- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
Kolay gelsin canım, güzel geçsin muayene, güzel sonuçlar al inşallah, habersiz bırakma bizi
Ablayla güzel vakit geçiyor anlaşılan, maşallah maşallah, ayy benim kızkardeşim de gelsin yaaa kıskandım şimdiYaaa Esoşum ben şöyle 3 gün kesintisiz yatsam uyusam, rüyamda da birbirinden güzel masallar içinde gezsem ancak dinlenirim sanırım Dün erken yattım ama hep kötü rüyalar gördüm, sabah dinlenmek bir yana iyice yorgun kalktım
Ne mitingi var, akşamki balo ne? Daha önce söylediysen kusura bakma canım, kaçırmışım. Balo ne balosu olursa olsun güzel tabi, iyi eğlenceler dilerim şimdidenAyrıca ablana sonuna kadar katılıyorum, abla evinde diyet olmaz Dönüşte dengelersin, olmadı yersiniz sonra ablanla karşılıklı göbek atarsınız kalori malori kalmaz vücutta
Eveeet hızlıca alıntıları yaptıktan sonra, hepimize haftanın son günü için kolaylıklar diliyorum, haftasonu da süper geçsin diyorumZüleyhacım kolay gelsin, müfettişler geliyormuş, ayrıca kuşunuz hayırlı olsun, evinize ekstra neşe katsın
Ben bugün çok yorgun hissediyorum, bitirmem gereken işler var, elimden geleni yapacağım artık. Dualarım bugün Doğayla, güzel haberlerle döner inşallah
Neslicim teftiş bitti.bu yıl sınıflara girmediler.kuşumuz çok tatlı ve masum.hemen elimize geldi.can çok mutlu.sabahları zor kalkan can bugün uçarak uyandı.eve gitmek üzere ayrılıyorum.hepinize iyi hafta sonları.esram bol eğlenceler.doğacımdan iyi haberler bekliyoruz.neslicim izmir ne güzeldir şimdi.benim içinde tadını çıkart.
Kiz kardeşler hep bi başka oluyor değil mi Neslican ? Hani ben cidden bunaldigimda ablam benim antipdepresanim gibidir.Onun yaninda bi baskayim daha oz guvenliyim.Onlara gore artik normalim ve zayiflamama gerek yok ve bunu 79 kilo birine diyolar enistem falan kiziyor hatta :))) ama ben dikkat etmeye calistim canim.Insallah sen de en yakin zamanında kardesinle bir araya gelirsin.
Canim ablam Agri da oturuyor.Burda secimler iptal edildi.O yuzden her gün miting var neredeyse.Ama ciktik dolastik miting olmasina rağmen hicbir sıkıntı yasamadik.Balo dedigimiz seyde yigenimin mezuniyet gecesiydi.Ikinci sinif olur kendisi bi baska özel bi kurstan mezun oldu.Tahminimizden vasat gecsede iyiydi canim teşekkür ederim.
Yillik izin ne zaman bari ona umut bagliyalim ki dinlen balim yaa.Senin kadar yoğun degilimdir ama inan isim derslerim arasindaki yogunluk beni de bunaltiyor.O yüzden anlayabiliyorum seni
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
Veeee hayırlı sabahlar ballar
Ben eve dönüş yolundan bildiriyorum.
Hemen kisacik ozet geceyim.Dun gunduz inanılmaz güzel gecti.Kendi yasadigim yere gore burasi daha gezilebilecek bi yer.Ablam ve yigenimle baya eglendik.Sonra küçük çaplı bi alışveriş yaptik.Kendime cok istediğim salas siyah uzun etek aldim.Iki senedir istiyordum ama toto yüzünden giyinemiyodum.Sanki bu sefer oldu gibi :))) Daha sonra hazirlanip mezuniyete gittik.Organizasyon cok kötüydü.O kadar hazirlanmamiza degmedi acikcasi ama yigenim cok eğlendi.Bu da bizr yetti doğrusu.Gec saatte gelince hemen uyudum veee simdi yoldayim eve dönüyorum.Direkt ise giderim.Yorgun uykusuz ama stres atmış bi durumdayim.
Dogaaaaaa ne yapıyorsunnnnn ???? Dün döndün ama konusamadik.Doktor nasil gecti ? Detaylı bilgi bekliyorum kuzum.
Züleyha ablam nurdancim ve nilgunede güzel haftasonlari diliyorum tadini cikarin gezin tozun gülün sevin sevilinnnn :))))
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
Sinirden kafayı yemek üzere olan kız iş yerinden bildiriyor!!!
Ne kadar biliyorsan da bir bilene sor derler.Şimdi ben size soruyorum kızlar.Ben işimden ciddi anlamda memnun değilim.Nedenleri anlatsam bana hak verirsiniz eminim.Burası küçük yer özel sektör olarak başka çalışabileceğim bir yer de yok.Belediye hastane falan hep kendi akrabalarıyla dolmuş ,beni almazlar yani.Ne yapabilirim bi fikriniz var mı ?
Sinirden kafayı yemek üzere olan kız iş yerinden bildiriyor!!!
Ne kadar biliyorsan da bir bilene sor derler.Şimdi ben size soruyorum kızlar.Ben işimden ciddi anlamda memnun değilim.Nedenleri anlatsam bana hak verirsiniz eminim.Burası küçük yer özel sektör olarak başka çalışabileceğim bir yer de yok.Belediye hastane falan hep kendi akrabalarıyla dolmuş ,beni almazlar yani.Ne yapabilirim bi fikriniz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?