Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Ben bugünde yapamadım sporumu.alt kat komşumun kızı evleniyor yarın akşam kınası var.evleri misafir doluydu.tepelerinde yürümek istemedim
Perşembe başlarım artık.bende nurdan gibi sayma işini tam anlamadım.iyice bir inceleyip karar vericem bugün kafam karıştı.

Doğacım.
Yazdıklarından zor zamanlar geçirdiğin belli.ben evlilikte şu dışarıya iyi efendi ama evinde kıran döken insanları hiç anlamıyorum.hor ve küçük görme..bu çok ağır.hangi hakla bunu yapıyorki.neyse ben bu konuda çok konuşmayayım.saygısızlığı hiç anlamıyorum.sen çok akıllı çalışkan azimli güçlü fedakar hep koşturan güçlü bir kadınsın.senin için en iyisini sen bilirsin güzel arkadaşım..

Tartılmıycam çünkü tartılmaya korkuyorum.aldıysamda yapacak bişey yok hep beraber vereceğiz nasıl olsa.

Nurdancigim yesil kahveyi ben de sevdim hatta bugun basladim yeniden.ucbardak yesil cayim ara ogunlerim uc litre suyum cok guzel olmasa da ana ogunlerim derken guzel bir gundu ustelik koca bir kase yogurt yedim icinr bol pulbiber attim limon sıktım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayyu ne guzel mobilya konusmussunuz cok modern rahat cici esyalariniz olacak eminim kizlar ozene bezene secmenize yarfimci olacagiz ins. İns o gunler gelecekkk

Tek yasama fikrinixi de onayliyorum her insanin hayatinda yasamasi gereken bir surec bence. Cok keyifli olur eminim ins nasip olur kizlar

Canım benim tabiki birbirimize umut olacağız.lütfen kendini kötü hissetme.saçma nedenlerle aldığım içi kızıyorum kendime.sen kararını verdin ve takır takır gidecek kiloların..

Elbette hocam elbette. Herzamanki gibi umut verecegiz birbirimize. Sacma sapan demeyin lutfen.bir surecti ve iki uc kilo aldiniz belki. Verirsiniz hemrn.rahat olun bence

Neslicigim ne guzel baslamissin bile.ben de nurdan ve zuleyha hocam gibi tam anlamadim

Hocam ben de bugun cok azimliydim ama spor yapadim telefon gorusmeleri cikti bir suru.ama kitabimi bitirdim dun ve bugun derken iki kitap bitmis oldu cok mutluyum

Ah canim hocam keske sizin gorduklerinizi o da gorse. Keske. Dualarinizda unutmayin beni lutfen. Esime gelince aynen icerde baska disarda. Bosansam kimse inanmaz o yuzden.hayirlisi artik

Bende bugün yediklerimi yazayı
Sabah 1 yumurta.1 dilim hindi salam.1 zeytin.biraz peynir.
1.ara türk kahvesi
Öğlen tavuklu salata
2.ara
4 diyet kraker
Akşam
Peynirli salata
Arkadaşlar çay gerçekten tok tutuyor.
Yarın evdeyim.mutlaka dikkat ederim.
Perşembe okulda mangal yapacağız.
O gün protein günü yaparım.

Hocam ben tartilamayacagim zaten. Hastane icin knyada olacagim nesli de istanbuld dugunde. İsterseniz siz de tartilmayin mutsuz olmayin

Hocam ben de bugun cok azimliydim ama spor yapadim telefon gorusmeleri cikti bir suru.ama kitabimi bitirdim dun ve bugun derken iki kitap bitmis oldu cok mutluyum

Ne güzel bol bol okuyorsun.bugün bir arkadaşımın yeni açtığı kitapçıya gittim.bir kitapta orda aldım.yaşar kemalin bir romanını aldım.yaşar kemal okumak benim için inanılmaz özel.o yüzden onu dikilinin o güzel ve dingin havasına bırakıcam.

Annem konusuyor esimle. Bana hidcin esime karsi.dost gibi. Sunu derkm duydum kanadi kirikti simdi koptu bununla bas edebilecekmisin iyi dusun dedi ayip degil gunahdegil babalik duygun seni hircanlastioyrsa cirkinlesmeye gerek yok ayrilirsiniz medenice

Kizlar selam bu saatte sporumu bitirdim hemen dusa girerim zaten dustu sacti basti derken bi saate uyurum az kalsin spoe gidiyordu ama pes etmedim direndim ve yaptim 5 gün bitti pilateste 10 günümüz kaldi herkese hayırlı geceler kacamaksiz bir günü daha kapatiyorum öpüyorum hepinizi

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

ve bir dilim ananasda akşam var ben bici bici yaptigima göre üstümü giyinip yatabilirim cok yorgunum

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Eklentiler

• $1403038364544.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 30
  • $1403038388889.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 30
  • $1403038408733.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 31
  • $1403038429004.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 38
  • $1403038450320.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 35

ben kalemi kağıdı alıp kendi yiyecegim şeylerden liste yapmayı planlıyorum züleyha ablam o listeler uzun arasında mutlaka benm yemeyecegim şeyler de vardır, o sebeple kendi yediklerimden bi liste oluşturup deneyecegim inşallah

filizcim uzmanlar özellikle uyarıyor günde 2 bardaktan fazla içmeyin diye aklında olsun canım

Ayyu ne guzel mobilya konusmussunuz cok modern rahat cici esyalariniz olacak eminim kizlar ozene bezene secmenize yarfimci olacagiz ins. İns o gunler gelecekkk

amin inşallah canım benimm

benm ilk etapta öğrenci evi mantıgıyla biraz toplama olur eşyalarım ama sonradan ya evlenirim ya da kendi eşyalarımı kendim düzene koyarım

Tek yasama fikrinixi de onayliyorum her insanin hayatinda yasamasi gereken bir surec bence. Cok keyifli olur eminim ins nasip olur kizlar

sen de gelirsin ama benm evime dimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…