Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Aaaa bundan eksik kalmisim resim please. Gule gule kullan tatlim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu hafta çok yoğunduk malum karne haftası ne yedğime ne içtiğime dikkat edebildim..ama sıkı tutcam bundan sonra..

Okul tatil oluyor cok disiplinli olabilirsin bol vaktin olacak nasilsa. Takma simdi gecen haftayi

Kiz nurdan ben de yazdim hatta ilk.gormedin mi :sly::what:

Okul tatil oluyor cok disiplinli olabilirsin bol vaktin olacak nasilsa. Takma simdi gecen haftayi

okul tatil oluyo canım bu hafta son..seminer haftasının da ilk haftasına katılacağım ikinci hafta izinliyim..memlekete gidip ameliyat işini ramazandan önce çıkartmam lazım aradan...ramazan da daa dikkat etce zartık..annemin yanında ne kadar dikkat edebilirsem artık...

Kuzum gozunaydin sukur bitti gecti darisi diger donemlerine ins. Az kaldi hepsinden kurtuldugun mezun oldugun gunleri de gorecegiz ins.haftasonun eglenceli de gecmis ohhh en guzeli bu. Yeni ve guzel bir hafta olsun ins hepimiz icin.

Biraz bas agrisi biraz yorgunluk ile size bye ediyorum guzel hanimlar.

Arkadaşlar hafta sonu çok yoğundum ,bugünde karne çıkaracağız.Geçmişe bakamadım.Doğacım dönmüş ve güzel bir hafta sonu geçirmiş.Esram sınavlarını atlattı şükür.Nesli henüz gelmemiş oda dolu dolu bir hafta sonu yaşamıştır.Nurdan harika bir doğum günü yaşadı.Serapta sene sonu işlerini halletmeye çalışıyor.Nilgün güzel ikizleri ile meşguldür.
Hepinize güzel bir hafta diliyorum.Görüşmek üzere....

Kiz nurdan ben de yazdim hatta ilk.gormedin mi :sly::what:

görmüşümdür filizcim ama cevap yazmamış mıyım acabaa

whatsap tan yazdıgımı hatırlıyorum sana cevap ama burası gözümden kaçmış mı yoksa utandım şimdii

neslican doğa bi bakin bakalim bu mu ? taze geldi :)

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Eklentiler

• $1402311676934.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 52
Benim aldigim bu. Yuz icin.

Eklentiler

• $1402321028305.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 63
Mrb kizlar cok yogun ama guzel bir haftasonu gecirdim ayagimin tozunu atmadan ise geldim direkt. Cok berbat bir yogunluk stres dolu is gunu gecirdim is ehliyet sinavi ders derken.bu haftayi atlatirsam sakinlesecek ins hayatim tempom. Misafirlik dugune ragmen baya dikkat ettim yedigime. Surekli hareket halindeydim bes katli eve gunde on kez rahat indim ciktim falan. Tartilmadim yolculuk odemi vardir diye

görmüşümdür filizcim ama cevap yazmamış mıyım acabaa

whatsap tan yazdıgımı hatırlıyorum sana cevap ama burası gözümden kaçmış mı yoksa utandım şimdii

Evet yazmadin yok yok saka beee abartmaya gerek yok dogumgunun nasildi anlat bakem

Evet yazmadin yok yok saka beee abartmaya gerek yok dogumgunun nasildi anlat bakem

çookk güzeldiii bir sürü arkadaşım supriz hazırlamışlar bana, hep benm sevdigim istedigim şeyleri yaptık, muthiş geçti o yuzden

nasıl yapılıyor ki:26::26: nette baktımda hepsi farklı bişiler yazıyor..

Canım benim karabuğday detoksunu bir günlük yap iki gün bünyeyi zorluyor.Akşamdan karabuğdayını iyice yıka ve hafif diri kalacak şekilde haşla.Ertesi gün sabah öğle ve akşam 3 er kaşık haşlanmış karabuğday ve bir yeşil elma tarçın ye.Ben elmayı rendeliyip tarçın dköüyorum üstünede karabuğdayı ekleyip hüüüp mideye gönderiyorum.Ara öğünlerde salatalık ve yeşil çay tüketiyosun.Ben de etkisi günde 500 gram oluyor elma yediğim için de açlık hissetmiyorum.Denersen sonucunu bizimle paylaş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…