- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
kiraz yiyorum filizimbu ara resmen 3 öğün meyve yiyorum annem sopayla kovacak beni sadece meyve ve neskafeyle besleniyorum, hiç yii degil bu
onun dışında da proje çizim buralarda takılıyorum filizcimokudum biraz ama sana da sorayım nasılsın canım, keyfin nasıl
kiraz yiyorum filizimbu ara resmen 3 öğün meyve yiyorum annem sopayla kovacak beni sadece meyve ve neskafeyle besleniyorum, hiç yii degil bu
onun dışında da proje çizim buralarda takılıyorum filizcimokudum biraz ama sana da sorayım nasılsın canım, keyfin nasıl
Tatil miiiii? Beni alllll lütfennnn ben de tatil istiyorummm annemmm
Kuzum gidin gezin tabi geçen seneki karadeniz turu da size çok iyi gelmiştir.Çanakkale bence herkesin gitmesi gereken bir yer.Maneviyatı büyük...İnşşal en kısa sürede gider görürüz o güzel yerleri.Doğu turu derken ??? Heyecanlanayım mı
Ohhh ah insulin direncim izin verse ben de ayni sen gibi oluruk vallameyve cok severim uc kilo cilekyiyip hasta olam bir tipimdir oyuzden seni yadirgamadim deli ikizler iste azucukk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben bugum evin simarik kizi modumdayim ablalik yapmayim nesli ve zuleyha hocam kulagini cekerr senin:thumbdown: esim yogunluk yorgunluk derken enerjim dusukti ama bugun gayet iyiyim allahim daim etsin ins
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Neslican ben Bornova da büyüm biliyon mu ? Orada ilkokulu okudum.Çok severim çooook
Ben tatil yapamıyorum
Sağlık olsun ama üzülmüyorum.Yazın kpss ve ales çalışıcam.Duruma göre yani eğer formasyon alırsam eylül de işten ayrılırım.Bir sene evde hapis hayatı çeker kpssye hazırlanırım.Sonraki sene inşallah bende Züleyha Hocam gibi uzunca tatilimi yaparım.Söyelemesi bile güzel.Hadi yök ver artık şu müjdeli haberi:26:
Neslicanım; sizlerin desteğiyle sabır dedim ve dayanmaya devam ediyorum.Şu an için çalışmam çalışmamamddan daha hayırlı.O yüzden sık dişini esraaa :)
O güneş kremini iki kişiden onay aldığıma göre almak farz oldu.Burdaki eczanelere sorayım varsa alayım yoksa ablamların orda kesin bulurum.Hassas citlere uygunmuş yaaa tam benlik.Güneşte beliren çillerimi sevsem de çoğalmasınlar demi
Makyaj olayına gelince ; şükür cildimde hiç bir sıkıntım yok.Sadece günlük makyajımı abarttığımı düşünüyorum.Kalem far fondoten değil benimki.Baz kapatıcı kontür gölge herşeyy ama herşeyiii yapıyorum.Gerek yok yaaa.Bazen bir saat buluyor makyajım.Vakit sıkıntısı çektiğim bu günlerde bb krem ve az rimelim yeterli gelir diye düşündüm.İnsanların gözü alışık değil ama zamanla alışırlar diye düşünyorum.
Allah bozmasın nazarlardan korusun canım
Anlaşılan yine yoğun bir ay seni bekliyor.Ama güzel olacak hem artık ehliyetin olacak.Aarabayı da aldın mı yakındır bana gelmen
Ramazan bereketli huzurlu bir ay çabucak gelsin artık çok özledim bendeeee
Plan yapmak bile keyifliİstanbul ve Çanakkale birlikte bir plan çok mantıklı, gezmek iyi geliyor sana O zamana kadar da herşey yoluna girer inşallah, keyifle tatil yaparsınız canım
Canım, annene takılma zaten, doktorlara güvenmeme konusunda haklısın. Yeni sistem iyice felç etti sağlık sistemini. Doktorlar bolca test yaptırıyorlar, ilaç yazıyorlar, kendi performansları yükseliyor, hasta da ilgi gördüm diye memnun ama uzun vadede sonuç kötüKendi kendimizin doktoru olduk bir nevi ama bunda da fazla şüpheci olmamak lazım. Hele sen düzenli kontrol oluyorsun, Allah kolaylık versin, iyi doktorlara ve hastanelere denk gelirsin inşallah..
Doğacım, alerji problemin yoksa herhangi bir nemlendirici ürün kullanabilirsin aslında. Benim tüm ürünlerim La Roche Possay. Yalnız onda da cilt türüne uygun, doğru ürünü alman lazım, gittiğin cilt doktoru öneride bulunduysa onun dediği ürünü al, yoksa bildiğin, hoşuna giden bir ürünü alabilirsin. Bende bu markanın şampuanı, duş jeli, makyaj temizleme solüsyonu, güneş kremi, bb kremi ve nemlendiricisi var. Nemlendiriciye pek ihtiyaç duymuyorum, güneş kremi zaten nemlendiriyor. Bir aydır bb krem de sürmüyorum, sadece güneş kremi sürüyorum. Kışın bb krem sürüyordum, güneş koruyucu özelliği de yetiyordu. Sırtında kuruluk olduğuna göre nemlendiricili bir duş jeli kullanman iyi olur, ben bazen kuru hissettiğimde duş sonrası bebe yağı kullanıyorum. Onu da tavsiye ederim, çok güzel nemlendiriyor. Jhonson's baby, sebamed denediğim ürünler bebe yağı olarak.
İnşallah iyi çıkar sonuçların. B12 sonucu çabuk çıkıyor aslında ama senin diğer tahliller geç çıkıyor demek ki. Ben uzun süre sonra, mevsimlerden roma ile kilo verdikten sonra test yaptırmıştım ve B12 değerim normal çıkmıştıyüksek olan trigliserit değerim düşük çıkmıştı. Beslenme şekli bunları etkiliyor. Senin de değerlerin düşük çıkarsa beslenmene ona göre dikkat edersin.
Gider tabikki yeterki gerçekten iste.Çok disiplinli yapmalısın.Kendine bir menü belirleyip harfiyen uymalısın.Bir parça alsam bişecik olmaz demiceksin.Diyet yapıyorum diye düşünmüyeceksin.Suyunu bol içip hareket edeceksin.Sana olmayan bir kıyafeti seçicen ve ona girmek için elinden geleni yapacaksın.Zayıflayınca,herkes aa ne kadar zayıflamışsın dediğinde nasıl mutlu olduğunu hayal etsene.Kim tutar seni,hadi başla .....
Canım, annene takılma zaten, doktorlara güvenmeme konusunda haklısın. Yeni sistem iyice felç etti sağlık sistemini. Doktorlar bolca test yaptırıyorlar, ilaç yazıyorlar, kendi performansları yükseliyor, hasta da ilgi gördüm diye memnun ama uzun vadede sonuç kötüKendi kendimizin doktoru olduk bir nevi ama bunda da fazla şüpheci olmamak lazım. Hele sen düzenli kontrol oluyorsun, Allah kolaylık versin, iyi doktorlara ve hastanelere denk gelirsin inşallah..
Doğacım, alerji problemin yoksa herhangi bir nemlendirici ürün kullanabilirsin aslında. Benim tüm ürünlerim La Roche Possay. Yalnız onda da cilt türüne uygun, doğru ürünü alman lazım, gittiğin cilt doktoru öneride bulunduysa onun dediği ürünü al, yoksa bildiğin, hoşuna giden bir ürünü alabilirsin. Bende bu markanın şampuanı, duş jeli, makyaj temizleme solüsyonu, güneş kremi, bb kremi ve nemlendiricisi var. Nemlendiriciye pek ihtiyaç duymuyorum, güneş kremi zaten nemlendiriyor. Bir aydır bb krem de sürmüyorum, sadece güneş kremi sürüyorum. Kışın bb krem sürüyordum, güneş koruyucu özelliği de yetiyordu. Sırtında kuruluk olduğuna göre nemlendiricili bir duş jeli kullanman iyi olur, ben bazen kuru hissettiğimde duş sonrası bebe yağı kullanıyorum. Onu da tavsiye ederim, çok güzel nemlendiriyor. Jhonson's baby, sebamed denediğim ürünler bebe yağı olarak.
İnşallah iyi çıkar sonuçların. B12 sonucu çabuk çıkıyor aslında ama senin diğer tahliller geç çıkıyor demek ki. Ben uzun süre sonra, mevsimlerden roma ile kilo verdikten sonra test yaptırmıştım ve B12 değerim normal çıkmıştıyüksek olan trigliserit değerim düşük çıkmıştı. Beslenme şekli bunları etkiliyor. Senin de değerlerin düşük çıkarsa beslenmene ona göre dikkat edersin.
Neslicim ben öyle düzenli bir diyet yapmıyorum ama gerçekten dikkat ediyorum.Kilomu korumak için.Anlatmışımdır ayağımdan rahatsızım 67 68 olunca ayağım çok ağrıyor ve aksamaya başlıyorum.64 Kg mım şu an.Verebilsem 2 kg daha iyi olucak.Aşağısı suratımı hiç yakışmıyor.Sporumuz bu hafta son ama ben evde mutlaka devam ederim canım.
Çanakkale çok güzel bir şehir.Benim için çok özeldir.Biz küçükken Almanyadan araba ile gelirdik.Edirneden girdikmi vatan toprağına girdik ya herşey nasıl güzel nasıl renkli nasıl doyumsuz gelirdi anlatamam.Çanakkaleden vapurla geçerdik.Hemen koca bir peynir alırdı babam.Yanınada sıcacık ekmek.Ekmeği havayı koklaya koklaya yerdik.Çok severim o yüzden çanakkaleyi.Vatan diyince önce Edirne sonra Çanakkale gelir aklıma.Tarihi önemide ayrı zaten....
amin canım gerçekleşsin dileklerimiz dualarımız...toplanalım şöyle dönelime ski günlere...
hoşbulduk canım..iyiyim nolsun okul ev çocuk derken kayboldum gerçi kaybolamazdım da o kiloylabaşladık bakalım 65i görebilecek miyim..sıkı bir diyete aldım kendimi....oğluş iyi teyzesi sürünmeye emeklemeye başladı..evde dip köşe kalmıyor girebileceği her yere gidiyo giriyo..
eklerim canım eklemez olur muyum...ben aynı ben...sadece kilolusunayı artık gruptada göremiyorum canım oğlu biraz huysuzdu en son gördüğümde...
inşallah canım sende eskiye dönersin bende...gelin olduğum zamanları özlüyorum...
aynen canım 7 lerçok zor gidiyo..ama gidecek kafaya koydum...sporı bu aralar bende boşladım..amaşimdi kalkıp leslie 3 mil yapcam dıaşrı çıkamadımbugün oğlanın banyo günüydü..kaldı yürüyüş işim...bebiş iyi canım nolsun hayat onun hayatı girmediği köşe kalmıyor..Neee 76 mıay darısı başıma serapcım yaaa bende takıldım kaldım 79 da.Bi göremedeim alt rakamları.Yediler iyi hoş güzelde kımıldamıyor yahuu.Finallerden sonra sıkı sarılıcam sporuma bu ara hiç yapamıyorum.Senin bebiş nasıl herşey yolunda mı ?
korksun artık kilolar benden basta azıcık sıkayım dedim kendimi...koyarım canım birazdan oğlanın resmini..Sen çok azimli ve bilinçli bir kadınsın, kafana koymuşsun ya artık önemli olan o bence, korksun kilolar sendenFotoğraf koy da görelim oğlunu, uzaktan sevelim azıcık
Ahhhj ahhh ben de okuldan mezun oldugum.halime bir doneyim.gerisi de gelir diye inanirim artik kesin.ins olur canim
Bilincliyiz azimliyoz destegiz birbirimize. Sagliliginiz da olursa nedenn olmasin o gunler gelir gelir ins elbette:):thumbup: oglusun buyuyor haydut oldu desene..opuyorum maasallah kuzuyaaa
yaa benm canım hiçbişey yemek istemiyor filizcim sıkıntım bu bu arabitek kiraz, onu da resmen aşeriyorum yani geçen kustum diye baya panik oldu annem, bikaç gün en azından kahvaltıya başladım ama şimdi yine canım istemiyor
güldük kıkırdadık tamam da canım bu doğru degıl bılıyosun lütfen güzel beslen. ve lütfen su resmını degıstır umut dolu neselı keyıflı bır resmın olsun. resmın bıle cok sey anlatıyor bana. neden sureklı kıraz yedıgın gıbı mesela
aynen canım 7 lerçok zor gidiyo..ama gidecek kafaya koydum...sporı bu aralar bende boşladım..amaşimdi kalkıp leslie 3 mil yapcam dıaşrı çıkamadımbugün oğlanın banyo günüydü..kaldı yürüyüş işim...bebiş iyi canım nolsun hayat onun hayatı girmediği köşe kalmıyor..
korksun artık kilolar benden basta azıcık sıkayım dedim kendimi...koyarım canım birazdan oğlanın resmini..
aynen canım fazla değil evlendiğim vakitteki kiloma döneyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?