- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
Kizlaarrrre hayırlı geceler
Çok ozledim ben sizi ( bisürü uzgun surat )
Nasilsiniz? Umarim herşey yolundadir.Züleyha ablamin sonuçları güzel çıkmış cok sevindim.Allah saglik sıhhat versin inşallah.
Ben ablamlardayim tum gün gez dolas valla cok iyi geldi.Hatta alışveriş yaptık.Kızlar kendime cok güzel bir kot ceket aldim resmen aşık oldum salas eteklerin üstüne giymek için.Evet evet ben etek giymeye basladim :)))
Cok yorgunum simdi eve gelir gelmez derse oturdum malum yarin sinavlar varSabahda erken kalkip tekrar yapicam şimdi yataktayim size selam vereyim dedim.
Umarim şeker tadinda bi haftasonunuz olur hepinizi tek teeeeek kocaman öpüyorum :)))
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
nasıl yapılıyor ki:26::26: nette baktımda hepsi farklı bişiler yazıyor..
Serapcigim esra sana tarif verir ben bir kez yaptim unuttum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu hafta çok yoğunduk malum karne haftası ne yedğime ne içtiğime dikkat edebildim..ama sıkı tutcam bundan sonra..
ayy canım esraammmçok çookk teşekkür ederim fıstıgımm, hepimize hep güzellikler olsun inşallahh
oyy ben kıyamam sanaaaadayan bebegimm, yarın akşam bütün dertlerin bitiyor ve sen bir sınıfı daha arkanda bırakıp mezuniyete bir adım daha yaklaşıyorsun ha gayret
Okul tatil oluyor cok disiplinli olabilirsin bol vaktin olacak nasilsa. Takma simdi gecen haftayi
Kizlar bittiiiiiiiiiiiiiiiii !!!
Böyle bi sürü apaci dansı gam gam sytle hatta harlem shake yapasim var yada dokuz sekiz roman havasi mi yapsam :)))
Aman ustumden kocaman bi yük kalkti kabusum olmuştu su finaller şükür bitirdik sonuclar orta şeker yani guzel olanda vardi idare ederde vardi
Ayrica gezdim tozdum stresde attım küçücuk haftasonu gayet iyi geldi keşke yarin Pazartesi olmasaydi((
Benden haberler boyle canlar artık doya doya sizinleyim ama aksamlari gündüz malum iş var cok ozledim çoook
Şimdilik öpüyorum uykusuz gecelrimin acisini yarina saklıyorm sabah 5 te kalkcam yine yarin görüşürüz
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
Kiz nurdan ben de yazdim hatta ilk.gormedin mi:sly: :what:
görmüşümdür filizcim ama cevap yazmamış mıyım acabaa
whatsap tan yazdıgımı hatırlıyorum sana cevap ama burası gözümden kaçmış mı yoksautandım şimdii
Kocaman bir GÜNAYDIN herkese...
tamam canım kırdım herhalde yavaş yavaş gitmeye başladı tekrardan kilolar..
Evet yazmadinyok yok saka beee abartmaya gerek yok dogumgunun nasildi anlat bakem
nasıl yapılıyor ki:26::26: nette baktımda hepsi farklı bişiler yazıyor..
Aaaa bundan eksik kalmisimresim please. Gule gule kullan tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?