Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Esim heryerde uyur canim. Ben cok yogun isikta kitap okumayi sevmiyorumen cok da tam uykum gelmisken isigi sondurmeye gitmk carpmadan dusmeden yataga donmek. Kendim icin aldim yani aslinda. Nasil amaaaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu cayi merakettm ben de

Ben hissediyordum ve hep diyordum ankarada yasarsin hadi yasarsan falan diye. Ben emrah konusunda da istekli degildim aile ile altli ustlu oturma emrahin kucuk yer meraki vb. Atilgan bir erkek lazim bizim burca. İs ve kpss iyi dusunmissun once birax kpss dene sonra is bakarsin ayyy ins neden olmasin. Bir gun o da olur inssss

Cenem dustu yine.kitabibitirmeliyim
Kactim ben.opuldunuz

beni biliyosun canım ankarada yaşamayı hiç istemiyordum ama okul bitmesine ragmen bişey sürekli çekiyordu beni ankaraya demek ki hayırlısı buymuş diyorum artık ankarayı şehir olarak haal sevmiyorum ama geçtigimiz bikaç yada gördüm ki memleketim olmasına ragmen sakaryada hiç bişeyim yok benim. sadece anne babayla olmuyor, sosyal ortama alışmışım ben, canım sıkıldıgı zaman gidip bi telefonla bikaç arkadaş toplamaya alışmışım, o yuzden ankarada yaşamak fikri çok mantıklı gelmeye başladı :26: annemleri de ikna ettim gibi bakalım eger iyi bi iş bulursam ankaraya düzeni kurmak kalacak bitek geriye

emrah konusunu ben Alllaha havale ettim filizim, zerre kadar umrumda degil, hatta iyi bile oldu gitmesi ben beni çok daha fazla mutlu edebilecek bir insanı fark ettim, ama yine de hazmedemiyorum çirkinliğini, Rabbime havale ettim ben o biliyordur ne yapacagını mutlaka

kpss konusunda da iş bulmak için beklemeyi düşünmüyorum o zamana kadar, bulursam eger hemen başlarım, devlet çok içime sinmiyor zaten dönen çirkinlikleri görünce, ama yine de cebimde puan dursun diye girecegim sınava, hayırlısı olsun artık

Suan kac kilosunuz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Suan kac kilosunuz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım güle güle kullan yeni cicilerini, kitaplarını da güle güle oku ben çok severim yeni kitap aldığımda okumayı. bahsettiğin kitap ilginçmiş, doğru mu okudum rakamı diye kontrol ettim tekrar sen kitabı okuyunca paylaş bizimle nasıl vermiş bu arkadaş bu kadar kiloyu:44:

Ayyy çok güldüm buna Esracım bizde de ayaklı lambalardan var başuçlarımızda, kitap okumak isteyen açıyor.

Teşekkür ederim canım, gerçekten rahat görünüyor bu diyet. Aslında ben de bugün kendimce dikkat etmeye başladım, akşama kadar iyiydi de akşam 1 dolu kase çekirdek yedim benim açımdan yağ biraz kısıtlayıcı gibi ama o da çok değil, sizlerle yapabilirim gibi geliyor liste paylaşımı olacak mı bu arada?

Oyy kıyamam ben sana yaa, sıcak bunaltmış seni resmen, ben de hiç sevmiyorum hiiiçççç.. canım en azından ütüne yardım eden biri var, hem sizin orada çok uzun sürmez yaz, göz açıp kapayana kadar serinler havalar.

Çıtır kitaplar terimi pek hoşmuş, ben de çerez kitaplar derim, sanırım aynı tarz kitaplardan bahsediyoruz bu tanımlarla Ben bugün de yaptım sporumu, çok iyi geliyor bana kesinlikle

Karar verince gerisi geliyor zaten, ben başladım bile spora, senden de spor haberleri bekliyorum bu çayı hiç duymamıştım, dene de fikrini alalım, bende de duygusal yeme alışkanlığı var maalesef, canım sıkkın olunca, huzursuz olunca çok yiyorum. Düzenli spor yapınca da azalıyor biraz iştah

Günde 1 kere gözüme az görünse de bir kereden bişey olmaz deyip 2 de yapılabilir gibi geldi bana

Ooo Nurdancım hayatında bir sürü yenilikler varmış, ben Emrah olayının bittiğini bile bilmiyordum Ankara'da yaşamayı düşünmeye başlamışsın, eeee büyüklerimiz boşuna dememiş büyük konuşmamak lazım diye herşey gönlünce olsun, hayırlıysa olsun canım

Kızlar hızınıza yetişilmiyor maşallah ne güzel bol muhabbet olması Ben bugün de sporumu yaptım, Leslie 30 day burn yaptım, yarım saat sürüyor, çok keyifli, tavsiye ederim Sabah ta yapmıştım, böylece günü 10000 adımı geçerek tamamlamış oldum

emrah olayı yıldönümümüzde bitti canım beyefendi kafa dinlemeye karar verdi o gün, ben de ona sonsuz zaman verdim kafa dinlemesi için

valla yeniliklerin çoğu bugun oldu canım, bi ofise yaptıgım işle ilgili çok ıskıntılar çıktı, onların hatasının faturası bana kesildi falan baya kötüydüm bugun, zaten sakaryaya gidesim de yoktu, küçük ofislerde hep böyle olacak bu işler diye boğulacaksak büyük denizde boğulalım dedik şimdi bakalım iş aramaya başlayacagım, inşallah en yakın zamanda bulurum da kurarım düzenimi

sağol canım.
evet şahane bişey bu 5333 sayarak zayıflama....
zaten bende böyle bilimsel normal sağlıklı birşey arıyordum biliyormusun yapmak için, bende çok memnunum, hem doyuruyor, hem sağlıklı besleniyorsun....
kiloda verdiriyor, e daha ne olsun.
kitabını önemle almanı tavsiye ederim, çok daha farklı düşünürsün kitabı okuyunca, bence şahane bir kitap.....
aslında bence bu 5333ile sağlıklı beslenmeyi öğrenmeye bir adım atmış oluyoruz, zaten asıl yapmamız gerekende bu, sağlıklı beslenmeyi hayat tarzı haline getirmek....
ve kitabı yazanında bir uzman dr olmasıda daha güven veriyo insana.
kocaman öpüyorum canım, görüşmek üzere.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…