Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Canım benim, iyi olmana ve biraz dinlenmene sevindim. Sana biraz enerji yollayayım, bugün pek enerjiğim maşallah Cumartesi tartılma fikri uygun görünüyor bu durumda, ben az önce yazdım zaten. Ramazanla alakası olmayan bir insan olarak ben yine sabah tartılırım yalnız

Canım bende ayrı olmaktan kaynaklanan sorunlar olduğunun farkındayım.gelişini gidişini görmelisin.her seferinde ağlamaklı gidiyor.ben en çok sıkıntı çekenin sadece kendisi olduğunu düşünmesine kızıyorum.benim sorumluluğumun ne kadar çok olduğunu anlayamadı.tek özleyen o sanki.ya ben gerginliğe alışık değilim.boşan kurtul dedim ama o an .seviyorum eşimi.oda beni seviyor bunu çok iyi hissettiriyor.ayrılık ağır geldi bize.
Oda bu hafta gelmeyince akıllandı.2 gündür sürekli arıyor gönlümü almaya çalışıyor..

Guya esim.dondu ama ben halen ayni yogunluktayim ozellikle gelecek hafta ilk gunler cok yogun olacagim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dediğim gibi bir araya gelseniz sorun kalmaz da, bu dönemi de bir şekilde atlatmak lazım. Hele de birbirinizi seviyorsanız bir yol mutlaka bulunur. Gerginliği ben de hiç sevmiyorum, o yüzden seni çok iyi anlıyorum canım. Görünüşe göre sizin problem de çözüme doğru gidiyor zaten

kızlar herkese mutlu günleerr

eşyalarımı topladım yavaştan ayrılık vakti geliyor malum birazdan da kalan bikaç arkadaşımla görüşmek için dışarı çıkacagım, size de bi bakayım dedim umarım keyifler yerindedir herkeste

neslişim tatil fotograflarına bayıldımm çok hoşsun gerçekten maşallah benim arkadaşıma haydi nurdan kaçarr

Almak bu kadar kolayken vermek neden zorrr hep sorarımm ama olsun psikoloji önemli şey velhasıl hem 1 kilo ne ki hemencecik gider.

Senin sporların çok keyifli yaa yüzmek tenis falan sen bir de beni pilates yaparken gör hem acı çekiyorum hem de topun üstündeki tombalak halime gülüyorum

Kısıtlı liste ben de sevmem neslicanım oturur dondurmamı yer diğer öğünlerde dengelerim ayça kayayla bunu yapabiliyorum

Oyy coğunluğuyla cumartesi de karar kıldık o halde bu cumartesi herkes ilk kilosunu bildirsin daha sonraki haftada farklara bakarız

Oyy canım benim çok teşekkür ederimm o senin güzel görüşün

Bildirimini cumartesiye bekliyoruz canım yada perşembeden yazarsın sen nasıl istersen

DOĞRU SAYABİLMENİZ İÇİN İPUÇLARI

TAHILLAR
1 birim (25 g’lık dilim) ekmek eşittir:
* 1 kepçe az yağlı çorba
* 1 ince dilim börek
* 1/4 simit
* 4 yemek kaşığı kuru baklagil
* 1 orta boy mısır
* 2 yemek kaşığı az yağlı patates püresi
* 1 küçük boy patates
* 1 su bardağı patlamış mısır
* 2 yemek kaşığı dolusu pilav
* 2 yemek kaşığı dolusu makarna
* 1 adet küçük krep
* 3 adet kestane

TAHILLARDA PORSİYON ÖLÇÜSÜ
1 porsiyon tahıl eşittir:
* 1/8 yufka
* 3 yemek kaşığı tam tahıllı gevrek
* 1 adet sade galeta (büyük)
* 4 adet kepekli bisküvi
* 1/2 su bardağı leblebi
* 1/3 hamburger ekmeği (büyük)

ETLER
1 birim et eşittir:
* 1 avuç içi et/tavuk
* 1 haşlanmış yumurta
* 1 kibrit kutusu büyüklüğünde az yağlı peynir
* 2-3 adet ızgara/buğulama küçük balık

MEYVELER
1 birim meyve eşittir:
* 1 orta boy elma
* 1 orta boy şeftali
* 1 orta boy portakal
* 1/8 karpuz, kavun
* 1 dilim ananas
* 8-10 çilek
* 1 küçük muz
* 15-17 adet kuru üzüm
* 12 kiraz
* 1 büyük mandalina
* 3 hurma
* 3 kayısı
* 6-8 yeşil erik
* Küçük bir salkım üzüm

SÜT GRUBU
1 birim süt eşittir:
* 1 su bardağı az yağlı süt
* 1 su bardağı az yağlı ayran
* 1 su bardağı az yağlı yoğurt
* 1 su bardağı kefir

YAĞ GRUBU
1 birim yağ eşittir:
* 5 zeytin
* Bir tatlı kaşığı sıvı yağ
* 5 kavrulmuş veya 10 çiğ badem
* 5 fıstık
* 5 kavrulmuş veya 10 çiğ fındık
* 1 tatlı kaşığı mayonez
* 1 tatlı kaşığı margarin
* 3 ceviz

VAZGEÇEMEDİĞİNİZ GIDALARIN FORMÜLÜ
4 YEMEK KAŞIĞI MANTI = 2 tahıl+1 et+ 1 süt+2 yağ
4 ADET YAPRAK SARMA = 1 tahıl+1 yağ
2 TOP DONDURMA = 1 tahıl+1 süt
4 ADET MERCİMEKLİ KÖFTE = 1 tahıl+1 et+1 yağ
1 DİLİM PASTA = 4 tahıl+2 yağ
33’LÜK BİRA = 2 tahıl
BİR KADEH ŞARAP = 1 tahıl+1 yağ

Canım çiğ sebze sınırsız ha yemek olarak piştiyse 4-5 kaşık yiyoruz yani bir porsiyon oluyor hemen hemen.Kahvaltıda zeytin var tabi ki canım ben yazmadım pek seviyorum yaa aklıma gelmemiş.Ben bu diyetteki yağ kısmına hiç dikkat etmemişim neslicanım.Kuruyemiş de yağdan sayılıyor ama günlük hakkımız 3 mü bilmiyorum araştırıp öğreneyim yazayım olur mu ? Ben kuruyemiş yerken kendimi durduramadığım için biraz ara verdim ondan bakmamışım.Bilgi edinir edinmez yağ kısımına açıklık getirecem.

Bu diyet bence insan psikolojisini bozmayan bir diyet bana çok iyi geliyor umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız

Kızlar yeni yeni şeyler paylaştım bi bakın bakalım ben size bu diyeti sevdircem galiba bende daha bir haftadır yapıyorum faydasını görmeye başladığım için sizlerle paylaştım yapmak isterseniz hep birlikte yaparız sıkıcı değil katı listesi yok benim bu sabah kilom 78.1 çıktı dedim esra devammm

Sizler ne düşünüyosunuz bu arada kitabını isticem okuyup iyice anlamak için

canım merhaba:)
tanıdın galiba beni değilmi?:)
yoksa unutuldummu?:)
maşaallah ne güzel kilolar vermişsin, başarılı bi şekilde korumanıda dilerim canım inşaallah.... tebrikler
yoksa sende sayarak zayıfla ilemi veriyorsun bu kiloları???
evetse bende inanırmısın sayarak zayıfla ile oldukça yol katettim, ve kiloya dair bu yol ile gelecekten ümitliyim....
5333ü yapıyorum ben....
şuan toplamda 12kilo vermiş durumdayım.... bu 12nin 8i sayarak zayıflamayla gitti.

Hic sevmedigim mevsime geldik artik hava cok sicak.calismak hele ki surekli masa basi calismak zor oluuor yuruyis gunduz olmuyor kapali bir bayan olmak zorluyor kiyafetler surekli degistirilyor camasir utu derdi artiyor sevmiyorum yazi sevmiyorum iste.cok sicak bugun. Hafif grip yogun is ile hic cekilmiyor bu sicak.

Ya bizim burda illaki araba lazim cokcok uzak bize. Hele ki esim gibi yurumeyi sevmeyen biri ile olmaz. Bu degerli arkadas insaallah yuzunu hep boyle guldursun canim
Kimbilir hatta omur boyu. Mutlu ol mutlulugun sonsuz olsun tek dilegim bu.

Tur diye diye ölecem haa bekar olaydın olurdu anamm sen kocanla gezz ben böyle tek takılırım tatil buldmda tekim diye söylenecek durumda değilim nasılsa

Bayramda ne yapacaksınız?

Bayram karisik henux planlsmadik canim. Ramazam ortasi beklemeliyiz uzun mevzu
Bakalim artik.

Gecmise cok iyi bakamadim neslicigim maasallah cok enerjik
Nurdani da oyle gordum maasallah neslicigim full spor dolu son gunlerde.kilo almamis bu sayede. Listeye dair cok guzel sorular sormussun ben de anlamamistim hatta esosu arayip soracagim nurdancigim eve donuyor proje bitti aile saadeti basliyor ankaradan kurtulutor hic sevmedigi.nurdan o degerli arkadasin nerde yasiyor is konusunda ne dusunuyosun planlarin neler. Zuleyha hocam yavastan tatil modunda.esinize once sasirdim ama ayriliktan yogun sevgiden oldugu belli bu sorunlarin.bizimki cok farkli ve seviye dusuyor maalesef hocam.bilmiyorum su yili bir atlatayim her acidan.seneye detayli bir degerlendirme yapacagim her her konuda.

Baya dinlendim canim . İyi geldi cok sagol guzelim. Yolla yolla valla. Ben buaralar moron gibiyim yemek yapmsya bile useniyorum son aylarda

Neslicigim fotograflarini aksam gorebilecegim cok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…