Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Kizlar kitap okumsk icin yani yatakta keyif icun abajur aldim kucuk bir tane.bir tane de ilginc bir sey buldum buyutecli ve isikli kitap ayraci diye geciyor gece otobus yatak vb alanlarda cok kullanisli. İlk siftahimi yapacagim kitaplar geldi. Tolgahan ozseven mucize adam diye bir kitap. Ameliyatsuz 203 kilo vermis uc yilda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nasıl vermişki?

Tabiki tanıdım canım ne unutması doksanlar benim ilk göz ağrım herkesi çok severim

Maşşallah sen de güzel kilo vermişsin ben sayarak zayıflamaya yeni başladım bir haftadır ve tartıda güzel sonuçlar görünce arkadaşlarımıda anlatmak istedim.Çok keyifli bir diyetmiş şimdiye kadar yapmadığım hata

Yaa ben çok severim sıcak tam bana göre hiç dert değil söylenmem bana gönder bütün sıcak havaları sen

Hayırlı olsun canım çift olunca tabi ışık açık okunmuyor ay ben çok rahatım hiç karışan yok ışığı açar okurum ( cümlesindeki yalnız kişiyiyi bulunuz)

o adamı bende duydum canım hayran kaldım okudukça bizimlede paylaş neler yapmış

Ben bu aralar çıtır kitaplar okuyorum.gerilimde sarıyor beni.Bugün 2 kitap daha aldım.seminer döneminde kendimi kitaplara diyetime adıcam.bugünde spor yapamadım.ebru kursunda çok oyalandım.yarın diyete ve spora kesin başlıyorum.sizlerle birlikte yapmak süper olacak.cumartesi tartılmakta harika fikir

ablam biz hiç konuşamadık yaaa

Ebru marifetleri faceden hayranlıkla takip ediyorum çok güzeller çoook.Kitap okumak için harika zamanlar ben de bir elimde mesnevi varken ikinci bir kitap olarak ayça kaya alıp okucam.Yarından itibaren senide bekliyorum spor zaten çok seviyorsun hadi bakalım birbirimizin motivasyonu olalım

Canım ya bunu okuyunca tebessüm yayıldı yüzüme.aynı yerde çalışmakta zordur.küssün diyelim.işe gidince unutup rahatlama şansın yok.

Evemi dönüyordun canım?

Bende beğendim.yarın başlarım bende.

Esram spor yapmayı seviyorum.bu aralar kafam karışıktı canım hiç bişe yapmak istemiyordu.bugün çok iyiyim şükür.kendimi herşeye hazır hissediyorum.yarın eve gelince kesin spor yapıcam.bugün burdaki avm ye oğlumu traşa götürdüm.oğlumu traş eden beyfendiyi uzun zamandır görmemiştim.beyfendi ben görmeyeli erimiş.32kg vermiş.çok iştahlıydım bir çay buldum hiç iştahım kalmadı dedi.çıkar çıkmaz aktara gittim.cherry handle diye bir çay.yarın sabah içicem bakalım.ben huxursuz olunca çok yiyorum.bu hafta çok yedim.dur demem laxım.inşallah işe yarar.

biz de 2 saat yol gittik ama deli cesareti işte biraz değişiklik olsun dedik hem piknik kalabalık keyifli olur filizim, beraber gideriz belki bigun

sorulara cevap vereyim hemen

bu çok degerli arkadaş ankarada yaşıyor en sevmedigim şehirde başıma gelene bak iş konusunda da ben demiştim diyeceksin biliyorum, ankarada iş bakacagım canım :26: kpss var önümde önce ona girecegim ama ilk atamalardan pek umidim yok o yuzden iş bakmaya başlayacagım ve bu iş ankarada olacak :26: ankarayı şehir olarak sevmiyorum ama benm herşeyim bu şehirde, sakarya da bi başıma ailemle kalacam onu da istemiyorum, bakalım biizmkileri de ikna ettim gibi, iyi bi iş bulursam en yakın zamanda tekrardan dönüş olacak ankaraya

Evemi dönüyordun canım?

evet ablacım, bi süreliğine eve dönecem iş bulur bulmaz da doğruu ankaraya bu sefer yerleşmeye inşallah

Neslicanim işte yağ konusunu açıklığa kavusturalim benim konu hakkinda bilgim yoktu Esradan ogrendim saolsun
Günde sadece tek öğün 1 porsiyonu veriyor
: Yag Grubu

5 gr yag içerir, 45 kaloridir.

1 tatlı kasigi tereyag, bitkisel yag
5 tane zeytin
5 tane fındık, badem, kaju
10 tane fıstık
2 tane ceviz içi
1 yemek kasigi kabuksuz kuruyemis
Yemekler dışında bir porsiyon bunlardan birini yiyebiliyoruz

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Rabbim gönül ferahligi versin ablacim insallah cana da sihhatler olsun
o cayi merak ettim gozlemlerini merakla bekliyorum

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Yaklasik.bir saat sonra uyurum haril haril kitap okuyorum hem rahatlamak hem motive olmak icin. Yarin gecmise bakacagim guzel bir alinti paylasip opuyorum sizleri. Not tick isareti olan araligi okuyun

İste guzel bir hikaye

Eklentiler

• $1402944558814.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 58
Hocam esiniz ya da her ne sikintiniz varsa ins en kisa zamanda gecsin tatil basliyor o anlattiginiz guzel yaz tatili size de esinize de cok iyi gelecek ve bu halinizden eser kalmayacak bence

Nasıl vermişki?

Sadece diyet ve spor.inanilmasi guc ama oyle. Zaman zamsn paylasacagim

Eklentiler

• $1402944780324.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 62
  • $1402944800266.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 53
  • $1402944859389.webp
    15 KB · Görüntüleme: 72
Canım ya bunu okuyunca tebessüm yayıldı yüzüme.aynı yerde çalışmakta zordur.küssün diyelim.işe gidince unutup rahatlama şansın yok.

Benim mudurum sayilir pisirik iskolik. Biri.bosuna bu kilolsra cikmadim ben
Once annem sevgisizligiyle yemege itti sonra es ile calismsk hem de boyle biri ile calismak bu hale getirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…