- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
Ama vermeye kararlısınız önemli olan bu.13 kilo vermişsiniz gerisi mutlaka gelir sakın vazgeçmeyin..
Merhaba;
Ben esra 27 yaşındayım , erzurumda yaşıyorum ve muhasebecilik yapıyorum.Açıköğretim Türk dili ve edebiyatı 3 . sınıf öğrencisiyim.Kendimi bildim bileli yani çocukluğumdan beni hep kiloluydum.Bu yaşıma kadar.....Geçen sene Haziran 15 de kk ile birlikte diyete başladım.Kilom tam 107.2 idi.Hiç unutmam.Çok sağlıksız rejimleri daha önce denemiş ancak ikin gün sonra dah aç bir mideyle dönmüştüm.+90 lardaki arkadaşlarımın hepsi destek oldular.Bilinçli bir şekilde zayıflamayı ilk baştan onlardan öğrendimDaha sonra yine kk daki diğer arkadaşlarımından bi çok faydalı bilgi öğrendim.Hepsi çok yardımcı oldu.Ama son 4,5 aydır kendi diyetimi kendi sporumu kendim yapıyorum.Artık çok daha bilinçliyim.Diyetten ziyade sağlıklı beslenmek temel mantığım.Sporla destekliyorum.Şu an ki kilom 79 ve 42 beden giyiniyorum bu çok mutlu ediyor.48-50 bedenden 42 bedene düşmek...İstediğin kıyafetlerin içine girmek....Yıllar sonra özgüvenim yerine geldi... İSPANYOL PAÇA renkli pantolon tek hayalim ve şu an üstümde ondan var İnanın insanın yüz ifadesi bile değişiyor daha genç görünüyorsunuzzzz....
Derkennnn niye konu açtım ona geleyim ????
Bu kadar kilo gitti ama hala verilecek kilom var hedef kilom 59.Bu süreçte ben burda olucam.Bazen yardım etmek için bazern yerdım almak için bazen de kafanızı şişirmek için.Ben yolda yürürken kilolu bir byan görsem gidip konuşup sağlıklı yaşamaya ikna etmek istiyorum.Çünkü kilo konusunda en büyük kötülüğü biz kendimize yapıyoruz.Azim irade ve gerçekten istemenin önüne hiç bişey geçemez...Artık burdayımm kızlar istediğimiz herşey konuşabiliriz,sorabiliriz,öğrenebiliriz...
Sevgi umut inançla haydi BİSMİLLAH
ah ah ah bu ofis işi yapanlar hep kilo ile çebeleşiyor
sizi tebrik ediyorummmm
biraz karabuğfay hk bilgi verirseniz sevinirmmmmm
teşkkür ederim canım sabah 9-6 çalışınca hep de pc başında olunca o kalça tabi büyüyorr hedef küçültmekkkkkkkk :)))
karabuğdaya gelince bi kere besin değeri çok yüksek hatta protein kaynağı bir yiyecek.lifli olduğu için uzun süre tok tutar ve en önemli özelliği bence vucutta yağ toplanması engellemesi :)
kararliyim ama ben sok diyetler yerine uzun süreli saglikli beslenmeye yöneldim, yavas yavs gidiyor
ama ipin ucunu kacirdigimdada kilo almiyorum geri
eskiden hizli veriyordum, 1 hafta dikkat etmeyince 3 kilo aliyordum
simdi öyle olmuyor...
Canım çok geçmiş olsun umarım kötü bişey yoktur.okuldan bir arkadaş ebru şallının platisi videosunu izleyerek yapıyor.Baya fark etti.Teşekkür ederim güzel sözlerin için :) Karabuğdayı migroslarda bulabilirsin haşladıktan sonra rendelenmiş elma ve tarçnla ana öğün olarak da yiyorum ve detoks gibi etkisi oluyor ayrıca pilavını da denemiştim gayet güzeldi.Tok tutması açısından çok önemli bi yiyecek.Hele ki elma ve tarçınla tartıda güzel rakamlar görmemizi sağlıyor
13 kilo süper rakamm tabi ki söylemeyebilirsin ama o kadar kiloyu verdiysen devamı gelecektir eminim
Benim güzel ablacımm eminim en kısa sürede istediğin hedefe geleceksin ki şimdiden bile başlanmış herşeye.Anneler gününde oğlunla fotonuzu gördüm çok kıskandımm kiii....Ozaman oğluna söyle bi kerede benim yerime öpsün yanaklarından...
Burdayımmmmmmmmmmmm hocam sağlık problemlerim yüzünden bi müddet diyete ara veriyorum bu dönemde spor olayına yoğunlaşıcam.Özellikle de sıkılaşma hatta bi fikrin var mı ? ne yabailirim ? aklımdan pilates geçiyor ama sevmiyorum onu karıştı kafam
cnm öncelikle seni tebrik ederim bu kadar güzel kilo vermeniMerhaba;
Ben esra 27 yaşındayım , erzurumda yaşıyorum ve muhasebecilik yapıyorum.Açıköğretim Türk dili ve edebiyatı 3 . sınıf öğrencisiyim.Kendimi bildim bileli yani çocukluğumdan beni hep kiloluydum.Bu yaşıma kadar.....Geçen sene Haziran 15 de kk ile birlikte diyete başladım.Kilom tam 107.2 idi.Hiç unutmam.Çok sağlıksız rejimleri daha önce denemiş ancak ikin gün sonra dah aç bir mideyle dönmüştüm.+90 lardaki arkadaşlarımın hepsi destek oldular.Bilinçli bir şekilde zayıflamayı ilk baştan onlardan öğrendimDaha sonra yine kk daki diğer arkadaşlarımından bi çok faydalı bilgi öğrendim.Hepsi çok yardımcı oldu.Ama son 4,5 aydır kendi diyetimi kendi sporumu kendim yapıyorum.Artık çok daha bilinçliyim.Diyetten ziyade sağlıklı beslenmek temel mantığım.Sporla destekliyorum.Şu an ki kilom 79 ve 42 beden giyiniyorum bu çok mutlu ediyor.48-50 bedenden 42 bedene düşmek...İstediğin kıyafetlerin içine girmek....Yıllar sonra özgüvenim yerine geldi... İSPANYOL PAÇA renkli pantolon tek hayalim ve şu an üstümde ondan var İnanın insanın yüz ifadesi bile değişiyor daha genç görünüyorsunuzzzz....
Derkennnn niye konu açtım ona geleyim ????
Bu kadar kilo gitti ama hala verilecek kilom var hedef kilom 59.Bu süreçte ben burda olucam.Bazen yardım etmek için bazern yerdım almak için bazen de kafanızı şişirmek için.Ben yolda yürürken kilolu bir byan görsem gidip konuşup sağlıklı yaşamaya ikna etmek istiyorum.Çünkü kilo konusunda en büyük kötülüğü biz kendimize yapıyoruz.Azim irade ve gerçekten istemenin önüne hiç bişey geçemez...Artık burdayımm kızlar istediğimiz herşey konuşabiliriz,sorabiliriz,öğrenebiliriz...
Sevgi umut inançla haydi BİSMİLLAH
bende iyice bir araştırayım
benimde 10 kg vermem lazım geçen sene varmiştim dikkat etmeyince aldımmm
aslın işin aslı bahaneleri sıralasam bitmez
artık hayatıma sağlıklı beslenmeyi tam yerleştirmem lazımmmmm
Canım çok geçmiş olsun umarım kötü bişey yoktur.okuldan bir arkadaş ebru şallının platisi videosunu izleyerek yapıyor.Baya fark etti.
Bugün çok mutsuzum.İçim kan ağlıyor SOMA için.Allahım korusun içeride kalanları..
cnm öncelikle seni tebrik ederim bu kadar güzel kilo vermeni
umarım beni hatırlarsın.. daha güzel günler görmen dileğiyle
tesadüf buldum topiğini hayırlı olsun bol bol sağlıklı kilolar verin..
bu arada bende dietisyene gidip 15 kilo verdim şuan 69 kiloyum
Buraya yazmasi en beklenen kisi olarak beklentiyi gerceklestiriyorum. Yasadigin onca sey imkanlar firsatlar acilar uzuntulere ragmen kendini her anlamda degistirdigin bu yilda kimi zaman en yakindan kimi zaman uzaktan takip eden biri olarak bu azmin basarin beni cok mutlu ediyor resimlerin giden kilolar ne diyim.bir basari oykusu tamamen. Harikasin cani gonulden tebrik ediyorum eski dost ve kardesletr dusman olmaz ben de oyuzden hic olmadim kirilir darilir .biliyosun zaten bunlari. Yildiz gibisin hep boyle parla ins
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?