Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Canım benim işe kafanı takma eşin de yok sana kaldı bütün işler.Aynı şeyleri yaşayan biri olarak seni çok iyi anlasam da o stresi başka türlü atamazsın.İşi işte bırak eve gel iyice dinlen duş al.Bu hafta yoğunsun biliyorum ama sık dişini şu ehliyetide atlattın mı herşey daha yoluna girecek.

Valla ben dışardayken çok dikkat edemiyorum çünkü bizim burda hiç dışarı çıkmıyorum yani çıkamıyorum zaten küçücük bir yer.E ablama yada erzuruma falan gittiğimde de kasmıyorum.Kassam iyi olur aslında.Sana aferinnn kuzummmm

Haftasonun çok iyi geçmiş düğün gezmeler falannn...Ohhh sefan olsun valla :) Haftaya iyi başladın en azından bu güzel

Kızlar Doğa nın sorusuna cevap vereyim artık.Gerçi ben onun kadar güzel sıfatlar bulamayabilirim affola :26:

Züleyha ablam ; benim için en güzel kelime idolüm.Meslektaşım,ablam...Mükemmel eş ve anne,mükemmel öğretmen...Azimli,kararlı,adaletli,sevecen,güzel,bakımlı,hünerli.............

Neslican; herşeyi zamanında yerinde dozunda yapan,tatlı dilli,izmir güzeli ,saçlarına hayran olduğum,kariyerli şeker mi şeker,çok da marifetli ...........

Doğacım ; abla,kardeş,anne,ikizim,oda arkadaşım....Bıcır bıcır konuşan,iyi niyetli,herşeye yetişen,çalışkan,sabırlı,sabırsız,küçük kız çocuğu,kollayıp gözeten ,fikrini her daim aldığım,sırdaşım,dostum........

Nurdanım ; hayatının en güzel döneminde gencecik kızımız :) gezen,tozan,neşeli,içten,sıkı muhabbetçi,çilek sever,tam beşiktaşlı,geleceğin mimarı ......

Kızlar cidden hepiniz için daha fazlası var içimde ama yazıya dökme konusunda sizler kadar iyi değilim kusuruma bakmayın ben hepinizi çok seviyorummm iyi ki tanımışım sizi iyi ki varsınız

Kızlar laf aramızda Nurdan ın arkadaşları ona çok güzel bir doğumgünü sürprizi yapmışlar bizimkide o gün bi güzel olmuştuki sormayın

Nilgünnnnnn canım nasılsın? Neler yapıyosun ? İkizler nasıl ?Finallerden dolayı görüşemedik merak ettim

canım benim söyledigin güzel şeyler için çok teşekür ederim bu sorunun cevabını ben de yazacam ama önce şu perşembeyi atlatmam lazım, ondan sonra salim kafayla hepinizle ilgili aklımda kalanları yazacagım bende

Kızlar laf aramızda Nurdan ın arkadaşları ona çok güzel bir doğumgünü sürprizi yapmışlar bizimkide o gün bi güzel olmuştuki sormayın

ayy utandım sen böyle deyinceee ama o günüm çok güzel geçti gerçekten, onu güzel gözlemlemişsin resimlerden fıstıgım teşekkür ederimm

Ohhh bee budur rahat rahat girerim yazarım kim karışır hangi ders alıkoyar peheeeee

yarasın esraamm bi de ben şu perşembeyi atlatsam ondan sınra burda çılgınlar gibi konuşsak ne güzel olurr :18::18:

Canim ayaktan mi bu ameliyatin hani su rahatsizligin vardi onunla mi alakali. Annesinin yaninda tek zayiflayacak kisi benim galiba harika diyete uygun yemekleri var lokantamizda. Oglus ile beraber gezmelere gidilecek demek ki cok iyi olmus canim. Sana da iyi gelir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hocam kolay gelsin dikkat edin kendinize. Ozletmeyin kendinizi hem bize.

çookk güzeldiii bir sürü arkadaşım supriz hazırlamışlar bana, hep benm sevdigim istedigim şeyleri yaptık, muthiş geçti o yuzden

Ayyy cok guzel benim de haftasonum boyle gecti dogumgunum vasat olacak cunku tek basimayim

Senin durumun farkli canim. Daha az disari cikiyosun o yuzden ben biryere gidince kasmaya alustirdum kendimi bayadir ve sen bi zahmet kasma 70 kilo olan ben degilim biraz keyif yap gidince boyle. İkimiz de guzel farkli bir haftasonu gecirdim bu haftayi da atlatirsam cok iyi olacak sonraki hafta rurin hafta. Sadece konyaya genetik tahlile gidecem haftasonu da kaliriz gorumcemlerde

Fistik tsk ederim daha ne olsun kimisi ozellik kimisi hissettiklerin derken yazmissin iste ne guzel.kendi adima cok mutlu oldum cok tsk ederim :thumbup::)

Cok guzel olmus cok ihtitaci vardi sagolsunlar valla

Gunaydin kizlarrrt nasilsiniz ben isten dolayi yorgunum ama iyiyim onun disinda.bugun daha sakin olacak islerim sukur. Eve is goturmem ve sinava calisirim.biraz. opuyorum.. hepinizi gelirim yinr

Nilgünnnnnn canım nasılsın? Neler yapıyosun ? İkizler nasıl ?Finallerden dolayı görüşemedik merak ettim

teşekkür ederim esracım. İyiyim. işler yoğun bu ara. çalışıyorum. evde de çocuklar bi türlü hastalıktan kurtulamadılar 2 aydır. tam iyileşiyorlar hadi bi dahaa.. sümüklü sümüklü dolanıyolar ortalıkta :) ben de haftasonundan beri rahatsızım biraz. gece yün hırkayla çorapla falan yatıp üşüyodum. daha iyiyim ama şimdi. İştahım yok pek, acıkmıyorum. tat alamıyorum ondan heralde. sıcak çay kahve içesim var hep.
Cuma günü yola çıkıyoruz İstanbula önce, sonra İzmir'e. Kardeşimin düğünü için. İnşallah yolculuğua kadar toparlarız çocuklarla birlikte. yoksa yolculuk da düğün de çok zor geçer.
valiz hazırlamaya başladım bi yandan.
Öyle koşuşturmaca halindeyim yani esracım. Senin finallerin bitti mi, nasıl geçti? kaçıncı sınıftaydın sen?

Ayyy cok guzel benim de haftasonum boyle gecti dogumgunum vasat olacak cunku tek basimayim

oyy keşke yakın olsaydık ben gelirdim doğum gününü kutlamaya supriz yapardım sana

benim hayatımda ilk defa doğum günüm sorunsuz geçti her sene hep beni üzen ağlatan bişey mutlaka çıkardı ( en basitinden geçen senekinde emrahla kavga edip, telefonu kapatmıştı gözüme düşün yani ) bu sene Allahıma şükür hiç bir sorun olmadı, senin de bu sene yalnız geçsin bakalım seneye çok sıkıntısız çok güzel geçer inşallah

kolay gelsin sana filizim benim de son 2 gün proje için, perşembe günü sonunda bitiyor inşallah

Canım yaa inşallah sende atlatacaksın bak perşembeye ne kaldı sonra bol bol konuşcağız anlatcağız dertleşceğiz misler gibi :)

Ben o gün seni çok beğendim saç makyaj falan gerçekten çok hoştun bebeimmm

Kim 70 kilo kızzzz Allah söyletsin inşallah o kiloya inebilirim.Hep söylüyorum kilo alınır da verilir de önce sağlık huzur.Şöyle biraz rahatla hafifle canım.İnşallah ehliyet sınavında güzel geçecek.Konyaya hangi hafta sonu gideceksin bu hafta mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…