Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Bende ekmek ,kek ve krep yapıyorum.Kara buğdayı bir daha yaparsam kesin yoğurtla yaparım iyi fikir.Birlikte spor yaptığımız bayanların hepsi dün akşam ıslattılır bugün başyayacaklardı.Canım nette bir yoğurt kürü dolaşıyor.Yoğurdun içine zerdeçal,zencefil ve tarçın.Yemeklerden yarım saat önce.Bu sabah yedim .bakalım nasıl olacak..

Buraların yoğurtlu çöreğini bilirmisiniz kızlar .Bir velim yapmış,yanında ayran.Çocuklar yiyorlar.Sıcak sıcak..bende ısrarla size yazıyorum elimi meşgul etmek için..

Günaydın kızlar, ne güzel ilerlemiş sayfalar, alıntı yapmadan hızlıca baktım. Öncelikle Doğacım geçmiş olsun, ayağını çarpmışsın, dikkat et kendine. Haftasonu tartılmayı düşünüyormuşsun, hazır hissedince çık tartıya, yoksa hiç gerek yok bence, rakamlar o kadar önemli değil Spora başlama kararına ne kadar sevindiğimi biliyorsun zaten
Esracım yeni saçlarını güle güle kullan, en kısa zamanda da fotoğraf istiyorum yaaaa. Göreyim şu rapunzel saçlarını
Züleyhacım, özendim valla sizin havalara, ben çok severim öyle havaları, azıcık ta İzmir'e yollayın Bu arada yazlık rutinine bayıldım Ben de denizi çok seviyorum, bu sene sezonu erken açtık, 19 mayısta 4-5 günlük bir tatil yaptık, haziranda da yapacağız ama uzun süreli yazlık keyfi gibi değil tabi, sizin yazlık nerede?
Bu arada Nurdan facebookta birşeyler paylaşırsa görüyorum ama neler yapıyor bilmiyorum, buraya uğrasa güzel olacak
Doğacım soru sormuş, benim de aklıma Duygu geldi soruyu görünce Ben de üzerinde düşüneyim biraz, öyle yazayım, hemen aklıma gelmedi birşey:26:

Buraların yoğurtlu çöreğini bilirmisiniz kızlar .Bir velim yapmış,yanında ayran.Çocuklar yiyorlar.Sıcak sıcak..bende ısrarla size yazıyorum elimi meşgul etmek için..

Yaaaa kaçar mı o, gerçi tam nasıl birşey bilmiyorum ama sıcak sıcak ve çörek deyince benim uçasım geldi oraya Hocam ye gitsin bir parça

Tam bilmiyorum ama hamur olup da sicak herseu harika oldugu icin.kesin guzeldir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hocam.lutfen kitap yazin siz bir seyi anlTirken ben resmen canli ixliyorum.sanki.harika bir anlatiminiz var.ayrica planlar hayaller hedefler cok begendim ins cabucak gelir o gunler. Dolu dolu huzurlu mutlu.bir sahil kasabasinda bir ailenin hayatini izler gibi okudum

Maasallah siz cok guzel bir duzrn kurmussunuz hep boyle olsun ins. Memnun oldum tanistigimiza. Evet ilk yazisinizdan esinlenip bakmistim biraz topiginize. Detayli bakarim en uygun zamanda

Tebrikler dugun oncesi hersey icinize sinecek sekilde hedefe ulasmissiniz ne mutlu size. Dugunden resim gormek isteriz aslinda suzin icin de uygunsa. Kardesinize mutluluklar diliyorum

Ho cam ben gunde uc kez tartilirdim psikolojimo bozdum sureci biliyosuniz oyuzden gittigim yasam.kocu izin vetmedi bir sure.sonra da ben moda girinceye kadar vazgectim simdi yeni yeni toparlaniyorum rakama takilirsam yine tokezlerim diye tartidan uzak duruyorum spor hic sevmezdim hrp kactim lisedr bile ama ilk kez bu yil sevdim ozledim salonu. Yogunlugum gecto gibi. Haftaya bismillah doyecegim ins.

Kizlar resim ekledim dun ben.soylemeyi unuttum

Olur olur.siz de bu azim oldukca olur

Evet ben zaten herkese dair az cok haberdardim kopmadim ama burda gorusmrk ayri bir keyifli. Ben de cok mutluyum. Cebimde kendi kendine arama yapti tlfonum. İyi ki yapmis o gun. Nesli ve sizin karakteriniz. İnsani olgunlastiran dinlendiren bir ozellikte. İyi ki varsinoz tanidigim icin cok mutluyum.nurdan ankara adaoazari yolculugunda surekli sanirim.

Doğacım, denk geldik ne güzel Nasılsın, nasıl geçiyor günün? Bu arada sabah yazmayı unuttum, gözlükle ilgili cevabın için teşekkür ederim. Ben de fiyat yoklaması da yapıyorum da, biraz pahalı gelmişti bana ama normal demek ki:44: Senin gözlüğünü beğenmiştim çok, güle güle kullan canım

Guzel hanimlar hastaneden yaziyorum size. Dun aksam ayagim cok sert carptim kardesim yerde uzaniyordu baxagina takildim cok agrim oldu kucuk parmak.doktora geldum oglen. Kardesim de yanimda hatta onu da giz doktoruna goturdum firsat varken. İncinmis ilac krem verdi ustine basamiyorum ama sukur kirik degil simdi isyerinden arkadaslari bejlwyece ben ise donexem kardesim eve. Opuldunuz

Kizlar menu yazmiyorum son gunlerde.misafir ailem dugun derken cok duzenli degilim su cok duzenliyim hareket de oyle. Diyete de elimden geldigi kadar sartlari zorladim bilgilerinize hanimlar.hafrtaya tam dyzenliyim ins

Muz ve süt detoksu ile vücuttan toksinleri arındırın. İnsan vücuduna girdiğinde biyolojik sistemlere zarar veren maddelere toksin denir.Toksinler vücudumuza solunum, ağız ve deri yoluyla girer.Vücutta biriken toksinler, insan metabolizmasının kendini temizleme kapasitesinden çok daha fazladır.Toksinlere karşı korunmak için işlenmiş ve hazır gıdalar tüketmemek doğal ve organik gıdalar tüketmek ve sık sık egzersiz yapmak her gün 2 litre su içmek ve sık sık duş almak gerekir.Vücudumuzdan kısa sürede toksinleri atmak için 1 günlük detoks.
Sabah:

Olgunlaşmamış muz ve süt (laktozsuz yağsız veya soya sütü)

Ara:

1 adet muz
yeşil çay

Öğle:

1 adet muz
1 bardak süt

Akşam:

1 adet muz
1 bardak süt

Ara:

1 adet muz
zencefil, zerdeçal ve tarçın ilave edilmiş 1 bardak süt

Son düzenleme:
Kızlar cevizli çörek yazacağıma yoğurtlu yazmışım.yemedim ya.benim çok kötü bir huyum var.ucundan alayım yok bende,ucundan aldım mı durmuyorum dibine kadar yiyorum.

Hocam cok gecmis olsun benim eskiden sinuzit vardi o bile felajetti.ikinize de cok uzuldum ins gecer biter. Bu agrilar. Ramazanda ne yapiyosunhz hocam cok zor bu agri ya.

Kızlar cevizli çörek yazacağıma yoğurtlu yazmışım.yemedim ya.benim çok kötü bir huyum var.ucundan alayım yok bende,ucundan aldım mı durmuyorum dibine kadar yiyorum.

Yok yokhocamben sizin iradenize hayranim.valla

Canim seni ozledim ya.forumda az gorusuruz olduk ama bensana su malum ev isleri doktor kontrolu icin uzun uzun yazdim kacamazsin benden :):sly:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…