Doğacım ara öğünsüz bir diyet düşünemiyorum ilk liste güzel sonuç verse de beni çabuk bıktırır ama ikinci liste okeydir pazartesi itibariyle başlayabilirim.Pardon yaa salı olur haftaya salı uygundur.Zaten buna yakın besleniyorum.Bakalım nasıl olacak.Pilatese başlamam lazım salı itibariyle inşallah ona da başlarım inceliriz ramazana kadar.
Yorumlarınız için teşekkür ederim canlar.İş yerim maalesef sıkıntılı aslında işverenim sıkıntılı.Sorumsuz insanlarla çalışmayı sevmiyorum.İş ahlakı apayrı bişey ve onlarda yok.Beynen fikren uyuşmuyoruz.Bi bilseniz ...Çoğu zaman nutkum tutuluyor.Bu nasıl bir cehalet.Ama napalım mecburen devam edicem.Sık dişini esra son senen diyorum.
Tekrardan teşekkürler kızlar iyi ki varsınız
Bugün konuştuğumuz buydu teşekkür ederim canım.Güneşe alerjim var hem de güneşte iyice çoğlan ve belirginleşen çillerim
Bu aralar makyajı azaltma kararı aldım.İnşallah bozmam
En kısa sürede bu kremden edinicem canım teşekkürler
Ver gitsin kuzuuuu salona da başlıyorsun güzel olacak güzelllllll
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr herkese hayırlı günler inşallah
Ben bugün temizlik yaptım azıcık duvarları sildim anneme.Sonra ders çalıştım şimdi mola yine ders.Bakım banyo yine ders şeklinde günü kapatırım.Ha bir de eve iş getirmiştim onları hallettim.Böyle yani :)
Yarın ay ve hafta başı.Ne yoğun oluruz
ALLAH yardımcımız olsun inşallah.Öpüyorum kocamannn görüşürüz.
Arkadaşlarım nasılsınız.
Hafta sonuda malesef bitti.bol ıslandığımız bir hafta sonu oldu.bugün canı abisi götürdü bende almaya gittim.giderken müthiş bir yağmura yakalandım.dönüşümüzde aynen böyleydi.
Ütü'ödev,temizlik tamam.son 10 iş günü.sonra tatil.2 hafta seminerimiz var.programımız belli değil.okulda olursa hergün piknik havasında giçiyor.merkezde olursak can için iyi olucak.büyük oğlumu maltaya dil kursuna yolluyorum 2 haftalığına.o gelince bizde tatile çıkarız artık.
Hepinize şimdiden güzel bir hafta diliyorum.
Çok teşekkür ederim canım 4 kilo nedir yaaa bir ayına bakaren kısa sürede verirsin inşallah
hoşbulduk canım gelmem uzun oldu ama artık sık sık baskına gelirim inşallah..yavaş yavaş toparlanalım yoksa gideceği yok bu kiloların..nasılolayım canım iyiyim azimliyim güzel gidiyo herşey 84 le başladığım diyet yolculuğunda geçen cuma 76.5 gördüm..ve havalara uçtum..durmak yok sero dedim devammm yaza bir sürü düğün var eski halinle gitmen lazım memelekete...benden bu kadar sizlerde ne var ne yok..anlatın bakim...Hosgeldin serapcigim hepimiz toplaniyoz eski gunle rdeki gibi ne guzelll . Nasilsin canim..
Hoşgeldin serapcım seni burda görmek çok güzel
yepyeni bir haftadan herkese merhabalar diyeyim...bu hafta hepimiz için çok mu çooookkk güzel geçsin inşallah...
hoşbulduk canım gelmem uzun oldu ama artık sık sık baskına gelirim inşallah..yavaş yavaş toparlanalım yoksa gideceği yok bu kiloların..nasılolayım canım iyiyim azimliyim güzel gidiyo herşey 84 le başladığım diyet yolculuğunda geçen cuma 76.5 gördüm..ve havalara uçtum..durmak yok sero dedim devammm yaza bir sürü düğün var eski halinle gitmen lazım memelekete...benden bu kadar sizlerde ne var ne yok..anlatın bakim...
hoşbulduk canım...zor oldu gelmem ara ara bulamadım en son doğayı takip ettim de geldim...
Gunaydin kizlarrr nasilsiniz ben yeni bir aya umutla basladim esimle cok kotuyduk dun baya konustuk iyiyiz sukur. Tahlillerim.dogum gunum evlilik yildonumum hediye spor salonu ehliyet sinavim derken bu ay keyifli ve umut dolu olacal benim icin. Gecen yil bu aylar bana cok iyi gelmisti ramazan ile tam taclanmusti yine aynisi olur ins kendim ve sizler icin saglikli neseli bir yaz diliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yepyeni bir haftadan herkese merhabalar diyeyim...bu hafta hepimiz için çok mu çooookkk güzel geçsin inşallah...
hoşbulduk canım gelmem uzun oldu ama artık sık sık baskına gelirim inşallah..yavaş yavaş toparlanalım yoksa gideceği yok bu kiloların..nasılolayım canım iyiyim azimliyim güzel gidiyo herşey 84 le başladığım diyet yolculuğunda geçen cuma 76.5 gördüm..ve havalara uçtum..durmak yok sero dedim devammm yaza bir sürü düğün var eski halinle gitmen lazım memelekete...benden bu kadar sizlerde ne var ne yok..anlatın bakim...
hoşbulduk canım...zor oldu gelmem ara ara bulamadım en son doğayı takip ettim de geldim...
Ale rji testi yaptirdim bisey cikmadi sirt kasintim ve kulak kasintim kuru cildim oldugu icinmis anlamadim garip geldi :what:
Guatr a bagli nodul de cukmadi ama benim.bogazima bastirinca aciyor bunu da anlamadim :what:
Smear verdim sonuc alacam seker tsh fsh b12 d vitamini hepsi cikacak
Canım, ben bu yazdıklarını görmemişim, şimdi gördüm. Ne güzel işte alerji çıkmaması, nodül çıkmaması. Sen fazla şüpheci olmuşsun gibime geldi, kendini fazla dinleme bakayımUmursamazlık ta iyi değil ama çok ta kafana takma canım, stres bile başlıbaşına garip belirtiler verebiliyor. d vitaminin normal çıkar inşallah, düşüktü çünkü senin, hap kullanıyor muydun onun için? Diğer sonuçların da normal çıkar inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?