Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Sabahın köründe kalktım.duşumu aldım.kahve eşliğinde gazetelerimi okudum.şimdi kalkıp ütü yapıcam.oğlum bugün istanbula gidiyor.babası ile buluşacak.ilkokuldan arkadaşı var onunla zaman geçirecek.
Bugün hem diyet hem sporum başlıyacak.tartılmaya korkuyorum.çok yedim bu ara.üstelik hep abur cubur.aldığımdan eminim.cumartesi tartılıcam .
Şu çayada bugün başlıycam.dilerim işe yarar.
Hepinize şahane bir gün diliyorum.

Ankarayı seviyorum ben.hüzünlü bir şehir.orda yerleşince şehir sana dokundukça seversin eminim.
Emrah konusunu bende tam bilmiyorum ama sana hak ettiğin özeni göstermediğini düşündüm hep.yeni bir ilişki içinde hiç acele etme.hayatını kur önce.şehri işini sev.herşey rayına girince yaşa bişeyleri.bunlar abla nasihatı.

Canım çok teşekkür ederim.yoluna girecek herşey.alışık değilim ben gerginliğe.o yüzden dengem bozuldu.mutsuz olunca yemeğe sarıyorum malesef.üzülünce kilo verenleri kıskanıyorum ya.konuşuyoruz eşimle.atlatırız inşallah.ikizler çabuk sinirlenip çabuk sönüyor.bende gerginlikle beslenmeyi sevmiyorum.cuma evde olacak.
Tatile az kaldı.suyla sarılıp kendimi ona teslim etmeyi çok özledim.

Sen allaha havale et zorla yillar sonra hayatina girdi sen asker yolu bekledin tum evlilik planlarini yaptin ortada bisey yokken bu dur ma geldiniz allah onu bildigi gibi yapsin ama hayr konusuna gelince ben de oyle hissediyorum diyorum ya rahatsiz eden cok nokta vardi cok daha iyi imkanlara cok daha iyi evliliklere cok daha iyi birine layiksin ankara konusu da aynen boyle olacak belki sen istemezdin ama tam tersi basari ve mutluluk orda belki ve dedigin gibi surekli birsey cekiyor ankaraya sanki.ortam konusu da cok onrmli valla. Bak bana dogungunumde hastaligimda mutlulugumda hep yanlizim cok zor oluyor evli olsan da hatta esinle cok iyi olsan da insan sosyal yasanti istiyor guzel dostluklar. Hani derler ya iki kahve icip defikodu yapabilecegin arkadaslar ya da dost.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim aksam resimler ekledim kitapran. Simdi de eklitorum.o kitap bitti gece onur goksen allah belani versin brokoli diye bir kitaba basladim gece. Eglenceli istahli bir adamin diyet seruveni.once gunluk tarzi olan bu kitaolardan basladim bu aydinlaticiyi da hepinize tavsiye ederim gitti gidiyordan aldim led aydinlaticili kitap ayraci diye geciyor

Ayyy gece rahatiz sukur.bir de nem orani dusuk.disarda olmuyorum gunduz.burdan yirtiyorum canim.utu icin surekli yardim alirim artik. Yaz geldi kiyafetler direkt makinaya gidiyor malum.

Gune guzel bir baslangic yapmissiniz yine hocM.oglunuza hayirli yolculuklar iyi eglenceler. Artik hepimiz toparlaniyoruz lutfen bukadar uzulmeyin hocM.siz cok guzel kilo verebiliyorsunuz lutfen bana umut olun hepiniz.sizler bir iki kilo fazlalik icin boyle yapinca kendimden utaniyor igreniyor nefret ediyorum moralimizi yuksek tutalim lutfen hem kendim hem.kendiniz icin rica ediyorum hepinizden

Diyet spor su tatil esinize kavusma.bunlarun hepsi hem bedeninize hem ruhunuza iyi gelecek hocam.bisey kalmamis zaten. Duygusal aclik bende de var eskiden daha yogundu simdi daha iyiyim ikizler burcu kim hocam. Esiniz mi .ikizler cabuk sinirlenir cabuk dusunur yanlis ya da dogru. Ah dili bir dursa ama durmaz. İyiyi de kotuyu de hemen soyler sonra cok pisman olur telafi etmek icin kebdini paralar esime karsi astim bu huyumu. Oyuzden esimin tum dengesizligine ragmen buyuk kavga olmuyor cunku cevap vermiyorum cogi zaman artik.ama isyerinde sosya hayatimda dilimi tutmayi basaramadim cok.

Gunaydinnnn gribi atlatmak uzere sakib bir is gunune yelken actim. Uzun zamsn sonra adam gibi bir kahvalti yaptim uzun zamsn sonra bol bol kitap okudum bir kitabim bitti hatta digerine de basladim gece. Bugun firsat oldukca okuyacagim ins. Adimsayarimi taktim aksam uzun ve tempolu yuruyys yaoacagim bu hafta spor salonum yarimkalacak diye boyke dusundum haftaya tam start. Hem yurutus ile nefesim. Acilmis olacak.hepinizi opuyorum guzel bir gun olur insss

İste bazi notlar

Eklentiler

• $1402983751063.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 38
  • $1402983761019.webp
    9 KB · Görüntüleme: 39
  • $1402983769808.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 35
  • $1402983780815.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 46
  • $1402983791752.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 40
  • $1402983801979.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 38
  • $1402983811577.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 39
  • $1402983823644.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 36
  • $1402983835678.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 41
  • $1402983846661.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 38
  • $1402983857522.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 34
  • $1402983868276.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 37
  • $1402983880823.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 35
  • $1402983902229.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 32
  • $1402983932137.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 41

Ooooo maşallah maşallah, bu ne hamaratlık böyle Ben de bu akşam ütü yapacağım, hatta muhtemelen başka hiç bir şey yapamayacağım, resmen dağ gibi birikmiş durumda:18: Spora başlayacak olmana da çok sevindim, ben de spora devam ediyorum, diyet yaptığım pek söylenemez ama sağlıklı besleniyorum en azından Şu sayma işi hoşuma gitti, oyun gibi, hem alternatif te çok. Sen uygulayacak mısın bunu?

Züleyhacım, ben de Nurdan'a buna benzer şeyler yazacaktım, sen benden önce çok güzel ifade etmişsin Yalnız başına, kendi ayakları üstünde durduktan sonra çok daha sağlıklı bir ilişki yaşayabileceğini düşünüyorum ben de.

Canım, maşallah geceyi kitap okumakla geçirmişsin Paylaşımını gördüm ama bazısı net değil. Bir de asıl kitabın sende uyandırdığı his nedir, hani birkaç cümleyle özetle desem Edebiyat ödevi gibi mi oldu bu soru Esoş ne dersin
Ledli kitap ayracına da bakayım ben, fena fikir değil. Yolculuklarda çok işe yarar aslında.

Sen bir de bizim buraları düşün, klima olmasa nefes alamayacağız:18:

Oooo yürüyüş kararı alınmış, ben de çok seviyorum adımsayar takmayı Motive ediyor beni

Alıntıları yaptıktan sonra, hepimize güzel bir gün dileyerek merhaba diyeyim Bu sabah ta biraz yorgun kalkmama rağmen, Leslie'ciğimle 1 mil yaptım, üstüne de Tibet hareketlerimi yaptım çok iyi geldi. Dün de iş yoğundu, bugün de öyle. Hep bilgisayar başındayım, dolayısıyla ara ara gelirim foruma, yoksa sürekli çalışmaktan nevrim dönüyor Akşama da ütü yapmayı planlıyorum
Bugün şu sayma işini deneyeceğim, bakalım benim sayılar kaç çıkacak Aslında dünü de sayabilirim, fikir verir en azından.

ankarayla ilgili sıkıntım yapacak pek bişey olmaması aslında, ulaşım olarak istanbul kadar sıkıntılı degil ama haftaiçi otobusler, haftasonu sokaklar çok fazla kalabalık kafan bunaldıgında sokaga çıkayım da biraz sakinleşeyim yalnız kalayım deme imkanın yok, biz hep ufak şehirlerde yaşadıgımız için sanırm bunlar da ankarada olmayınca sanırım o yuzden sevmedim ankarayı :26:

ama bu saydıgım herşey memleketimde var, orda da dostlarım eksik :26: ve dostlarımın olmaması bu saydıgım şeylerden çok daha büyük eksiklik benim için o yuzden sanırım ankarada kalmak daha iyi gelecek bana, bide hayat hiç ummadıgım bi anda böyle yönlendirdi beni ya diyorum ki ablam vardır bunda da bir hayır

emrah konusu da bildiginiz kadar zaten aslında, yıldönümünü geçiştirerek kutladı, bende tepki gösterince kafa dinleyecegim dedi ve bir daha aramadı sormadı, gerçi arayamazdı da zaten benm hayatıma devam ettigimi gördü, onu beklemedigimi gördü emrah reddedilmekten korkar o yuzden iyi de oldu, sadece kaybettigim 1 yıla yanıyorum işte de onda da vardır bir hayır diyorum

yeni ilişki için tavsiyeleriniz de benm için çok önemli ablam, ve inanın aklımdan hiç çıkarmayacagım bu bahsettigim insan herşeyden önce 2 senelik arkadaşım benim, hem o arkadaşlıgı tehlikeye atmamak için hem de daha yavaş daha saglam ilerlemek için herşeyi yavaştan alıyoruz zaten, o sebeple aklınız ben de kalmasın, ben aklı başında 29 yaşında genç bir bayanım

dua et benim için de canım züleyha ablamm

valla emrah konusunda ukalalaık gibi olmasın ama kaybeden o oldu filizim, kendi kısıtlı dünyasında mutlu olsun artık, benim dünyam onunkinden çok daha geniş ve bu dünyamda yanımda olacak birini istiyorum artık, beni kendi küçük dunyasına çekecek birini degil

ankara konusunda da züleyha ablama yazdım uzun uzun, sevmedigim şeyleri var bu şehrin, yaşaması zor geliyor bana, ama iş imkanları çok daha fazla, üstelik dostlarım burda ki az çok biliyorsunuz beni ben kalabalık arkadaş gruplarını severim, adapazarında çok yalnız kalıyordum, sanırım böylesi daha iyi olacak, bide hiç ummadıgım anda karşıma çıkınca böyle bir durum vardır Rabbim in bir bildigi elbet

moral konusunda benden destek alabilirsin canım, ben göbegimle gayet mutlu mesut yaşıyorum moral olarak hiç bir sıkıntım yok ama şuan yeşil kahvemi içerek başlıyorum güne, hayatım iyice karışık olabilir ama dikkat edebilecegim kadar edecegim mutlaka

Günaydın ballarım ;

sadece selam vermek için girdim alıntılarımı daha sonra yapıcam hepinizi öper kocaman sevgilerimi gönderirken gününzün mutlu huzurlu geçmesini de temenni ederken... bu cümle nereye gidiyorrrr helppp :) siz anladınız işte görüşürüz canlarım

Canim benim kamera kalitesi dusuk. Oyizden olsbilir. Kitap aslinda bazen sıkıyor cunku duyduhu her kirici sozu her basarisiz diyet maxerasini anlatmis ama su hissi uyandiriyor arti olarak.olen babasina soz veriyor cunku ogluma yardim edemiyorum diye cok uzulen bir baba.babasini oldukten sonra olsa da rahatlatmak gururlandirmak adina bu yola giriyor demek ki bir hedef lazim.bir amac.bir soz. Ben cocuk icin derdim saglikli bir anne guxel bir anne. Brlki de amacimim elimdem gidince ben de toparlanamadim bir de su var ki saglik sorunu yoksa ve insan cok isterse ameliyatsiz bile o kilo verebildiyse ben kirk elli kiloyu verebilirim diye dusunuyosun kilodan dolayi mecbur kalinan ortam insan imkan sosyal hayat kiyafet. Hersey yani. Kilolu insanlarin yasadiklari ve hisleri.

Sen bir de bizim buraları düşün, klima olmasa nefes alamayacağız:18:

Ben yapamam guzelim.oldum olasi sicak sevmrm. Hele bu ani isi degisiklerimle iyice bunalirim allah yardimciniz olsun. Adimsayar brn de cok seviyorum bir dinem hic cikarmadim sorulardan biktim cikardim aydinlatici kesinlikle tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…