Eve donuyosun guzel bir baslangic yapacaga benxiyosun canim. Yesil kahvr falsn super. Bugun brn de guzel dikkat ediyorum iki yesil cay oldi bile. Emrah konusunda son sozum aynen o kaybetti keslinlikle. Mutevazi olmaya gerek yokkk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu sabah itibariyle 77.9 kilo oldum
Evet canım onlarda güzel olur lamba demişken şuu salonun ortasına inen kocaman lambaderlere bayılıyorum ben yaaa köşem koltukda varsa tam benlik yaa ben ilerde evimin bir odasını böyle yapayım en iyisi yine geldi dekorasyon deliliğim
ben yeşil kahvenin tadını sevdigim için aklıma geldikçe içiyorum canım, hala düzenimi kuramadım yaniyarın sabah dönüyoruz bi aksilik çıkmazsa, plan yapmaya da korkuyorum artık sürekli bişeyler değişiyor
bu yeşil kahve konusunda da ramazan da nasıl yapsam diye düşünyorum :44: sahurdan önce içerim bi tane tamam da iftarda nasıl olacak
esoşum bu koltukların L tiplileri degil de daha yumuşak hatlı olanları var onlar çok hoşuma gidiyor benimoturma odası mantıgından nefret eden benm bile canım çekiyor onları, neden olmasın ki diyorum yani
Biz rahatımıza düşkünüz bacım tam karşıda hd plazma da olsun film keyfi yaparız bir de lap top sehpası kocaman minderler uzat ayağını şey bir de kimse olmasın yahuu şöyle kafa dinliyelim
ya ben aslında oturma odasını seviyorum salonu sevmiyorum o yuzden ayrı ayrı yapmam bir orta yol bulurum diyordumama L koltuklarda misafir agırlamak zor, ama keyif yapması keyifli olunca da ayrı 2 oda oluverse nolur ki acaba diye düşünyorum olmayan kocamla ev kuruyorum yani kafamda anlayacagın
aynen canım ama olsun ben kocasız ev yapmayı planlıyorum atamam gelirse tabi şöyle beyazın hakim olduğu sıcacık country tarzı mobilyalar falan ama kocalı olursa iki salonlu yaparım biri yayılmak için diğeri de işte daha klasik böyle yemek masalı falan ama yeni gelin çeyizi gibi değil o da tarz olacak
Hadi bakalım neslicanım sayma sonuçları merak ediyorum bakalım naptın bütün gün.
ankarada iş bulursam inşallah bende ev kuracam ama elde birikim olmadıgı için yine öğrenci evi tarzı bişey olacakbide sanırım bi arkadaşımla beraber olacak ama yine de kendi yuvam olacak canım, içinde huzur olsun yeter
Ayyyy Esoşum, buraya yazdıktan sonra bir iş yoğunluğuna daldım ki sorma. Aslında ben de merak ediyorum. Bir de az önce kahve aldım, arkadaş ta cevizli ezme diye birşey ikram etti, hem lezzetliydi hem de her tarafından bol kalorili olduğu belliydiDur bakayım bugün yediklerimi aşağıda saymaya çalışayım:
Sabah:
-2 dilim tam buğday ekmeği (2 tahıl)
-1 dilim beyaz peynir (1 et)
-Yarım domates
-1 tk salça (?)
-4 zeytin (1 yağ)
-1 fincan sütlü neskafe (1/2 süt)
Öğle:
-4 tane küçük mercimek köftesi (1 tahıl)
-2-3 kaşık pirinç pilavı (1 tahıl)
-2 kaşık nohut (1/2 et)
-4 tane minik fırın köfte (1/2 et)
-2-3 kaşık börülce
-3-4 kaşık kuru cacık (1/2 süt)
Ara:
-1 kaşık kadar büyüklükte ceviz ezmesi (2 yağ + 1 meyve)
-1 fincan sade neskafe
Eveeeett görüldüğü üzere yağ tarzı şeyler biraz fazla gibitabi karbonhidrat ta
Benim şimdiye kadar (tahıl-et-süt-meyve-yağ) 42213 olmuş oluyor. Korktuğum kadar fena görünmüyor ama yanlışım varsa düzeltin lütfen
Olsun canımcım ilerde daha güzelleri senin olacak ama şu ayrı ev meselsi darısı başıma lütfen çok istiyrum bizimkiler hayatta izin vermez ondan atamamın olması tek şartım onun için önce okulun bitmesi lazım
Benim hala 1 tahıl 2 meyve 2 süt 1 yağ ve bir de et hakkım duruyor akşama yeşil fasulye ve yoğurt yaparım ara öğün kiraz yerim ama şimdi yicek bişey yok yanımda alırım demiştim yağmur var çıkamıyorum kahve içerim bende
Hedefim 59 ama ilk hedef altılı rakamlar bu kiloyu tam bir yılda verdim ilk zaman patır patır gitti sonra duraklamalar yaşadım
adapazarında kalırsam benm de oyle olacak canım, çok kısıtlayıcı oluyor öyle olunca yaasadece bizimkiler mi öyle oluyor bilmiyorum da hiç bigun istedigim gibi olamıyorum evde mutlaka bişeyler çıkartıyorlar hiç bişey olmasa annemin canı sıkılıyor çarşıya gidelim diyor, temizlik yapalım diyor vs ankarada hiç olmazsa tatil günlerimde gönlümce durabilecegim hele ki evim olursa var yaa off hatta siz bile gelirsiniz ziyaretime
bu sayma olayını benm de anlamam lazım yaaeve dönünce yazıp çalışacagım artık başka türlü kafam almıyor benm
Bende 1,5 ayda 7 kilo werdim emzirdgim icin cok kisamiyorum ama haftada 1 kilo yada 800 gram gidio
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar sakin derken yogun birgun oldu yine. Yoruldum basim agriyor yemekten sonra yuruyus ve kitap olarak planim var eger ki aileler ile tlf konusmasi uzamazsa. Esim gerci cekecek bunu. Sorguya cekilsin bakalim iki taraftan da. Belki biraz akillanir. Bugun giremem sanirum.opiyorum yarin gorusurux
Ayy evet yaa inan benim anne baba tekiz ama demekki bi yastan sonra olmuyor balim ankaraya yolum duserse gelirim tabisiii sana rahat vermem kizimm :)))
Ay ben sana anlatirim bitanem neyini anlamadin ki yada eve dönünce yazarsin tekrar ederiz
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
Gune guzel bir baslangic yapmissiniz yine hocM.oglunuza hayirli yolculuklar iyi eglenceler. Artik hepimiz toparlaniyoruz lutfen bukadar uzulmeyin hocM.siz cok guzel kilo verebiliyorsunuz lutfen bana umut olun hepiniz.sizler bir iki kilo fazlalik icin boyle yapinca kendimden utaniyor igreniyor nefret ediyorum moralimizi yuksek tutalim lutfen hem kendim hem.kendiniz icin rica ediyorum hepinizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?