- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
Kizlar kitap okumsk icin yani yatakta keyif icun abajur aldim kucuk bir tane.bir tane de ilginc bir sey buldum buyutecli ve isikli kitap ayraci diye geciyor gece otobus yatak vb alanlarda cok kullanisli. İlk siftahimi yapacagim kitaplar geldi. Tolgahan ozseven mucize adam diye bir kitap. Ameliyatsuz 203 kilo vermis uc yilda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım merhaba:)
tanıdın galiba beni değilmi?:)
yoksa unutuldummu?:)
maşaallah ne güzel kilolar vermişsin, başarılı bi şekilde korumanıda dilerim canım inşaallah.... tebrikler
yoksa sende sayarak zayıfla ilemi veriyorsun bu kiloları???
evetse bende inanırmısın sayarak zayıfla ile oldukça yol katettim, ve kiloya dair bu yol ile gelecekten ümitliyim....
5333ü yapıyorum ben....
şuan toplamda 12kilo vermiş durumdayım.... bu 12nin 8i sayarak zayıflamayla gitti.
Hic sevmedigim mevsime geldik artik hava cok sicak.calismak hele ki surekli masa basi calismak zor oluuor yuruyis gunduz olmuyor kapali bir bayan olmak zorluyor kiyafetler surekli degistirilyor camasir utu derdi artiyor sevmiyorum yazi sevmiyorum iste.cok sicak bugun. Hafif grip yogun is ile hic cekilmiyor bu sicak.
Kizlar kitap okumsk icin yani yatakta keyif icun abajur aldim kucuk bir tane.bir tane de ilginc bir sey buldum buyutecli ve isikli kitap ayraci diye geciyor gece otobus yatak vb alanlarda cok kullanisli. İlk siftahimi yapacagim kitaplar geldi. Tolgahan ozseven mucize adam diye bir kitap. Ameliyatsuz 203 kilo vermis uc yilda
Ben bu aralar çıtır kitaplar okuyorum.gerilimde sarıyor beni.Bugün 2 kitap daha aldım.seminer döneminde kendimi kitaplara diyetime adıcam.bugünde spor yapamadım.ebru kursunda çok oyalandım.yarın diyete ve spora kesin başlıyorum.sizlerle birlikte yapmak süper olacak.cumartesi tartılmakta harika fikir
Kizlar gunaydin herkese guzel bir hafta diliyorum dun baya uyudum dinlendim gribi yuzde elli atlattim gibi. Daha iyiyim. Beni deli eden dengesiz kocam da daha iyi gibi ama biliyorum bir saat sonra ayni seyi yine yaoacak bir kapasitede. Bugun cok yogunum. Aksam gecmise bakabulirim opuyorum hepinizi
Kızlar, tatilden birkaç fotoğraf yükledim albüme, haber vereyim dedim
kızlar herkese mutlu günleerr
eşyalarımı topladım yavaştan ayrılık vakti geliyor malumbirazdan da kalan bikaç arkadaşımla görüşmek için dışarı çıkacagım, size de bi bakayım dedim umarım keyifler yerindedir herkeste
neslişim tatil fotograflarına bayıldımmçok hoşsun gerçekten maşallah benim arkadaşıma haydi nurdan kaçarr
Kızlar yeni yeni şeyler paylaştım bi bakın bakalım ben size bu diyeti sevdircem galibabende daha bir haftadır yapıyorum faydasını görmeye başladığım için sizlerle paylaştım yapmak isterseniz hep birlikte yaparız sıkıcı değil katı listesi yok benim bu sabah kilom 78.1 çıktı dedim esra devammm
Sizler ne düşünüyosunuz bu arada kitabını isticem okuyup iyice anlamak için
Ya bizim burda illaki araba lazim cokcok uzak bize. Hele ki esim gibi yurumeyi sevmeyen biri ile olmaz. Bu degerli arkadas insaallah yuzunu hep boyle guldursun canim
Kimbilir hatta omur boyu. Mutlu ol mutlulugun sonsuz olsun tek dilegim bu.
Gecmise cok iyi bakamadim neslicigim maasallah cok enerjik
Nurdani da oyle gordum maasallah neslicigim full spor dolu son gunlerde.kilo almamis bu sayede. Listeye dair cok guzel sorular sormussun ben de anlamamistim hatta esosu arayip soracagim nurdancigim eve donuyor proje bitti aile saadeti basliyor ankaradan kurtulutor hic sevmedigi.nurdan o degerli arkadasin nerde yasiyor is konusunda ne dusunuyosun planlarin neler. Zuleyha hocam yavastan tatil modunda.esinize once sasirdim ama ayriliktan yogun sevgiden oldugu belli bu sorunlarin.bizimki cok farkli ve seviye dusuyor maalesef hocam.bilmiyorum su yili bir atlatayim her acidan.seneye detayli bir degerlendirme yapacagim her her konuda.
Evemi dönüyordun canım?
Esram spor yapmayı seviyorum.bu aralar kafam karışıktı canım hiç bişe yapmak istemiyordu.bugün çok iyiyim şükür.kendimi herşeye hazır hissediyorum.yarın eve gelince kesin spor yapıcam.bugün burdaki avm ye oğlumu traşa götürdüm.oğlumu traş eden beyfendiyi uzun zamandır görmemiştim.beyfendi ben görmeyeli erimiş.32kg vermiş.çok iştahlıydım bir çay buldum hiç iştahım kalmadı dedi.çıkar çıkmaz aktara gittim.cherry handle diye bir çay.yarın sabah içicem bakalım.ben huxursuz olunca çok yiyorum.bu hafta çok yedim.dur demem laxım.inşallah işe yarar.
Nasıl vermişki?
Canım ya bunu okuyunca tebessüm yayıldı yüzüme.aynı yerde çalışmakta zordur.küssün diyelim.işe gidince unutup rahatlama şansın yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?