bebiş varken herşeyi ona göre ayarlamak gerekiyor olsunnnn biz de öyle yaparız sana küçük bir önerşm var kızın uyurken leslie sansone mil yürüşlerini evde rahatca yapabilirsin
ooo kız mı ? Allah sağlık versin canım ikinizede hamilelik süreci bence çok güzel bi süreç her anı tadını çıkararak yaşamak lazım kaç aylık ? ne zaman geliyor küçük hanım ?
çizelgen güncel sanırım artık ufaktan başla kuzum yaa bu eşler anneler babalar of offf benimde annem öyle pasta çörek meselesi hemde hergün napalım yemicezz dişimizi sıkacağız az kaldı yaza malum azck incelekk aslında düzenli bir şekilde diyet yapsan sporla sonraki haftalarda desteklersin bu şekildede faydası olur cnm
Güzel Esram günlüğün hayırlı olsun canım.
Verdiğin kilolan için tebrik ediyorum canım seni.Ben dileti baya boşladım.63 te sabitlendim kaldım.Sen burdasın ya artık senin azminle gaza gelir bende diyet yaparım artık.
Güzel Esram sen benim için çok özelsin bunu unutma.Sen çok vicdanlı kocaman yürekli bir dostsun.
Evet . allah kısmet ederse kızım olacak. 7 aylık oldu şimdi. Temmuzda doğacak inşallah...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ınş cnm ya mayıs geldı hala aynıyımçok uzuluyorum.
Esracım nasılsın canım.Sana diyetinle ilgili birşey sorucaktım.Karabuğday yediğini yazmışsın.Karabuğdayla ilgili birçok şey okudum.Ünlüleri zayıflatan bayan vardı ya(tuğba Coşkun)
o verdiği diyetlerde bunu çok kullanıyor.Bende aradım burda ama bulamadım.Kastamonuda yok.Azeri bir arkadaşım var o yollayayım dedi.Sonra unuttum gitti..Yazdıklarını okuyunca istesem mi dedim.Tok mu tutuyor bu buğday merak ettim.
Karabugdayi nerden buluyosun canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Esracım kara buğdayı aldım geldim.Netten nasıl yapacağıma baktım 2 kaşık buğday diyor.Bana çok az geldi.Doyuyormu insan bu 2 kaşıkla.
Bugün ayran çorası detoksu yapıyorum .Sonrası buğdayı denemek istiyorum.2 kaşık buğday ,bir yeşil elma,tarçın.Merak ediyorum inşallah işe yarar.
Çok öptüm seni.
hayırlısıyla inşallah ee hamilelikte yemene dikkat ediyormusun yada spor var mı
evet yürüyüş yapıyorum... yememe de dikkat ediyorum. allaha şükür daha hiç kilo almadım...
Ayran detoksum gayet iyi gidiyor.Bugün ilk günüm ve gayet iyi gittti.Eşim le büyük oğlum kokoreç yemeye gittiler şimdi,eminmisin yemeyeceğinden diye defalarca sordular.Çok kararlıyım 60ı görmek istiyorum.Vücudum o kadar çok su topladıki bu ara o yüzden deniyorum bunu.Tam 20 gündür reglim devam ediyor.Balon gibi oldum.Salı günü randevum var bakalım dr ne diyecek.Sanırım menapoza giriyorum.
Yarın sabah tartılır sana yazarım mutlaka.Pazarteside karabuğdayı yapıcam.Salı protein ağırlıklı beslenicem.Sonra normal diyetime devam.
Güzel Esram benden bugünlük bu kadar.Nurdanda uğramış buraya ilk sayfalarda.ikinizde öpüyorum.
Esracım detoksun 1.günü bitti ya sabah heyecanla kalkıp tartıldım ve giden -800.Biliyorum su kaybı ama genede çok mutlu oldum.Bugün 2.günüm.İnşallah bozmadan bugünüde atlatırım.Sana sonucu yarın mutlaka yazarım.Bugün akşam buğdayımıda kaynatıcam.Görüşmek üzere....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?