördüm bi kaç set ama sizinde fikrinizi almak istedim.
Finallere son 10 :) Bugün diyetim gayet güzeldi yazayım menü hemen
sabah
peynirli kepek ekmek tost
sütlü nescafe
dom sal bol yeşillik
ara
yeşil kahve
bitter çikolata 3 parça
öğle
yumurtalı fasulye kavurma
yoğurt
2-3 kaşım komposto
ara
2 kaşık süzme yoğurt
3 erik
tatlandırıcı
tarçın ve hindistan cevizi ile yaptığım karışım
akşam
bir dilim ekmek
fasulye kavurması
ara
bilmiyorum henüz kara vermedim
Hadi kızlar çağdaş türk romanı beni bekler öpüyorum sizi
Teşekkürler Neslican :) Tamam eklicem foto en kısa sürede.Bu arada ben şu an sana ufonun önünde ısınırken yazıyorum eğer hala istiyorsan bizim havalrdan gönderebiliriz yani.Ben artık montla dolaşmaktan çok sıkıldım
hoşbulduk canımm
ben zaten arada bakıyordum buraya neler oluyor diyeesra yla dün konuştuk whatsap tan daha, geçen yakalamış beni de sen de yaz dedi, bende diyet modunda deilim demiştim ama sizleri görünce dayanamadım
valla ben yogun olmam lazım da gezmeye verdim bu ara kendimibi kırsam dizimi de yogunlaşsam fena olmayacak :126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?