Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Kolay gelsin canım, güzel geçsin muayene, güzel sonuçlar al inşallah, habersiz bırakma bizi

Cok sagol canim.cogu sonucum cikmadi onrmli bisey olmayonca da yazmadim dun. Ayrica oyle yoruldum.ki sira bekletken gubnes gozlugunu takip gizli uyumayo bile dysundum elim varmadi tlfona bile :what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim ne oldu niye boyle ruyalar gordun sen bakemm :what: bir sonraki tatil ne zaman buarada senin

Sagol canim benimmm hep guzel seyler paylasalim ins :thumbup::)

Hersey yolunda ev okul ohhhh ne guzel hocam
Guzel bir haftasonu diliyorum.opuyorum

Ben hep ablam olmasini istedim cok sanslisin. Ama erkek kardeslerimle de zamanla baya yakin. Olduk.senin ablan nasil bilmiyorum da ben anne cocul gibi bagliyim benimkilere.

Kizlarrr nilgun bebislere daldii :)

Tatlim eglenmene cok sevindim keske bugun de ixnin olaydi ama malum ozel is anliyorum seni.ben de artik zor izin alir oldum cumartesim de. Kalkacak gibi. İns daha iyi islerimix olur ne diyim canim ya.cok yipraniyoruz iste

Alintulari cevapladiktan sonra herkese merhaba diyeyim artik. Guzel bir haftasonu diliyorum valla 12de uyandim haftalardur cok yorgundum dun de tip fakultesinde o polikilinik bu derken daha yoruldum persembe aksam dokyzbucukta esimin arkadasiyla arabayla gittim gec uyudum gorumcemde.

Ale rji testi yaptirdim bisey cikmadi sirt kasintim ve kulak kasintim kuru cildim oldugu icinmis anlamadim garip geldi :what:

Guatr a bagli nodul de cukmadi ama benim.bogazima bastirinca aciyor bunu da anlamadim :what:

Smear verdim sonuc alacam seker tsh fsh b12 d vitamini hepsi cikacak

Kromozom tahlilim icin gun verdiler ozel bir tahlil. Belirli gunlerde numune aliyoruz dedi ayin 20sinde kan verecem sonuc kimbilir ne zaman

İste 20sinde gidecem hem amh olculecek yumirtalik rezervini gisteriyor benimki sifirli bir rakamdi yillik kontrolu geldi gidince yapilacak o da. Hem sonuclarim da cikar diger.

Buarada kemik erimesi icin yillik taramami da yaptirdim 50 yas ustu herkes orda. Uzuldum iste biraz.yukselmemis bu acidan sevindim ilac kullanmaya gerek yok yasima gore cok ama tehlike yok enazindan

Dolmustan inerken adasim olan hatta ismimin sebebi olan halamin gelini ile karsilastil kizini getiriyormus duzenli. İsimiz bittikce bulustuk beraber vakit gecirdik donerken beraber. Guzel eglenceli oldu tesaduf iste

Disarda islerim var gorysuruz optummmm

esosumm malesef düzenimizi sürdürmek için çalışmak zorundayız ve başka iş de yok diyorsun demek ki burada çalışman gerekiyor bence işini sevmeye zorla kendini, olumsuzluklara kapat gözünü :26: bu süre içerisinde de iş bakmaya devam et tabiki. eger başka şehirlerde yaşarım diyorsan başka şehirlere de bak, çok ciddi bir şekilde iş ara, ama buradaki olumsuzlukları görmezden gelmek zorundasın malesef. umarım gönlüne olur kuzucum

filizcim sana da geçmiş olsun, bir hastane gününü daha bitirmişsin anladıgım kadarıyla. bir sonraki tahlillere kadar kafan rahat olur en azından ilerleme olmayan tahlillerine de sevindim, inşallahh çok çok daha güzel sonuçlar gelir zamanla, biz de buralardan öğreniriz

İsyerim esle calismak kucuk sehir is imkanlari. Biliyosun. Durumumu.oyizden seni anladigimi biliyosun burda uzun uzun yazmayacagim cozum dusunup arayacagim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…