beni biliyosun canım ankarada yaşamayı hiç istemiyordum ama okul bitmesine ragmen bişey sürekli çekiyordu beni ankaraya demek ki hayırlısı buymuş diyorum artıkankarayı şehir olarak haal sevmiyorum ama geçtigimiz bikaç yada gördüm ki memleketim olmasına ragmen sakaryada hiç bişeyim yok benim. sadece anne babayla olmuyor, sosyal ortama alışmışım ben, canım sıkıldıgı zaman gidip bi telefonla bikaç arkadaş toplamaya alışmışım, o yuzden ankarada yaşamak fikri çok mantıklı gelmeye başladı :26: annemleri de ikna ettim gibi bakalım eger iyi bi iş bulursam ankaraya düzeni kurmak kalacak bitek geriye
emrah konusunu ben Alllaha havale ettim filizim, zerre kadar umrumda degil, hatta iyi bile oldu gitmesi ben beni çok daha fazla mutlu edebilecek bir insanı fark ettim, ama yine de hazmedemiyorum çirkinliğini, Rabbime havale ettim ben o biliyordur ne yapacagını mutlaka
kpss konusunda da iş bulmak için beklemeyi düşünmüyorum o zamana kadar, bulursam eger hemen başlarım, devlet çok içime sinmiyor zaten dönen çirkinlikleri görünce, ama yine de cebimde puan dursun diye girecegim sınava, hayırlısı olsun artık
Hocam esiniz ya da her ne sikintiniz varsa ins en kisa zamanda gecsin tatil basliyor o anlattiginiz guzel yaz tatili size de esinize de cok iyi gelecek ve bu halinizden eser kalmayacak bence
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
beni biliyosun canım ankarada yaşamayı hiç istemiyordum ama okul bitmesine ragmen bişey sürekli çekiyordu beni ankaraya demek ki hayırlısı buymuş diyorum artıkankarayı şehir olarak haal sevmiyorum ama geçtigimiz bikaç yada gördüm ki memleketim olmasına ragmen sakaryada hiç bişeyim yok benim. sadece anne babayla olmuyor, sosyal ortama alışmışım ben, canım sıkıldıgı zaman gidip bi telefonla bikaç arkadaş toplamaya alışmışım, o yuzden ankarada yaşamak fikri çok mantıklı gelmeye başladı :26: annemleri de ikna ettim gibi bakalım eger iyi bi iş bulursam ankaraya düzeni kurmak kalacak bitek geriye
emrah konusunu ben Alllaha havale ettim filizim, zerre kadar umrumda degil, hatta iyi bile oldu gitmesi ben beni çok daha fazla mutlu edebilecek bir insanı fark ettim, ama yine de hazmedemiyorum çirkinliğini, Rabbime havale ettim ben o biliyordur ne yapacagını mutlaka
kpss konusunda da iş bulmak için beklemeyi düşünmüyorum o zamana kadar, bulursam eger hemen başlarım, devlet çok içime sinmiyor zaten dönen çirkinlikleri görünce, ama yine de cebimde puan dursun diye girecegim sınava, hayırlısı olsun artık
Canım güle güle kullan yeni cicilerini, kitaplarını da güle güle okuben çok severim yeni kitap aldığımda okumayı. bahsettiğin kitap ilginçmiş, doğru mu okudum rakamı diye kontrol ettim tekrar sen kitabı okuyunca paylaş bizimle nasıl vermiş bu arkadaş bu kadar kiloyu:44:
Oyy kıyamam ben sana yaa, sıcak bunaltmış seni resmen, ben de hiç sevmiyorum hiiiçççç.. canım en azından ütüne yardım eden biri var, hem sizin orada çok uzun sürmez yaz, göz açıp kapayana kadar serinler havalar.
Sabahın köründe kalktım.duşumu aldım.kahve eşliğinde gazetelerimi okudum.şimdi kalkıp ütü yapıcam.oğlum bugün istanbula gidiyor.babası ile buluşacak.ilkokuldan arkadaşı var onunla zaman geçirecek.
Bugün hem diyet hem sporum başlıyacak.tartılmaya korkuyorum.çok yedim bu ara.üstelik hep abur cubur.aldığımdan eminim.cumartesi tartılıcam .
Şu çayada bugün başlıycam.dilerim işe yarar.
Hepinize şahane bir gün diliyorum.
Canım çok teşekkür ederim.yoluna girecek herşey.alışık değilim ben gerginliğe.o yüzden dengem bozuldu.mutsuz olunca yemeğe sarıyorum malesef.üzülünce kilo verenleri kıskanıyorum ya.konuşuyoruz eşimle.atlatırız inşallah.ikizler çabuk sinirlenip çabuk sönüyor.bende gerginlikle beslenmeyi sevmiyorum.cuma evde olacak.
Tatile az kaldı.suyla sarılıp kendimi ona teslim etmeyi çok özledim.
Sabahın köründe kalktım.duşumu aldım.kahve eşliğinde gazetelerimi okudum.şimdi kalkıp ütü yapıcam.oğlum bugün istanbula gidiyor.babası ile buluşacak.ilkokuldan arkadaşı var onunla zaman geçirecek.
Bugün hem diyet hem sporum başlıyacak.tartılmaya korkuyorum.çok yedim bu ara.üstelik hep abur cubur.aldığımdan eminim.cumartesi tartılıcam .
Şu çayada bugün başlıycam.dilerim işe yarar.
Hepinize şahane bir gün diliyorum.
Ankarayı seviyorum ben.hüzünlü bir şehir.orda yerleşince şehir sana dokundukça seversin eminim.
Emrah konusunu bende tam bilmiyorum ama sana hak ettiğin özeni göstermediğini düşündüm hep.yeni bir ilişki içinde hiç acele etme.hayatını kur önce.şehri işini sev.herşey rayına girince yaşa bişeyleri.bunlar abla nasihatı.
Canim aksam resimler ekledim kitapran. Simdi de eklitorum.o kitap bitti gece onur goksen allah belani versin brokoli diye bir kitaba basladim gece. Eglenceli istahli bir adamin diyet seruveni.once gunluk tarzi olan bu kitaolardan basladim bu aydinlaticiyi da hepinize tavsiye ederim gitti gidiyordan aldim led aydinlaticili kitap ayraci diye geciyor
Ayyy gece rahatiz sukur.bir de nem orani dusuk.disarda olmuyorum gunduz.burdan yirtiyorum canim.utu icin surekli yardim alirim artik. Yaz geldi kiyafetler direkt makinaya gidiyor malum.
Gunaydinnnn gribi atlatmak uzere sakib bir is gunune yelken actim. Uzun zamsn sonra adam gibi bir kahvalti yaptim uzun zamsn sonra bol bol kitap okudum bir kitabim bitti hatta digerine de basladim gece. Bugun firsat oldukca okuyacagim ins. Adimsayarimi taktim aksam uzun ve tempolu yuruyys yaoacagim bu hafta spor salonum yarimkalacak diye boyke dusundum haftaya tam start. Hem yurutus ile nefesim. Acilmis olacak.hepinizi opuyorum guzel bir gun olur insss
Ankarayı seviyorum ben.hüzünlü bir şehir.orda yerleşince şehir sana dokundukça seversin eminim.
Emrah konusunu bende tam bilmiyorum ama sana hak ettiğin özeni göstermediğini düşündüm hep.yeni bir ilişki içinde hiç acele etme.hayatını kur önce.şehri işini sev.herşey rayına girince yaşa bişeyleri.bunlar abla nasihatı.
Sen allaha havale et zorla yillar sonra hayatina girdi sen asker yolu bekledin tum evlilik planlarini yaptin ortada bisey yokken bu dur ma geldiniz allah onu bildigi gibi yapsin ama hayr konusuna gelince ben de oyle hissediyorum diyorum ya rahatsiz eden cok nokta vardi cok daha iyi imkanlara cok daha iyi evliliklere cok daha iyi birine layiksin ankara konusu da aynen boyle olacak belki sen istemezdin ama tam tersi basari ve mutluluk orda belki ve dedigin gibi surekli birsey cekiyor ankaraya sanki.ortam konusu da cok onrmli valla. Bak bana dogungunumde hastaligimda mutlulugumda hep yanlizim cok zor oluyor evli olsan da hatta esinle cok iyi olsan da insan sosyal yasanti istiyor guzel dostluklar. Hani derler ya iki kahve icip defikodu yapabilecegin arkadaslar ya da dost.
Gune guzel bir baslangic yapmissiniz yine hocM.oglunuza hayirli yolculuklar iyi eglenceler. Artik hepimiz toparlaniyoruz lutfen bukadar uzulmeyin hocM.siz cok guzel kilo verebiliyorsunuz lutfen bana umut olun hepiniz.sizler bir iki kilo fazlalik icin boyle yapinca kendimden utaniyor igreniyor nefret ediyorum moralimizi yuksek tutalim lutfen hem kendim hem.kendiniz icin rica ediyorum hepinizden
Canım, maşallah geceyi kitap okumakla geçirmişsinPaylaşımını gördüm ama bazısı net değil. Bir de asıl kitabın sende uyandırdığı his nedir, hani birkaç cümleyle özetle desem Edebiyat ödevi gibi mi oldu bu soru Esoş ne dersin
Ledli kitap ayracına da bakayım ben, fena fikir değil. Yolculuklarda çok işe yarar aslında.
Sen bir de bizim buraları düşün, klima olmasa nefes alamayacağız:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?