- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
Hayırlı olsun canım çift olunca tabi ışık açık okunmuyor ay ben çok rahatım hiç karışan yok ışığı açar okurum ( cümlesindeki yalnız kişiyiyi bulunuz)
o adamı bende duydum canım hayran kaldım okudukça bizimlede paylaş neler yapmış
Yaa ben çok severim sıcak tam bana göre hiç dert değil söylenmem bana gönder bütün sıcak havaları sen
Esram spor yapmayı seviyorum.bu aralar kafam karışıktı canım hiç bişe yapmak istemiyordu.bugün çok iyiyim şükür.kendimi herşeye hazır hissediyorum.yarın eve gelince kesin spor yapıcam.bugün burdaki avm ye oğlumu traşa götürdüm.oğlumu traş eden beyfendiyi uzun zamandır görmemiştim.beyfendi ben görmeyeli erimiş.32kg vermiş.çok iştahlıydım bir çay buldum hiç iştahım kalmadı dedi.çıkar çıkmaz aktara gittim.cherry handle diye bir çay.yarın sabah içicem bakalım.ben huxursuz olunca çok yiyorum.bu hafta çok yedim.dur demem laxım.inşallah işe yarar.
biz de 2 saat yol gittik ama deli cesareti işte birazdeğişiklik olsun dedik hem piknik kalabalık keyifli olur filizim, beraber gideriz belki bigun
sorulara cevap vereyim hemen
bu çok degerli arkadaş ankarada yaşıyoren sevmedigim şehirde başıma gelene bak iş konusunda da ben demiştim diyeceksin biliyorum, ankarada iş bakacagım canım :26: kpss var önümde önce ona girecegim ama ilk atamalardan pek umidim yok o yuzden iş bakmaya başlayacagım ve bu iş ankarada olacak :26: ankarayı şehir olarak sevmiyorum ama benm herşeyim bu şehirde, sakarya da bi başıma ailemle kalacam onu da istemiyorum, bakalım biizmkileri de ikna ettim gibi, iyi bi iş bulursam en yakın zamanda tekrardan dönüş olacak ankaraya
evet ablacım, bi süreliğine eve dönecem iş bulur bulmaz da doğruu ankaraya bu sefer yerleşmeye inşallah
Ben hissediyordum ve hep diyordum ankarada yasarsin hadi yasarsan falan diye. Ben emrah konusunda da istekli degildim aile ile altli ustlu oturma emrahin kucuk yer meraki vb. Atilgan bir erkek lazim bizim burca. İs ve kpss iyi dusunmissun once birax kpss dene sonra is bakarsin ayyy ins neden olmasin. Bir gun o da olur inssss
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Esim heryerde uyur canim. Ben cok yogun isikta kitap okumayi sevmiyorumen cok da tam uykum gelmisken isigi sondurmeye gitmk carpmadan dusmeden yataga donmek. Kendim icin aldim yani aslinda. Nasil amaaaaa
Allll allll hepsi senin olsun.valla.adana da 13 yil yasadim.bikmisim.ben yaaaa
Merhaba;
Ben esra 27 yaşındayım , erzurumda yaşıyorum ve muhasebecilik yapıyorum.Açıköğretim Türk dili ve edebiyatı 3 . sınıf öğrencisiyim.Kendimi bildim bileli yani çocukluğumdan beni hep kiloluydum.Bu yaşıma kadar.....Geçen sene Haziran 15 de kk ile birlikte diyete başladım.Kilom tam 107.2 idi.Hiç unutmam.Çok sağlıksız rejimleri daha önce denemiş ancak ikin gün sonra dah aç bir mideyle dönmüştüm.+90 lardaki arkadaşlarımın hepsi destek oldular.Bilinçli bir şekilde zayıflamayı ilk baştan onlardan öğrendimDaha sonra yine kk daki diğer arkadaşlarımından bi çok faydalı bilgi öğrendim.Hepsi çok yardımcı oldu.Ama son 4,5 aydır kendi diyetimi kendi sporumu kendim yapıyorum.Artık çok daha bilinçliyim.Diyetten ziyade sağlıklı beslenmek temel mantığım.Sporla destekliyorum.Şu an ki kilom 79 ve 42 beden giyiniyorum bu çok mutlu ediyor.48-50 bedenden 42 bedene düşmek...İstediğin kıyafetlerin içine girmek....Yıllar sonra özgüvenim yerine geldi... İSPANYOL PAÇA renkli pantolon tek hayalim ve şu an üstümde ondan var İnanın insanın yüz ifadesi bile değişiyor daha genç görünüyorsunuzzzz....
Derkennnn niye konu açtım ona geleyim ????
Bu kadar kilo gitti ama hala verilecek kilom var hedef kilom 59.Bu süreçte ben burda olucam.Bazen yardım etmek için bazern yerdım almak için bazen de kafanızı şişirmek için.Ben yolda yürürken kilolu bir byan görsem gidip konuşup sağlıklı yaşamaya ikna etmek istiyorum.Çünkü kilo konusunda en büyük kötülüğü biz kendimize yapıyoruz.Azim irade ve gerçekten istemenin önüne hiç bişey geçemez...Artık burdayımm kızlar istediğimiz herşey konuşabiliriz,sorabiliriz,öğrenebiliriz...
Sevgi umut inançla haydi BİSMİLLAH
Canım güle güle kullan yeni cicilerini, kitaplarını da güle güle okuKizlar kitap okumsk icin yani yatakta keyif icun abajur aldim kucuk bir tane.bir tane de ilginc bir sey buldum buyutecli ve isikli kitap ayraci diye geciyor gece otobus yatak vb alanlarda cok kullanisli. İlk siftahimi yapacagim kitaplar geldi. Tolgahan ozseven mucize adam diye bir kitap. Ameliyatsuz 203 kilo vermis uc yilda
Hayırlı olsun canım çift olunca tabi ışık açık okunmuyor ay ben çok rahatım hiç karışan yok ışığı açar okurum ( cümlesindeki yalnız kişiyiyi bulunuz)
o adamı bende duydum canım hayran kaldım okudukça bizimlede paylaş neler yapmış
Canım çiğ sebze sınırsız ha yemek olarak piştiyse 4-5 kaşık yiyoruz yani bir porsiyon oluyor hemen hemen.Kahvaltıda zeytin var tabi ki canım ben yazmadım pek seviyorum yaa aklıma gelmemiş.Ben bu diyetteki yağ kısmına hiç dikkat etmemişim neslicanım.Kuruyemiş de yağdan sayılıyor ama günlük hakkımız 3 mü bilmiyorum araştırıp öğreneyim yazayım olur mu ? Ben kuruyemiş yerken kendimi durduramadığım için biraz ara verdim ondan bakmamışım.Bilgi edinir edinmez yağ kısımına açıklık getirecem.
Bu diyet bence insan psikolojisini bozmayan bir diyet bana çok iyi geliyor umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
Hic sevmedigim mevsime geldik artik hava cok sicak.calismak hele ki surekli masa basi calismak zor oluuor yuruyis gunduz olmuyor kapali bir bayan olmak zorluyor kiyafetler surekli degistirilyor camasir utu derdi artiyor sevmiyorum yazi sevmiyorum iste.cok sicak bugun. Hafif grip yogun is ile hic cekilmiyor bu sicak.
Ben bu aralar çıtır kitaplar okuyorum.gerilimde sarıyor beni.Bugün 2 kitap daha aldım.seminer döneminde kendimi kitaplara diyetime adıcam.bugünde spor yapamadım.ebru kursunda çok oyalandım.yarın diyete ve spora kesin başlıyorum.sizlerle birlikte yapmak süper olacak.cumartesi tartılmakta harika fikir
Esram spor yapmayı seviyorum.bu aralar kafam karışıktı canım hiç bişe yapmak istemiyordu.bugün çok iyiyim şükür.kendimi herşeye hazır hissediyorum.yarın eve gelince kesin spor yapıcam.bugün burdaki avm ye oğlumu traşa götürdüm.oğlumu traş eden beyfendiyi uzun zamandır görmemiştim.beyfendi ben görmeyeli erimiş.32kg vermiş.çok iştahlıydım bir çay buldum hiç iştahım kalmadı dedi.çıkar çıkmaz aktara gittim.cherry handle diye bir çay.yarın sabah içicem bakalım.ben huxursuz olunca çok yiyorum.bu hafta çok yedim.dur demem laxım.inşallah işe yarar.
Neslicanim işte yağ konusunu açıklığa kavusturalim benim konu hakkinda bilgim yoktu Esradan ogrendim saolsun
Günde sadece tek öğün 1 porsiyonu veriyor
: Yag Grubu
5 gr yag içerir, 45 kaloridir.
1 tatlı kasigi tereyag, bitkisel yag
5 tane zeytin
5 tane fındık, badem, kaju
10 tane fıstık
2 tane ceviz içi
1 yemek kasigi kabuksuz kuruyemis
Yemekler dışında bir porsiyon bunlardan birini yiyebiliyoruz
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
beni biliyosun canım ankarada yaşamayı hiç istemiyordum ama okul bitmesine ragmen bişey sürekli çekiyordu beni ankaraya demek ki hayırlısı buymuş diyorum artıkankarayı şehir olarak haal sevmiyorum ama geçtigimiz bikaç yada gördüm ki memleketim olmasına ragmen sakaryada hiç bişeyim yok benim. sadece anne babayla olmuyor, sosyal ortama alışmışım ben, canım sıkıldıgı zaman gidip bi telefonla bikaç arkadaş toplamaya alışmışım, o yuzden ankarada yaşamak fikri çok mantıklı gelmeye başladı :26: annemleri de ikna ettim gibi bakalım eger iyi bi iş bulursam ankaraya düzeni kurmak kalacak bitek geriye
emrah konusunu ben Alllaha havale ettim filizim, zerre kadar umrumda degil, hatta iyi bile oldu gitmesi ben beni çok daha fazla mutlu edebilecek bir insanı fark ettim, ama yine de hazmedemiyorum çirkinliğini, Rabbime havale ettim ben o biliyordur ne yapacagını mutlaka
kpss konusunda da iş bulmak için beklemeyi düşünmüyorum o zamana kadar, bulursam eger hemen başlarım, devlet çok içime sinmiyor zaten dönen çirkinlikleri görünce, ama yine de cebimde puan dursun diye girecegim sınava, hayırlısı olsun artık
Ooo Nurdancım hayatında bir sürü yenilikler varmış, ben Emrah olayının bittiğini bile bilmiyordumAnkara'da yaşamayı düşünmeye başlamışsın, eeee büyüklerimiz boşuna dememiş büyük konuşmamak lazım diye herşey gönlünce olsun, hayırlıysa olsun canım
Tabiki tanıdım canım ne unutması doksanlar benim ilk göz ağrım herkesi çok severim
Maşşallah sen de güzel kilo vermişsin ben sayarak zayıflamaya yeni başladım bir haftadır ve tartıda güzel sonuçlar görünce arkadaşlarımıda anlatmak istedim.Çok keyifli bir diyetmiş şimdiye kadar yapmadığım hata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?