- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
Canım, ben bu yazdıklarını görmemişim, şimdi gördüm. Ne güzel işte alerji çıkmaması, nodül çıkmaması. Sen fazla şüpheci olmuşsun gibime geldi, kendini fazla dinleme bakayımUmursamazlık ta iyi değil ama çok ta kafana takma canım, stres bile başlıbaşına garip belirtiler verebiliyor. d vitaminin normal çıkar inşallah, düşüktü çünkü senin, hap kullanıyor muydun onun için? Diğer sonuçların da normal çıkar inşallah canım.
Canım, ben bu yazdıklarını görmemişim, şimdi gördüm. Ne güzel işte alerji çıkmaması, nodül çıkmaması. Sen fazla şüpheci olmuşsun gibime geldi, kendini fazla dinleme bakayımUmursamazlık ta iyi değil ama çok ta kafana takma canım, stres bile başlıbaşına garip belirtiler verebiliyor. d vitaminin normal çıkar inşallah, düşüktü çünkü senin, hap kullanıyor muydun onun için? Diğer sonuçların da normal çıkar inşallah canım.
Ver gitsin kuzuuuu salona da başlıyorsun güzel olacak güzelllllll
Günaydın kızlar, hepimize güzel bir hafta olsun inşallah. Biz yaza çoktan girdik ama giremeyen memleketler de haziran sebebiyle girsinler inşallahHızlıca baktım geçmişe, Züleyhacım tatil için geri sayıma başlamış Doğa'ya katılıyorum öğretmenliğin en güzel yanlarından biri de uzun tatiiillll Çocuklarını yurtdışıyla çeşitli vesilerle tanıştırmana da hayran olduğumu belirtmeden geçemeyeceğim Çok doğru bir şey yapıyorsun bence Bu arada kuşunuz eve ekstra neşe getirmiş anlaşılan, Can için çok doğru bir karar olmuş, tebrik ederim
Doğa haftasonunu bolca dinlenerek geçirmiş görünüyor, en iyisini yapmışEşinle biraz daha iyi olmanıza sevindim canım ama keşke kalıcı bir çözüm olsa, ya da sihirli bir değnek Bu hafta da iş yoğunluğun çok olmaz inşallah, sonuçların da güzel çıkar umarım
Esracık ta temizlik ve dersle uğraşmış haftasonu, kolay gelsin canımİşle ilgili sıkıntıların varmış, irili ufaklı hepimizde oluyor ama seninkinin boyutunu tahmin edebiliyorum canım. Daha büyük bir yerde olsan, ayrıl derdim ama küçük bir yerdesin, evde oturmak ta seni daha çok bunaltır gibi geliyor, o yüzden ha gayret, son sene deyip dayanmaya çalış kuzu, arada da buradan kız, biz sana destek çıkarız Güneşle problemin varmış, Doğa önermiş zaten, ben yıllardır kullanıyorum, ilk olarak cilt doktorum önermişti, alerjik ciltler için özellikle çok başarılı bir ürün. Sadece eczanelerde satılıyor. Makyajı azaltma kararı da almışsın, doğru dürüst makyaj yapmayan biri olduğum için destekliyorum kararını Şaka bir yana, bir problem mi oldu cildinde? Neden böyle bir karar aldın, sen seviyorsun makyaj yapmayı, belki kullandığın bir ürün dokunmuştur.
Serap ta bulmuş burayıııHoşgeldin Serap, nasılsın, çok güzel kilo vermişsin, tebrik ederim Oğlun nasıl, epey büyümüştür
Kızlar atladığım varsa affola, ben de haftasonu ev işi yaptım, biraz yoruldum ama iyi oldu, ev tertemiz oldu. Tabi çok detaylı bir temizlik değil ama benim için yüzeyselini yapmak bile başarı malumOnun haricinde de yayıldım, dinlendim. Bu hafta da biraz ütü yapabilirsem epey kolaylamış olacağım. Cumartesi günü de tatile çıkıyoruz, 1 hafta dinleneceğiz, dönüşte kaldığımız yerden işlere devam ama en azından biraz daha enerji toplamış olarak
Günaydın canım.Haftaya ne güzel başlamışsın.Güzel bir ay olur inşallah.Eşinle konuşabilmen ne güzel.Üstünü örtmek sadece sorunu öteliyor ve hiç beklemediğin bir anda bommm ..insan patlayabiliyor.Güzel dileklerihn için teşekkürler..
Günaydın canım.Haftaya ne güzel başlamışsın.Güzel bir ay olur inşallah.Eşinle konuşabilmen ne güzel.Üstünü örtmek sadece sorunu öteliyor ve hiç beklemediğin bir anda bommm ..insan patlayabiliyor.Güzel dileklerihn için teşekkürler..
Canim ben boyle degildim annem.felaket tellali gibi her an hasta olabilecegim suphesini uyandirdi kilomdan dolayi. Tipki hastaligimi bilmeyip bebek ve menopoz konusunu da kiloya bagladigi gibi.bunu cogu kisi hatta doktorlar bile yapti oyuzden suohe duyar oldum bir de bes yil boyunca her ay gereksiz tahlil yaptirmis doktorlar. Simdi doktorlara guvenim de kalmadi iste iki konu birlesince ben boyle deli bir sey oldum:sly:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Neslicigim cildin hassas oldugu icin ozellikle sana sormak istedim cildi nemlendiren iyi bir nemlendirici ne tavsite edersin beninki cok kuru ve hassas.hatta dus jeli varmis bol nemlendiricili. Onu da bulmaya calisiyorum.
Canim tum sonuclar 20sine kadar toparlanmis olacak genetik tahlilimi de o gun verecegim. Ona gun atiyorlar sonuc kimbilir kac gun sen dusun:thumbdown: d vitamini iki ampul igne kullandim simdi ne dur mda bilmiyorum canim. Hap yerine igne tercih ederim yine eger dusukse. B12 de merak ediyorum cok unutkanlik oluyor ona gore beslenecegim gerekirse hap.sonuclar ciksin da. Bakalim
Tatil tatil dedik ben de diyeyim planimi.bayramda once iki gun istanbulda annemler iki uc gun canakkale dusunutorum esim de merak ediyor ben de. Hic hormedigimizbir yere ve kisa vakitte bu plan mantikli geldi kurbanbayrami daha uzun. O tatile adanadan baslatarak dogu turu dusunuyorum
Mrb kızlar bana motive lazım acil zayıflamalıym kendimi böyle hiç sevmiyorum eşimde cok zayif ya burgun yemese adam eriyor ben günlerdir ac geziyorum resmen pek kilo veremiyorum alkali diyete başladım pek yapamadım(( 20kg fazlam var nasıl vericim ( gider mı bu kilolar yemesemde gitmiyoorrrr
Nereye gidiyorsunuz neslicim? Ben kısa süreli tatillere bayılıyorum.İş yoğunluğuna bir mola vermek çok iyi geliyor.Bizim çalışma takvimi açıklandımı yaz tatili veya ara tatile değil direk aradaki sürpriz tatillere bakarım.Özellikle 23 nisana.Eğer hafta sonu ile birleşiyorsa kesin izmire giderim.Bu yılda öyle yaptım.Çok iyi geliyor,eminim sanada çok iyi gelecektir..Günaydın kızlar, hepimize güzel bir hafta olsun inşallah. Biz yaza çoktan girdik ama giremeyen memleketler de haziran sebebiyle girsinler inşallahHızlıca baktım geçmişe, Züleyhacım tatil için geri sayıma başlamış Doğa'ya katılıyorum öğretmenliğin en güzel yanlarından biri de uzun tatiiillll Çocuklarını yurtdışıyla çeşitli vesilerle tanıştırmana da hayran olduğumu belirtmeden geçemeyeceğim Çok doğru bir şey yapıyorsun bence Bu arada kuşunuz eve ekstra neşe getirmiş anlaşılan, Can için çok doğru bir karar olmuş, tebrik ederim
Doğa haftasonunu bolca dinlenerek geçirmiş görünüyor, en iyisini yapmışEşinle biraz daha iyi olmanıza sevindim canım ama keşke kalıcı bir çözüm olsa, ya da sihirli bir değnek Bu hafta da iş yoğunluğun çok olmaz inşallah, sonuçların da güzel çıkar umarım
Esracık ta temizlik ve dersle uğraşmış haftasonu, kolay gelsin canımİşle ilgili sıkıntıların varmış, irili ufaklı hepimizde oluyor ama seninkinin boyutunu tahmin edebiliyorum canım. Daha büyük bir yerde olsan, ayrıl derdim ama küçük bir yerdesin, evde oturmak ta seni daha çok bunaltır gibi geliyor, o yüzden ha gayret, son sene deyip dayanmaya çalış kuzu, arada da buradan kız, biz sana destek çıkarız Güneşle problemin varmış, Doğa önermiş zaten, ben yıllardır kullanıyorum, ilk olarak cilt doktorum önermişti, alerjik ciltler için özellikle çok başarılı bir ürün. Sadece eczanelerde satılıyor. Makyajı azaltma kararı da almışsın, doğru dürüst makyaj yapmayan biri olduğum için destekliyorum kararını Şaka bir yana, bir problem mi oldu cildinde? Neden böyle bir karar aldın, sen seviyorsun makyaj yapmayı, belki kullandığın bir ürün dokunmuştur.
Serap ta bulmuş burayıııHoşgeldin Serap, nasılsın, çok güzel kilo vermişsin, tebrik ederim Oğlun nasıl, epey büyümüştür
Kızlar atladığım varsa affola, ben de haftasonu ev işi yaptım, biraz yoruldum ama iyi oldu, ev tertemiz oldu. Tabi çok detaylı bir temizlik değil ama benim için yüzeyselini yapmak bile başarı malumOnun haricinde de yayıldım, dinlendim. Bu hafta da biraz ütü yapabilirsem epey kolaylamış olacağım. Cumartesi günü de tatile çıkıyoruz, 1 hafta dinleneceğiz, dönüşte kaldığımız yerden işlere devam ama en azından biraz daha enerji toplamış olarak
Züleyhacım, yazdıkların beni bile gaza getirdi vallaSenin nasıl gidiyor diyet? Spor düzenli devam ediyor zaten, beslenmene de dikkat edince daha ne olsun
Tatil tatil dedik ben de diyeyim planimi.bayramda once iki gun istanbulda annemler iki uc gun canakkale dusunutorum esim de merak ediyor ben de. Hic hormedigimizbir yere ve kisa vakitte bu plan mantikli geldi kurbanbayrami daha uzun. O tatile adanadan baslatarak dogu turu dusunuyorum
Nereye gidiyorsunuz neslicim? Ben kısa süreli tatillere bayılıyorum.İş yoğunluğuna bir mola vermek çok iyi geliyor.Bizim çalışma takvimi açıklandımı yaz tatili veya ara tatile değil direk aradaki sürpriz tatillere bakarım.Özellikle 23 nisana.Eğer hafta sonu ile birleşiyorsa kesin izmire giderim.Bu yılda öyle yaptım.Çok iyi geliyor,eminim sanada çok iyi gelecektir..
Neslicim ben öyle düzenli bir diyet yapmıyorum ama gerçekten dikkat ediyorum.Kilomu korumak için.Anlatmışımdır ayağımdan rahatsızım 67 68 olunca ayağım çok ağrıyor ve aksamaya başlıyorum.64 Kg mım şu an.Verebilsem 2 kg daha iyi olucak.Aşağısı suratımı hiç yakışmıyor.Sporumuz bu hafta son ama ben evde mutlaka devam ederim canım.
amin canım gerçekleşsin dileklerimiz dualarımız...toplanalım şöyle dönelime ski günlere...Dualarimix dileklerimiz gerceklessin ins canim. Hosgeldin cok mutlu oldum gel gel.hepimiz toplandik pek keyiflendimmm:):thumbup:
hoşbulduk canım..iyiyim nolsun okul ev çocuk derken kayboldum gerçi kaybolamazdım da o kiloylaSerap ta bulmuş burayıııHoşgeldin Serap, nasılsın, çok güzel kilo vermişsin, tebrik ederim Oğlun nasıl, epey büyümüştür
eklerim canım eklemez olur muyum...ben aynı ben...sadece kiloluSerapcigim oglusun ve senini merak ediyorum yeni resim eklermisin.buarada suna nasil ne yapiyor selam soyle bizden.o da gelsin buyursun aramiza
inşallah canım sende eskiye dönersin bende...gelin olduğum zamanları özlüyorum...Sen hamilelikte benim.idolumdun istikrarinla.yine ayni seroyu gormek ne guzel.ben de eski doga oluyorum bu ayyy ins :thumbup:
Anladım canım, ben de kendimce dikkat etmeyi öğrendim, kilo almıyorum ama vermek isteyince ekstra bir çaba gerekiyor kesinlikle. Spora devam et bence de, zaten yaz geliyor, yüzme sezonu başlarBen ayağındaki rahatsızlığı bilmiyordum veya hatırlamıyorum, bu durumda senin ekstra dikkat etmen lazım tabi. Yaşam kalitesi çok önemli. Ben de 70 kg olunca ve geçince kendimi kötü hissediyorum, zaten normalden fazla terliyorum, o kilolarda iyice coşuyor. Kandaki trigliserit değerim yükseliyor, o yüzden ben de 65 kg altına düşmek istiyorum aslında, biraz daha rahat olmak için.
Tatilin kötüsü olmaz derler ya aynen öyle1 haftalığına Antalya tarafına gidiyoruz canım. 19 Mayıs'ta birleştirerek kısa bir tatil yapmıştık, bu ona göre daha uzun. Zaten toplam yıllık iznimiz 30 gün, genelde bu şekilde kullanıyoruz, bir de Eylül ayında gideriz, onun dışında haftasonları günü birlik yakın yerlere gideriz. 23 Nisanda İzmir'de miydin? Neresindeydin? Bunu saymıyoruz, bir daha bekliyoruz Gerçekten yine gelirsen haberleşelim, vaktin olursa bir kahve içeriz karşılıklı
Mrb kızlar bana motive lazım acil zayıflamalıym kendimi böyle hiç sevmiyorum eşimde cok zayif ya burgun yemese adam eriyor ben günlerdir ac geziyorum resmen pek kilo veremiyorum alkali diyete başladım pek yapamadım(( 20kg fazlam var nasıl vericim ( gider mı bu kilolar yemesemde gitmiyoorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?