Allah sabır versin canım.bizde bu sene ciddi sorunlar yaşıyoruz.ankaraya gitmesi bizi çok sarstı.çok bencil bir adam oldu çıktı.
Ben söylediği hiçbir şeyi kafama takmıyırum.ilk haftalar çok şaşkındım.çok yıprandım anlatılacak gibi değil.boşanmayı bile düşündüğüm oldu.bu hafta sonu gelmedi.akıllı olacaksan gel dedim.kıskançlığı bencilliği offf
Takma kafana konuşsun dursun.nasıl olsa yorulacak.
Bu arada Esoşum finallerin bitmiş, geçmiş olsun canımsonuçlar da yüksek yüksek gelir inşallah
Olur canim bana da uyar. Beni strese. Sokanbirsey.cunku kilo versem bile hep odemli oluyorum ilaclarim ya da geciken regl den dolsyi ama sirf sizler icin buna katlanabilirim sanirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben de ramazan bayramını bekliyorum tatıl olarak canım. valla bekar olaydım senınle plan yapardım gezerdik ıkımız fınk fınk. bır tura katılırdık ahhhhh ne güzel olurdu
Alıntılarımı yaptım kızlar atladığım varsa affola :26:
Ben bu pazar kendimi spora verdim iyice spor yaptım ohhh çok iyi hissediyorum şu an.Yorgun olabilirim ama sıkıntı yok
Düğün vasattı ama ben fena sayılmazdım
Veee şöyle toparlıcak olursak herkes kilo bildirimine okey demiş.Ben diyorum ki isteyen tartı resmi atar isteyen direk yazar.Günüde cumartesi olsun mu ? Haftasonu evde oluyorsunuz yaaa o bakımdan bir de kaçamak olur diye Pazartesi istemedim siz ne diyorsunuz? Ona göre bu hafta başlarızz canlarım
sen ne zaman uygun olursan konuşalım canım, ben de sana anlatmak istiyorum, bu konudaki dualarında yer almak istiyorum
evime bi gideyim de o dedigin videoları da yaparım, kesin incelmem lazım yaa kesinnher türlü şeyi yapmam lazım yani
patronu dövelim sana izin versin olmaz mı
ohh ne güzel bir pazar günü geçirmişsin esoşumm çok sevindimm
cumartesi benm için gayet uygundurhatta cumartesi olursa bu haftadan katılabilirim sanırım listeye
tamamdır anlaştık canım ben seni bir inceltirim sen bile şaşa kalırsın
Şu dövme işine sıcak bakıyorum sanırsammmmm
Her zaman canım benim dinlerim tabikisi
Saol balımm enerjisi yüksek bir pazar oldu sen cumartesiye okey dedin diğer kızlarda onaylarsa o gün yaparız hayırlısıyla
Hoşgeldin Neslicanımmmmmm ;
Özledik seni yerin çok belliydi.Tatil ne güzel geçmiş ohhh stres atılmış ,yarasın.Tatilde yiyeceksin arkadaş ben olsam yerim yani.Gel evine diyetini yap 2 kilo için değmez o strese tadını çıkarmak lazım.Hem o otellerin açık büfeleri yok mu ? Keşke yok olsalarr
Hiç bişi olmaz bu hafta toparlarsın canım no problem
Diyet konusunda kilo bildirimi olacak sanırım canım bir yazı yazacağım o konuyla alakalı ve ayça kayaya yönelme var bir de onla alakalı bişeyler paylaşayım herkesin aklında bir fikir oluşsun.
Alıntılarımı yaptım kızlar atladığım varsa affola :26:
Ben bu pazar kendimi spora verdim iyice spor yaptım ohhh çok iyi hissediyorum şu an.Yorgun olabilirim ama sıkıntı yok
Düğün vasattı ama ben fena sayılmazdım
Veee şöyle toparlıcak olursak herkes kilo bildirimine okey demiş.Ben diyorum ki isteyen tartı resmi atar isteyen direk yazar.Günüde cumartesi olsun mu ? Haftasonu evde oluyorsunuz yaaa o bakımdan bir de kaçamak olur diye Pazartesi istemedim siz ne diyorsunuz? Ona göre bu hafta başlarızz canlarım
Kızlar ben bildiklerimi anlatayım netten yazılarla pekiştiricem.Şimdi ben direkt listeyi baz almıyorum.Kadın 5333 sayarak zayıflayın diyor.Pkei bu 5333 ne?
5333 formülünün birinci sayısı günlük alınması gereken tahılı, ikinci sayısı eti, üçüncü sayısı sütü ve dördüncü sayısı da meyveyi işaret ediyor.
Yani örneğin 5333 formülü uygulanmak istendiğinde o gün içinde 5 tane tahıl grubundan, 3 tane et grubundan, 3 tane süt grubundan ve 3 tane meyve grubundan yiyebilir anlamına geliyor.
Tahıl grubu: ekmek ,dukan kek,2 kaşık pilav yada makarna,bir kase çorba...
Et grubu: yumurta,beyaz ve kırmızı et yani protein gurubumuz
Süt grubu: malum süt ve yoğurt
Meyve grubu
Şimdi kızlar ana mantık bu ben tahılı 4 yapıyorum.Mesela sabah 2 dilim ekmekten tost öğle etimin yanına bir dilim ekmek ve akşamda yemeğimin yanına bir kase çorba aldığım zaman günlük tahıl hakkımı doldurmuş oluyorum.O gün diyelim ki dukan kek yemek istiyorum o zaman sabah ki ekmeğimi bire düşürüyorum.Mantık basit yaaa atıyorum dondurma yiceksiniz iki top dondurma bir süt ve bir meyve hakkınıza tekamül eder.Kendinizi kasmadan keyifle yapacağınız bir diyet.Sporla desteklediğniz zaman güzel etkisini göreceğinize eminim.Ayça Kayaya paralel örnek bir menü yazayım hemen
Sabah
2 dilim ekmek
peynir yada yumurta
dom sal bol yeşillik
ara
sütlü nescafe bir fincan
öğle
4 adet köfte yada tavuk ( sabah yumurta yemediysek yumrtada olur)
bir dilim ekmek
salata
yoğurt
ara
meyve ve yoğurt ile meyveli yoğrt yapabiliriz
akşam
bir kase çorba
4-5 kaşık sebze yemeği
salata
ara
meyve
Bu şekilde günü kapatabiliriz ben bir haftadır yapıyorum canlar faydasını görüyorum denemek isteyenler olursa yazın fikir alalım birbirimizden
Bankada sıra beklerken selam vereyim istedim.halk eğitimde seminer var sonrada ona katılıcam.geçmişe hızlıca baktım.
Doğacım biz çok büyük bir aşkla evlendik.7 yıl çıktık.halada aşığız inan.eşimi her gördüğümde hala heyecanlanırım.oda bana çok düşkün.bizim sorunumuz onun bu düşkünlüğünde zaten.aşırı kıskanç.faceme bak eşim yoktur.attım onu.bir erkek tanıdığım benim tek bir resmimi beğendimi dellenir.ben çok sakin biriyim.ilk başlarda hiç yorum yspmadım anlatmaya çalıştım.baktım olmuyor sidim.sıram geliyor az sonra....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?