Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Canim spor cok iyi sisteme oturttun darisi basima ins. Hem is hem bas belasi utu icin kolaylik diliyorum tatlim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sana da gunaydin pitircikk opuyorummmm

Eve donuyosun guzel bir baslangic yapacaga benxiyosun canim. Yesil kahvr falsn super. Bugun brn de guzel dikkat ediyorum iki yesil cay oldi bile. Emrah konusunda son sozum aynen o kaybetti keslinlikle. Mutevazi olmaya gerek yokkk

iyi yapmışsın canım hayırlı olsun iyi günler kullan bol okumalı saatlerin olsun

Ayyy çok güldüm buna Esracım bizde de ayaklı lambalardan var başuçlarımızda, kitap okumak isteyen açıyor.

Evet canım onlarda güzel olur lamba demişken şuu salonun ortasına inen kocaman lambaderlere bayılıyorum ben yaaa köşem koltukda varsa tam benlik yaa ben ilerde evimin bir odasını böyle yapayım en iyisi yine geldi dekorasyon deliliğim

Akşam atıştırmalıkları sana normal canım aşırıya kaçmadan olur cipsler falan hani.Benim yememem lazım mesela ama senin kilona indiğimde ben de yerim arkadaş

Yağ günde üz aslında ama ikisini yemeklerle alıyormuşuz o yüzden bir tane kalıyor geriye ama sen uyum sağlarsın ben inanıyorum canım.

Lİste için neslicanım şart yok yazsak güzel olur ama illa yazılacak diye bişey yok.Kim yazmak isterse yazsın ben arada resim atıyorum mesela.Yani canım serbest o konu

Aynen ben de yetişimedim valla hatta atladığım bile olabilir affola şimdiden ama maşallah Allah muhabbetimizi bozmasın

Sen yine sporda coşmussun ohh valla ilham aldım ben bugün pilatesimi yaparım arkadaş.Dün gerçekten vakit kalmadı işten geç çık evdede işer vardı gece zor yatağa attım kendimi vicdanım rahat değildi ama mecburdum.Bugün yaparım ama.Neslicim Leslie benim baştacımdır bilirsin artık eskisi kadar sık yapamasamda haftada 2 en az yapıyorum.Yaprken ben ağırlık takıyorum ayak bileklerime daha etkili oluyor ama 30 day burn bilmiyorum ona bakıcam.

Ben ramazana kadar pilatesi bitirip ramazan ayında jillan 30 day yapmayı düşünüyorum

Sagol kuzucugum
En guzelleri senim olsun ins. Eminim evin cok guzrl olur bundam suphem yok. Kendi kendime hediye aldim cok da iyi oldu dun full kitap okudum cok keyif aldim o keyifle gune iyi basladim her nr kadar esim berbat etse de. Gerci su an takmiyorum iyiyim aileme ve ailesine hesap versin duzelmezse tekrar ederse kesin bitecek bu kez.brnim hizurlu bir hayata herkesden cok ihtiyacim var cok sey yasadim ust uste. Artik moral lazim gozyasi dokmek istemiyorum hayatimdan cikarmak zorunda birakmasin beni. Saygisixlik hor gorulme kucuk gorulme hata da devam etme kucuk konulardan kalp kirma yillardir ayni seyleri yapiyor uc ay duzgun alti ay dengesiz kaba saygusiz biri. Herkese pamuk saygili vakur efendi olmasi deli ediyor derdi bensem bosansin dedim aileme.

Mutlaka kitabını alıcam canım yaşam tarzım olarak kalsın istiyorum yani diyet bittiğinde tekrar kilo almak en kötü şey olsa gerek.Bunu uyguadığımda öyle bişeyde olmayacak.

Kesinlikle aç kalmama konusuna katılıyorum ben ilk kez bu kadar çok yiyip bu adar güzel kilo veriyorum

Oooo ablacım okul tatil ama sen yine erkenden kalkmışsın ben de senin gibiyim geç saatlere kadar uyumak benlik bişey değil.Hayattan çalıyorum sanki ayrıca istesemde uyumam.Bünyem alışık değil.

Sen cumartesiye kadar tartılma ablam o gün tartıldığında artı falan görmezsin eminim bak

Hadi bakalım neslicanım sayma sonuçları merak ediyorum bakalım naptın bütün gün.

Doğacım ben resimleri seçemiyorum okuyamadım telden attıkları okudum ama dün akşam tam gazzz devam diyoruzz ve sağlıklı beslenerek kilolarımızdan kurtuluyoruzzz hobaaaaaa

Evlilik müessesesi çok özel bir sey.Çiftler fikren ve kalben uyuşuyorsa gerçekten mutlu olabiliyorsun.Aksi takdirde yıpranıp üzülüp kırılıyorsun.Siz de karakter olarak farklı insanlarsınız canım aranızdaki sürtüşmeler de bundan kaynaklanıyor.Biz üçüncü kişiler olaya müdahele edemesek de sana bişeyler söyleyebiliriz.Benden çok daha tebrübeli neslican ve züleyha ablam varken bana da pek düşmez ama .... Kafana takma diyorum en başta.Üzülecek bir şey değil.Mantıklı düşünüp çözmeye çalışabilirsiniz.İlk yaılması gereken şey bu çözüm aramak.Çözüm bulunursa ne ala bulanamazsa da yapacak bir şey yok .Kaç yaşında insanlarsınız lise aşkı falan değil ki .Bu aralar böyle tartışmaları çok yaşıyorsunz belki de ailelerin araya girip size büyüklük yapması daha iyi olacak

Eglence alisveris dini yasam sosyal yasam vb seylerde farkliliktan tartisma olur bu dogaldir ama bizim durum farkli. Esimin gereksiz abartili ani kaba davranislari.cok normal alakasiz zamanlarda parlamasi

Esosum.tebrikler canim. Kirdin 78 rakamini

canımm 78 bir göründü bi koyboldu ama o 79 varya aylarımı aldııı ayy gitsin de gelmesinn sinir şey ilk hedef 75 dedim ramazana kadar 75 olasam bayrama da 70 olsam sam sam sam laf ta olmuyor esra hanım icraat lazım

Wwaooww 30 kilo wermissnz resmen super yaaa hedef kac kilo olmak? We ne kadar surede werdiniz 30 u

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hedefim 59 ama ilk hedef altılı rakamlar bu kiloyu tam bir yılda verdim ilk zaman patır patır gitti sonra duraklamalar yaşadım

Ne diyim ki canım Allah akıl fikir versin inşallah seni üzmeyi en kısa sürede bırakır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…