Kizlar gunaydin herkese guzel bir hafta diliyorum dun baya uyudum dinlendim gribi yuzde elli atlattim gibi. Daha iyiyim. Beni deli eden dengesiz kocam da daha iyi gibi ama biliyorum bir saat sonra ayni seyi yine yaoacak bir kapasitede. Bugun cok yogunum. Aksam gecmise bakabulirim opuyorum hepinizi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cumartesi bildirim fikri tam benlik oldu cunku ne kadar gec tartulirsam okadar iyi oluyor benim icin. Sabah 7 de halen bol odem oluyor esos iyi bilir cumartesiyi cok sevdim oyuzden. Ramazanda da iftar oncesi tartilalim gecen seneki gibi. Diger konularda cevaplarim aksama hatunlar
Günaydın canım, işlerinde kolaylıklar diliyorum öncelikleBen de az önce okudum eşinle olan sorunlarını, çok şaşırdım ama diğer arkadaşlar kadar değil Ben bu durumu ayrı olmanıza bağlıyorum, zor bir durum, biz de uzun süre ayrı kalmıştık eşimle, saçma sapan şeylerden tartışıyorduk, telefonda konuşma yüzyüze gibi olmuyor. Yüzyüze konuşurken söylenen birşey telefonda farklı algılanabiliyor. Birbirine ihtiyaç duyuyorsun ve yanında olmaması zor oluyor. Senin yanında çocuklar olduğu için koşturmacan, sorumlulukların daha çok. Eşin kafasında kuruyor olabilir, dışlanmış hissediyor olabilir, bilemiyorum. Hele de duygusal biriyse ayrılığın etkisi daha fazla oluyordur diye düşünüyorum. En kısa zamanda çözersiniz inşallah, bunun için de en kısa zamanda bir araya gelirsiniz inşallah
Canım bende ayrı olmaktan kaynaklanan sorunlar olduğunun farkındayım.gelişini gidişini görmelisin.her seferinde ağlamaklı gidiyor.ben en çok sıkıntı çekenin sadece kendisi olduğunu düşünmesine kızıyorum.benim sorumluluğumun ne kadar çok olduğunu anlayamadı.tek özleyen o sanki.ya ben gerginliğe alışık değilim.boşan kurtul dedim ama o an .seviyorum eşimi.oda beni seviyor bunu çok iyi hissettiriyor.ayrılık ağır geldi bize.
Oda bu hafta gelmeyince akıllandı.2 gündür sürekli arıyor gönlümü almaya çalışıyor..
Ayyyy teşekkür ederim canım benim, ben de özledim sizleriTatil kesinlikle çok iyi geldi, bugün kendimi çok enerjik hissediyorum Tatilde hiç dikkat etmedim canım zaten, her öğünde tatlı yedim, içki içtim çok olmasa da, neyse yine ucuz atlattım, ben 2-3 kg aldım diye düşünürken 1 kg almış olduğumu görmek iyi geldi açıkçası. Sanırım yüzmek düşündüğümden daha çok kalori yakıyormuş
Dünden başladım biel dikkat etmeyeakşam 1 saat tenis oynadık eşimle, çok iyi geldi. Sabah ta biraz erken kalkıp Leslie bacımla 1 mile yaptım, üstüne de Tibet hareketlerini yaptım Ben spor konusunda zaten epeydir aktifim, aynen devam edeceğim ama diyete de dikkat etmem lazım. Bunun için Ayça Kaya da olabilir, başka birşey de, yeter ki kısıtlı liste olmasın.
Cumartesi bildirim fikri tam benlik oldu cunku ne kadar gec tartulirsam okadar iyi oluyor benim icin. Sabah 7 de halen bol odem oluyor esos iyi bilir cumartesiyi cok sevdim oyuzden. Ramazanda da iftar oncesi tartilalim gecen seneki gibi. Diger konularda cevaplarim aksama hatunlar
Düğün vasat olsa ne olur, sen her daim fıstık gibisin maşallahSpor kesinlikle canlandırıyor insanı, bende de aynı his oluyor, mutluluk hormonu salgılanıyor resmen
Bildirim günü ne zaman uygun görürseniz bana uyar canım. Bu hafta İstanbulda olacağım, pazar akşam döneceğim anca, ya bu hafta katılmam, önümüzdeki hafta katılırım, ya da perşembe sabah tartılıp onu bildiririm bu seferlik.
Bu güzelmiş Esoşum, uygulanabilir. Teşekkürler paylaşım içinBenim kafama takılan birkaç şey var, hemen sorayım; listede badem, ceviz, fındık görünmüyor, bunları hangi gruba dahil ediyor. Yağ tüketimi ne kadar, ona ait bir grup ta yok. Bir de sebzeler hangi kategoride, sınırsız mı? Bir de kahvaltıda zeytin yok mu?
Benim daha önce uyguladığım mevsimlerden romanın ilk haftalarına benziyor aslında. Ufak tefek sapmalarla uygulanabilir, hem özel hazırlığa da gerek yok gibi.
bizde arabasız gittik zaten, canımız çıktı ama çok eglenceli oldu
ya bu çok degerli bi arkadaş da gerçekten çok sevdigim bir arkadaşım ama sanırım bu ara başka bişeyler var gibi bilemiyorum, düşünüyorum :44:
bu sene benm de doğum günümde çok hediyem oldu yaa, şansımızdan herhaldehatta senelerdir dırdırını ettigim çok kocaman çiçeğimi bile aldım bu sene sonra o çookkk degerli arkadaşım bana supriz yaptı, gelemeyecekti normalde ama işten kaçıp geldi o da çok mutlu etti beni inşallah bütün bir senemiz de aynı güzellikte geçer
kendini yeme canım, en iyisi onu görmezden gel, mutlaka anlar zamanla
Tur diye diye ölecem haabekar olaydın olurdu anamm sen kocanla gezz ben böyle tek takılırım tatil buldmda tekim diye söylenecek durumda değilim nasılsa
Bayramda ne yapacaksınız?
Canım benim, iyi olmana ve biraz dinlenmene sevindim. Sana biraz enerji yollayayım, bugün pek enerjiğim maşallahCumartesi tartılma fikri uygun görünüyor bu durumda, ben az önce yazdım zaten. Ramazanla alakası olmayan bir insan olarak ben yine sabah tartılırım yalnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?