- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
Alıntıları yaptıktan sonra, hepimize güzel bir gün dileyerek merhaba diyeyimBu sabah ta biraz yorgun kalkmama rağmen, Leslie'ciğimle 1 mil yaptım, üstüne de Tibet hareketlerimi yaptım çok iyi geldi. Dün de iş yoğundu, bugün de öyle. Hep bilgisayar başındayım, dolayısıyla ara ara gelirim foruma, yoksa sürekli çalışmaktan nevrim dönüyor Akşama da ütü yapmayı planlıyorum
Bugün şu sayma işini deneyeceğim, bakalım benim sayılar kaç çıkacakAslında dünü de sayabilirim, fikir verir en azından.
Günaydın ballarım ;
sadece selam vermek için girdim alıntılarımı daha sonra yapıcam hepinizi öper kocaman sevgilerimi gönderirken gününzün mutlu huzurlu geçmesini de temenni ederken... bu cümle nereye gidiyorrrr helppp :) siz anladınız işte görüşürüz canlarım
ankarayla ilgili sıkıntım yapacak pek bişey olmaması aslında, ulaşım olarak istanbul kadar sıkıntılı degil ama haftaiçi otobusler, haftasonu sokaklar çok fazla kalabalıkkafan bunaldıgında sokaga çıkayım da biraz sakinleşeyim yalnız kalayım deme imkanın yok, biz hep ufak şehirlerde yaşadıgımız için sanırm bunlar da ankarada olmayınca sanırım o yuzden sevmedim ankarayı :26:
ama bu saydıgım herşey memleketimde var, orda da dostlarım eksik :26: ve dostlarımın olmaması bu saydıgım şeylerden çok daha büyük eksiklik benim için o yuzden sanırım ankarada kalmak daha iyi gelecek bana, bide hayat hiç ummadıgım bi anda böyle yönlendirdi beni ya diyorum ki ablam vardır bunda da bir hayır
emrah konusu da bildiginiz kadar zaten aslında, yıldönümünü geçiştirerek kutladı, bende tepki gösterince kafa dinleyecegim dedi ve bir daha aramadı sormadı, gerçi arayamazdı da zaten benm hayatıma devam ettigimi gördü, onu beklemedigimi gördüemrah reddedilmekten korkar o yuzden iyi de oldu, sadece kaybettigim 1 yıla yanıyorum işte de onda da vardır bir hayır diyorum
yeni ilişki için tavsiyeleriniz de benm için çok önemli ablam, ve inanın aklımdan hiç çıkarmayacagımbu bahsettigim insan herşeyden önce 2 senelik arkadaşım benim, hem o arkadaşlıgı tehlikeye atmamak için hem de daha yavaş daha saglam ilerlemek için herşeyi yavaştan alıyoruz zaten, o sebeple aklınız ben de kalmasın, ben aklı başında 29 yaşında genç bir bayanım
dua et benim için de canım züleyha ablamm
valla emrah konusunda ukalalaık gibi olmasın ama kaybeden o oldu filizim, kendi kısıtlı dünyasında mutlu olsun artık, benim dünyam onunkinden çok daha genişve bu dünyamda yanımda olacak birini istiyorum artık, beni kendi küçük dunyasına çekecek birini degil
ankara konusunda da züleyha ablama yazdım uzun uzun, sevmedigim şeyleri var bu şehrin, yaşaması zor geliyor bana, ama iş imkanları çok daha fazla, üstelik dostlarım burda ki az çok biliyorsunuz beni ben kalabalık arkadaş gruplarını severim, adapazarında çok yalnız kalıyordum, sanırım böylesi daha iyi olacak, bide hiç ummadıgım anda karşıma çıkınca böyle bir durum vardır Rabbim in bir bildigi elbet
moral konusunda benden destek alabilirsin canım, ben göbegimle gayet mutlu mesut yaşıyorummoral olarak hiç bir sıkıntım yok ama şuan yeşil kahvemi içerek başlıyorum güne, hayatım iyice karışık olabilir ama dikkat edebilecegim kadar edecegim mutlaka
Esim heryerde uyur canim. Ben cok yogun isikta kitap okumayi sevmiyorumen cok da tam uykum gelmisken isigi sondurmeye gitmk carpmadan dusmeden yataga donmek. Kendim icin aldim yani aslinda. Nasil amaaaaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Suan kac kilosunuz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayyy çok güldüm buna Esracımbizde de ayaklı lambalardan var başuçlarımızda, kitap okumak isteyen açıyor.
Teşekkür ederim canım, gerçekten rahat görünüyor bu diyet. Aslında ben de bugün kendimce dikkat etmeye başladım, akşama kadar iyiydi de akşam 1 dolu kase çekirdek yedimbenim açımdan yağ biraz kısıtlayıcı gibi ama o da çok değil, sizlerle yapabilirim gibi geliyor liste paylaşımı olacak mı bu arada?
Kızlar hızınıza yetişilmiyor maşallahne güzel bol muhabbet olması Ben bugün de sporumu yaptım, Leslie 30 day burn yaptım, yarım saat sürüyor, çok keyifli, tavsiye ederim Sabah ta yapmıştım, böylece günü 10000 adımı geçerek tamamlamış oldum
sağol canım.
evet şahane bişey bu 5333 sayarak zayıflama....
zaten bende böyle bilimsel normal sağlıklı birşey arıyordum biliyormusun yapmak için, bende çok memnunum, hem doyuruyor, hem sağlıklı besleniyorsun....
kiloda verdiriyor, e daha ne olsun.
kitabını önemle almanı tavsiye ederim, çok daha farklı düşünürsün kitabı okuyunca, bence şahane bir kitap.....
aslında bence bu 5333ile sağlıklı beslenmeyi öğrenmeye bir adım atmış oluyoruz, zaten asıl yapmamız gerekende bu, sağlıklı beslenmeyi hayat tarzı haline getirmek....
ve kitabı yazanında bir uzman dr olmasıda daha güven veriyo insana.
kocaman öpüyorum canım, görüşmek üzere.....
Sabahın köründe kalktım.duşumu aldım.kahve eşliğinde gazetelerimi okudum.şimdi kalkıp ütü yapıcam.oğlum bugün istanbula gidiyor.babası ile buluşacak.ilkokuldan arkadaşı var onunla zaman geçirecek.
Bugün hem diyet hem sporum başlıyacak.tartılmaya korkuyorum.çok yedim bu ara.üstelik hep abur cubur.aldığımdan eminim.cumartesi tartılıcam .
Şu çayada bugün başlıycam.dilerim işe yarar.
Hepinize şahane bir gün diliyorum.
Alıntıları yaptıktan sonra, hepimize güzel bir gün dileyerek merhaba diyeyimBu sabah ta biraz yorgun kalkmama rağmen, Leslie'ciğimle 1 mil yaptım, üstüne de Tibet hareketlerimi yaptım çok iyi geldi. Dün de iş yoğundu, bugün de öyle. Hep bilgisayar başındayım, dolayısıyla ara ara gelirim foruma, yoksa sürekli çalışmaktan nevrim dönüyor Akşama da ütü yapmayı planlıyorum
Bugün şu sayma işini deneyeceğim, bakalım benim sayılar kaç çıkacakAslında dünü de sayabilirim, fikir verir en azından.
Sagol kuzucugum
En guzelleri senim olsun ins. Eminim evin cok guzrl olur bundam suphem yok. Kendi kendime hediye aldim cok da iyi oldu dun full kitap okudum cok keyif aldim o keyifle gune iyi basladim her nr kadar esim berbat etse de. Gerci su an takmiyorum iyiyim aileme ve ailesine hesap versin duzelmezse tekrar ederse kesin bitecek bu kez.brnim hizurlu bir hayata herkesden cok ihtiyacim var cok sey yasadim ust uste. Artik moral lazim gozyasi dokmek istemiyorum hayatimdan cikarmak zorunda birakmasin beni. Saygisixlik hor gorulme kucuk gorulme hata da devam etme kucuk konulardan kalp kirma yillardir ayni seyleri yapiyor uc ay duzgun alti ay dengesiz kaba saygusiz biri. Herkese pamuk saygili vakur efendi olmasi deli ediyor derdi bensem bosansin dedim aileme.
Bu sabah itibariyle 77.9 kilo oldum
Evlilik müessesesi çok özel bir sey.Çiftler fikren ve kalben uyuşuyorsa gerçekten mutlu olabiliyorsun.Aksi takdirde yıpranıp üzülüp kırılıyorsun.Siz de karakter olarak farklı insanlarsınız canım aranızdaki sürtüşmeler de bundan kaynaklanıyor.Biz üçüncü kişiler olaya müdahele edemesek de sana bişeyler söyleyebiliriz.Benden çok daha tebrübeli neslican ve züleyha ablam varken bana da pek düşmez ama .... Kafana takma diyorum en başta.Üzülecek bir şey değil.Mantıklı düşünüp çözmeye çalışabilirsiniz.İlk yaılması gereken şey bu çözüm aramak.Çözüm bulunursa ne ala bulanamazsa da yapacak bir şey yok .Kaç yaşında insanlarsınız lise aşkı falan değil ki .Bu aralar böyle tartışmaları çok yaşıyorsunz belki de ailelerin araya girip size büyüklük yapması daha iyi olacak
Esosum.tebrikler canim. Kirdin 78 rakamini
Bu sabah itibariyle 77.9 kilo oldum
Wwaooww 30 kilo wermissnz resmen super yaaa hedef kac kilo olmak? We ne kadar surede werdiniz 30 u
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eglence alisveris dini yasam sosyal yasam vb seylerde farkliliktan tartisma olur bu dogaldir ama bizim durum farkli. Esimin gereksiz abartili ani kaba davranislari.cok normal alakasiz zamanlarda parlamasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?