Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Neslicigim cildin hassas oldugu icin ozellikle sana sormak istedim cildi nemlendiren iyi bir nemlendirici ne tavsite edersin beninki cok kuru ve hassas.hatta dus jeli varmis bol nemlendiricili. Onu da bulmaya calisiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim tum sonuclar 20sine kadar toparlanmis olacak genetik tahlilimi de o gun verecegim. Ona gun atiyorlar sonuc kimbilir kac gun sen dusun :thumbdown: d vitamini iki ampul igne kullandim simdi ne dur mda bilmiyorum canim. Hap yerine igne tercih ederim yine eger dusukse. B12 de merak ediyorum cok unutkanlik oluyor ona gore beslenecegim gerekirse hap.sonuclar ciksin da. Bakalim

Ver gitsin kuzuuuu salona da başlıyorsun güzel olacak güzelllllll

Mrb kızlar bana motive lazım acil zayıflamalıym kendimi böyle hiç sevmiyorum eşimde cok zayif ya burgun yemese adam eriyor ben günlerdir ac geziyorum resmen pek kilo veremiyorum alkali diyete başladım pek yapamadım(( 20kg fazlam var nasıl vericim( gider mı bu kilolar yemesemde gitmiyoorrrr

Aynen canim en yayildigim haftasonumdu iyi de geldi valla. 6 aydir full kosusturma. Esime gelince 6 ayda bir bakima ihtiyaci olan arabalar gibi.bozuluyor :what: beni de uzuyor deli ediyor ben tamir edemiyom kendi kendine bakim yapiyor 6 ay daha gidiyor hayirlisi ne diyim.beni timarhanelik etmesin de :what: sen yine full ev ile ilgilenmissin neyseki tatil var dinlenirsin bu kez plan ne tarafa

İcim.kipir kipir basladim aldigim kilolari vermek yenisen umutla baslamsk sonuclarimin iyi cikmasini umut etmek istemek. Hepimize ugurlu gelsin. İns bu ay hocam.

Hocam benim susmam.mumkun degil ki mrktup yazarim msj atarim konusurum cunku cozulmesinden yanayimdir uzadikca uzar buyur mesele diye dusunuyorum ama esim. Kendi istemedikce konuyi acmaz kapatir hatta istedigi zaman okur yazdiklarimi

Tatil tatil dedik ben de diyeyim planimi.bayramda once iki gun istanbulda annemler iki uc gun canakkale dusunutorum esim de merak ediyor ben de. Hic hormedigimizbir yere ve kisa vakitte bu plan mantikli geldi kurbanbayrami daha uzun. O tatile adanadan baslatarak dogu turu dusunuyorum

Canım, annene takılma zaten, doktorlara güvenmeme konusunda haklısın. Yeni sistem iyice felç etti sağlık sistemini. Doktorlar bolca test yaptırıyorlar, ilaç yazıyorlar, kendi performansları yükseliyor, hasta da ilgi gördüm diye memnun ama uzun vadede sonuç kötü Kendi kendimizin doktoru olduk bir nevi ama bunda da fazla şüpheci olmamak lazım. Hele sen düzenli kontrol oluyorsun, Allah kolaylık versin, iyi doktorlara ve hastanelere denk gelirsin inşallah..

Doğacım, alerji problemin yoksa herhangi bir nemlendirici ürün kullanabilirsin aslında. Benim tüm ürünlerim La Roche Possay. Yalnız onda da cilt türüne uygun, doğru ürünü alman lazım, gittiğin cilt doktoru öneride bulunduysa onun dediği ürünü al, yoksa bildiğin, hoşuna giden bir ürünü alabilirsin. Bende bu markanın şampuanı, duş jeli, makyaj temizleme solüsyonu, güneş kremi, bb kremi ve nemlendiricisi var. Nemlendiriciye pek ihtiyaç duymuyorum, güneş kremi zaten nemlendiriyor. Bir aydır bb krem de sürmüyorum, sadece güneş kremi sürüyorum. Kışın bb krem sürüyordum, güneş koruyucu özelliği de yetiyordu. Sırtında kuruluk olduğuna göre nemlendiricili bir duş jeli kullanman iyi olur, ben bazen kuru hissettiğimde duş sonrası bebe yağı kullanıyorum. Onu da tavsiye ederim, çok güzel nemlendiriyor. Jhonson's baby, sebamed denediğim ürünler bebe yağı olarak.

İnşallah iyi çıkar sonuçların. B12 sonucu çabuk çıkıyor aslında ama senin diğer tahliller geç çıkıyor demek ki. Ben uzun süre sonra, mevsimlerden roma ile kilo verdikten sonra test yaptırmıştım ve B12 değerim normal çıkmıştı yüksek olan trigliserit değerim düşük çıkmıştı. Beslenme şekli bunları etkiliyor. Senin de değerlerin düşük çıkarsa beslenmene ona göre dikkat edersin.

Plan yapmak bile keyifli İstanbul ve Çanakkale birlikte bir plan çok mantıklı, gezmek iyi geliyor sana O zamana kadar da herşey yoluna girer inşallah, keyifle tatil yaparsınız canım

Gider tabikki yeterki gerçekten iste.Çok disiplinli yapmalısın.Kendine bir menü belirleyip harfiyen uymalısın.Bir parça alsam bişecik olmaz demiceksin.Diyet yapıyorum diye düşünmüyeceksin.Suyunu bol içip hareket edeceksin.Sana olmayan bir kıyafeti seçicen ve ona girmek için elinden geleni yapacaksın.Zayıflayınca,herkes aa ne kadar zayıflamışsın dediğinde nasıl mutlu olduğunu hayal etsene.Kim tutar seni,hadi başla .....

Züleyhacım, yazdıkların beni bile gaza getirdi valla Senin nasıl gidiyor diyet? Spor düzenli devam ediyor zaten, beslenmene de dikkat edince daha ne olsun

Nereye gidiyorsunuz neslicim? Ben kısa süreli tatillere bayılıyorum.İş yoğunluğuna bir mola vermek çok iyi geliyor.Bizim çalışma takvimi açıklandımı yaz tatili veya ara tatile değil direk aradaki sürpriz tatillere bakarım.Özellikle 23 nisana.Eğer hafta sonu ile birleşiyorsa kesin izmire giderim.Bu yılda öyle yaptım.Çok iyi geliyor,eminim sanada çok iyi gelecektir..

Züleyhacım, yazdıkların beni bile gaza getirdi valla Senin nasıl gidiyor diyet? Spor düzenli devam ediyor zaten, beslenmene de dikkat edince daha ne olsun

Neslicim ben öyle düzenli bir diyet yapmıyorum ama gerçekten dikkat ediyorum.Kilomu korumak için.Anlatmışımdır ayağımdan rahatsızım 67 68 olunca ayağım çok ağrıyor ve aksamaya başlıyorum.64 Kg mım şu an.Verebilsem 2 kg daha iyi olucak.Aşağısı suratımı hiç yakışmıyor.Sporumuz bu hafta son ama ben evde mutlaka devam ederim canım.

Çanakkale çok güzel bir şehir.Benim için çok özeldir.Biz küçükken Almanyadan araba ile gelirdik.Edirneden girdikmi vatan toprağına girdik ya herşey nasıl güzel nasıl renkli nasıl doyumsuz gelirdi anlatamam.Çanakkaleden vapurla geçerdik.Hemen koca bir peynir alırdı babam.Yanınada sıcacık ekmek.Ekmeği havayı koklaya koklaya yerdik.Çok severim o yüzden çanakkaleyi.Vatan diyince önce Edirne sonra Çanakkale gelir aklıma.Tarihi önemide ayrı zaten....

Tatilin kötüsü olmaz derler ya aynen öyle 1 haftalığına Antalya tarafına gidiyoruz canım. 19 Mayıs'ta birleştirerek kısa bir tatil yapmıştık, bu ona göre daha uzun. Zaten toplam yıllık iznimiz 30 gün, genelde bu şekilde kullanıyoruz, bir de Eylül ayında gideriz, onun dışında haftasonları günü birlik yakın yerlere gideriz. 23 Nisanda İzmir'de miydin? Neresindeydin? Bunu saymıyoruz, bir daha bekliyoruz Gerçekten yine gelirsen haberleşelim, vaktin olursa bir kahve içeriz karşılıklı

Anladım canım, ben de kendimce dikkat etmeyi öğrendim, kilo almıyorum ama vermek isteyince ekstra bir çaba gerekiyor kesinlikle. Spora devam et bence de, zaten yaz geliyor, yüzme sezonu başlar Ben ayağındaki rahatsızlığı bilmiyordum veya hatırlamıyorum, bu durumda senin ekstra dikkat etmen lazım tabi. Yaşam kalitesi çok önemli. Ben de 70 kg olunca ve geçince kendimi kötü hissediyorum, zaten normalden fazla terliyorum, o kilolarda iyice coşuyor. Kandaki trigliserit değerim yükseliyor, o yüzden ben de 65 kg altına düşmek istiyorum aslında, biraz daha rahat olmak için.

Dualarimix dileklerimiz gerceklessin ins canim. Hosgeldin cok mutlu oldum gel gel.hepimiz toplandik pek keyiflendimmm :):thumbup:
amin canım gerçekleşsin dileklerimiz dualarımız...toplanalım şöyle dönelime ski günlere...

Serap ta bulmuş burayııı Hoşgeldin Serap, nasılsın, çok güzel kilo vermişsin, tebrik ederim Oğlun nasıl, epey büyümüştür
hoşbulduk canım..iyiyim nolsun okul ev çocuk derken kayboldum gerçi kaybolamazdım da o kiloylabaşladık bakalım 65i görebilecek miyim..sıkı bir diyete aldım kendimi....oğluş iyi teyzesi sürünmeye emeklemeye başladı..evde dip köşe kalmıyor girebileceği her yere gidiyo giriyo..

Serapcigim oglusun ve senini merak ediyorum yeni resim eklermisin.buarada suna nasil ne yapiyor selam soyle bizden.o da gelsin buyursun aramiza

eklerim canım eklemez olur muyum...ben aynı ben...sadece kilolu sunayı artık gruptada göremiyorum canım oğlu biraz huysuzdu en son gördüğümde...

Sen hamilelikte benim.idolumdun istikrarinla.yine ayni seroyu gormek ne guzel.ben de eski doga oluyorum bu ayyy ins :thumbup:
inşallah canım sende eskiye dönersin bende...gelin olduğum zamanları özlüyorum...

Neslicim kötü bir kaza yaşadım sol ayağım pertti resmen.bir yılı aşkın yattım.zor günlerdirdi.O yüzden dikkat etmeye çalışıyorum.

Yazın gelicem canım.Bornovada oturuyordun sanırım.O tarafa gelirsem mutlaka haberleşiriz.Bende çok isterim bir kahve içmeyi.Dikilide oluyoruz biz genelde.Çok uzak değil ,fırsat bulursan mutlaka beklerim..

Merhaba canım;

Öncelikle olumsuz cümle istemiyorum.Diyet yapmak için beynen bazı şeyleri kabul eten lazım sonrası çok kolay inan bana.Ama insan psikolojik olarak hazır değilse diyet süreci zor ve başarısız geçiyor.Bize biraz kendinden bahset mesela kilo geçmişini anlat.İnanırsan yaparsın.Zaten az yemekle değil dorğru beslenmek ve sporla kilolarımızdan kurtulacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…