Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Tatil miiiii? Beni alllll lütfennnn ben de tatil istiyorummm annemmm

Kuzum gidin gezin tabi geçen seneki karadeniz turu da size çok iyi gelmiştir.Çanakkale bence herkesin gitmesi gereken bir yer.Maneviyatı büyük...İnşşal en kısa sürede gider görürüz o güzel yerleri.Doğu turu derken ??? Heyecanlanayım mı

Neee 76 mı ay darısı başıma serapcım yaaa bende takıldım kaldım 79 da.Bi göremedeim alt rakamları.Yediler iyi hoş güzelde kımıldamıyor yahuu.Finallerden sonra sıkı sarılıcam sporuma bu ara hiç yapamıyorum.Senin bebiş nasıl herşey yolunda mı ?

Allah bozmasın nazarlardan korusun canım

Anlaşılan yine yoğun bir ay seni bekliyor.Ama güzel olacak hem artık ehliyetin olacak.Aarabayı da aldın mı yakındır bana gelmen

Ramazan bereketli huzurlu bir ay çabucak gelsin artık çok özledim bendeeee

Neslicanım; sizlerin desteğiyle sabır dedim ve dayanmaya devam ediyorum.Şu an için çalışmam çalışmamamddan daha hayırlı.O yüzden sık dişini esraaa :)

O güneş kremini iki kişiden onay aldığıma göre almak farz oldu.Burdaki eczanelere sorayım varsa alayım yoksa ablamların orda kesin bulurum.Hassas citlere uygunmuş yaaa tam benlik.Güneşte beliren çillerimi sevsem de çoğalmasınlar demi

Makyaj olayına gelince ; şükür cildimde hiç bir sıkıntım yok.Sadece günlük makyajımı abarttığımı düşünüyorum.Kalem far fondoten değil benimki.Baz kapatıcı kontür gölge herşeyy ama herşeyiii yapıyorum.Gerek yok yaaa.Bazen bir saat buluyor makyajım.Vakit sıkıntısı çektiğim bu günlerde bb krem ve az rimelim yeterli gelir diye düşündüm.İnsanların gözü alışık değil ama zamanla alışırlar diye düşünyorum.

Biz iyiz ablam asıl sen nasılsın

Okulun o dönemleri çok keyifli oluyor değil mi ? Arkadaşlarla sohbetler falan.Tadını çıkar valla pek heveslendim.

Sen de tatil planı yapıysun eminim çok güzel bir yaz sizi bekliyor.Ailenler keyifli günleriniz yakındır.Tatile giderken şakiri de götürün aman evde unutmayın haaa

Ahaaa yine tatil

Sende git gez canım.Şöyle işin stresini bir at dinlen valla.Çok yoruldun bunu fazlasıyla hakettin.Antalya candır.Kaleiçinden foto istiyorum bananeeee
Denize de girin.Maviye doy tatlımm.Pek güzel olacak neslicanımm senin yerine heyecanlandımm

Neslicim kötü bir kaza yaşadım sol ayağım pertti resmen.bir yılı aşkın yattım.zor günlerdirdi.O yüzden dikkat etmeye çalışıyorum.

Yazın gelicem canım.Bornovada oturuyordun sanırım.O tarafa gelirsem mutlaka haberleşiriz.Bende çok isterim bir kahve içmeyi.Dikilide oluyoruz biz genelde.Çok uzak değil ,fırsat bulursan mutlaka beklerim..

Çok geçmiş olsun canım, haberim yoktu benim, şimdi daha iyi anlıyorum kilo vermek için neden çok dikkat ettiğini. Zor günlermiş, gelmiş geçmiş, bir daha da yaşanmasın inşallah

Bornovada çalışıyorum, Karşıyakada oturuyorum. Dikili de yakın zaten, yazın orada olacaksan ayarlayıp gelmek isterim bir gün

Ben tatil yapamıyorum

Sağlık olsun ama üzülmüyorum.Yazın kpss ve ales çalışıcam.Duruma göre yani eğer formasyon alırsam eylül de işten ayrılırım.Bir sene evde hapis hayatı çeker kpssye hazırlanırım.Sonraki sene inşallah bende Züleyha Hocam gibi uzunca tatilimi yaparım.Söyelemesi bile güzel.Hadi yök ver artık şu müjdeli haberi :26:

Sen çok azimli ve bilinçli bir kadınsın, kafana koymuşsun ya artık önemli olan o bence, korksun kilolar senden Fotoğraf koy da görelim oğlunu, uzaktan sevelim azıcık

Neslican ben Bornova da büyüm biliyon mu ? Orada ilkokulu okudum.Çok severim çooook

Güneş kreminden memnun kalırsın, bulunduğun yerde büyük eczane varsa onda vardır ama yoksa da dediğin gibi ablanların orada bir yerde olabilir. Bu markayı bulamasan bile güneş kremi mutlaka kullan canım. Bende de var çil hafif ama güneş kremi ne kadar etken artmamasına bilmiyorum, hem çiller sevimlilik katar, iyidir
Sen makyajı baya profesyonel yapıyormuşsun, bence de azaltmanda fayda var o zaman, insanlar alışır kısa süre sonra merak etme

Ayyyy canım benim sağolasın Bir de ben heyecanlanabilsem, işler çok, ucu ucuna hazırlanarak tatile çıkıyoruz ama çok şükür, bol enerjiyle dönerim en azından Bitirmeye çalıştığım bir iş var, kafamda o varken tam istediğim gibi keyif alamıyorum ama yine de dinlenmek iyi gelecek. Ben yüzmeyi çok seviyorum, tatilde de sudan çıkmıyorum desem yeridir Kemer tarafında olacağız canım, Antalya'nın içine girmeyiz. Ama Kaleiçinden olmasa da Kemer'den bir fotoğraf koyacağım söz

Kiz esosss ugurlu geldim bak ya da ayagimi surudum de geldimmm bak ne koyu muhabbet oldu artikk ohhh sefamiz olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

At at canim resim.hem tatil hem de denizkizi gormus oluruz :):)

Olsun olsun yine de keyfini cikar sorunlarin sorumluluklarin hayatimizi gulusumuzu keyfimizi engellemesine izin vermemeliyiz :thumbup::)

Biz de seni optukkk napiyosun nasilsin fistikkk

kiraz yiyorum filizim bu ara resmen 3 öğün meyve yiyorum annem sopayla kovacak beni sadece meyve ve neskafeyle besleniyorum, hiç yii degil bu

onun dışında da proje çizim buralarda takılıyorum filizcim okudum biraz ama sana da sorayım nasılsın canım, keyfin nasıl

Uç litre su iciyorum aynen bı parçalara bu hale gelmedik mı ondan bişeyler olmaz bundan bişey olmaz diye diye şimdi kara kara düşünüyorum nasıl zayiflicam diye aksam yemeğimi yedim koca tabak salata cok az karnibahar yemeği tavuk küçük parça iki kasıkta bulgur pilavı yatana kadar su icerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…