Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Ablacım bilmiyordum bu durumu üzüldüm açıkcası.Dışardan bilemiyoruz işte.Sen çok mantıklı akıllı zeki bir kadınsın.Ne yapacağını bilirisn umarım en kısa sürede bu sıkıntıları aşarsınız.Rabbim yardımcınız olsun

Tamam canım evet senin ödemin oluyor her daim zaten ona göre değerlendiririz

ben de ramazan bayramını bekliyorum tatıl olarak canım. valla bekar olaydım senınle plan yapardım gezerdik ıkımız fınk fınk. bır tura katılırdık ahhhhh ne güzel olurdu

Tur diye diye ölecem haa bekar olaydın olurdu anamm sen kocanla gezz ben böyle tek takılırım tatil buldmda tekim diye söylenecek durumda değilim nasılsa

Bayramda ne yapacaksınız?

Alıntılarımı yaptım kızlar atladığım varsa affola :26:

Ben bu pazar kendimi spora verdim iyice spor yaptım ohhh çok iyi hissediyorum şu an.Yorgun olabilirim ama sıkıntı yok

Düğün vasattı ama ben fena sayılmazdım

Veee şöyle toparlıcak olursak herkes kilo bildirimine okey demiş.Ben diyorum ki isteyen tartı resmi atar isteyen direk yazar.Günüde cumartesi olsun mu ? Haftasonu evde oluyorsunuz yaaa o bakımdan bir de kaçamak olur diye Pazartesi istemedim siz ne diyorsunuz? Ona göre bu hafta başlarızz canlarım

ohh ne güzel bir pazar günü geçirmişsin esoşumm çok sevindimm

cumartesi benm için gayet uygundur hatta cumartesi olursa bu haftadan katılabilirim sanırım listeye

Kızlar ben bildiklerimi anlatayım netten yazılarla pekiştiricem.Şimdi ben direkt listeyi baz almıyorum.Kadın 5333 sayarak zayıflayın diyor.Pkei bu 5333 ne?

5333 formülünün birinci sayısı günlük alınması gereken tahılı, ikinci sayısı eti, üçüncü sayısı sütü ve dördüncü sayısı da meyveyi işaret ediyor.
Yani örneğin 5333 formülü uygulanmak istendiğinde o gün içinde 5 tane tahıl grubundan, 3 tane et grubundan, 3 tane süt grubundan ve 3 tane meyve grubundan yiyebilir anlamına geliyor.

Tahıl grubu: ekmek ,dukan kek,2 kaşık pilav yada makarna,bir kase çorba...
Et grubu: yumurta,beyaz ve kırmızı et yani protein gurubumuz
Süt grubu: malum süt ve yoğurt
Meyve grubu

Şimdi kızlar ana mantık bu ben tahılı 4 yapıyorum.Mesela sabah 2 dilim ekmekten tost öğle etimin yanına bir dilim ekmek ve akşamda yemeğimin yanına bir kase çorba aldığım zaman günlük tahıl hakkımı doldurmuş oluyorum.O gün diyelim ki dukan kek yemek istiyorum o zaman sabah ki ekmeğimi bire düşürüyorum.Mantık basit yaaa atıyorum dondurma yiceksiniz iki top dondurma bir süt ve bir meyve hakkınıza tekamül eder.Kendinizi kasmadan keyifle yapacağınız bir diyet.Sporla desteklediğniz zaman güzel etkisini göreceğinize eminim.Ayça Kayaya paralel örnek bir menü yazayım hemen

Sabah
2 dilim ekmek
peynir yada yumurta
dom sal bol yeşillik

ara
sütlü nescafe bir fincan

öğle
4 adet köfte yada tavuk ( sabah yumurta yemediysek yumrtada olur)
bir dilim ekmek
salata
yoğurt

ara
meyve ve yoğurt ile meyveli yoğrt yapabiliriz

akşam
bir kase çorba
4-5 kaşık sebze yemeği
salata

ara
meyve

Bu şekilde günü kapatabiliriz ben bir haftadır yapıyorum canlar faydasını görüyorum denemek isteyenler olursa yazın fikir alalım birbirimizden

tamamdır anlaştık canım ben seni bir inceltirim sen bile şaşa kalırsın

Şu dövme işine sıcak bakıyorum sanırsammmmm

Her zaman canım benim dinlerim tabikisi

ohh ne güzel bir pazar günü geçirmişsin esoşumm çok sevindimm

cumartesi benm için gayet uygundur hatta cumartesi olursa bu haftadan katılabilirim sanırım listeye

Saol balımm enerjisi yüksek bir pazar oldu sen cumartesiye okey dedin diğer kızlarda onaylarsa o gün yaparız hayırlısıyla

tamamdır anlaştık canım ben seni bir inceltirim sen bile şaşa kalırsın

Şu dövme işine sıcak bakıyorum sanırsammmmm

Her zaman canım benim dinlerim tabikisi

incelt incelt ağustosa kadar incelt lutfen beni sen beni incelt ben senin patronu döveyim apustosta tatil yapalım

Günaydın kızlar, hepimize güzel ve enerjik bir hafta olsun inşallahBen güne güzel başladım, işler yoğun ama enerjim yüksek şimdilik bir merhaba diyip kaçayım, en kısa zamanda döneceğim

Bankada sıra beklerken selam vereyim istedim.halk eğitimde seminer var sonrada ona katılıcam.geçmişe hızlıca baktım.
Doğacım biz çok büyük bir aşkla evlendik.7 yıl çıktık.halada aşığız inan.eşimi her gördüğümde hala heyecanlanırım.oda bana çok düşkün.bizim sorunumuz onun bu düşkünlüğünde zaten.aşırı kıskanç.faceme bak eşim yoktur.attım onu.bir erkek tanıdığım benim tek bir resmimi beğendimi dellenir.ben çok sakin biriyim.ilk başlarda hiç yorum yspmadım anlatmaya çalıştım.baktım olmuyor sidim.sıram geliyor az sonra....

Kizlar gunaydin herkese guzel bir hafta diliyorum dun baya uyudum dinlendim gribi yuzde elli atlattim gibi. Daha iyiyim. Beni deli eden dengesiz kocam da daha iyi gibi ama biliyorum bir saat sonra ayni seyi yine yaoacak bir kapasitede. Bugun cok yogunum. Aksam gecmise bakabulirim opuyorum hepinizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cumartesi bildirim fikri tam benlik oldu cunku ne kadar gec tartulirsam okadar iyi oluyor benim icin. Sabah 7 de halen bol odem oluyor esos iyi bilir cumartesiyi cok sevdim oyuzden. Ramazanda da iftar oncesi tartilalim gecen seneki gibi. Diger konularda cevaplarim aksama hatunlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayyyy teşekkür ederim canım benim, ben de özledim sizleri Tatil kesinlikle çok iyi geldi, bugün kendimi çok enerjik hissediyorum Tatilde hiç dikkat etmedim canım zaten, her öğünde tatlı yedim, içki içtim çok olmasa da, neyse yine ucuz atlattım, ben 2-3 kg aldım diye düşünürken 1 kg almış olduğumu görmek iyi geldi açıkçası. Sanırım yüzmek düşündüğümden daha çok kalori yakıyormuş
Dünden başladım biel dikkat etmeye akşam 1 saat tenis oynadık eşimle, çok iyi geldi. Sabah ta biraz erken kalkıp Leslie bacımla 1 mile yaptım, üstüne de Tibet hareketlerini yaptım Ben spor konusunda zaten epeydir aktifim, aynen devam edeceğim ama diyete de dikkat etmem lazım. Bunun için Ayça Kaya da olabilir, başka birşey de, yeter ki kısıtlı liste olmasın.

Düğün vasat olsa ne olur, sen her daim fıstık gibisin maşallah Spor kesinlikle canlandırıyor insanı, bende de aynı his oluyor, mutluluk hormonu salgılanıyor resmen
Bildirim günü ne zaman uygun görürseniz bana uyar canım. Bu hafta İstanbulda olacağım, pazar akşam döneceğim anca, ya bu hafta katılmam, önümüzdeki hafta katılırım, ya da perşembe sabah tartılıp onu bildiririm bu seferlik.

Bu güzelmiş Esoşum, uygulanabilir. Teşekkürler paylaşım için Benim kafama takılan birkaç şey var, hemen sorayım; listede badem, ceviz, fındık görünmüyor, bunları hangi gruba dahil ediyor. Yağ tüketimi ne kadar, ona ait bir grup ta yok. Bir de sebzeler hangi kategoride, sınırsız mı? Bir de kahvaltıda zeytin yok mu?
Benim daha önce uyguladığım mevsimlerden romanın ilk haftalarına benziyor aslında. Ufak tefek sapmalarla uygulanabilir, hem özel hazırlığa da gerek yok gibi.

Günaydın canım, işlerinde kolaylıklar diliyorum öncelikle Ben de az önce okudum eşinle olan sorunlarını, çok şaşırdım ama diğer arkadaşlar kadar değil Ben bu durumu ayrı olmanıza bağlıyorum, zor bir durum, biz de uzun süre ayrı kalmıştık eşimle, saçma sapan şeylerden tartışıyorduk, telefonda konuşma yüzyüze gibi olmuyor. Yüzyüze konuşurken söylenen birşey telefonda farklı algılanabiliyor. Birbirine ihtiyaç duyuyorsun ve yanında olmaması zor oluyor. Senin yanında çocuklar olduğu için koşturmacan, sorumlulukların daha çok. Eşin kafasında kuruyor olabilir, dışlanmış hissediyor olabilir, bilemiyorum. Hele de duygusal biriyse ayrılığın etkisi daha fazla oluyordur diye düşünüyorum. En kısa zamanda çözersiniz inşallah, bunun için de en kısa zamanda bir araya gelirsiniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…