Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Ohhh ah insulin direncim izin verse ben de ayni sen gibi oluruk valla meyve cok severim uc kilo cilekyiyip hasta olam bir tipimdir oyuzden seni yadirgamadim deli ikizler iste azucukk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben bugum evin simarik kizi modumdayim ablalik yapmayim nesli ve zuleyha hocam kulagini cekerr senin :thumbdown: esim yogunluk yorgunluk derken enerjim dusukti ama bugun gayet iyiyim allahim daim etsin ins

Annem kendime ve sana sozum var eger ki bu yil guzel bir rakamlar gorursem seninle baharda basbasa istanbul izmir ya da nere olursa haftasonu gezelim.bu adagim olsun.dogu turu normal tur kiz. Sana bu yaz eylul de dusunuyorum bir ziyaret. Bir yil oldu tanisali. Cok konustuk ama araya bir suru sey girdi once izmir cikartmasini yapmayi da istedim zaten. Ama sana da gelecegim ben leylek merak etme.senin de damina konarim :thumbdown:

yaa benm canım hiçbişey yemek istemiyor filizcim sıkıntım bu bu ara bitek kiraz, onu da resmen aşeriyorum yani geçen kustum diye baya panik oldu annem, bikaç gün en azından kahvaltıya başladım ama şimdi yine canım istemiyor

Sen su bir yili bir atlat tatilin en kralini yapacaksin 60 kilo citir guzrl bekar ogretmen. Olarak.cocuk yok koca yok patron yok yasasin ozgurlukkkk olacakkk :thumbup::)

Ben cikamadim kuzu.yoksa haftasonu alip sana yollayacaktim kremi.sen arama diye. Bence de kullan.memnun iki kisi var :thumbup: ayyy cil bende de oliyor ama benim asil derdim pikacu gibi kizarik yanskli oluyorum guneste. Oyuzdrn bu krem sifa oldu bana. Bence de sadelik daha iyi canim. Ozel gunlerde yogun makyaj ile farkli olursun hemmm

Amin canim.benim.ins ins diyeyim araba henuz niyetlenemedik lokanta icin borc aldik kendi masraflarini cikartip yarisino oder bizim de destek cikmamiz lazim ama olur ins seneye bu vakitler ins

Plan yapmak bile keyifli İstanbul ve Çanakkale birlikte bir plan çok mantıklı, gezmek iyi geliyor sana O zamana kadar da herşey yoluna girer inşallah, keyifle tatil yaparsınız canım

Aynem canim plan bile iyi geliyor hele burdan cikip gitnek daha da iyi oluyorrr

Canim cikan sonuclarvar da hepsini beraber alacagim kolaylik olsun diye. Tamam canim bebe yagini deneyim sagolasin. Ayy aman hastane deme bana.evin en saglamiydim bes yildir doktordan cikmaz olsdum allah beterinden korusun ama maddi manevi yorucu. Ooo maasallah senin evin adini degistirdim la roche dunyasi.mutluluk burda.hijyen burda. :thumbup::)

Bravo hocam. Agzinizdan bal damliyorrr

Demekki o diyet iyi gelmis sana o beslenme diyeyim.karatay ile insulin direnci dusen ya da biten kisiler duydum ben de.ben de bunu dusunuyorum son zamanlarda

Hocam sizi cok takdir ediyorum her konuda. Bunu demisimdir feyz aliyorum keyif aliyorum cok..enerjinoz yogunlugunuz azminiz. Tebrik ediyorum sizi. Ayaginizi hatirlitorum ben anlatirken siz de anlatmissiniz cok cok gecmis olsun allah bir daha yasatmasin

Ahhh yine kitap okuyor gibi film izliyor gibi okudugum zuleyha hocamin cumleleriii :thumbup::)

Ahhhj ahhh ben de okuldan mezun oldugum.halime bir doneyim.gerisi de gelir diye inanirim artik kesin.ins olur canim
Bilincliyiz azimliyoz destegiz birbirimize. Sagliliginiz da olursa nedenn olmasin o gunler gelir gelir ins elbette :):thumbup: oglusun buyuyor haydut oldu desene..opuyorum maasallah kuzuyaaa

aynen canım 7 lerçok zor gidiyo..ama gidecek kafaya koydum...sporı bu aralar bende boşladım..amaşimdi kalkıp leslie 3 mil yapcam dıaşrı çıkamadımbugün oğlanın banyo günüydü..kaldı yürüyüş işim...bebiş iyi canım nolsun hayat onun hayatı girmediği köşe kalmıyor..

Sen çok azimli ve bilinçli bir kadınsın, kafana koymuşsun ya artık önemli olan o bence, korksun kilolar senden Fotoğraf koy da görelim oğlunu, uzaktan sevelim azıcık
korksun artık kilolar benden basta azıcık sıkayım dedim kendimi...koyarım canım birazdan oğlanın resmini..

aynen canım fazla değil evlendiğim vakitteki kiloma döneyim...

güldük kıkırdadık tamam da canım bu doğru degıl bılıyosun lütfen güzel beslen. ve lütfen su resmını degıstır umut dolu neselı keyıflı bır resmın olsun. resmın bıle cok sey anlatıyor bana. neden sureklı kıraz yedıgın gıbı mesela

bu resim soma daki kaza zamanı koydugum bi resimdi canım, değiştirmek istedim aslında ama sonradan da kazayı unutmak iyi degilmiş gibi geldi elim gitmedi ama sanırım bi şekilde devam etmek lazım :26: bakayım ben başka bir resim :26:

gıder gıder ben emınım senden. sen azımlı hatunsun cok sukur vücudun da cevap verıyor yaptıklarına karşılık. kılo vermemek mumkun mu bu durumda

kaçtın evlendıgınde ?

ben 74-85 gordugum rakamlar en dusuk. lıse yıllarını zaten bılmıyorum tartılmadım desem yalan söylemem. gamsız ben ısteeee

kızlar telefondan okurken de yanıtlarken de bazı mesajları o an goremıyorum oyuzden gözümden bırsey kaçarsa kusura bakmayın emı. ehlıyet sınavına çalışıyorum laptop acınca sıze de bır bakayım dedım ohhhhhh rahat rahat yazıyorum mınıcık laptop gıbı telefonum olsa keşke benım yaaa. 24 yazardım, şakırdardımmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…