Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr herkese hayırlı günler inşallah

Ben bugün temizlik yaptım azıcık duvarları sildim anneme.Sonra ders çalıştım şimdi mola yine ders.Bakım banyo yine ders şeklinde günü kapatırım.Ha bir de eve iş getirmiştim onları hallettim.Böyle yani :)

Yarın ay ve hafta başı.Ne yoğun oluruz

ALLAH yardımcımız olsun inşallah.Öpüyorum kocamannn görüşürüz.

Arkadaşlarım nasılsınız.
Hafta sonuda malesef bitti.bol ıslandığımız bir hafta sonu oldu.bugün canı abisi götürdü bende almaya gittim.giderken müthiş bir yağmura yakalandım.dönüşümüzde aynen böyleydi.
Ütü'ödev,temizlik tamam.son 10 iş günü.sonra tatil.2 hafta seminerimiz var.programımız belli değil.okulda olursa hergün piknik havasında giçiyor.merkezde olursak can için iyi olucak.büyük oğlumu maltaya dil kursuna yolluyorum 2 haftalığına.o gelince bizde tatile çıkarız artık.
Hepinize şimdiden güzel bir hafta diliyorum.

Bu ogunleri dusunelim o zaman canim.buarada ben de haftaya spor salonuna baslayacagim bu hafta aksam full trafik motor calismam lazim senin sinav biter ben dersi biraz yarilarim bismillah deriz ins

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen de iyi ki varsin fistik. Beraber kufur ederiz patronuna rahatlarsin.bir yili boyle atlAtirsin :thumbup: ya da ben gelip.yolayim onlari.ya da hep dedogim. Gibi gel nufusuma alayim.seni..pembis pembis oda da hazirlarim sana :thumbup::)

Canim.nesli cok memnun ben de cok memnun kaldim sen de al. Eczane urunu ve cok iyi bir marka. Bb kremi de var hatta. İnu da alirsin. Az makyaj tuttum. Sebebi ne peki :what: ben de tam tersi biraz makyaj yaoacam izmirden bu yana cogu zaman rimel surmedim.niye bilmiyorum

Kuzu ya maasallah cok yogunsum bugun. Kolay gelsin canim opuyorum yarin guzel bir gun guzel bir ay bizi bekliyor olsun insss

Ayyy ogretmenligin en guzel yani kucuk kucuk bidiklar bir de uzun yaz tatili.bizim yerimize de dinlenin hocam.cok yogun ve islak bir haftasonundan sonra guzel bir hafta diliyorum size. Oglunuz icib kurs cok iyi dusunmussunuz opuyorum iyi pazarlar

Ben de yemeklerimi bitirdim haftaboyu rahatim yedide evde oluyorum oyuzden yemek saati daga da gecikmesin diye temeklerimi pazar yapiyorum esim son haftalarda coj uzuyordu beni. Ya anladi ya mola verdi hatta dinlen sen de diyerek yardim etti bana yemek yaoarken.biraz tv cay keyfi ve erken uyku. Gun biter iste. Opuyorummm

yepyeni bir haftadan herkese merhabalar diyeyim...bu hafta hepimiz için çok mu çooookkk güzel geçsin inşallah...

Hosgeldin serapcigim hepimiz toplaniyoz eski gunle rdeki gibi ne guzelll . Nasilsin canim..
hoşbulduk canım gelmem uzun oldu ama artık sık sık baskına gelirim inşallah..yavaş yavaş toparlanalım yoksa gideceği yok bu kiloların..nasılolayım canım iyiyim azimliyim güzel gidiyo herşey 84 le başladığım diyet yolculuğunda geçen cuma 76.5 gördüm..ve havalara uçtum..durmak yok sero dedim devammm yaza bir sürü düğün var eski halinle gitmen lazım memelekete...benden bu kadar sizlerde ne var ne yok..anlatın bakim...
Hoşgeldin serapcım seni burda görmek çok güzel

hoşbulduk canım...zor oldu gelmem ara ara bulamadım en son doğayı takip ettim de geldim...

Gunaydin kizlarrr nasilsiniz ben yeni bir aya umutla basladim esimle cok kotuyduk dun baya konustuk iyiyiz sukur. Tahlillerim.dogum gunum evlilik yildonumum hediye spor salonu ehliyet sinavim derken bu ay keyifli ve umut dolu olacal benim icin. Gecen yil bu aylar bana cok iyi gelmisti ramazan ile tam taclanmusti yine aynisi olur ins kendim ve sizler icin saglikli neseli bir yaz diliyorum

Bugun cok yogunum ogleden sonra rahat olurum opuyorum gorusuruz topikdaslarimmmm

Dualarimix dileklerimiz gerceklessin ins canim. Hosgeldin cok mutlu oldum gel gel.hepimiz toplandik pek keyiflendimmm :):thumbup:

Günaydın kızlar, hepimize güzel bir hafta olsun inşallah. Biz yaza çoktan girdik ama giremeyen memleketler de haziran sebebiyle girsinler inşallah Hızlıca baktım geçmişe, Züleyhacım tatil için geri sayıma başlamış Doğa'ya katılıyorum öğretmenliğin en güzel yanlarından biri de uzun tatiiillll Çocuklarını yurtdışıyla çeşitli vesilerle tanıştırmana da hayran olduğumu belirtmeden geçemeyeceğim Çok doğru bir şey yapıyorsun bence Bu arada kuşunuz eve ekstra neşe getirmiş anlaşılan, Can için çok doğru bir karar olmuş, tebrik ederim
Doğa haftasonunu bolca dinlenerek geçirmiş görünüyor, en iyisini yapmış Eşinle biraz daha iyi olmanıza sevindim canım ama keşke kalıcı bir çözüm olsa, ya da sihirli bir değnek Bu hafta da iş yoğunluğun çok olmaz inşallah, sonuçların da güzel çıkar umarım
Esracık ta temizlik ve dersle uğraşmış haftasonu, kolay gelsin canım İşle ilgili sıkıntıların varmış, irili ufaklı hepimizde oluyor ama seninkinin boyutunu tahmin edebiliyorum canım. Daha büyük bir yerde olsan, ayrıl derdim ama küçük bir yerdesin, evde oturmak ta seni daha çok bunaltır gibi geliyor, o yüzden ha gayret, son sene deyip dayanmaya çalış kuzu, arada da buradan kız, biz sana destek çıkarız Güneşle problemin varmış, Doğa önermiş zaten, ben yıllardır kullanıyorum, ilk olarak cilt doktorum önermişti, alerjik ciltler için özellikle çok başarılı bir ürün. Sadece eczanelerde satılıyor. Makyajı azaltma kararı da almışsın, doğru dürüst makyaj yapmayan biri olduğum için destekliyorum kararını Şaka bir yana, bir problem mi oldu cildinde? Neden böyle bir karar aldın, sen seviyorsun makyaj yapmayı, belki kullandığın bir ürün dokunmuştur.
Serap ta bulmuş burayııı Hoşgeldin Serap, nasılsın, çok güzel kilo vermişsin, tebrik ederim Oğlun nasıl, epey büyümüştür
Kızlar atladığım varsa affola, ben de haftasonu ev işi yaptım, biraz yoruldum ama iyi oldu, ev tertemiz oldu. Tabi çok detaylı bir temizlik değil ama benim için yüzeyselini yapmak bile başarı malum Onun haricinde de yayıldım, dinlendim. Bu hafta da biraz ütü yapabilirsem epey kolaylamış olacağım. Cumartesi günü de tatile çıkıyoruz, 1 hafta dinleneceğiz, dönüşte kaldığımız yerden işlere devam ama en azından biraz daha enerji toplamış olarak

Serapcigim oglusun ve senini merak ediyorum yeni resim eklermisin.buarada suna nasil ne yapiyor selam soyle bizden.o da gelsin buyursun aramiza

Günaydın canım.Haftaya ne güzel başlamışsın.Güzel bir ay olur inşallah.Eşinle konuşabilmen ne güzel.Üstünü örtmek sadece sorunu öteliyor ve hiç beklemediğin bir anda bommm ..insan patlayabiliyor.Güzel dileklerihn için teşekkürler..

Sen hamilelikte benim.idolumdun istikrarinla.yine ayni seroyu gormek ne guzel.ben de eski doga oluyorum bu ayyy ins :thumbup:

Ale rji testi yaptirdim bisey cikmadi sirt kasintim ve kulak kasintim kuru cildim oldugu icinmis anlamadim garip geldi :what:

Guatr a bagli nodul de cukmadi ama benim.bogazima bastirinca aciyor bunu da anlamadim :what:

Smear verdim sonuc alacam seker tsh fsh b12 d vitamini hepsi cikacak

Canım, ben bu yazdıklarını görmemişim, şimdi gördüm. Ne güzel işte alerji çıkmaması, nodül çıkmaması. Sen fazla şüpheci olmuşsun gibime geldi, kendini fazla dinleme bakayım Umursamazlık ta iyi değil ama çok ta kafana takma canım, stres bile başlıbaşına garip belirtiler verebiliyor. d vitaminin normal çıkar inşallah, düşüktü çünkü senin, hap kullanıyor muydun onun için? Diğer sonuçların da normal çıkar inşallah canım.

Canim ben boyle degildim annem.felaket tellali gibi her an hasta olabilecegim suphesini uyandirdi kilomdan dolayi. Tipki hastaligimi bilmeyip bebek ve menopoz konusunu da kiloya bagladigi gibi.bunu cogu kisi hatta doktorlar bile yapti oyuzden suohe duyar oldum bir de bes yil boyunca her ay gereksiz tahlil yaptirmis doktorlar. Simdi doktorlara guvenim de kalmadi iste iki konu birlesince ben boyle deli bir sey oldum :sly:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…