Alıntıları yaptıktan sonra, hepimize güzel bir gün dileyerek merhaba diyeyimBu sabah ta biraz yorgun kalkmama rağmen, Leslie'ciğimle 1 mil yaptım, üstüne de Tibet hareketlerimi yaptım çok iyi geldi. Dün de iş yoğundu, bugün de öyle. Hep bilgisayar başındayım, dolayısıyla ara ara gelirim foruma, yoksa sürekli çalışmaktan nevrim dönüyor Akşama da ütü yapmayı planlıyorum
Bugün şu sayma işini deneyeceğim, bakalım benim sayılar kaç çıkacakAslında dünü de sayabilirim, fikir verir en azından.
Sagol kuzucugum
En guzelleri senim olsun ins. Eminim evin cok guzrl olur bundam suphem yok. Kendi kendime hediye aldim cok da iyi oldu dun full kitap okudum cok keyif aldim o keyifle gune iyi basladim her nr kadar esim berbat etse de. Gerci su an takmiyorum iyiyim aileme ve ailesine hesap versin duzelmezse tekrar ederse kesin bitecek bu kez.brnim hizurlu bir hayata herkesden cok ihtiyacim var cok sey yasadim ust uste. Artik moral lazim gozyasi dokmek istemiyorum hayatimdan cikarmak zorunda birakmasin beni. Saygisixlik hor gorulme kucuk gorulme hata da devam etme kucuk konulardan kalp kirma yillardir ayni seyleri yapiyor uc ay duzgun alti ay dengesiz kaba saygusiz biri. Herkese pamuk saygili vakur efendi olmasi deli ediyor derdi bensem bosansin dedim aileme.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oooo ablacım okul tatil ama sen yine erkenden kalkmışsın ben de senin gibiyim geç saatlere kadar uyumak benlik bişey değil.Hayattan çalıyorum sanki ayrıca istesemde uyumam.Bünyem alışık değil.
Sen cumartesiye kadar tartılma ablam o gün tartıldığında artı falan görmezsin eminim bak
Canım benim tabiki birbirimize umut olacağız.lütfen kendini kötü hissetme.saçma nedenlerle aldığım içi kızıyorum kendime.sen kararını verdin ve takır takır gidecek kiloların..
Doğacım.
Yazdıklarından zor zamanlar geçirdiğin belli.ben evlilikte şu dışarıya iyi efendi ama evinde kıran döken insanları hiç anlamıyorum.hor ve küçük görme..bu çok ağır.hangi hakla bunu yapıyorki.neyse ben bu konuda çok konuşmayayım.saygısızlığı hiç anlamıyorum.sen çok akıllı çalışkan azimli güçlü fedakar hep koşturan güçlü bir kadınsın.senin için en iyisini sen bilirsin güzel arkadaşım..
Hocam ben de bugun cok azimliydim ama spor yapadim telefon gorusmeleri cikti bir suru.ama kitabimi bitirdim dun ve bugun derken iki kitap bitmis oldu cok mutluyum
Iyi geceler kizlar opuyoum hepinizi
Ben bugünde yapamadım sporumu.alt kat komşumun kızı evleniyor yarın akşam kınası var.evleri misafir doluydu.tepelerinde yürümek istemedim
Perşembe başlarım artık.bende nurdan gibi sayma işini tam anlamadım.iyice bir inceleyip karar vericem bugün kafam karıştı.
Nurdancigim yesil kahveyi ben de sevdim hatta bugun basladim yeniden.ucbardak yesil cayim ara ogunlerim uc litre suyum cok guzel olmasa da ana ogunlerim derken guzel bir gundu ustelik koca bir kase yogurt yedim icinr bol pulbiber attim limon sıktım
Ayyu ne guzel mobilya konusmussunuz cok modern rahat cici esyalariniz olacak eminim kizlar ozene bezene secmenize yarfimci olacagiz ins. İns o gunler gelecekkk
Tek yasama fikrinixi de onayliyorum her insanin hayatinda yasamasi gereken bir surec bence. Cok keyifli olur eminim ins nasip olur kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?